TeszVesz.hu
Harsányi Levente + Szlaby Gyöngyi
Kiki + Tokaji Viktor
Ganxsta Zolee + Kovács Csaba
Dombi Rudolf + Majoross Gergely
Medveotthon
Jótékonysági árverés Rudolfért és Csillagért
Finlandia esemény
November végén hazai hírességeink (Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Dombi Rudolf, Kiki) a jégkorong válogatott kiválóságaival (Tokaji Viktor, Kovács Csaba, Majoross Gergely, Szlaby Gyöngyi) csaptak össze Budapesten, a Finlandia vodka által szervezett eseményen. A meccsen használt mezeik árverésre bocsájtásával a Veresegyházi Medveotthon - egyelőre - gazdátlan rénszarvas testvérpárját fogadják örökbe.

A jégkorong válogatottról köztudott, hogy gyakran áll nemes ügyek mellé, novemberben a prosztatarák ellen kampányoltak, de rendszeresen támogatják a Balassagyarmati Reménysugár Gyermekotthon kis lakóit is, például a "macibedobálós" aktivitásukkal. Ezúttal a Finlandia emblematikus állatát, rénszarvast fogadnak örökbe - mindjárt kettőt is! A Veresegyházi Medveotthon rénszarvas testvérpára, Rudolf és Csillag, még nem talált gazdára, a mosómedvék és a farkasok eddig nagyobb népszerűségnek örvendtek. Eddig! Itt a Mikulás-szezon, amikor ezek az állatok hihetetlen meglepetéseket okoznak a gyerekeknek, szüleikké válni büszkeség lesz!
A jótékonysági aukciót az Allegroup.hu Kft. engedélyezte!Jótékonykodjon a Teszvesszel! Az elmúlt években több mint húszmillió forintot gyűjtöttünk össze partnereinkkel közösen, melyet az utolsó forintig az adott alapítványhoz folyt be. Most ismét a segítségüket kérjük, mégpedig a Medveotthon számára. Ahogy lenni szokott, most is értékes tárgyakat bocsátunk árverésre, Kiki, Tokaji Viktor, Harsányi Levente, Szlaby Gyöngyi, Ganxsta Zolee, Kovács Csaba, Dombi Rudolf és Majoross Gergely által dedikált jégkorongmezek.