A Vatera.hu termékei https://www.teszvesz.hu/ A vatera.hu aukciós portál termékei hu-hu Sat, 20 Apr 2019 04:59:02 +0200 Sat, 20 Apr 2019 04:59:02 +0200 Vatera.hu RSS Feed Generator v1.0 <![CDATA[OFFICE 2016 Professional Plus Licenckulcs Pro (RETAIL) ESD Porgram GARANCIA SZÁMLA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 9 900 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/office-2016-professional-plus-licenckulcs-pro-retail-esd-porgram-garancia-szamla-2752996433.html (Elektronikus Szoftver Kulcs, Végleges Aktiválás, ESD)
Office2016 Pro Plus aktiválási kulcs + hivatalos Microsoft letöltő link kerül átadásra. A programot a gyártó hivatalos oldaláról töltheti le a vásárló a kapot kóddal, így garantálva, hogy eredeti szoftver kerül a gépére és nem hamis változat.
Céges számla | EULA | Jogi nyilatkozat | Garancia | Támogatás
Teljes verzió | Magyar nyelv | Frissítések
Aktiválható online és telefonon is a Microsoft aktiváló központ telefonos hívásával. Újrahasznosított, örök licenc 1db PC-re.
Ms Office 2016 Pro Plus program beszerzése
A program hivatalos letöltő helyről való beszerzéséhez Microsoft fiók szükséges. Az "outlook, hotmail, skype, onedrive, windowslive, xbox... " fiókok megfelelnek. Ha nincs ilyen fiókja, akkor regisztrálni kell pl. egy hotmail email fiókot és azzal belehet jelentkezni a Microsoft letöltő webhelyére amely ellenörzi és hitelesíti a megvásárolt kulcsot, amellyel letölthető a teljes szoftver.
Hivatalos letöltőhely: https: //setup. office. com
A letöltőhelyere való bejelentkezés után meg kell adni a kapott termékkulcsot, az országot és nyelvet, majd követni az utasításokat. (a fotók között látható)
Attól, hogy egy szoftver termékkulccsal aktivált, még nem jelenti azt, hogy jogtiszta és legális a használata!
A szoftver jogszerű felhasználásához a termékkulcson kívül a következő igazoló dokumentumokkal szükséges rendelkezni egy ellenörzés alkalmával:
Hiteles, eredeti felhasználói szerződés (EULA).
Nyilatkozat a licenc/szoftver használatának, illetve korlátozásának mentességéről.
A birtokba kerülést (átruházást) igazoló hiteles számla / szerződés.
Vállalkozások, cégek esetében a számviteli törvényben meghatározott szoftvernyilvántartás.
Cégek esetében a számla és csatolt hiteles dokumentumok alkalmasak a NAV által megkövetelt szoftvernyilvántartásra. Az általunk forgalmazott licencek esetében Ön mint vásárló/felhasználó a hiteles dokumentumokkal bemutathatja a megvásárolt licencek valódiságát, illetve hogy azokat jogszerűen használja.
ESD szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése: Elektronikus Szoftver Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.
Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető termékkulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.
Számla
A vásárló a számlát elektronikusan kapja meg PDF formátumban az email címére.
Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben és a hivatalos letöltő linken.
(egyes esetekben és hétvégén 24-48 óra)
Az Office 2016 Pro Plus programcsomagban található programok
Word | Excel | PowerPoint | OneNote | Outlook | Publisher | Access | Sway | Skype
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított szoftver.
(ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Az átruházással kapcsolatban alkalmazott jogszabályok és irányelvek
Európai Legfelsőbb Bíróság 2012., C-128/11. határozata. (A terjesztési jog kimerülése, a jogszerű megszerző fogalma. )
2009/24/EK és 2001/29/EK Európai Parlamenti irányelvek. (A számítógépi programok jogi védelméről. )
910/2014/EU EP rendelet és 137/2016. (VI. 13. ) Korm. rendelet. (A digitális hitelesítés szabályairól. )
1/2018. (VI. 29. ) ITM Korm. rendelet. (A digitális archiválás szabályairól. )
 
A Vállalkozás a Felhasználó felé az alábbiakat szavatolja
A termékhez a Vállalkozás jogszerűen, dokumentálva jutott. A kiállított, átadott dokumentumok digitális tanúsítvány hitelesítéssel ellátottak, valamint 1/2018. (VI. 29. ) ITM rendelet irányelvei szerint hitelesítve archiválva lettek.
A termék az Európai Unió/EGK területén került eredetileg forgalomba a szerzői jog tulajdonosának hozzájárulásával.
A forgalomba került szoftverlicenc tovább értékesítése a szoftvergyártó hozzájárulása és engedélye nélkül is megengedett, mivel az eredeti jogtulajdonos terjesztési joga az EU 2009/24/EK irányelve, továbbá az Európai Bíróság (Curia) 2012. C-128/11. határozata alapján az első forgalomba hozatal alkalmával kimerült (jogkimerülés).
Az átruházott licenc nem áll használat vagy korlátozás alatt, valamint a szoftver az eredetileg telepített adathordozóról eltávolításra került, vagy az eleve nem került felhasználásra
. A vonatkozó jogszabályok alapján a szoftverek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU/EGK területén.
Office 2016 Pro Plus termékkulcs és letöltő link
Az Office 2016 Professional teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le és telepíthető. A hivatalos MS letöltő linket a vásárláskor az aktiváló kóddal (licence kulcs) együtt megkapja a vásárló. A hivatalos letöltéshez Microsoft fiók szükséges.
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé (ESD).
Az itt megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Office 2016 Professional Plus rendszerhez használható, így a Magyar verzióhoz is.
A Office 2016 Professional Plus 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít végleges aktiválással egy felhasználó részére.
Esetlegesen egy már korábban telepített szoftver esetén, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni, úgy a kapott letöltő linken lévő hivatalos szoftver telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetővé tett link-ről. Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.
Apple MAC számítógépeken a digitális kulcs nem használható!
ESD termék:
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, COA matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges. A vásárló elektronikus számlát kap, amely archiválásra kerül.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap, kérjük aki nem tudja a szállítási időt kivárni ne adjon le megrendelést. )
GARANCIA
1 év, ami abban az esetben érvényesíthető, amennyiben valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, vagy vissztérítjük a teljes vételárat. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba.  Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
"A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog. "
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó a termék leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést

OFFICE 2016 Professional Plus Licenckulcs Pro (RETAIL)  ESD Porgram  GARANCIA  SZÁMLA
Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 15:51 ]]>
Wed, 01 May 2019 15:51:49 +0200 https://www.teszvesz.hu/office-2016-professional-plus-licenckulcs-pro-retail-esd-porgram-garancia-szamla-2752996433.html
<![CDATA[PC Asus Z97-PRO, Intel i7-4790K, 16GB, 2x250GB SSD, silent]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 80 000 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/pc-asus-z97-pro-intel-i7-4790k-16gb-2x250gb-ssd-silent-2754536228.html Már nem garanciális.
Műszaki paraméterek:
- alaplap: Asus Z97-PRO
  https: //www. asus. com/hu/Motherboards/Z97PRO/specifications
- processzor: Intel Core i7-4790K 4GHz
  http: //ark. intel. com/products/80807/Intel-Core-i7-4790K-Processor-8M-Cache-up-to-4_40-GHz
  IGP: HD Graphics 4600
  4 mag, 8 szál
  Benchmark: 11. 240
  TDP: 88W
- processzorhűtő: Thermalright HR22
  ventilátoros hűtést alapesetben nem igényel, zajtalan működés
- memória: 16GB (8GB 1G x 64-Bit x 2 pcs. ) KINGSTON KHX24C11T3K2/16X(XMP)
  DDR3-2400 CL11 240-Pin DIMM Kit
  http: //www. kingston. com/datasheets/KHX24C11T3K2_16X. pdf
- SSD: 2 x 250 GB
  Samsung SSD 850 PRO 250GB
  SATA 6 Gb/s
  550/520 MB/s, 100/90 kIOPS4k
  lehetőségek: JBOD (önálló lemezek), RAID 0 (összefűzés), RAID1 (tükrözés)
- tápegység: Enermax Digifanless 550W
  http: //www. enermax. com/home. php? fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=86&no=295
  ventilátor nélküli tápegység, teljesen zajmentes
  USB-n keresztül monitorozható
- ház: Cooler Master HAF 932
  nagy torony ház
  kiválóan szellőzik
  tartalmaz egy halk, nagy méretű ventilátort (alkalmazása opcionális)
- operációs rendszer jelenleg: Ubuntu Linux
Tartozékok: Ház, táp és alaplap kiegészítők.
Billentyűzet, egér, monitor és egyéb eszközök nélkül.
Csere nem érdekel!
Átvétel személyesen Budapesten.
PC Asus Z97-PRO, Intel i7-4790K, 16GB, 2x250GB SSD, silent
Jelenlegi ára: 80 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 13:21 ]]>
Sun, 21 Apr 2019 13:21:40 +0200 https://www.teszvesz.hu/pc-asus-z97-pro-intel-i7-4790k-16gb-2x250gb-ssd-silent-2754536228.html
<![CDATA[Új, Garanciális 8TB 8 TB-os Western Digital My Book 3,5-es USB3-as külső HDD merevlemez winchester]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 57 000 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/uj-garancialis-8tb-8-tb-os-western-digital-my-book-3-5-es-usb3-as-kulso-hdd-merevlemez-winchester-2754310112.html Új, Garanciális 8TB 8 TB-os Western Digital My Book 3,5-es USB3-as külső HDD merevlemez winchester
Jelenlegi ára: 57 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-04 17:25 ]]>
Sat, 04 May 2019 17:25:37 +0200 https://www.teszvesz.hu/uj-garancialis-8tb-8-tb-os-western-digital-my-book-3-5-es-usb3-as-kulso-hdd-merevlemez-winchester-2754310112.html
<![CDATA[WINDOWS 10 Professional COA MATRICA LICENC WIN 10 Pro Liszensz GARANCIA SZÁMLA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 900 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/windows-10-professional-coa-matrica-licenc-win-10-pro-liszensz-garancia-szamla-2751036662.html Win 10 Pro COA matrica
Rejtettkulcsos (kaparós) matrica a fotók szerint.
Később is újraktiválható, végleges (örök) licenc.
Lifetime aktiválás, soha nem jár le.
A licenc saját Microsoft fiókhoz rendelhető.
Az összes elérhető nyelven (magyar is) aktiválható.
Minden asztali gépre és notebookra (nem márkafüggő)
A fotók az eladó termékekről készültek.
Az ár 1 darabra vonatkozik (1db PC-re aktiválható).
Céges számla | EULA | Jogi nyilatkozat | Garancia | Támogatás
A COA matricát postán kapja meg a vásárló.
Szállítási idő 2 - 5 nap.
Szállítás (előreutalás, bankkártya, PayPal): 400 Ft
Szállítás MPL futár (utánvéttel): 1 200 Ft
A programot a gyártó hivatalos oldaláról töltheti le a vásárló (ESD), így
garantálva, hogy eredeti szoftver kerül a gépére és nem hamis kém változat.
Attól, hogy egy szoftver termékkulccsal aktivált, még nem jelenti azt, hogy jogtiszta és legális a használata!
A szoftver jogszerű felhasználásához a termékkulcson kívül a következő igazoló dokumentumokkal szükséges rendelkezni egy ellenörzés alkalmával:
Hiteles, eredeti felhasználói szerződés (EULA).
Nyilatkozat a licenc/szoftver használatának, illetve korlátozásának mentességéről.
A birtokba kerülést (átruházást) igazoló hiteles számla / szerződés.
Vállalkozások, cégek esetében a számviteli törvényben meghatározott szoftvernyilvántartás.
Cégek esetében a számla és csatolt hiteles dokumentumok alkalmasak a NAV által megkövetelt szoftvernyilvántartásra. Az általunk forgalmazott licencek esetében Ön mint vásárló/felhasználó a hiteles dokumentumokkal bemutathatja a megvásárolt licencek valódiságát, illetve hogy azokat jogszerűen használja.
Windows 10 hivatalos letöltés és telepítés
https: //www. microsoft. com/software-download/windows10
Teljes verzió | Magyar nyelv | Frissítések
Aktiválható online és telefonon is a Microsoft aktiváló központ telefonos
hívásával. Újrahasznosított, fel nem használt oem licenc 1db PC-re.
ESD készbesítés
Electronic Software Delivery, ESD jelentése: Elektronikus Szoftver Kézbesítés.
A COA matricát postán kapja meg a vásárló.
Számlázás
A vásárló (magán és cég) a számlát elektronikusan kapja meg PDF formátumban az email címére és a vevői fiókjába.
Miért problémás a különböző aktivátor programokkal aktivált Windows?
Az aktivátor programokkal aktivált Windows (mint a "KMSpico" és különböző fajtái) estében a számítógép biztonsági kockázatnak és a személyes adatok veszélynek vannak kitéve. Az ilyen aktiváló megoldások, illetve programok jellemzően kém programok, adatlopók vagy adwords programok. Aktivátor program esetén veszélyben lehetnek a bankkártya adatok, jelszavak is online vásárlás esetén, de akár a számítógép kamerájához vagy mikrofonjához is hozzáférhetnek illetéktelenek a tudtunkon kívül. Továbbá informatikai rendszerek elleni visszaéléseket követhetnek el, de BitCoin bányászatra is használhatják a gépet a tulajdonosa tudta nélkül. Az ilyen aktivátor programok egyszerre csak 180 napra aktiválják a rendszert és a látszatját keltik a végleges aktiválásnak, sok esetben a biztonsági frissítések letiltása, tűzfal, és védelelmi funkciók blokkolása mellett működnek. Nagyon gyakori, hogy az ilyen programok olyan veszélyforrást hordoznak, melyeket csak hónapokkal később ismerünk meg, amikor már késő, mert feltörték a Gmail vagy Facebook fiókunkat. Cégek esetében egy ilyen biztonsági incidens akár az ügyfélkör elvesztésével is járhat, illetve súlyos adatvesztéssel, károkkal, perekkel fenyegethet.
Termékkulcs használatával aktivált rendszer esetében maga az aktiválás semmilyen biztonsági kockázatnak nem teszi ki a gépet, illetve a rendszert és biztonságos megoldást jelent.
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett.  Újrahasznosított, használt szoftver licenc. (C-128/11., ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Az átruházással kapcsolatban alkalmazott jogszabályok és irányelvek
Európai Legfelsőbb Bíróság 2012., C-128/11. határozata. (A terjesztési jog kimerülése, a jogszerű megszerző fogalma. )
2009/24/EK és 2001/29/EK Európai Parlamenti irányelvek. (A számítógépi programok jogi védelméről. )
910/2014/EU EP rendelet és 137/2016. (VI. 13. ) Korm. rendelet. (A digitális hitelesítés szabályairól. )
1/2018. (VI. 29. ) ITM Korm. rendelet. (A digitális archiválás szabályairól. )
 
