Együttműködő
partnereink:

Ökoszolgálat Kicsi ház Organikus kert Pistol Pete Bring a bag www.nohastudio.hu Szimpla divat Tudatos Vásárlók Egyesülete WWF Csajbringa Ezüstnekem
TeszVesz piac

TeszVesz piac

A TeszVesz életre kel: nézelődj, válogass és vásárolj élőben kedvenc eladóidtól vagy hozd el és add el saját termékeidet!
Cserélni sem tilos - sőt!
Mindent a TeszVeszről

Mindent a TeszVeszről

Kerekasztal beszélgetések profi eladóinkkal és a TeszVesz munkatársaival. Mikor, mit és hogyan érdemes feltölteni? Hihetetlen, de ezt is eladtam a Teszveszen! Teszveszes barátságok, legemlékezetesebb vásárlások-eladások. Kérdésed van a teszveszezéssel kapcsolatban? Segítünk!
Együtt, zölden!

Együtt, zölden!

Miért fontos, hogy tegyünk a környezetünkért, tudatosan éljünk, vásároljunk és szabaduljunk meg a felesleges holmiktól?
Előadóink: Ökoszolgálat, Tudatos Vásárlók egyesülete
Nyereményjáték

Nyereményjáték

Készíts listát a vágyaidról, gyűjtsd a pénzed és valósítsd meg álmaidat! Áruld el nekünk, mire gyűjtesz a teszveszezéssel! A nap végén három szerencsés nyertest az alábbi ajándékkal lepünk meg: 50.000 Ft értékű teszveszes keret; egyedi tervezésű Pistol Pete Bag női táska; teszveszes ajándékcsomag; Ezüstnekem ékszerszettek.
Rögtönző Varroda a Szimpla Divattal

Rögtönző Varroda a Szimpla Divattal

Nem kell mindig új ruha, oldd meg inkább kreatívan ruhatárad frissítését! Ismerkedj meg a Szimpla Divat ötletével és csatlakozz a kezdeményezéshez! Régi ruháidat most hozzáértő kezek segítségével alakíthatod át ingyen! Ismerd meg az újrahasznosított alapanyagokból készülő, egyedi tervezésű táskák történetét!
Gyereksarok

Gyereksarok

Hoznád a gyerkőcöket is? Szeretettel várjuk őket is! 14 éven aluliak számára ingyenes a belépés, a helyszínen pedig szakképzett animátorok és interaktív programok gondoskodnak a szórakoztatásukról és a felügyeletükről.
Interaktív gyermekprogramok a NOHA Stúdióval

Interaktív gyermekprogramok a NOHA Stúdióval

ÖKO műhely gyermekeknek az újrahasznosítás jegyében: ékszer (kitűző, fülbevaló, lánc) és kulcstartó készítés; könyvkötés molinó fedéllel, újrahasznosított papírból; kistáska, tok és pénztárca varrás molinóból.
Csajbringa

Csajbringa

Új és felújított egyedi stílusú biciklik kiállítása és vására - ha valami igazán csajosra vágysz, itt biztosan megtalálod! Mert két keréken szép az élet!
Bring-a-bag

Bring-a-bag

Biciklistáskák, kerékpáros kiegészítők kiállítása és vására a kétkerekűek szerelmeseinek: divatos, menő és dizájnos táskák minden biciklire!
Interaktív zöld programok az Ökoszolgálattal

Interaktív zöld programok az Ökoszolgálattal

Ökolábnyom számítás, öko-totó, zöld termékek vására és más érdekességek.
WWF - Szerethető és hiteles természetvédelem

WWF - Szerethető és hiteles természetvédelem

Állatörökbefogadás, beszélgetések a Föld Órájáról, áramfejlesztő bicikli kipróbálása, gyerekeknek matricák és színezők, napelemes eszközök, játékhelikopter, és sok szórakoztató program kicsiknek és nagyoknak.
A tudatos vásárló 12 pontja - Tudatos Vásárlók Egyesülete

A tudatos vásárló 12 pontja - Tudatos Vásárlók Egyesülete

Mikor-mit-hol-kinek-miért-mennyiért-hogyan NE vegyünk meg? Mire figyeljünk vásárláskor illetve vásárlás előtt? Változtassunk együtt és tanuljuk meg, hogy lehetünk mi is tudatos vásárlók!
Organikuskert

Organikuskert

Hallgasd meg egy különleges kert születésének és nem mindennapos mindennapjainak történetét! Ismerkedj meg egy olyan kertésszel, aki megvalósította a dal szövegét:
fát nevel és a kelő nappal kel.
Kicsiház - mesék felnőtteknek

Kicsiház - mesék felnőtteknek

Ismerd meg két (teszveszen vásárolt) régi, használt bútordarab varázslatos átalakulásának történetét! Meríts ihletet saját bútoraid tavaszi felújításához!