Színezd át a TeszVeszt!     
Tedd egyedivé az oldalt!    eredeti grafit baba babarózsa baba kék csokoládé retro virágok
Bezár     

Segítség a teszveszezéshez

Ingyenes apróhirdetési kategóriák

A TeszVesz apróhirdetési rovataiban ingyen, egyszerűen, eladói regisztráció nélkül is hirdethetsz, a hirdetés feladásakor pedig megadhatod a telefonszámodat is, hogy az érdeklődők egyszerűen fel tudják veled venni a kapcsolatot, ezzel lehetőséget biztosítva a személyes megtekintésre még a vásárlás előtt.


Milyen kategóriákban tölthetek fel apróhirdetést?
Jelenleg az alábbi listában felsorolt kategóriáink működnek apróhirdetési modellben. Ezekben a kategóriákban új hirdetés indításakor nem választható hagyományos (aukciós vagy fix áras) értékesítés.

Bármit meghirdethetek ezekben a kategóriákban?
A fenti kategóriákban csak az adott kategóriának megfelelő hirdetés tölthető fel, például szolgáltatásként hirdethetsz gumicserét, azonban gumiabroncsot már nem, ugyanígy a személygépkocsi kategóriában kizárólag személygépkocsit hirdethetsz, alkatrészeket már nem. A nem megfelelő kategóriában indított hirdetéseket töröljük. A tartalmilag azonos, lényegi különbséget nem tartalmazó apróhirdetések indítása szintén nem engedélyezett.

Mennyibe kerül az apróhirdetés?
Az apróhirdetésként működő Ingatlan, Szolgáltatás, Állás és egyes Jármű kategóriákban indított új hirdetések esetében sem feltöltési díjat, sem jutalékot nem számítunk fel, vagyis teljesen ingyen hirdetheted ingatlanodat, szolgáltatásodat, állásajánlatodat vagy autódat a TeszVeszen.

Hogyan adhatok fel apróhirdetést?
Ha a hirdetésfeladás során apróhirdetési kategóriát választasz ki, egy egyszerűsített feltöltő lapot kell kitöltened, ahol az alapadatok megadásával és képek feltöltésével gyorsan és egyszerűen tölthetsz fel apróhirdetést.

Apróhirdetést a telefonszámod ellenőrzése után tudsz feltölteni. Az ellenőrzés lépéseit a  "Fiókom > Fiók beállításai > Fiókellenőrzés" menün belül találod meg. Az ellenőrzés során az általad megadott telefonszámra a rendszerünk kiküld egy négyjegyű kódot, melyet ugyanebben a menüben meg kell adnod.

Hány apróhirdetést tölthetek fel?
A szolgáltatás kategóriában maximum négy apróhirdetésed futhat egyszerre, vagyis egy időben ennél több aktív hirdetésed nem lehet a kategóriában. A további, apróhirdetési modellben működő kategóriákban nincs mennyiségi korlátozás.

Mennyi ideig futhat a hirdetésem?
Apróhirdetéseidet 90, 60 vagy 30 napra töltheted fel. Az aukciós és a hagyományos fix áras hirdetésekkel ellentétben, az apróhirdetéseidet még azok lejárta előtt meghosszabbíthatod. Ez a funkció legkorábban 3 nappal a lejárat előtt érhető el a személyes menüdben, valamint e-mailen is küldünk értesítést a hamarosan lejáró hirdetéseidről.

Egy adott apróhirdetés maximum 180 napig futhat, ezt követően már nem tudod meghosszabbítani azt. Ha az eladás sikertelen volt, és hirdetésed ezt követően is aktuális, a terméket ismét fel kell töltened. Ezt személyes menübe belépve, az Eladás > Apróhirdetés menüpontban, a Lejárt hirdetéseim fül alatt található Újraindítom gombra kattintva egyszerűen, néhány kattintással meg tudod tenni.

Hogyan törölhetem az apróhirdetésem?
Ha már nem aktuális az apróhirdetésed, a személyes menübe belépve, az Eladás > Apróhirdetés menüpontban, a Futó hirdetéseim fül alatt egyszerűen lejárttá teheted.

A TeszVeszen létrejött adásvétel után értékelhetem a partnerem?
Nem, apróhirdetés esetében ez a funkció nem érhető el, sem vevőként, sem eladóként nincs lehetőség értékelés leadására.

Kiemeléseket használhatok?
Igen, apróhirdetésedhez a következő kiemeléseket veheted igénybe:

  • Listázások elejére
  • Terméklink a nyitólapon
  • Színes kiemelés
  • Bekeretezés
  • Félkövérrel szedett cím
  • Alcím a listázóban és a terméklapon


Igénybe vehetem a Biztonságos Vásárlás Programot ha apróhirdetésen vásároltam?
Nem, ilyen esetben a vásárlót nem védi a Biztonságos Vásárlás Program. 

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!