A Vállalkozás a Felhasználó felé az alábbiakat szavatolja
A termékhez a Vállalkozás jogszerűen, dokumentálva jutott. A kiállított, átadott dokumentumok digitális tanúsítvány hitelesítéssel ellátottak, valamint 1/2018. (VI. 29. ) ITM rendelet irányelvei szerint hitelesítve archiválva lettek.
A termék az Európai Unió/EGK területén került eredetileg forgalomba a szerzői jog tulajdonosának hozzájárulásával.
A forgalomba került szoftverlicenc tovább értékesítése a szoftvergyártó hozzájárulása és engedélye nélkül is megengedett, mivel az eredeti jogtulajdonos terjesztési joga az EU 2009/24/EK irányelve, továbbá az Európai Bíróság (Curia) 2012. C-128/11. határozata alapján az első forgalomba hozatal alkalmával kimerült (jogkimerülés).
Az átruházott licenc nem áll használat vagy korlátozás alatt, valamint a szoftver az eredetileg telepített adathordozóról eltávolításra került, vagy az eleve nem került felhasználásra
. A vonatkozó jogszabályok alapján a szoftverek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU/EGK területén.
Windows 10 Pro beszerzése
A Windows 10 Pro teljes verziója a Microsoft hivatalos oldaláról tölthető le ISO fájl formátumban.
A Microsoft oldalán található és futtatható egy telepítő adathordozó készítő eszköz (MediaCreationTool program), amellyel könnyen és egyszerűen egy Windows 10 telepítő pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé.
A megvásárolt licenc globálisan bármely nyelvű Windows 10 Pro operációs rendszerhez használható, így a Magyarhoz is.
Az új Windows 10 rendszer telepítése közben adható meg az aktiválási kulcs (termék kulcs), vagy a telepítés után is aktiválható a gépházban.
A Windows 10 Pro 32 vagy 64 bites verziójának aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
Az upgrade-lt, korábbi Windows-ról való felfrissítés esetén, vagy régi telepítés esetén nem garantálható az aktiválás, ami nem a kulcs hanem a már megváltozott fájl rendszer problémája lehet. Ilyen esetben a megfelelő verzió telepítésére lehet szükség.
Esetlegesen egy már korábban telepjtett Windows 10 esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni a rendszert, úgy a kapott letöltő linken lévő Win 10 program telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a gyártó oldalán elérhetövé tett link-röl (tiszta telepítés).
Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen. Egyéb esetben telefonon aktiválható.
Termék és kézbesítés
A termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, csak a COA matricát, amelyet postán kap meg a vásárló. Maga a program letölthető formában kerül átadásra, így a szoftvert a vásárlónak kell letöltenie a gyártó weboldaláról, amelyet telepítés után a megvásárolt licenc matricával tud aktiválni.
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges. A vásárló elektronikus számlát kap, amely archiválásra kerül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap, kérjük aki nem tudja a szállítási időt kivárni ne adjon le megrendelést. )
GARANCIA:
1 év, ami abban az esetben érvényesíthető, amennyiben valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, vagy vissztérítjük a teljes vételárat. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A a licenc szerződés a program telepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszatérítés nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kérjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi és elfogadja a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított, használt szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba.  Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
"A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
"1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog. "
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat, illetve jellemzők leírásrára szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést

WINDOWS 10 Professional COA MATRICA  LICENC  WIN 10 Pro Liszensz  GARANCIA  SZÁMLA
Jelenlegi ára: 11 900 Ft
Az aukció vége: 2019-04-26 18:31 ]]>
Fri, 26 Apr 2019 18:31:08 +0200 https://www.teszvesz.hu/windows-10-professional-coa-matrica-licenc-win-10-pro-liszensz-garancia-szamla-2751036662.html
<![CDATA[7 col Quad Core Táblagép (Q88H) Android 4.2.2-es operációs rendszerrel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 490 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/7-col-quad-core-tablagep-q88h-android-4-2-2-es-operacios-rendszerrel-13974740.html Jelenlegi ára: 14 490 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/7-col-quad-core-tablagep-q88h-android-4-2-2-es-operacios-rendszerrel-13974740.html
<![CDATA[64GB ADATA Premier microSDXC+SD ADAPTER CLASS 10 UHS-I]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/64gb-adata-premier-microsdxc-sd-adapter-class-10-uhs-i-13980757.html Jelenlegi ára: 3 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/64gb-adata-premier-microsdxc-sd-adapter-class-10-uhs-i-13980757.html
<![CDATA[32GB Maxell microSDHC CLASS 10+SD adapter]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 090 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-maxell-microsdhc-class-10-sd-adapter-13980758.html Jelenlegi ára: 2 090 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-maxell-microsdhc-class-10-sd-adapter-13980758.html
<![CDATA[32GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER CLASS 10 UHS-I 1 80MB/s]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-class-10-uhs-i-1-80mb-s-13980759.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-class-10-uhs-i-1-80mb-s-13980759.html
<![CDATA[32GB Maxell Speedboat USB 2.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-maxell-speedboat-usb-2-0-pendrive-13980760.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-maxell-speedboat-usb-2-0-pendrive-13980760.html
<![CDATA[Univerzális notebook 120W-os adapter/töltő/USB/]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/univerzalis-notebook-120w-os-adapter-tolto-usb-13964890.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/univerzalis-notebook-120w-os-adapter-tolto-usb-13964890.html
<![CDATA[32GB KINGSTON DTI G4 USB 3.0 Pendrive piros színben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 390 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-piros-szinben-13980702.html Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-piros-szinben-13980702.html
<![CDATA[MAXELL DVD-R 4,7GB 100 db-os kiszerelésben + AJÁNDÉK 100 db papírtok]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 500 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/maxell-dvd-r-4-7gb-100-db-os-kiszerelesben-ajandek-100-db-papirtok-13980703.html Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/maxell-dvd-r-4-7gb-100-db-os-kiszerelesben-ajandek-100-db-papirtok-13980703.html
<![CDATA[32GB Kingston DT100 G3 USB 3.0/2.0 pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 390 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-2-0-pendrive-13980704.html Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-2-0-pendrive-13980704.html
<![CDATA[32GB KINGSTON DT50 3.1/3.0/2.0 Usb/Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 390 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13980707.html Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13980707.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DT50 3.1/3.0/2.0 Usb/Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 690 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13980708.html Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-dt50-3-1-3-0-2-0-usb-pendrive-13980708.html
<![CDATA[32GB ADATA C906 USB 2.0 PENDRIVE BLACK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13980709.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13980709.html
<![CDATA[Vezeték nélküli bluetooth fejhallgató]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 690 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/vezetek-nelkuli-bluetooth-fejhallgato-13964821.html Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/vezetek-nelkuli-bluetooth-fejhallgato-13964821.html
<![CDATA[32GB ADATA UV131 USB 3.0 fémházas Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-uv131-usb-3-0-femhazas-pendrive-13980764.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-uv131-usb-3-0-femhazas-pendrive-13980764.html
<![CDATA[32GB ADATA Premier microSDHC+SD ADAPTER CLASS 10 UHS-I 1]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-premier-microsdhc-sd-adapter-class-10-uhs-i-1-13980763.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-premier-microsdhc-sd-adapter-class-10-uhs-i-1-13980763.html
<![CDATA[16GB Maxell Speedboat USB 2.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 590 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-maxell-speedboat-usb-2-0-pendrive-13980765.html Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-maxell-speedboat-usb-2-0-pendrive-13980765.html
<![CDATA[8GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER Class 4]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 590 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/8gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-class-4-13980711.html Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/8gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-class-4-13980711.html
<![CDATA[16GB KINGSTON microSDHC+SD ADAPTER+USB OLVASÓ CLASS 10]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13980699.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-microsdhc-sd-adapter-usb-olvaso-class-10-13980699.html
<![CDATA[Vezeték nélküli mini billentyűzet, távirányító]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/vezetek-nelkuli-mini-billentyuzet-taviranyito-13974408.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 00:00 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/vezetek-nelkuli-mini-billentyuzet-taviranyito-13974408.html
<![CDATA[32 GB KINGSTON DT Micro Duo OTG Android 4.0 USB/Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32-gb-kingston-dt-micro-duo-otg-android-4-0-usb-pendrive-13980706.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32-gb-kingston-dt-micro-duo-otg-android-4-0-usb-pendrive-13980706.html
<![CDATA[16GB ADATA UV 128 USB 3.0/2.0 PENDRIVE BLUE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-uv-128-usb-3-0-2-0-pendrive-blue-13980712.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-uv-128-usb-3-0-2-0-pendrive-blue-13980712.html
<![CDATA[Napelemes powerbank 50.000 mAh]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 290 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/napelemes-powerbank-50-000-mah-13979560.html Jelenlegi ára: 3 290 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 00:00 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/napelemes-powerbank-50-000-mah-13979560.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DTI G4 USB 3.0 Pendrive kék színben]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 690 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-kek-szinben-13980713.html Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-dti-g4-usb-3-0-pendrive-kek-szinben-13980713.html
<![CDATA[7D Gamer egér Ergonómikus RGB Ambiente]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/7d-gamer-eger-ergonomikus-rgb-ambiente-13979019.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/7d-gamer-eger-ergonomikus-rgb-ambiente-13979019.html
<![CDATA[16GB ADATA UV150 USB 3.0/2.0 FLASH/pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-uv150-usb-3-0-2-0-flash-pendrive-13980700.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-uv150-usb-3-0-2-0-flash-pendrive-13980700.html
<![CDATA[16GB ADATA Premier microSDHC+SD ADAPTER CLASS 10 UHS-I 1]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 690 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-premier-microsdhc-sd-adapter-class-10-uhs-i-1-13980701.html Jelenlegi ára: 1 690 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-premier-microsdhc-sd-adapter-class-10-uhs-i-1-13980701.html
<![CDATA[32GB Adata UV150 Black USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 390 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-uv150-black-usb-3-0-pendrive-13980715.html Jelenlegi ára: 2 390 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-uv150-black-usb-3-0-pendrive-13980715.html
<![CDATA[Google CHROMECAST 3 Streaming Médialejátszó, HDMI, Fekete (GA00439-GB)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/google-chromecast-3-streaming-medialejatszo-hdmi-fekete-ga00439-gb-13978647.html Jelenlegi ára: 13 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 00:00 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/google-chromecast-3-streaming-medialejatszo-hdmi-fekete-ga00439-gb-13978647.html
<![CDATA[20.000 mAh power bank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/20-000-mah-power-bank-13976521.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-24 00:00 ]]>
Wed, 24 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/20-000-mah-power-bank-13976521.html
<![CDATA[JB55 bluetooth fejhallgató]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/jb55-bluetooth-fejhallgato-13974775.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/jb55-bluetooth-fejhallgato-13974775.html
<![CDATA[16GB ADATA C906 USB 2.0 PENDRIVE BLACK]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13980762.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-c906-usb-2-0-pendrive-black-13980762.html
<![CDATA[32GB ADATA C008 USB 2.0 FLASH/pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-c008-usb-2-0-flash-pendrive-13980705.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-c008-usb-2-0-flash-pendrive-13980705.html
<![CDATA[Mini USB wifi router antennával]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/mini-usb-wifi-router-antennaval-13976716.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2019-04-24 00:00 ]]>
Wed, 24 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/mini-usb-wifi-router-antennaval-13976716.html
<![CDATA[Pocket mouse egértoll]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 490 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/pocket-mouse-egertoll-13972877.html Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/pocket-mouse-egertoll-13972877.html
<![CDATA[TM-025C bluetooth fejhallgató]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/tm-025c-bluetooth-fejhallgato-13980432.html Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/tm-025c-bluetooth-fejhallgato-13980432.html
<![CDATA[Bluetooth sport fülhallgató]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/bluetooth-sport-fulhallgato-13980643.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/bluetooth-sport-fulhallgato-13980643.html
<![CDATA[HD PC webkamera]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/hd-pc-webkamera-13967127.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/hd-pc-webkamera-13967127.html
<![CDATA[32GB KINGSTON DTSE9 USB 2.0 PENDRIVE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13980710.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13980710.html
<![CDATA[HAVIT Gamer 3,5 mm-es audió jack + USB Fejhallgató HV-H2239D]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/havit-gamer-3-5-mm-es-audio-jack-usb-fejhallgato-hv-h2239d-13964781.html Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/havit-gamer-3-5-mm-es-audio-jack-usb-fejhallgato-hv-h2239d-13964781.html
<![CDATA[Havit HV-H2105D sztereo fejhallgató mikrofonnal]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/havit-hv-h2105d-sztereo-fejhallgato-mikrofonnal-13973847.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/havit-hv-h2105d-sztereo-fejhallgato-mikrofonnal-13973847.html
<![CDATA[Forgatható laptophűtő]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 999 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/forgathato-laptophuto-13978099.html Jelenlegi ára: 1 999 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 00:00 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/forgathato-laptophuto-13978099.html
<![CDATA[32GB ADATA UV 128 USB 3.0 PENDRIVE BLUE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 190 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-uv-128-usb-3-0-pendrive-blue-13980766.html Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32gb-adata-uv-128-usb-3-0-pendrive-blue-13980766.html
<![CDATA[32 GB-os mini pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/32-gb-os-mini-pendrive-13976533.html Jelenlegi ára: 2 790 Ft
Az aukció vége: 2019-04-24 00:00 ]]>
Wed, 24 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/32-gb-os-mini-pendrive-13976533.html
<![CDATA[16GB ADATA UV130 USB 2.0 fémházas Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-uv130-usb-2-0-femhazas-pendrive-13980714.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-uv130-usb-2-0-femhazas-pendrive-13980714.html
<![CDATA[16GB ADATA C008 USB 2.0 BLACK FLASH/PENDRIVE]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-c008-usb-2-0-black-flash-pendrive-13980767.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-adata-c008-usb-2-0-black-flash-pendrive-13980767.html
<![CDATA[Straus 4000mAh power bank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 890 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/straus-4000mah-power-bank-13965008.html Jelenlegi ára: 1 890 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/straus-4000mah-power-bank-13965008.html
<![CDATA[8000 mAh powerbank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/8000-mah-powerbank-13965049.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/8000-mah-powerbank-13965049.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DTSE9 USB 2.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13980716.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-dtse9-usb-2-0-pendrive-13980716.html
<![CDATA[16GB KINGSTON DT100 G3 USB 3.0 Pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 790 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-pendrive-13980717.html Jelenlegi ára: 1 790 Ft
Az aukció vége: 2019-05-07 00:00 ]]>
Tue, 07 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16gb-kingston-dt100-g3-usb-3-0-pendrive-13980717.html
<![CDATA[Havit Micro-USB kábel 1m CB727X]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 590 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/havit-micro-usb-kabel-1m-cb727x-13973846.html Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/havit-micro-usb-kabel-1m-cb727x-13973846.html
<![CDATA[Havit gamer egérpad HV-MP850]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 390 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/havit-gamer-egerpad-hv-mp850-13969944.html Jelenlegi ára: 1 390 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/havit-gamer-egerpad-hv-mp850-13969944.html
<![CDATA[Fa egérpad Qi vezeték nélküli töltéssel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/fa-egerpad-qi-vezetek-nelkuli-toltessel-13980328.html Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/fa-egerpad-qi-vezetek-nelkuli-toltessel-13980328.html
<![CDATA[Bluetooth fejhallgató és headset rádióval ST-409 fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/bluetooth-fejhallgato-es-headset-radioval-st-409-fekete-13980618.html Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/bluetooth-fejhallgato-es-headset-radioval-st-409-fekete-13980618.html
<![CDATA[16 GB-os mini pendrive]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 490 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/16-gb-os-mini-pendrive-13976519.html Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2019-04-24 00:00 ]]>
Wed, 24 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/16-gb-os-mini-pendrive-13976519.html
<![CDATA[A4Tech Bloody V7M gamer egér, Fekete]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/a4tech-bloody-v7m-gamer-eger-fekete-13978854.html Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 00:00 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/a4tech-bloody-v7m-gamer-eger-fekete-13978854.html
<![CDATA[Vezeték nélküli optikai egér]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/vezetek-nelkuli-optikai-eger-13979761.html Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 00:00 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/vezetek-nelkuli-optikai-eger-13979761.html
<![CDATA[HAVIT 2 csatlakozós Autós Töltő adapter HV-UC515]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 490 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/havit-2-csatlakozos-autos-tolto-adapter-hv-uc515-13964765.html Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/havit-2-csatlakozos-autos-tolto-adapter-hv-uc515-13964765.html
<![CDATA[Straus ST8001 15.000 mAh powerbank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 5 490 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/straus-st8001-15-000-mah-powerbank-13973845.html Jelenlegi ára: 5 490 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/straus-st8001-15-000-mah-powerbank-13973845.html
<![CDATA[Straus ST787 10.000 mAh power bank]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 290 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/straus-st787-10-000-mah-power-bank-13974713.html Jelenlegi ára: 4 290 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/straus-st787-10-000-mah-power-bank-13974713.html
<![CDATA[Ledes bluetooth hangszóró WS-0606]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 490 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/ledes-bluetooth-hangszoro-ws-0606-13976759.html Jelenlegi ára: 4 490 Ft
Az aukció vége: 2019-04-24 00:00 ]]>
Wed, 24 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/ledes-bluetooth-hangszoro-ws-0606-13976759.html
<![CDATA[EVOLVEO ANDROID BOX M8 nyolcmagos multimédia center]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 36 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/evolveo-android-box-m8-nyolcmagos-multimedia-center-13978642.html Jelenlegi ára: 36 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 00:00 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/evolveo-android-box-m8-nyolcmagos-multimedia-center-13978642.html
<![CDATA[Napelemes powerbank 50.000 mAh]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/napelemes-powerbank-50-000-mah-13980230.html Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 00:00 ]]>
Wed, 01 May 2019 00:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/napelemes-powerbank-50-000-mah-13980230.html
<![CDATA[Lenovo Thinkpad X230 i5,SSD Tablet+Laptop egyben IPS]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 69 999 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/lenovo-thinkpad-x230-i5-ssd-tablet-laptop-egyben-ips-2750344580.html Lenovo ThinkPad X230 Subnoti laptop
- Szubnotebook munkához különösen ajánlott.
- Tablet + Laptop egyben!
- Érintőceruza Tartozék!
Ips Panelel:
- Amely Gyakorlatilag teljes betekintési szöget kínál számunkra.
- Kristálytiszta es éles kép.
- Kijelző 12. 5 matt
- Intel Core i5 3320M Max Turbo 3, 3 GHZ
- 8 GB ddr3 (igény esetén több)
- 128 GB SSD (nagyobb vagy igény esetén SSD)
- Wifi 802. 11b/g/n
- webcam
- Intel HD Graphics 1, 7Gb
- Usb 3db 2. 0
- kártyaolvasó, d-sub (vga), e-sata
- Mini Dp Port (Hdmi)
- Gyári töltővel
- Akku: Kiváló.
- ODD: Nincs.
- 1. 8 kg
- 6 hónap garancia (írásos)
Telepítve használatra kész.
Csere, beszámítás, részletfizetés nem lehetséges!
Lenovo Thinkpad X230 i5,SSD Tablet+Laptop egyben IPS
Jelenlegi ára: 69 999 Ft
Az aukció vége: 2019-04-25 10:58 ]]>
Thu, 25 Apr 2019 10:58:57 +0200 https://www.teszvesz.hu/lenovo-thinkpad-x230-i5-ssd-tablet-laptop-egyben-ips-2750344580.html
<![CDATA[AVerMedia ExtremeCap UVC BU110, HDMI to USB 3.0 Capture Card, 1080p60]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 83 804 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/avermedia-extremecap-uvc-bu110-hdmi-to-usb-3-0-capture-card-1080p60-2726122292.html AVERMEDIA
Part Number:
61BU1100A0AB
Gyártó szimbóluma61BU1100A0ABTerméknévAVerMedia ExtremeCap UVC BU110, HDMI to USB 3. 0 Capture Card, 1080p60GyártóAver MediaTermékosztályVideo Grabber kártyaBeépített FM tuner (rádió)NemTávirányító a készletbenNemLow-profile kártyaNem
AVerMedia ExtremeCap UVC BU110, HDMI to USB 3.0 Capture Card, 1080p60
Jelenlegi ára: 83 804 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 https://www.teszvesz.hu/avermedia-extremecap-uvc-bu110-hdmi-to-usb-3-0-capture-card-1080p60-2726122292.html
<![CDATA[Canon i-SENSYS MF232w többfunkciós mono lézernyomtató]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 69 382 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/canon-i-sensys-mf232w-tobbfunkcios-mono-lezernyomtato-2591976665.html Canon i-SENSYS MF232w többfunkciós mono lézernyomtató

