Színezd át a TeszVeszt!     
Tedd egyedivé az oldalt!    eredeti grafit baba babarózsa baba kék csokoládé retro virágok
Bezár     

A TeszVesz kosár használata - Az egy termékes vásárlás lépései

1. Az egy termékes vásárlás lépései  |   2. A kosaras vásárlás menete  |   3. Milyen változást jelent a kosaras rendelési rendszer az eladóknak?  |   4. Milyen változást jelent a kosaras rendelési rendszer a vevőknek?

1. Az egy termékes vásárlás lépései

Egy termék vásárlása esetén a "Megveszem MOST" gomb használata jelenti a gyorsabb megoldást.

Ha az eladó kitöltötte az adott termékre megállapított szállítási díjat és a rendelési mennyiséghez vagy értékhez kötött esetleges szállítási kedvezményeket, akkor a vevő a vásárlás során ezekről is tájékozódhat és rendelésének végösszege már a szállítási költséget is tartalmazza. Ellenkező esetben figyelmeztető szöveg jelzi, hogy a végösszeg a szállítási költséggel még változhat és egyeztetésre van szükség a vevő és az eladó között.

1. A "Megveszem MOST" gomb

Amennyiben csupán egy eladó egyféle termékét szeretnéd megvásárolni, annak leggyorsabb módja a termék oldalon a "Megveszem MOST" gomb használata. Természetesen a "Kosárba" gomb is lehetőséget biztosít egyetlen termék megvásárlására, de a vásárlási folyamat ebben az esetben több lépésből áll.

Kosaras vásárlás

2. Egytermékes kosár oldal

A "Megveszem MOST" gomb megnyomása után a következő oldalon válaszd ki a szállítási mód legördülő ablakából az eladó által felkínált és számodra legmegfelelőbb módot. A legördülő ablak mellett jobbra található Súgó ikon fölé mozgatva az egeret tájékozódhatsz a választható szállítási módok költségeiről. Amennyiben az eladó még nem töltötte ki az adott termék esetében a szállítási díjat, akkor itt "*nincs megadva szállítási díj" jelenik meg és további egyeztetésre lehet szükség köztetek. Ebben az esetben a végösszeg mellett szintén figyelmeztető szöveg jelzi, hogy az a szállítási költséggel még módosulhat.

A lap alján levő "Tovább" gomb megnyomásával léphetsz tovább a vásárlás folyamatában.

Kosaras vásárlás

3. Szállítási adatok megadása

A szállítási adatok űrlap automatikusan kitöltve jelenik meg az által regisztrációkor megadott adatokkal, de ezeket átírva ettől eltérő szállítási címet is megadhatsz.

Amennyiben az eladó tud számlát adni, a szállítási adatok űrlap alatt megjelenik egy választási lehetőség, ahol megadhatod, hogy kérsz-e számlát. Amennyiben az igent választod, megjelenik a számlázási cím űrlapja, amelyet abban az esetben szükséges kitöltened, ha a számlázási címed eltér a szállítási címedtől.

A "Tovább" gombbal léphetsz tovább a rendelés jóváhagyása oldalra.

Kosaras vásárlás

4. Rendelés jóváhagyása

Itt áttekintheted még egyszer a szállítási, számlázási és a megvásárolandó termékre vonatkozó adatokat. Ha módosítani kívánsz a rendelésen, akkor használd a "Vissza" gombot. Amennyiben mindent rendben talál, az "Elküldöm a megrendelést" feliratú gombbal véglegesítheted megrendelésedet.

Kosaras vásárlás

5. Visszaigazolás

A sikeres megrendelést "A megrendelés feldolgozásra került üzenet" jelzi. Ezt követően e-mailben is megkapod a rendelésre vonatkozó adatokat a TeszVesztől.

A továbbiakban, amennyiben az eladó kitöltötte a megvásárolandó termék esetében a szállítási mód költségét és nem jelent meg a vásárlás során a "Az eladó nem határozta meg a szállítási költséget, ezért lehet, hogy a kiszámolt végösszeg nem pontos és személyes egyeztetés szükséges!" üzenet, akkor személyes egyeztetés közted és az eladó között lehetséges, de nem szükséges, a megrendelés az általad kiválasztott feltételeknek megfelelően elindul.

« Vissza a nyitólapra 2. A kosaras vásárlás menete »