Színezd át a TeszVeszt!     
Tedd egyedivé az oldalt!    eredeti grafit baba babarózsa baba kék csokoládé retro virágok
Bezár     

Lakóövezeti Telkek Budapest Józsefváros VIII. Karácsony Sándor utca


(Azonosító: 3021910598)
Lakóövezeti Telkek Budapest Józsefváros VIII. Karácsony Sándor utca - Telkek kép
Kattints, ha nagyobb méretben is meg szeretnéd nézni a képet! Nagyításhoz vidd az egeret a kép fölé!
További képek:
Ajánlat részletei:

Mutasd meg másoknak is!

Facebook-megosztás Pinterest megosztás
  • Hirdetésfeladás:
    2021.07.20. 03:41:14
  • Hirdetés lejár:
    2099.01.01. 00:00:00
  • Ingatlan helye:
    Magyarország, Budapest, VIII. kerület

Termékjellemzők

Alapterület (nm): 752 Erkély: nincs
Eladó / Kiadó: Eladó Utca: VIII. Karácsony Sándor utca
Altípus: lakóövezeti

Termékleírás - Lakóövezeti Telkek Budapest Józsefváros VIII. Karácsony Sándor utca

ELADÓ közösségi adószámmal is rendelkező cég tulajdonában lévő 752 nm alapterületü építési telek Kiváló lehetőséget nyújt parkolóház, irodaház, vagy a hátsótelekhez hasonlóan a Lujza utcában már megépült akár 30-35 lakásos társasház céljára. Víz és csatorna telken belül van, villany és gáz az utcában. Méreteit tekintve az utca front 21 m széles, mélysége 37 m. Beépíthetősége 60%, párkánymagasság 19 m, épületmagasság min.16 m, max. 23 m.
Ár: 630.000 EUR (Az ár NETTÓ értendő).

A mellékelt beépítési javaslat (nagy méretben) kollégiumra lett kidolgozva, de a végén 1-1 oldalon hotel vagy társasházi garzon lakásokra, munkásszállásra is alkalmas és a kerületi főépítésszel egyeztetve lett, de természetesen irodaház is járható.

A terület további érdekes beépítést kínál:
A baloldali telek önkormányzati tulajdonban van...
A jobboldali is, de az egy átmenő telek a Lujza utca felé... Mindkét telek esetében önkormányzati lakások kiváltása szükséges.

A Karácsony S. utca - Magdolna utca sarok integrálása hasonló potenciált rejt magában, és a Lujza utca irányába a Magdolna utcai telkek ugyancsak...
Az egész terület összekapcsolható lehetne, földszinten teljes átjárással és zöldterülettel... Szerintem a Lujza-Magdolna utca sarokra meghírdetett lakóház-telek is átvehető, bár itt már meghírdetett lakások vannak...

A 752 sqm building plot owned by a company with a community tax number is FOR SALE It offers an excellent opportunity for a parking house, office building or, similarly to the back plots, for a condominium with up to 30-35 apartments already built in Lujza Street. Water and sewer are inside the plot, electricity and gas on the street. In terms of dimensions, the street front is 21 m wide and 37 m deep. Can be installed 60%, cornice height 19 m, building height min.16 m, max. 23 m.
Price: 600,000 EUR (Price is NET).

The enclosed construction proposal (on a large scale) was developed for a dormitory, but in the end it is suitable for 1-1 side hotel or condominium studios, workers accommodation and in consultation with the district architect, but of course an office building is also available.

The area offers another interesting installation:
The plot on the left is municipally owned ...
Also on the right, but it is a through plot to Lujza Street ... In the case of both plots, it is necessary to replace municipal flats.