Jelenlegi ára: 69 382 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 https://www.teszvesz.hu/canon-i-sensys-mf232w-tobbfunkcios-mono-lezernyomtato-2591976665.html
<![CDATA[Linkbasic fali rack szekrény 19" 15U 600x600mm fekete (üveg előlapi ajtóval)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 34 200 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/linkbasic-fali-rack-szekreny-19-15u-600x600mm-fekete-uveg-elolapi-ajtoval-2751924779.html A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: WCB15-66-BAA-C

Linkbasic fali rack szekrény 19
Jelenlegi ára: 34 200 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 https://www.teszvesz.hu/linkbasic-fali-rack-szekreny-19-15u-600x600mm-fekete-uveg-elolapi-ajtoval-2751924779.html
<![CDATA[Alaplap + CPU + RAM - Gigabyte H67M-D2 + Intel Core i5 2500k 3,3GHz + 8GB - tesztelt 7 - 1 Ft NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 100 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/alaplap-cpu-ram-gigabyte-h67m-d2-intel-core-i5-2500k-3-3ghz-8gb-tesztelt-7-1-ft-nma-2754730244.html 1 Ft-os aukciók, minimálár nélkül!
Kérem tekintse meg többi termékem is itt:
https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=tewwe&ob=4&obd=2
Eszköz:
Alaplap - Gigabyte H67M-D2-B3
CPU - Intel Core i5 2500k 3, 3GHz
RAM - 8GB DDR3
Hűtő
1 Ft NMÁ
Állapot:
Mint a képeken: tesztelt, működik,
Leírás link:
Alaplap:
http: //hu. gigabyte. com/products/page/mb/ga-h67m-d2-b3rev_10#kf
Tudnivalók:
- 1 Ft-os licit, minimálár nélkül. Licitet nem törlök, de kérem a tisztelt licitálót, ne mástól vegye el a lehetőséget aki akár 100 Ft-al olcsóbban, de átvenné, ha nem biztos a dolgában.
- Átvétel (személyes vagy MPL Futár): Budapest XX. kerületben fix helyen személyesen és előre egyeztetett időpontban, vagy MPL Futárszolgálat kiscsomagként előre utalást követően.
Más opció vagy utánvét nincs.
- Pontosan azt kapja a licitáló a képen lát: ha van a képen tartozék, akkor azzal (pl. ha van hozzá hátlap, szerepel a képeken is)
- Garancia : kizárólag kipróbálási, kézhezvételi garancia, az állapotban leírtaknak megfelelően, azon túl nincs.
Visszavásárlás nincs.
Alaplap + CPU + RAM - Gigabyte H67M-D2 + Intel Core i5 2500k 3,3GHz + 8GB - tesztelt 7 - 1 Ft NMÁ
Jelenlegi ára: 20 100 Ft
Az aukció vége: 2019-04-29 21:00 ]]>
Mon, 29 Apr 2019 21:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/alaplap-cpu-ram-gigabyte-h67m-d2-intel-core-i5-2500k-3-3ghz-8gb-tesztelt-7-1-ft-nma-2754730244.html
<![CDATA[Acer laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 30 000 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/acer-laptop-2751246476.html Eladó a képeken látható Acer laptop. Az aksija kuka, hálózati töltőről kifogástalanul működik. Újratelepített win 7 rendszerrel , 15, 6 colos HD led kijelzővel, 4GB DDR3 memóriával, intel B960 processzorral ( 2. 2 GHZ, "MB L3 cache) 500 Gb belső tárhely,   paraméterekkel. Á tvehető Szerencsen vagy Miskolcon előre egyeztetett időpontban, vagy dpd futárszolgálattal utánvéttel.
Acer laptop
Jelenlegi ára: 30 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-27 11:10 ]]>
Sat, 27 Apr 2019 11:10:49 +0200 https://www.teszvesz.hu/acer-laptop-2751246476.html
<![CDATA[HP Számítógép Kétmagos 4GB Ram + 19" LCD Monitor + Minőségi Billentyűzet + Egér, komplett PC +WiFi]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 001 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/hp-szamitogep-ketmagos-4gb-ram-19-lcd-monitor-minosegi-billentyuzet-eger-komplett-pc-wifi-2755220765.html 19" HP LA1905 monitor is jár hozzá, matt, kiválló állapot
Szép állaptú minőségi billentyűzet, és egér is jár hozzá, táp kábelekkel, monitor kábellel!
Pentium E7500  2x2. 93GHz
4GB DDR3 ram
320GB Merevlemez
Windows 7 telepített, használatra kész.
A listaoldali kép csak illusztráció.
Egyeztetett időpontban házhozszállítom Pest megyében, ingyenesen.
HP Számítógép Kétmagos 4GB Ram + 19
Jelenlegi ára: 11 001 Ft
Az aukció vége: 2019-04-22 20:30 ]]>
Mon, 22 Apr 2019 20:30:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/hp-szamitogep-ketmagos-4gb-ram-19-lcd-monitor-minosegi-billentyuzet-eger-komplett-pc-wifi-2755220765.html
<![CDATA[Microsoft Windows 10 Professional LICENCKULCS Win 10 Pro ESD (OEM) GARANCIA SZÁMLA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 3 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/microsoft-windows-10-professional-licenckulcs-win-10-pro-esd-oem-garancia-szamla-2752001723.html Ha bármilyen kérdése adódna, a hirdetés alatt felteheti!
Ha elakad a telepítésben hétköznap 8 és 18 óra közözött telefonon elérhetőek vagyunk!
A vásárlást követően e-mailben értesítjük, és elküldjük önnek az útmutatót az aktiváláshoz!
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben előfordulhat 2 munkanap, kérjük aki nem tudja a szállítási időt kivárni ne adjon le megrendelést. )
GARANCIA:
30 nap, ami abban az esetben érvényesíthető amennyiben, valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, amennyiben a problémát 30 napon belül jelzi. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszatérítés nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kérjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi és elfogadja a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver:  A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba.  Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói technikai telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
"A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog. "
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat, illetve jellemzők leírásrára szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
 

Microsoft Windows 10 Professional LICENCKULCS Win 10 Pro ESD (OEM)  GARANCIA  SZÁMLA
Jelenlegi ára: 3 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-29 16:46 ]]>
Mon, 29 Apr 2019 16:46:47 +0200 https://www.teszvesz.hu/microsoft-windows-10-professional-licenckulcs-win-10-pro-esd-oem-garancia-szamla-2752001723.html
<![CDATA[HP Pavilion 15-p076sa i3-as hiányos laptop alkatrésznek.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 388 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/hp-pavilion-15-p076sa-i3-as-hianyos-laptop-alkatresznek-2751968000.html Próbarammal bekapcsolásig tesztelt.
Töltő nem jár hozzá.
A képeken látható hiányos állapotba.
Foltos kijelző.
Leírás:  
CPU: Intel i3-4030U 1. 9 GHz
RAM: 0 Gb DDR3
HDD: 0 Gb  
VGA: Intel HD
kijelző: 15. 6" 
1 x USB 2. 0 + 2 X USB 3. 0 
WLAN, LAN,   kamera. HDMI
Angol billentyűzet kiosztás
 Akku, Hdd, Ram, Optika nincs.
Képek szerinti állapotban.
Garancia nincs.
A gép esetlegesen nem közölt vagy "rejtett" hibáiért felelőséget nem vállalok.
Kérem ezt licitáláskor figyelembe venni!
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
HP Pavilion 15-p076sa i3-as hiányos laptop alkatrésznek.
Jelenlegi ára: 20 388 Ft
Az aukció vége: 2019-04-20 19:39 ]]>
Sat, 20 Apr 2019 19:39:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/hp-pavilion-15-p076sa-i3-as-hianyos-laptop-alkatresznek-2751968000.html
<![CDATA[Samsung NP-300 i5-ös hiányos laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 23 300 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/samsung-np-300-i5-os-hianyos-laptop-2751970094.html Próbarammal bekapcsolásig tesztelt!!!
 
