Színezd át a TeszVeszt!     
Tedd egyedivé az oldalt!    eredeti grafit baba babarózsa baba kék csokoládé retro virágok
Bezár     

A Profi Eladói Programról

A Profi Eladói Programról

A Programról
A Profi Eladók Programjának célja azon TeszVesz felhasználók kiemelése, akik nagy forgalom bonyolítása mellett kiváló minőségű kiszolgálásban részesítik ügyfeleiket.
A Profi Eladói Program jóvoltából egy olyan szűk elit klub tagja lehetsz a TeszVeszen, akikről a vásárlók azonnal tudhatják, hogy érdemes náluk vásárolni. Ebbe a klubba ugyan aránylag nehéz bekerülni, de érdemes benne maradni! Eladóinknak ugyanis (akik nemcsak nagy forgalmat bonyolítanak, de emellett odafigyelnek arra is, hogy vásárlóikat magas szinten szolgálják ki) jelentős kedvezményt biztosítunk a terméklistázás díjából: egy termék belistázása 21 napos listázás esetén nekik mindössze 3 Ft-ba kerül! A Profi Eladói Program tagjai emellett nem csak a „Profi Eladó” megkülönböztető ikont szerepeltethetik a felhasználónevük mellett, de számukra a gyorsabb ügyintézés érdekében VIP ügyfélszolgálati támogatást is biztosítunk.

Mit várunk egy profitól?
Ebben a programban nem kizárólag az eladások mennyisége az elsődleges szempont! Sokkal fontosabb számunkra, hogy profi eladóink folyamatosan a legjobb szolgáltatást nyújtsák vásárlóiknak. A pontos és részletes termékleírások, valamint a jó minőségű fotók mellett ugyanolyan nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlókkal való kifogástalan kommunikációra, valamint a kiszolgálás minőségére. Mindezen értékek megóvása érdekében a Profi Eladói Program tagjait folyamatosan ellenőrizzük!

A további tudnivalókkal kapcsolatban kérjük, olvasd el a Profi Eladói Kódexet!