Május 4-10.
0 Ft feltöltési díj

minden újonnan listázott termékre
a Sport kategóriában, extra nyereménnyel!

Hirdess, és nyerj egy MTB kerékpárt!

Ha már kinőtted a régi bringát vagy csak szabadulnál a megunt sporteszközeidtől, akkor add el őket a TeszVeszen! Tölts fel legalább egy hirdetést vasárnap éjfélig a Sport és szabadidő kategóriába, és tiéd lehet egy mountain bike kerékpár!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes időszak részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség 2020. május 4. 00:00:00-tól május 10 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, és a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalak Sport kategóriáját érinti. A Sport kategóriába az alábbi főkategóriák és azok alkategóriái tartoznak: Szabadidő-utazás; Sport-fitnesz; Erotika.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu) és a TeszVesz (www.teszvesz.hu) díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Sport kategóriába újonnan feltöltött termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban az akciós kategóriákba feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2020. május 11 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • Az Extreme Digital-eMAG Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes időszak bármikor történő felfüggesztésére,leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Sport és szabadidőkategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy mountainbike kerékpárt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.