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra vonatkozik.
Töltő és tápkábel nem jár hozzá.
A képek szerinti hiányos állapotban.
 
Leírás:
CPU: Intel Core i5-3210M  2. 5 GHz
RAM: 0 GB DDR3
HDD: 0 GB
VGA: Intel HD 
kijelző: 15. 6"
kamera
3 x USB 2. 0,  
WLAN, LAN,
Sd kártya olvasó
Angol billentyűzet kiosztás
akkumulátor nincs.
Garancia nincs!
A gép esetlegesen nem közölt vagy "rejtett" hibáiért felelőséget nem vállalok.
Kérem ezt licitáláskor figyelembe venni!
A  termékeket kizárólag GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
 
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Samsung NP-300 i5-ös hiányos laptop
Jelenlegi ára: 23 300 Ft
Az aukció vége: 2019-04-20 19:49 ]]>
Sat, 20 Apr 2019 19:49:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/samsung-np-300-i5-os-hianyos-laptop-2751970094.html
<![CDATA[Approx APPHDD08B USB Külső S-ata 3,5 / 2,5 merevlemez SSD ház tápegységgel]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 999 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/approx-apphdd08b-usb-kulso-s-ata-3-5-2-5-merevlemez-ssd-haz-tapegyseggel-2756012537.html Ház, kábel, bőr tok, tápegység, dobozában
Működik
                                                                        

Approx APPHDD08B USB Külső S-ata 3,5 / 2,5 merevlemez SSD ház tápegységgel
Jelenlegi ára: 999 Ft
Az aukció vége: 2019-04-28 18:00 ]]>
Sun, 28 Apr 2019 18:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/approx-apphdd08b-usb-kulso-s-ata-3-5-2-5-merevlemez-ssd-haz-tapegyseggel-2756012537.html
<![CDATA[Dell Latitude E4310 Intel Core i5, 4 GB RAM, 160 GB HDD, hibás touchpad, akkumulátor nélkül]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 300 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/dell-latitude-e4310-intel-core-i5-4-gb-ram-160-gb-hdd-hibas-touchpad-akkumulator-nelkul-2755025702.html Ezen kívül a laptop működik, telepítve van Windows 10 Pro rendszerrel.
Processzor: Intel Core i5-540M
RAM: 4 GB DDR3
HDD: 160 GB
ODD: DVDRW
Billentyűzet: EU, háttérvilágítással
Akkumulátor: nincs
Kijelző: 13, 3" HD LED
A termékről 27% Áfa-s számlát állítunk ki. Garancia a laptopra nincs.
Dell Latitude E4310 Intel Core i5, 4 GB RAM, 160 GB HDD, hibás touchpad, akkumulátor nélkül
Jelenlegi ára: 4 300 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 17:02 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 17:02:18 +0200 https://www.teszvesz.hu/dell-latitude-e4310-intel-core-i5-4-gb-ram-160-gb-hdd-hibas-touchpad-akkumulator-nelkul-2755025702.html
<![CDATA[Windows 10 pro/PROFESSIONAL/ licenc kulcs 64/32 bit activation key (licensz, liszensz,kulcs)Win 10]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 2 999 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/windows-10-pro-professional-licenc-kulcs-64-32-bit-activation-key-licensz-liszensz-kulcs-win-10-2749298924.html 100% eredti, jogtiszta, Windows 10 akitváló kulcs!
A Windows 10-et a Microsoft oldaláról kell letőlteni és telepítésnél az aktiváló kulccsal aktíválni.
Így lesz 100%-os, jogtiszta a Windows 10.
https: //www. microsoft. com/hu-hu/software-download/windows10
(Telepítési útmutató, Windows 10 boot cd vagy pendrive készítése, szintén a Microsoft linken található! )
A licenc kulcsot 1 gépre lehet aktiválni de azon többször újratelepíthető!  
Friss telepítés vagy már telepített rendszerhez is használható a kulcs!
Ha már telepített rendszert szeretnénk aktiválni akkor fontos, hogy vírus menetes és a legfrisebb verzíóra frissített Win 10 legyen a gépünkön.
Paypalos fizetés vagy utalás esetén ha beérkezett az összeg a számlámra utána  tudom küldeni a licenc kulcsot e-mailen, sms-ben, messengeren... stb. Gyakorlatilag bármilyen formában, ahogy igény van rá!
Kivételes esetben ez 1-3-óra is lehet de igyekszem a leggyorsabban küldeni.
Csak eredeti, a microsoft oldaláról származó szoftvert telepíts! Torrent és más oldalról letöltött, feltört Windows nem ajánlott!
Kérés, kérdés esetén nyugodtan írj, szívesen válaszolok minden kérdésre.

Windows 10 pro/PROFESSIONAL/ licenc kulcs 64/32 bit activation key (licensz, liszensz,kulcs)Win 10
Jelenlegi ára: 2 999 Ft
Az aukció vége: 2019-04-22 21:36 ]]>
Mon, 22 Apr 2019 21:36:17 +0200 https://www.teszvesz.hu/windows-10-pro-professional-licenc-kulcs-64-32-bit-activation-key-licensz-liszensz-kulcs-win-10-2749298924.html
<![CDATA[OFFICE 2019 Professional Plus (RETAIL) LICENC ESD Word Excel GARANCIA SZÁMLA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 900 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/office-2019-professional-plus-retail-licenc-esd-word-excel-garancia-szamla-2753026379.html (Elektronikus Szoftverkulcs, Retail Licenc, Végleges Aktiválás, Magyar)
Aktiválható online és telefonon a Microsoft aktiváló központban. A biztonsági firissítéseket automatikusan megkapja a program (lifetime).
Kereskedelmi (Retail) licenc
Nem OEM, nem promociós kiadás.
Később is újraktiválható, végleges (lifetime) kereskedelmi verzió.
Aktiválás után ellenőrizhető a licencelés (Retail channel).
Korlátozás nélküli teljes verzió, élettartam frissítések, támogatás.
Office 2019 Pro Plus licenc + gyári ESD letöltő link kerül átadásra. A program eredeti verzióját biztonságos microsoft szerverről töltheti le a vásárló az eredeti lemezkép fájl (img) formájában. A letöltött és feltelepített programot a vásárolt licenckulccsal tudja aktiválni.
Céges számla | Garancia | EULA | Jogi nyilatkozat | Támogatás
Teljes verzió | Magyar nyelv | Gyári frissítések
Aktiválható online és telefonon is a Microsoft aktiváló központ telefonos hívásával. Újrahasznosított, örök licenc 1db PC-re.
Attól, hogy egy szoftver termékkulccsal aktivált, még nem jelenti azt, hogy jogtiszta és legális a használata!
A szoftver jogszerű felhasználásához a termékkulcson kívül a következő igazoló dokumentumokkal szükséges rendelkezni egy ellenörzés alkalmával:
Hiteles, eredeti felhasználói szerződés (EULA).
Nyilatkozat a licenc/szoftver használatának, illetve korlátozásának mentességéről.
A birtokba kerülést (átruházást) igazoló hiteles számla / szerződés.
Vállalkozások, cégek esetében a számviteli törvényben meghatározott szoftvernyilvántartás.
Cégek esetében a számla és csatolt hiteles dokumentumok alkalmasak a NAV által megkövetelt szoftvernyilvántartásra. Az általunk forgalmazott licencek esetében Ön mint vásárló/felhasználó a hiteles dokumentumokkal bemutathatja a megvásárolt licencek valódiságát, illetve hogy azokat jogszerűen használja.
ESD szoftver
Electronic Software Delivery, azaz ESD jelentése: Elektronikus Szoftver Kézbesítés, azonnali hozzáférhetőség.
Átvétel
Az ESD termékekhez kizárólag elektronikus úton lehet hozzájutni, mint a letöltés vagy e-mail. A termékek minden tekintetben és funkciókban teljes mértékben megegyeznek a fizikai verzióval, használt licencek esetében is, csak az átvétel módja más. Az ESD lényege a gyorsan és egyszerűen beszerezhető termékkulcsok és termékek, valamit a költséghatékonyság és környezetvédelem.
Számla
A vásárló a számlát elektronikusan kapja meg PDF formátumban az email címére.
Azonnal vihető, nem kell rá várni
Kézbesítési idő 24 órán belül email-ben és a letöltő linken.
(egyes esetekben és hétvégén lehet több mint 24 óra)
Az Office 2019 Pro Plus programcsomagban található programok
Word | Excel | PowerPoint | OneNote | Outlook | Publisher | Access | Skype for Business
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított szoftver.
(C-128/11., ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Az átruházással kapcsolatban alkalmazott jogszabályok és irányelvek
Európai Legfelsőbb Bíróság 2012., C-128/11. határozata. (A terjesztési jog kimerülése, a jogszerű megszerző fogalma. )
2009/24/EK és 2001/29/EK Európai Parlamenti irányelvek. (A számítógépi programok jogi védelméről. )
910/2014/EU EP rendelet és 137/2016. (VI. 13. ) Korm. rendelet. (A digitális hitelesítés szabályairól. )
1/2018. (VI. 29. ) ITM Korm. rendelet. (A digitális archiválás szabályairól. )
 
A Vállalkozás a Felhasználó felé az alábbiakat szavatolja
A termékhez a Vállalkozás jogszerűen, dokumentálva jutott. A kiállított, átadott dokumentumok digitális tanúsítvány hitelesítéssel ellátottak, valamint 1/2018. (VI. 29. ) ITM rendelet irányelvei szerint hitelesítve archiválva lettek.
A termék az Európai Unió/EGK területén került eredetileg forgalomba a szerzői jog tulajdonosának hozzájárulásával.
A forgalomba került szoftverlicenc tovább értékesítése a szoftvergyártó hozzájárulása és engedélye nélkül is megengedett, mivel az eredeti jogtulajdonos terjesztési joga az EU 2009/24/EK irányelve, továbbá az Európai Bíróság (Curia) 2012. C-128/11. határozata alapján az első forgalomba hozatal alkalmával kimerült (jogkimerülés).
Az átruházott licenc nem áll használat vagy korlátozás alatt, valamint a szoftver az eredetileg telepített adathordozóról eltávolításra került, vagy az eleve nem került felhasználásra
. A vonatkozó jogszabályok alapján a szoftverek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU/EGK területén.
Office 2019 Pro Plus termékkulcs és letöltő link
Az Office 2019 Professional teljes verziója ESD kézbesítéssel tölthető le és telepíthető img fájl formájában.
Az letöltés és használat legális az EU törvények és jogszabályok teszik lehetővé.
Az itt megvásárolt aktiváló kulcs globálisan bármely nyelvű Office 2019 Professional Plus rendszerhez használható, így a Magyar verzióhoz is.
A Office 2019 Professional Plus aktiválási kulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít végleges aktiválással egy felhasználó részére.
Esetlegesen egy már korábban telepített szoftver esetén, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni, úgy a kapott letöltő linken lévő szoftver telepítésre van szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert az elérhetővé tett link-ről. Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen.
Apple MAC számítógépeken ez a termékkulcs nem használható!
ESD termék:
Elektronikus licenc, a termék, illetve ár nem tartalmaz fizikai CD/DVD lemez vagy pendrive adathordozót, matricát, így az nem kerül átadásra, vagy postázásra. Elektronikus licenc esetén a számla tartalmazza a kulcsot. Csak letölthető elektronikus formában kerül átadásra, a szoftver tartalmát a vásárlónak kell letöltenie a kapott linkről, amelyet a kapott digitális termékkulccsal tud aktiválni. (elektronikus szoftver kézbesítés)
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges. A vásárló elektronikus számlát kap, amely archiválásra kerül.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 1 munkanapon belül. (Egyes esetekben és hétvégén előfordulhat 2 nap)
GARANCIA
A garancia 1 év, ami abban az esetben érvényesíthető, amennyiben valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, vagy vissztérítjük a teljes vételárat. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” (használt) szoftver licencek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba.  Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek szabadkereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Volume, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
"1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23? i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, vala
OFFICE 2019 Professional Plus (RETAIL)  LICENC  ESD  Word Excel  GARANCIA  SZÁMLA
Jelenlegi ára: 14 900 Ft
Az aukció vége: 2019-05-01 16:13 ]]>
Wed, 01 May 2019 16:13:13 +0200 https://www.teszvesz.hu/office-2019-professional-plus-retail-licenc-esd-word-excel-garancia-szamla-2753026379.html
<![CDATA[Fujitsu LifeBook S7220 notebook Core 2 Duo 160GB HDD 2GB RAM]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 10 000 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/fujitsu-lifebook-s7220-notebook-core-2-duo-160gb-hdd-2gb-ram-2753430089.html Teszteltve van. 160GB HDD, 2GB RAM. WIndows 7 van rajta, de win10- is jó rá.
Szép állapotban van. Alig vannak rajta a használatból származó nyomok.
A BIOS kódos(nem tudom a kódot)! A bootolás választható a BIOS kód nem gátolja a működést. Telepíthető DVD-ről vagy USB-ről.  
Az aksija még működik, de egy idő után hirtelen merül.  
Tötőjét nem adom hozzá. Ezért van hiányosként hirdetve.
Garancia nincs.  
Egy kis leírás:
Intel Core 2 Duo processzor P8700 (2, 53 GHz, 3 MB L2 gyorsítótár, 1066 MHz FSB)
Intel GM45 lapkakészlet
RAM méret 4 GB-ig(nincs benne)
RAM-típus 1066MHz DDR3
RAM 2 nyílások
Tárolás
HDD (NINCS BENNE)
HDD típus SATA
HDD mérete 2, 5 "
Optikai meghajtó DVD-ROM / CD-RW
DVD + -RW
Bemenet
Billentyűzet 84-kulcsos teljes méretű magyar
TouchPad Igen
Grafika
Képernyő 14. 1 "WXGA vagy WXGA + szélesvásznú
Grafikus vezérlő Intel Graphics Media Accelerator 4500 MHD
Grafikus memória
VGA kimeneti port Igen
Hangvezérlő Realtek codec ALC269
Hangszórók 2
Mikrofon igen
Fejhallgató port Igen
Mikrofon port Igen
Hálózat
Ethernet port 10/100/1000 Ethernet
Vezeték nélküli Intel Wi-Fi Link 5300 (802. 11a / b / g / Draft-n)
Bluetooth opcionális - 2. 1
Modem Igen
USB portok 3 x USB2. 0
ExpressCard Slot Igen
Fizikai adatok
Méretek (W x D x H) 33, 4 cm x 24, 1 cm x 3, 7 cm
tömeg 2, 4 kg
Erő
AC tápegység 100-240V AC, 100 W, 19V DC, 5. 27A
Akkumulátor Fő akkumulátor: Lítiumion 6-cellás, 10, 8V 5800mAh
Kártyaolvasó Igen, SD
Webkamera Igen - 1. 3MP
SmartCard Igen
t:   2335 g
Jó licitálást!  
Vásárlás után a vatera küld egy értesítő e- mailt a pontos elérhetőségről(telefonszám, e- mail cím, átadás helye, bankszámla szám)   
Személyes átvétel estetén: MINDEN SZERDÁN Bp . VI. Kerület Arany János utcai metró-megállóhoz közel, EGYÉB NAPOKON Hatvan városában.    
Szállítás:. lásd.  Szállítási, fizetési feltételek.
   
