Színezd át a TeszVeszt!     
Tedd egyedivé az oldalt!    eredeti grafit baba babarózsa baba kék csokoládé retro virágok
Bezár     

A TeszVesz galéria használata

Mi az a Teszvesz galéria? - Galéria beállítások

A Teszvesz galéria a www.teszvesz.hu egyik olyan funkciója, aminek segítségével jelentősen növelheted eladásaidat. A szolgáltatás igénybevétele esetén egy új sáv jelenik meg valamennyi terméked leírása alatt, amely további termékeket tartalmaz a kínálatodból.

Egyidejűleg maximum 15 termék jelenik meg ebben az ajánlóban véletlenszerűen vagy az általad beállított szempontok alapján. Valamennyi terméknél megjelenik az áru képe és megnevezése, az aukció lejáratának időpontja, valamint az aktuális ára.

Amennyiben a potenciális vevő valamelyik termékedre kattint az ajánlóból, azonnal az adott aukció terméklapjára érkezik. Az érdeklődő a galéria alján akár keresni is tud a termékkínálatodban, illetve igénye szerinti rendezés alapján meg is tekintheti azokat.
A TeszVesz galéria
kép nagyítása

Miért jó ez?

Nem ritkaság, hogy az egyik termékedet megtekintő potenciális vásárló érdeklődik a hasonló termékeid iránt is. Épp ezért ne add meg az esélyét sem annak, hogy az érdeklődő az általános terméklistázóhoz, vagy a keresőhöz visszatérve más eladók áruit nézegesse! Inkább mutasd meg neki a termékkínálatod többi darabját is, növelve ezzel saját eladási esélyeidet! Mivel az online kereskedelemben a siker egyik fokmérője éppen az átkattintások száma, saját kínálatodon belül próbáld meg növelni az átkattintások számát!

Mennyibe kerül mindez?

A Teszvesz galéria igénybevétele egy hónapra 500 Ft. Akár több száz termékkel is rendelkezhetsz: ezért a díjért az összes terméklapod megjelenítésre kerül!

A Teszvesz galéria beállítása »