Több termék vásárlása esetén újraszámolom a postaköltséget, hogy olcsóbb legyen.    
Az adás-vétel lebonyolítására a Vatera Szabályzata szerint 14 nap áll rendelkezésünkre, kérem ennek figyelembe vételét !    
Fizetés:   készpénz,  banki utalás, postai utalvány, utánvét(a futárnál fizetve)

Fujitsu LifeBook S7220 notebook Core 2 Duo 160GB HDD 2GB RAM
Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2019-05-02 15:51 ]]>
Thu, 02 May 2019 15:51:01 +0200 https://www.teszvesz.hu/fujitsu-lifebook-s7220-notebook-core-2-duo-160gb-hdd-2gb-ram-2753430089.html
<![CDATA[Lenovo G505s hiányos laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 350 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/lenovo-g505s-hianyos-laptop-2752343966.html Bekapcsolásig tesztelve.
Akku, Hdd hiányzik.
A gépen nincs operációs rendszer.
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra vonatkozik.
Töltő nem jár hozzá.
Képek szerint hiányos állapotba.
Leírás:
CPU: Intel i3-3110M 2. 4Ghz
RAM: 2 GB DDR3
HDD: 0GB SATA
VGA: Intel HD 
kijelző: 15. 6"
DVD RW
1 x USB 2. 0 + 1 X USB 3. 0 
SD kártya olvasó
WLAN, LAN, HDMI
VGA kimenet
Angol billentyűzet kiosztás
Akku nincs.
Garancia nincs
A gép esetlegesen nem közölt vagy "rejtett" hibáiért felelőséget nem vállalok.
Kérem ezt licitáláskor figyelembe venni!
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Lenovo G505s hiányos laptop
Jelenlegi ára: 11 350 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 19:00 ]]>
Sun, 21 Apr 2019 19:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/lenovo-g505s-hianyos-laptop-2752343966.html
<![CDATA[LGA1155-s Gigabyte GA-Q77M-D2H eladó.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 999 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/lga1155-s-gigabyte-ga-q77m-d2h-elado-2752619375.html Hátlap és egyéb kiegészítők nélkül.
Hibátlan állapotban win7 driveres teszt után kerül meghirdetésre.
LGA1155-s Gigabyte GA-Q77M-D2H eladó.
Jelenlegi ára: 11 999 Ft
Az aukció vége: 2019-04-20 17:34 ]]>
Sat, 20 Apr 2019 17:34:54 +0200 https://www.teszvesz.hu/lga1155-s-gigabyte-ga-q77m-d2h-elado-2752619375.html
<![CDATA[Tökéletes állapotban lévő Intel számítógép, win10, Office, Ati 256bit vga, stb. akár 1 Ft-ért]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 6 500 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/tokeletes-allapotban-levo-intel-szamitogep-win10-office-ati-256bit-vga-stb-akar-1-ft-ert-2754692612.html (Fiamnak másikat vettünk ezért eladó. ) és ez nem csak duma.... a monitorra még szükségünk van, az nem eladó az aukcióban!
Adatai:
Tápegység:  Corsair VX450 Power Suply
Processzor: Intel® Core™ 2 Duo Processor E8400 (6M Cache, 3. 00 GHz, 1333 MHz FSB
Alaplap: Asus P5K-E Wifi  Support Intel® next generation 45nm Multi-core CPU
- Intel LGA775 Platform 
- Intel® P35 chipset
- Intel® Core™ 2 Quad / Core™ 2 Extreme / Core™ 2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 Processors
- Dual-channel DDR2 1066/800/667 MHz 
- Heat Pipe & Stack Cool 2 
- 6*SATA/2*SATA on the Go/ 1394
- Gigabit LAN 
- WiFi-AP 
- All High-quality Conductive Polymer Capacitors
Wifi: alaplapon már gyárilag beépített
Winchester: 500 Gb-os Sata 2/kiváló állapotban/WDC WD5000AAKX
Videókártya: ATI XFX Gamer HD 4830 512 MB/256 bit DirectX12
Memória: Crucial Ballistix Tracer 2Gb LED-es 1000 Mhz tuning Ram
Laser DVD író/olvasó /nem tudom a márkáját, de tökéletesen ír és olvas, / biztos, hogy megbízható
OP. rendszer: Windows 10 Pro, Office, víruskereső, stb.

Tökéletes állapotban lévő Intel számítógép, win10, Office, Ati 256bit vga, stb. akár 1 Ft-ért
Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2019-04-28 19:00 ]]>
Sun, 28 Apr 2019 19:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/tokeletes-allapotban-levo-intel-szamitogep-win10-office-ati-256bit-vga-stb-akar-1-ft-ert-2754692612.html
<![CDATA[Új! H96 Max+ H.265 4K RK3328 PC Tv Box Tv okosító Quad core 4Gb Ram 32GB Rom Android 8.1 USB3.0 Kodi]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 23 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/uj-h96-max-h-265-4k-rk3328-pc-tv-box-tv-okosito-quad-core-4gb-ram-32gb-rom-android-8-1-usb3-0-kodi-2749185269.html Vadonat új MAGYAR NYELVŰ  Mini Pc - 4GB Ram - 32Gb Rom - Tv okosító - media lejátszó - (Mali 450 Gpu!!! ) - UHD 4K 60fps HW decoding - H. 265 - KODI 18. 0 -  Android 8. 1 - 2 Teljes Usb (1 usb 3. 0 és 1 usb 2. 0 )- Sd kártyafoglalat!
Av kimenet: Analóg tv kimenet - Audió kimenet!  
Új és Régi Tv-n egyaránt működik!  (HD - Pal - NTSC egyaránt)
(Hagyományos tv-re (nem lapos) is ráköthető a készülék! )
Ezzel a szerkezettel könnyen okos tévét varázsolhat otthonába!
Erős hardver miatt pedig, élvezni fogja tv-jén, a gyors böngészést, játékot, videót!
Nem kell tartania, hogy szaggatni fog a filmlejátszás, akadni fog a játék!!!
6-12-ig a képeket én készítettem a termékről!
Gyárilag telepítve van az KODI 18. 0 média program, még számtalan ingyenes filmnéző program! (KODI, Email, Skypechatting, Picasa, Youtube, Flicker, Facebook, Online movies, stb. )
Movitube,  Filmon. tv,  Sport Tv-k (Pl.  NBA),  Netflix,  Hulu, Flixster, Youtube
Csak 1 klikk és már megy is a legújabb mozifilm!
(főként angol nyelven)
A terméket teszteltem, hogy  minden rendben van-e vele!  (Tv-re rákötve, wifire belépve, videólejátszás tesztelve., Majd gyári beállítás visszaállítása, és magyar nyelv beállítása történt, kb. 30 pecig járatva. )
Intelligens H96 Max+ RK3328 Quad-core 64-bit up to 2GHz - Android 8. 1 DRM 4GB Ram 3GB Rom -TV Box Normal HDMI  - AV Kimenet (Régi Tv-hez) -Wi-Fi , - Ethernet csatlakozó 100Mbit - 1x USB 3. 0 és 1x USB 2. 0 - Micro sd olvasó !
Főbb jellemzők:
Rendszer:  Android 8. 1 
CPU:  Rockchip RK3328 Quad-core 64-bit ARM? Cortex? -A53  1. 5GHz 
GPU:  Penta-Core GPU  Mali 450 akár 750MHz.  
RAM:  DDR3 4GB
Flash memória: 32GB-os NAND Flash memória
HDMI kimenet Támogatott H. 265 (480P/720P/1080P)
4K X 2K  up to @60fps 
Videó / kép dekódolása
VP9 Profile-2 akár 4K * 2K @ 60fp s
H. 265 HEVC MP-10 @ L5. 1 akár 4K * 2K @ 60fps
H. 264 AVC UP @ L5. 1 akár 4K * 2K @ 30fps
H. 264 MVC akár 1080p @ 60fp s
MPEG-4 ASP @ L5 1080p @ 60 fps (ISO-14496)
WMV / VC-1 SP / MP / AP akár 1080P @ 60fps
AVS-P16 (AVS +) / AVS-P2 JiZhun Profil 1080p @ 60fp s
MPEG2 MP / HL akár 1080p @ 60fp s
MPEG1 MP / HL akár 1080P @ 60fps
RealVideo 8/9/10 akár 1080p @ 60fp s
Alacsony késleltetésű 1080P H. 264 kódoló 60fps
HDR10 és szakértői csoport HDR video processin g
Támogatja * . mkv, *. MPG, *. Wmv, *. MPEG, *. Dat, *. Avi, *. Mov, *. Iso, *. MP4, *. Rm és * . jpg
Videó / kép kódolás
Independent JPEG és H. 264 kódoló konfigurálható teljesítmény / bit-rate
PEG kép kódolása
H. 264 videó kódoló 1080p @ 60fps, alacsony késleltetés
2. 4G:   2. 4G vezeték nélküli billentyű vagy egér csatlakoztás támogatása
WiFi:   2, 4 GHz - 802. 11 b / g / n 
Lan 10/100 Mbs
TF kártya:  micro sd kártya támogatás 64Gb-ig
Játék:  beépített 3D gyorsító, támogatja a 3D-s játékok
Képernyő:  HDMI kimenet,  támogatott fájl formátumok
Támogatás audio formátum: Támogatja az összes szokásos audio formátumok
Támogatás video formátum: AVI, MKV, TS, RM / RMVB, 3GP, MPEG, DAT, MP4 stb.
Támogatott kép formátumok: JPEG, PNG, BMP, GIF
Támogatott E-book formátumok: PDF, TXT stb.
Támogatás nyelvek: Magyar, kínai, angol, német, japán, koreai, stb
Tárolás t microSD (TF), 64GB-ig
Hálózati 2. 4GHZ WiFi 802. 11 b / g / n, LAN 10 / 100M Base-T
Tápellátás DC 5V / 2A
Be és kimenetek
HDMI Out 1xHDMI  
USB port 2xUSB Host
Adat kimenet 1xSPDIF
Hálózati 1xRJ45 LAN port
Tápegység 1xDC Jack 
Micro sd kártyacsatlakozó a készülék oldalán
 A csomag tartalma:
1 x TV Box
1 x Távirányító
1 x hálózati töltő
1 x HDMI kábel kb. 1m
1 x Gyors használati útmutató (angol)
Műszaki adatok 
Méretek
 Hossz
 100. 0mm
 Szélesség
 100. 0mm
 Vastagság
 18. 0mm
 Súly
 130. 0g (+/- 1 g)
 Szín
 Fekete
 
Basic szemüveg
 Output Resolution:  
 Kimeneti felbontás: Akár 60fps 4K
 feldolgozó
 
Rockchip RK3328 Quad-core Cortex-A53 1, 5 GHz
 GPU
 Mali-450 Penta core GPU
 RAM
 4 GB-os DDR3
 Vaku
 32GB eMMC
 Rendszer
 Android 8. 1
 OTA
 Nem támogatják OTA frissítés
 
vezeték nélküli kapcsolat
 Wi-Fi
 802. 11b / g / n, Wi-Fi 2, 4 GHz-es
 Bluetooth
 nincs
 
 Videó
 VP9
 VP9 Profile-2 akár 4K x 2K @ 60fps
 H. 265 HEVC
 H. 265 HEVC MP-10-L5. 1, akár 4K x 2K 60FPS
 H. 264 AVC
 H. 264 AVC HPat L5. 1, akár 4K x 2K 30fps
 H. 264 MVC
 H. 264 MVC, 1080p 60FPS
 HDR
 Nem támogatja HDR10 / MSZCS HDR feldolgozás (szoftverfrissítés szükséges)
 
Multimédia
 audio formátum
 MP3, WAV, stb.
 képformátum
 JPEG, GIF, PNG, BMP, stb
 video formátum
 MP4, MKV, AVI, stb
 
Portok
 HDMI
 HDMI 2, 0 x 1 port 
 USB
 USB 3. 0 port x 1 -  USB 2. 0 port x 1
 AV
 CVBS kimenet x 1 port
 Ethernet
 10 / 100M x 1 port
 TF kártya
 1 port
 Erő 
 DC 5V / 2A x 1 port
 
más szemüveg
 Távoli
 IR távirányító, tápellátás 2 db AAA elem
 Mellékelt tartozékok
 Remote Control Unit, a hálózati adapter, a HDMI kábelt.
 Felvett teljesítmény
 100 ~ 240V 50 / 60Hz bemenet, 5, 0 V, 2. 0A kimenet
Személyes átvétel Budapest XI. ker, vagy Szigetszentmiklóson.
Előre utalással is fizethet, ebben az esetben postázom a terméket.  

Új! H96 Max+ H.265 4K RK3328 PC Tv Box Tv okosító Quad core 4Gb Ram 32GB Rom Android 8.1 USB3.0 Kodi
Jelenlegi ára: 23 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-22 16:30 ]]>
Mon, 22 Apr 2019 16:30:46 +0200 https://www.teszvesz.hu/uj-h96-max-h-265-4k-rk3328-pc-tv-box-tv-okosito-quad-core-4gb-ram-32gb-rom-android-8-1-usb3-0-kodi-2749185269.html
<![CDATA[ACER Chromebook C720, Cel. 2955-, 2 GB/16 GB eMMC, HD, garancia, számla!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 17 900 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/acer-chromebook-c720-cel-2955-2-gb-16-gb-emmc-hd-garancia-szamla-2750744477.html A Chromebookokat elsősorban internetes böngészésre, munkára tervezték.  Hagyományos alkalmazások telepítése helyett a felhasználók webalkalmazásokat telepíthetnek a Chrome Web Store-ból.
A 11, 6"-es méretkategóriába tartozó gép mindössze 1, 1 kg, vastagsága 19, 05 milliméter, az üzemideje pedig elérheti a 8, 5 órát.
Tény, a tárolóhely nem valami veretes, de tekintve a Chromebook célját és használhatóságát ez is bőven elegendő.
A készülék oldaláról nem hiányoznak az USB 2. 0-s és 3. 0-s portok, a HDMI csatlakozó, valamint kapunk beépített HD webkamerát, sztereó hangszórót, SD kártyaolvasót, továbbá kétsávos Wi-Fi és Bluetooth 4. 0 vezérlőt is, azaz felszereltségben nincs hiány.
Az Acer Chromebook hamar készen áll. Csúsztassa ki a táskából, és szinte azonnal kezdje el a munkát. Mindössze 7 másodperc alatt tettre kész.
Vannak szépséghibával, a fedlapon található, céges logót marással távolították el (fotón látható). A többi készüléken használatból adódó enyhe karcok lehetnek.
C720:  Ára darabonként: 20900 Ft. -, a mart fedlappal 17900 Ft. -
          5 db-os pakkban: 80000 Ft. -, illetve 75000 Ft. -
CPU: Intel Celeron 2955U
RAM: 2 GB DDR3
HDD: 16 GB eMMC
Kijelző: 11, 6", HD (1366x768)
Szállítás akár másnapra is, költsége a vevőt terheli, 1500-2000 Ft. -.
Csere nem érdekel, személyes átvétel Solton lehetséges.

ACER Chromebook C720, Cel. 2955-, 2 GB/16 GB eMMC, HD, garancia, számla!
Jelenlegi ára: 17 900 Ft
Az aukció vége: 2019-04-26 06:10 ]]>
Fri, 26 Apr 2019 06:10:36 +0200 https://www.teszvesz.hu/acer-chromebook-c720-cel-2955-2-gb-16-gb-emmc-hd-garancia-szamla-2750744477.html
<![CDATA[IPAD MINI, WIFIS, HASZNÁLT DE JÓ ÁLLAPOTBAN, KIEGÉSZÍTŐKKEL 1 FORINTRÓL NINCS MINIMÁL ÁR!!!!!!!!!!!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 20 050 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/ipad-mini-wifis-hasznalt-de-jo-allapotban-kiegeszitokkel-1-forintrol-nincs-minimal-ar-2751796754.html 1 forintról, Nincs Minimál Ár! A legtöbbet ajánló viszi!
Leírás:
- iPad Mini, 16 gigás (12, 6 giga nettó tárhely). Folyton tokban volt tárolva és fólia van a kijelzőn (ezért elvileg nem kéne, hogy karcos legyen, vagy csak minimálisan). A képeken a kijelzőn is fólia van. Képeken látható kiegészítőkkel (utángyártott tőltő, 3 darab tok, +1 fólia, doboza, papirok stb. ). Eredeti Apple iPad Mini (nem klón), regisztrálni lehet stb. Gyárilag visszaállított állapotban adom oda.
- Postázni, futárral küldeni tudom (+500 forint a doboz, mert sok). Foxpostba és hasonlókba befér. Képeket nézze meg mindenki, azokon minden fontos látható.
- Külön garanciát nem adok rá, kizárólag az általános van érvényben (képen látható állapotban adom fel postán, vagy személyes átvétel).
Kérdésekre természetesen válaszolok!
Kérem tekintse meg többi termékemet is, minden 1 forintról van feltöltve, minimál ár nélkül! (ide kattintva! )
Szállítási, fizetési feltételek:
- Nincsenek szigorú határidők nálam, akkor intézzük az adásvételt amikor a vevőnek és nekem is megfelelő. 2-3 héten belül viszont szeretném lebonyolítani az adásvételt, addigra ki szokott derülni, hogy sikerül-e vagy sem. Ha nem, akkor újra meghírdetem a terméket.
- 1000 forint alatt csak postázok, igyekszem "csomagokat" feltölteni (számítástechnikai, tányérkészlet stb. ), hogy az értékük is több legyen. Csak egyedi tárgyakat töltök fel egyesével.
- Szállítástól függően készpénz, utalással lehet fizetni. Kizárólag utánvétel, előreutalás, személyes átvétel lehet az adásvétel módja.
- Több mint 300 adásvétel után is 100%-os vagyok. Ez legyen garancia a részemről. Nem egy vásárlóm azt írta rólam, hogy "Kedves, normális, korrekt". Hasonló hozzáállást várok el a vevőimtől is.
Sikeres licitálást kívánok!
IPAD MINI, WIFIS, HASZNÁLT DE JÓ ÁLLAPOTBAN, KIEGÉSZÍTŐKKEL 1 FORINTRÓL NINCS MINIMÁL ÁR!!!!!!!!!!!!
Jelenlegi ára: 20 050 Ft
Az aukció vége: 2019-04-28 20:09 ]]>
Sun, 28 Apr 2019 20:09:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/ipad-mini-wifis-hasznalt-de-jo-allapotban-kiegeszitokkel-1-forintrol-nincs-minimal-ar-2751796754.html
<![CDATA[Lenovo Tab4 7 ZA300127BG Tablett]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 14 500 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/lenovo-tab4-7-za300127bg-tablett-2751605711.html Operációs rendszer
Android
Processzor
 
Processzor típusa
MTK8167D
Processzor órajel
1. 3 GHz
Processzormagok száma
4 magos
Kijelző
 
Kijelző mérete
7"
Kijelző felbontása
1024 x 600
Memória
 
RAM mérete
1 GB
Belső memória mérete
8 GB
Bővíthető memória
Igen
Webkamera
 
Előlapi kamera
Van
Előlapi kamera felbontása
2 Mpx
Hátlapi kamera
Van
Hátlapi kamera felbontása
2 Mpx
Kommunikációs csatornák
 
Adatátvitel
Wi-Fi
GPS
 
Bluetooth
 
Méretek
 
Szélesség
194. 8 mm
Magasság
194 mm
Vastagság
8. 8 mm
Súly
254 g
 
Nem volt használva, új előfizetéshez kaptam, de van a családban tablett, nincs rá szükség!!!
Megvásárolt terméket nem veszek vissza, kérlek körültekintően licitálj.
Posta ktg.:
postapontra: 1090 Ft
házhoz: 1265 Ft
csomagpontra:
Foxpost: 999 Ft

Lenovo Tab4 7 ZA300127BG Tablett
Jelenlegi ára: 14 500 Ft
Az aukció vége: 2019-04-28 09:55 ]]>
Sun, 28 Apr 2019 09:55:28 +0200 https://www.teszvesz.hu/lenovo-tab4-7-za300127bg-tablett-2751605711.html
<![CDATA[Notebook hátizsák max. méret: 39,6 cm (15,6) fekete/szürke, Wenger Synergy]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 26 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/notebook-hatizsak-max-meret-39-6-cm-15-6-fekete-szurke-wenger-synergy-2668375109.html Notebook hátizsák max. méret: 39, 6 cm (15, 6) fekete/szürke, Wenger Synergy
Termék azonosító: 385653
Wenger
Synergy
Notebook hátizsák
ATT. FX. FITS4_MAXIMUM_INCH: 39, 6 cm (15, 6")
Két nagy fő rekesz cipzárral
Párnázott biztonsági notebook rekesz extra záródással
Stabilizát talp felület segítségével jobban megáll
Jól szervezve: Két tágas, cipzárral zárható fő rekesz, a max. 39, 1 cm-es notebook párnázott rekeszben jól eltehető. Az első zsebben egy rendszerező valamint egy mobiltelefon zseb található. Kiegészítő cipzáras rekeszekkel és két oldalsó hálós zsebbel. A párnázott hátrész, egy ergonómikus fogantyú és a csillapított hatású vállpántok kényelmes viselést garantálnak.
Műszaki adatok:
Alkalmas: 39, 1 cm (15, 4"), 38, 1 cm (15"), 39, 6 cm (15, 6") ? Belső méret magasság: 30 cm ? Belső méret mélység: 6 cm ? Belső méret szélesség: 36 cm ? Méret, hossz: 22 cm ? Méret, magasság: 38 cm ? Méret, szélesség: 47 cm ? Notebook táska típus: Notebook hátizsák ? Szín: Fekete-szürke ? Súly: 1. 5 kg
Szállítás tartalma:
Wenger Synergy notebook hátizsák max. 41 cm-es (16") notebookokhoz
Mennyiség: 1 db(Egységár: 26 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
Futárszolgálat: 1100 Ft*
Pick Pack Pont: 950 Ft*
FoxPost: 790 Ft **
Személyes (11-16h utalással! )
30 000 Ft felett Ingyenes!
* Futár maximum: 30 kg, 120x60x60 cm!
* PPP maximum: 30 kg, 50x50x50 cm!
* FoxPost maximum: 25 kg, 62x60x36 cm!
Fizetési módok
Készpénzben (utánvéttel)Előre utalással

Notebook hátizsák max. méret: 39,6 cm (15,6) fekete/szürke, Wenger Synergy
Jelenlegi ára: 26 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 https://www.teszvesz.hu/notebook-hatizsak-max-meret-39-6-cm-15-6-fekete-szurke-wenger-synergy-2668375109.html
<![CDATA[Alaplap + CPU + RAM - Asus P8H61.MX R2.0 + Pentium G645 2,9GHz + 4GB - tesztelt 9 - 1 Ft NMÁ]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 433 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/alaplap-cpu-ram-asus-p8h61-mx-r2-0-pentium-g645-2-9ghz-4gb-tesztelt-9-1-ft-nma-2754730706.html 1 Ft-os aukciók, minimálár nélkül!
Kérem tekintse meg többi termékem is itt:
https: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=tewwe&ob=4&obd=2
Eszköz:
Alaplap - Asus P8H61. MX R2. 0
CPU - Intel Pentium G645 2, 9GHz
RAM - 4GB
Hűtő
1 Ft NMÁ
Állapot:
Mint a képeken: tesztelt, működik,
Leírás link:
Alaplap:
https: //www. asus. com/Motherboards/P8H61MX_R20/
Tudnivalók:
- 1 Ft-os licit, minimálár nélkül. Licitet nem törlök, de kérem a tisztelt licitálót, ne mástól vegye el a lehetőséget aki akár 100 Ft-al olcsóbban, de átvenné, ha nem biztos a dolgában.
- Átvétel (személyes vagy MPL Futár): Budapest XX. kerületben fix helyen személyesen és előre egyeztetett időpontban, vagy MPL Futárszolgálat kiscsomagként előre utalást követően.
Más opció vagy utánvét nincs.
- Pontosan azt kapja a licitáló a képen lát: ha van a képen tartozék, akkor azzal (pl. ha van hozzá hátlap, szerepel a képeken is)
- Garancia : kizárólag kipróbálási, kézhezvételi garancia, az állapotban leírtaknak megfelelően, azon túl nincs.
Visszavásárlás nincs.
Alaplap + CPU + RAM - Asus P8H61.MX R2.0 + Pentium G645 2,9GHz + 4GB - tesztelt 9 - 1 Ft NMÁ
Jelenlegi ára: 4 433 Ft
Az aukció vége: 2019-04-29 21:00 ]]>
Mon, 29 Apr 2019 21:00:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/alaplap-cpu-ram-asus-p8h61-mx-r2-0-pentium-g645-2-9ghz-4gb-tesztelt-9-1-ft-nma-2754730706.html
<![CDATA[WINDOWS 7 Professional DVD lemez + COA licenc matrica Win 7 Pro 64bit GARANCIA SZÁMLA]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 600 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/windows-7-professional-dvd-lemez-coa-licenc-matrica-win-7-pro-64bit-garancia-szamla-2750436155.html Windows 7 Professional DVD lemez (64 bit) + COA matrica, termékkulcs vásárlás.
Windows 7 Pro (SP1) gyári telepítő DVD lemez és ellenőrző COA matrica.
Teljes verzió | Bármikor aktiválható | Gyártói lifetime frissítések.
Nyelvek: Magyar, Angol
A DVD Angol nyelvű, de letölthető és aktiválható Magyar nyelven is.
Windows 7 Pro OEM licenc csatorna, "örök" termékaktiváló kulcs.
A licenc újraaktiválható, újratelepíthető a szoftver szükség esetén.
Aktiválható online vagy telefonon a Windows automata aktiváló központban.
Win 7 Professional újrahasznosított szoftver.
Örök licenc, aktiválható 1db számítógépen (nincs lejárati idő).
Számla | EULA | Jogi nyilatkozat | Garancia | Támogatás
(Átadjuk a lemezt a termékkulcsot, COA matricát és a hozzá tartozó hiteles dokumentumokat. )
A DVD lemezt és COA matricát postán kapja meg a vásárló.
Szállítási idő 2 - 5 nap.
Szállítás (előreutalás, bankkártya, PayPal): 400 Ft
Szállítás MPL futár (utánvéttel): 1 200 Ft
A Magyar nyelvű programot a forgalmazó oldaláról töltheti le a vásárló. (
Attól, hogy egy szoftver termékkulccsal aktivált, még nem jelenti azt, hogy jogtiszta és legális a használata!
A szoftver jogszerű felhasználásához a termékkulcson kívül a következő igazoló dokumentumokkal szükséges rendelkezni egy ellenörzés alkalmával:
Hiteles, eredeti felhasználói szerződés (EULA).
Nyilatkozat a licenc/szoftver használatának, illetve korlátozásának mentességéről.
A birtokba kerülést (átruházást) igazoló hiteles számla / szerződés.
Vállalkozások, cégek esetében a számviteli törvényben meghatározott szoftvernyilvántartás.
Cégek esetében a számla és csatolt hiteles dokumentumok alkalmasak a NAV által megkövetelt szoftvernyilvántartásra. Az általunk forgalmazott licencek esetében Ön mint vásárló/felhasználó a hiteles dokumentumokkal bemutathatja a megvásárolt licencek valódiságát, illetve hogy azokat jogszerűen használja.
A biztonságos helyről letöltött gyári telepítő fájlból telepítő adathordozót lehet készíteni, amelyhez szintén letölthető a Microsoft telepítési adathordozó készítő alkalmazás.
Számla
A vásárló a számlát elektronikusan kapja meg PDF formátumban az email címére, valamint vevői fiókjába.
Jogalap
Az Európai Bíróság (Curia) 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a szoftverek értékesítése az adathordozó (CD/DVD/Pendrive) fizikai szállítása nélkül is megengedett. A licenckulcsok digitális, illetve elektronikus formában átadhatók, valamint fel nem használt szoftverlicencek eladása, használt licencek tovább ruházása legális, attól függetlenül, hogy az a szoftver adathordózó lemezén található, COA vagy online licenckulcs. A szoftvergyártó nem akadályozhatja meg licencei további eladását, és hogy ezáltal programjait tovább használják, beleértve az OEM és DSP, illetve ESD verziókat is. A szoftvergyártó szerzői joga kimerül, amikor szoftverét első alkalommal eladja. Volumen licenc egyesével történő eladása és online átruházható licencek kereskedelme megengedett. Bontott számítógépről elválasztott, újrahasznosított, használt szoftver licence.
(ECLI: EU: C: 2012: 407, EU 2001/29/EG, 28., 2009/24/EK)
Windows 7 Pro licenckulcs és letöltő link
A DVD lemezen túl a Windows 7 Pro 64 bit teljes Magyar verziója letölthető gyári ISO fájl (lemezkép fájl) formátumban biztonságos (https: //) tárhelyről. A letöltő linket vásárláskor az aktiváló kulccsal együtt megkapja a vásárló, amelyek a számlán is szerepelnek.
A gyártó weboldala felismeri a licence kulcsot, de OEM szoftver esetében a gyártótól való letöltés nem támogatott a licenckulcs alapján (az EULA értelmében), ezért az OEM forgalmazóhoz irányít a gyártó weboldala. Továbbá a gyártó már nem forgalmazza és fórumain nem támogatja a Windows 7 kiadást, ezért biztosítjuk a szabályoknak megfelelően saját szerverünkről az eredeti lemezkép fájl letölthetőségét, mint elektronikus kézbesítés (ESD).
A linkről letölthető egy telepítési adathordozó készítő eszköz, amellyel könnyen és egyszerűen a letöltött ISO lemezkép fájlból könnyen egy Windows 7 Pro telepítő pendriveot lehet készíteni (DVD-t is).
Az letöltés és használat legális a Microsoft és az EU törvények teszik lehetővé.
A használt, leválasztott és a fel nem használt oem licencek szabadkereskedelme legális az Európai Unio területén.
A megvásárolt aktiváló kulcs több nyelvű Windows 7 Pro operációs rendszerhez is használható, így a Magyarhoz is.
A Windows 7 Pro 32 vagy 64 bites verziójának termékkulcs megvásárlása 1db számítógéphez, vagy notebookhoz való korlátlan használatra jogosít.
A digitális termékkulcs működése csak új, tiszta telepítésű Windows 7 Pro esetében garantált. Az upgrade-lt, korrábbi Windows-ról való felfrissítés esetén nem garantálható az aktiválás, ilyen esetben a megfelelő verzió telepítésére lehet szükség.
Esetlegesen egy már korábban telepített Windows 7 esetében, amennyiben nem sikerül utólag aktiválni a rendszert, úgy a kapott letöltő linken lévő Win 7 program telepítésre lehet szükség. Az aktiválási problémák elkerülése érdekében azt ajánljuk, hogy telepítse újra a szoftvert a elérhetövé tett link-röl. Az aktiváláshoz szükséges, hogy a számítógép aktív Internet kapcsolattal rendelkezzen vagy telefonon keresztül aktiválható.
Fizetési lehetőségek
Banki átutalással, bankkártyával (Visa, Master),
banki befizetéssel, valamint PayPal-lel lehetséges.
Fizetés | szállítás | átvétel | garancia
Fizetés banki utalással, banki befizetéssel, PayPal útján és bankkártyával (Visa, Master) lehetséges. A vásárló elektronikus számlát kap, amely archiválásra kerül.
Átvétel elektronikus formában, email-ben és letölthető formában. Kézbesítés a pénz jóváírását követően 2-5 munkanapon belül.
GARANCIA:
1 év nap, ami abban az esetben érvényesíthető, amennyiben valamilyen oknál fogva nem érvényes a kód egy új telepítésű program esetében sem. Ilyen esetben képernyő fotó elküldése szükséges a hibakóddal és szükség esetén új kulcsot kap vásárló, vagy vissztérítjük a teljes vételárat. A garancia nem érvényes a felhasználó gépének vagy operációs rendszerének működésére, kompatibilitására, valamint a hozzáértés, szakszerűség hiányára. A jogszabályi előírások értelmében letölthető szofvertermékekre jellegéből adódóan nem vonatkozik elállási jog, ezért kérjük fordítson különös figyelmet a vásárolni kívánt szoftvertermék verziójának kiválasztására. A vásárló aktiváló kulcsot és hivatalos letöltő linket kap, a licenc szerződés a program feltelepítésekor annak használati feltételeinek elfogadásával jön létre.
Kérjük a nyertes vevőt, 3 napon belül vegye fel a kapcsolatot e-mail útján és írja meg pontos kézbesítési adatokat, mivel az sok esetben nem ugyan az mint a Vaterán regisztrált cím. A fizetés 5 munkanapon belül esedékes. A fizetéshez, illetve tranakcióhoz szükséges adatakokat, részleteket vásárlás után a Vatera automatikusan elküldi a vevő által megadott email címre.
A zökkenőmentes pozitív ügyletre trekszünk. Amennyiben probléma vagy félreértés akadna a termékkel kapcsolatban jelezd e-mailben, hogy megoldhassuk mielőtt negatív értékelést adnál.
Kérjük komoly szándékkal licitálj, illetve vásárolj. Visszavásárlás nem a terméklapnak megfelelő termék, hibás termék eseténben lehetségses. Licit tétel és vásárlás esetén kjük az itt leírtak és az aukciós szabályok tudomásul vételét. A licitálással, leütéssel (vásárlással) a vevő tudomásúl veszi a terméklapon leírtakat.
Újrahasznosított szoftver: A „ second hand” vagy „ remarketing” szoftverek javarészt európai vállalati felszámolások, leépítések, számítógép selejtezésekből származó, valamint elavult, meghibásodott, bontott számítógépektől elválasztott licencek formájában kerülnek átruházással újra forgalomba. Az Európai Legfelsőbb Bíróság 2012. július 3-i, (C-128/11. ) határozata alapján a használt licencek kereskedelme megengedett és legális az EU területén. A határozat az OEM, Value, illetve letölthető (ESD) szoftverek esetében is lehetővé teszi a szabadkereskedelmet, függetlenül attól, hogy az fizikai vagy digitális licenc. A döntés szerint a szoftvergyártók nem tilthatják meg a használt, vagy a felnem használt szoftverlicencek tovább értékesítését, még abban az esetben sem, ha a hozzá való programokat az internetről töltötte le a felhasználó. A szoftvergyártó szerzői joga az első eladáskor kimerül (jogkimerülés), ezáltal nem akadályozhatja meg annak további eladását és használatát, ha már egyszer forgalomba hozta a szoftvert (EU 2001/29/EG, 28. ). Ha a szerzői jog jogosultja eladja a program egyik példányát és biztosítja számára annak használatára vonatkozó jogot, ezzel kimeríti a terjesztésre vonatkozó jogát. A használt szoftverek esetében a online frissítések joga élettartam alatt megmarad, így az új tulajdonos ugyan azt a minőséget és szolgáltatásokat élvezheti, azonban gyártói telefonos terméktámogatás nem jár a termékekhez, valamint nem átvihető licenc, kizárólag 1db eszközre telepíthetők.
A BÍRÓSÁG ÍTÉLETE (nagytanács):
„ A számítógépi programok jogi védelme – Az internetről letöltött használt számítógépi programok forgalmazása – 2009/24/EK irányelv – A 4.  cikk (2) bekezdése és az 5.  cikk (1) bekezdése – A terjesztési jog kimerülése – A » jogszerű megszerző« fogalma”
A fenti indokok alapján a Bíróság (nagytanács) a következőképpen határozott:
1) A számítógépi programok jogi védelméről szóló, 2009. április 23-i 2009/24/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv 4. cikkének (2) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy a számítógépi program példányának terjesztési joga kimerül, ha a szerzői jog jogosultja – aki engedélyezte, akár ingyenesen is, e példánynak az internetről valamely adathordozóra való letöltését –, az e példány gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében a tulajdonában álló műpéldányon időbeli korlátozás nélkül felhasználói jogot is biztosított.
2) A 2009/24 irányelv 4. cikkének (2) bekezdését és 5. cikkének (1) bekezdését úgy kell értelmezni, hogy valamely felhasználói licenc újraeladása esetén – ami magában foglalja a számítógépi programnak a szerzői jog jogosultja internetes oldaláról letöltött példányának újraeladását is –, amely licencet az említett jogosult eredetileg időbeli korlátozás nélkül és a műve említett példánya gazdasági értékének megfelelő díjazás megfizetése ellenében adta az első megszerzőnek, az említett licenc második megszerzője, valamint a licenc minden további megszerzője hivatkozhat az ezen irányelv 4. cikkének (2) bekezdése szerinti terjesztési jog kimerülésére, ebből következően azokat az ezen irányelv 5. cikke (1) bekezdésének értelmében vett jogszerű megszerzőknek lehet tekinteni, akiket megillet az utóbbi rendelkezés szerinti többszörözési jog.
A leírt adatok és jellemzők a gyártó, illetve a forgalmazó által közzétett adatok, akik fenntartják a változtatás jogát. Ezért a közölt adatokért felelősséget nem áll módunkban vállalni. Minden márkanév, illusztráció, logó csak a vásárlási ajánlat leírására szolgál. A márkanevek és a védjegyek a jogszerűen bejegyzett tulajdonosok korlátlan tulajdonát képezik.
Köszönjük az érdeklődést

WINDOWS 7 Professional DVD lemez + COA licenc matrica  Win 7 Pro 64bit  GARANCIA  SZÁMLA
Jelenlegi ára: 8 600 Ft
Az aukció vége: 2019-04-25 15:10 ]]>
Thu, 25 Apr 2019 15:10:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/windows-7-professional-dvd-lemez-coa-licenc-matrica-win-7-pro-64bit-garancia-szamla-2750436155.html
<![CDATA[Makita 6271D, 6271DWAE akkumulátor - 3000mAh]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 188 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/makita-6271d-6271dwae-akkumulator-3000mah-2643801341.html Makita:
1050D, 1050DA, 1050DRA, 1050DWA, 1050DWB, 1050DWD 270DWAE
4013D
4191D, 4191DWA, 4191DZ
4331D, 4331DWAE, 4331DWD, 4331DWDE, 4331DZ
5093D, 5093DWA, 5093DWD, 5093DZ
6211D, 6211DWHE, 6213D, 6213DWAE, 6213DWBE, 6213DWBLE, 6214D, 6214DWAE, 6214DWDE, 6214DWE, 6216D, 6216DWAE, 6216DWBE, 6216DWDE, 6216DWFE, 6217D, 6217DWDE, 6217DWDLE, 6223D, 6223DE, 6223DW, 6223DWE, 6227D, 6227DW, 6227DWBE, 6227DWE, 6227DWLE, 6270D, 6270DWAE, 6270DWALE, 6271D,
6271DWAE, 6271DWPE, 6311D, 6311DWHE, 6313D, 6313DA, 6313DWAE, 6313DWBE, 6314D, 6314DWBE, 6314DWDE, 6314DWE, 6316D, 6316DWA, 6316DWAE, 6316DWB, 6316DWBE, 6316DWDE, 6316DWFE, 6317D, 6317DWAE, 6317DWDE, 6317DWDRE, 6317DWDW, 6317DWFE, 6319D, 6319DWFE, 6327D, 6327DWE
6835D, 6835DA, 6835DWA, 6835DWAE, 6835DWB, 6835DWD
6911HDW, 6911HDWA, 6913DWH, 6914D, 6914DWA, 6914DWDE, 6916D, 6916DWD, 6916DWDE, 6916FD, 6916FDWDE, 6916FDWDE-1, 6917D, 6917DWDE, 6917DWDE, 6917FD, 6917FDWDE, 6918D, 6918DWAE, 6918DWD,
6918DWDE, 6918DWF, 6918DWFE, 6918FDWDE, 6960DWA, 6980FD, 6980FDWDE, 6992DWD
8270D, 8270DWAE, 8270DWALE
8411DWH, 8413D, 8413DWAE, 8413DWD, 8413DWDE, 8413DWFE, DA 312D, DA 312DWA, DA 312DWD, DA 312DWF, DA 312DZ DA 312D, DA 312DWA, DA 312DWD, DA 312DWF, DA 312DZ
ML 120, ML 121, ML 122, ML 123, ML 124
UB 120D, UB 120DWA, UB 120DWB, UB 121D, UB 121DZ
UC 120D, UC 120DA, UC 120DRA, UC 120DW, UC 120DWAE, UC 120DWD, UC 170D, UC 170DWD, UC l20DWA
VR 250D, VR 250DA, VR 250DWAE, VR 251D, VR 251DWDE Az eredeti akkumulátorszám összehasonlítása itt: 1220
1222
1233
1234
1235
1925974
1925982
1926815
1926962
1926988
1931389
1931575
6328048
70096032006
1235F
192698A
632804-8

Makita 6271D, 6271DWAE akkumulátor - 3000mAh
Jelenlegi ára: 13 188 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 https://www.teszvesz.hu/makita-6271d-6271dwae-akkumulator-3000mah-2643801341.html
<![CDATA[Kingston 240GB mSATA UV500 SUV500MS/240G]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 13 064 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/kingston-240gb-msata-uv500-suv500ms-240g-2720171354.html Kingston 240GB mSATA UV500 SUV500MS/240G
Jelenlegi ára: 13 064 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 https://www.teszvesz.hu/kingston-240gb-msata-uv500-suv500ms-240g-2720171354.html
<![CDATA[Asus X55C hiányos laptop]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 901 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/asus-x55c-hianyos-laptop-2752347899.html Bekapcsolásig tesztelt.
 Hdd, akku hiányzik.
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra vonatkozik.
Töltő, tápkábel nem jár hozzá!
Képek szerinti állapotban.
Fedlap koptt.
Leírás:
CPU: Intel Core i3-2328M 2. 2 GHz
RAM: 4 GB DDR3
HDD: 0 Gb
VGA:   Intel  HD
kijelző: 15. 6"
1 x USB 2. 0 + 1X USB 3. 0, HDMI  
WLAN, LAN,  
Sd kártya olvasó, kamera 
Angol billentyűzet kiosztás
Akku nincs.
Garancia nincs!
A gép esetlegesen nem közölt vagy "rejtett" hibáiért felelőséget nem vállalok.
Kérem ezt licitáláskor figyelembe venni!
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Asus X55C hiányos laptop
Jelenlegi ára: 8 901 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 19:10 ]]>
Sun, 21 Apr 2019 19:10:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/asus-x55c-hianyos-laptop-2752347899.html
<![CDATA[Office 365 1 év előfizetés (Windows) (1 PC)]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 450 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/office-365-1-ev-elofizetes-windows-1-pc-2743250627.html A Microsoft szoftvercsomagja a Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019, Access 2019, Publisher 2019, OneNote 2019 és Outlook 2019 helyileg telepíthető teljes verzióival mindent tartalmaz, amire egy modern irodában szükség lehet. Az Office 365 szolgáltatásainak köszönhetően a felhasználók minden frissítést azonnal megkapnak, így kiküszöbölhetők a biztonsági rések. A Microsoft Office 365 ProPlus emellett nagy hangsúlyt fektet az adatvédelemre, adatbiztonságra és megfelelőségre is.
A vállalkozások így nemcsak a legjobb védelmet élvező számítógépközpontok biztonságából profitálnak, hanem a következetes adattitkosításból is, mint amilyen az Exchange Online Protection, amely hatékony védelmet biztosít a rosszindulatú szoftverek ellen, valamint a rendszerek esetleges kiesésekor is megvédi a fontos adatokat. A rendszergazdák számára vezérlőfunkciók széles köre (például a Multi-Factor Authentification, a mobileszközökhöz való integrált kezelőfunkciók, valamint az Office 365 Cloud App Security) áll rendelkezésre, amelyekkel mindig teljes felügyeletet gyakorolhatnak az Office 365 környezet és az abban található adatok biztonsága felett.
Könnyebb váltás a Microsoft FastTrack segítségével
Legalább 50 Microsoft Office 365 ProPlus licenc vásárlása esetén további előnyt jelent a Microsoft FastTrack szolgáltatásainak automatikus elérése. A vállalkozások jól hasznosíthatják a szolgáltatás keretében elérhető jól bevált eszközöket, erőforrásokat, szakértői támogatást és módszereket, amelyekkel az új Office 365 alkalmazásra történő átállás zökkenőmentesen hajtható végre. A személyre szabott támogatás az online segítségnyújtás mellett a Microsoft FastTrack technikusainak segítségét is jelenti, akik biztosítják a gördülékeny átállást.
Kiemelt funkciók és fő jellemzők
A Word, Excel, PowerPoint, Outlook stb. teljes verziói
1 TB személyes felhőalapú tárhely
Lenyűgöző bemutatók és jelentések készíthetők a Microsoft Sway használatával
Telepítés több PC-re, Mac-re és okoseszközökre
Rugalmas előfizetési modell
Shared Computer Activation (SCA)

Office 365 1 év előfizetés (Windows) (1 PC)
Jelenlegi ára: 8 450 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 ]]>
Thu, 01 Jan 2099 00:00:00 +0100 https://www.teszvesz.hu/office-365-1-ev-elofizetes-windows-1-pc-2743250627.html
<![CDATA[Toshiba Satellite M200 laptop notebook + ajándék táska M216 1Ft-tól NMÁ!!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 1 951 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/toshiba-satellite-m200-laptop-notebook-ajandek-taska-m216-1ft-tol-nma-2756039810.html 2Gb Ram-al, a hdd nincs már meg, a töltő kábelhibás.
Próbáltam másik hdd-vel és töltővel, de nem sikerült telepíteni, ezért alkatrésznek ajánlom.
Hibásként árulom, ezért garaniát nem tudok rá vállalni!
Jellemzői:
Core2Duo processzor
2Gb DDR2 RAM
15, 4" kijelző
Chipset: Mobile Intel® 945GM Express
Wifi: Intel® PRO/Wireless 3945ABG (802. 11a/b/g)
Akksi jó (30perc+)
HDD: Nincs, de a keret megvan
DVD író
Eredeti Toshiba táska
Harman/Kardon hanszorók
Win 7 matrica
Webkamera
Toshiba Satellite M200 laptop notebook + ajándék táska M216 1Ft-tól NMÁ!!
Jelenlegi ára: 1 951 Ft
Az aukció vége: 2019-05-08 20:25 ]]>
Wed, 08 May 2019 20:25:29 +0200 https://www.teszvesz.hu/toshiba-satellite-m200-laptop-notebook-ajandek-taska-m216-1ft-tol-nma-2756039810.html
<![CDATA[Retro turbo 8088 XT klón]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 11 611 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/retro-turbo-8088-xt-klon-2751621476.html Eladósorba került az alábbi konfig:
Baby AT ház,
200W AT tápegység,
Turbo 8088 XT klón alaplap,
8087 társprocesszor,
640k RAM,
20MB ST225 MFM merevlemez + vezérlőkártya,
perifériakártya (COM, LPT, Floppy, RTC),
8-bit VGA kártya,
360k floppy (egy műanyag pöcök eltört benne, gyenge ragasztás tartja, csak óvatosan zárható le a pöcök a floppy behelyezését követően),
DOS, Volkov Commander, pár játék telepítve.
Igény esetén adom hozzá az utolsó képen szereplő, Ethernet vagy ARCNET kártyát (semmi érdemlegeset nem tudok róla).
Átvétel a 18. kerületben, ahol kipróbálási lehetőség is van, vagy az M3 metró vonalán.

Retro turbo 8088 XT klón
Jelenlegi ára: 11 611 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 10:53 ]]>
Sun, 21 Apr 2019 10:53:13 +0200 https://www.teszvesz.hu/retro-turbo-8088-xt-klon-2751621476.html
<![CDATA[Új német SilverCrest SND3600 / ION Slides Forever dia film digitalizáló filmscanner filmszkenner 3év]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 16 990 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/uj-nemet-silvercrest-snd3600-ion-slides-forever-dia-film-digitalizalo-filmscanner-filmszkenner-3ev-2749535417.html Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
BONTATLAN ÚJ termék, original gyári, fóliás csomagolásban!
Magyar nyelvű használati útmutatóval és 3 teljes év garanciával!
- A SilverCrest SND 3600 C2 filmszkennerrel a hagyományos fényképezőgéppel készített felvételeit digitalizálhatja vagy tárolhatja.
- A szkenner képes 35 mm-es negatívjai és diapozitívjai kezelésére is.
- Az 5 megapixeles 2592 x 1680 felbontású SilverCrest SND 3600 nagyon pontos.
Jellemzők:
- Gyors
- Kicsi, kompakt méretű
- USB 2. 0 kapcsolat számítógéppel
- Dia pozitív és negatív szkenner
- Tisztítószett
- Egyedülálló 3 év garancia
- Magyar nyelvű használati útmutató
- Digitalizáló szoftver
Specifikáció:
- Típus: diapozitív és negatív szkenner
- Dokumentum méret: 35 mm fényképnegatívok és diapozitívok (5x5 cm, 2mm vastag)
- Felbontás 2592 x 1680 (5 megapixel)
- Csatlakozó USB 2. 0 port
- Kompatibilitás Windows XP, Vista, Windows 7 / 8 / 10
- Termékhez tartozó szoftver: SilverCrest digitalizáló szoftver + driver
Kiegészítő tartozékok:
- 1 tálca diapozitívokhoz + tartó
- 2 tálca negatív filmekhez
- Optikai tisztító eszköz
- Install CD
- USB kábel
A termék nagyfelbontású 5 MP-es CMOS szenzorral digitalizál, 1 gombnyomásra, 1 másodperc alatt. Minden negatívhoz alkalmas 35 mm méretben, és bekeretezett diákhoz is 5x5 cm-es méretben (max 2 mm vastag)
Automatikus színkiegyenlítést végez a scanner és automatikus megvilágítás beállítást. A képfelbontás: maximum 1800 dpi (3600 dpi interpolálva).
A mellékelt lemez telepítéséhez optikai meghajtó szükséges, és legalább Windows XP SP2 operációs rendszer, 1 db szabad USB 2. 0 csatlakozó.
A termék az ION Slides Forever filmszkennerel megegyező tudású és minőségű, 3 év garanciás készülék, német gyártótól, típusa: SilverCrest SND 3600 C2.
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 36 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
Új német SilverCrest SND3600 / ION Slides Forever dia film digitalizáló filmscanner filmszkenner 3év
Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2019-04-23 14:17 ]]>
Tue, 23 Apr 2019 14:17:23 +0200 https://www.teszvesz.hu/uj-nemet-silvercrest-snd3600-ion-slides-forever-dia-film-digitalizalo-filmscanner-filmszkenner-3ev-2749535417.html
<![CDATA[Dell Latitude E6320, i5-ös, hiányos laptop.]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 8 000 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/dell-latitude-e6320-i5-os-hianyos-laptop-2752358078.html Bekapcsolásig tesztelt.
A képeken látható hiányos állapotban.
A hírdetés csak a képen szereplő laptopra vonatkozik.
Töltő, tápkábel nem jár hozzá!
Akku, Hdd borító hiányzik. kijelzőbe kis folt.
Fedlap horpadt, kopott.
Leírás:  
CPU: Intel Core i5-2520M 2. 50 GHz
RAM: 4 Gd DDR3
HDD: 0
VGA: Intel HD 3000
kijelző: 13. 3" 
1 x USB 2. 0, 1 x e-SATA
WLAN, LAN
Sd kártya olvasó,  
Angol billentyűzet kiosztás
akkumulátor nincs.
Garancia nincs.
A gép esetlegesen nem közölt vagy "rejtett" hibáiért felelőséget nem vállalok.
Kérem ezt licitáláskor figyelembe venni!
A  termékeket kizárólag  GLS futárral küldjük!
A kiszállítás ideje 2-3 munkanap.
Tévedés és elírás joga fenntartva!
Dell Latitude E6320, i5-ös, hiányos laptop.
Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2019-04-21 19:20 ]]>
Sun, 21 Apr 2019 19:20:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/dell-latitude-e6320-i5-os-hianyos-laptop-2752358078.html
<![CDATA[Western Digital 2TB HDD merevlemez 1Ft nincs minimál ár, 1 hétig!]]> - <![CDATA[Jelenlegi ára: 4 500 Ft]]> https://www.teszvesz.hu/western-digital-2tb-hdd-merevlemez-1ft-nincs-minimal-ar-1-hetig-2754702779.html A HDD hibátlanul működik, de a mellékelt HD Sentinel szerint található rajta 4 gyenge szektor.
Kérek minden érdeklődőt, hogy ennek tudatában licitáljon!
A HDD-t aktívan használtam, a Windows nem jelzett hibát vagy hibás szektort.
Letöltő gépbe vagy "hurcolós" winchesternek, esetleg médialejátszóhoz filmek tárolására ajánlom.
Kérem vegyék figyelembe, hogy utánvéttel nem áll módomban postázni a terméket. Személyes átvétel lehetséges, előre egyeztetett időpontban.
A termékkel kapcsolatban bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Köszönöm az érdeklődést!
Kérem tekintse meg további termékeimet is!
Western Digital 2TB HDD merevlemez 1Ft nincs minimál ár, 1 hétig!
Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2019-04-20 21:13 ]]>
Sat, 20 Apr 2019 21:13:00 +0200 https://www.teszvesz.hu/western-digital-2tb-hdd-merevlemez-1ft-nincs-minimal-ar-1-hetig-2754702779.html