|
  |
Szalvéták ingyenes feltöltése 07. 01-től, Ez most igaz? Lenne néhány kérdésem. |
|
|
|
2016-07-04 11:30
|
|
IDÉZET(TITEPITE @ 2016-07-01 20:00)  Ha nem sikerül eladni a termékeket, akkor 60 nap áll rendelkezésre, hogy újra feltöltsük a nem eladott termékeket. Van-e valami lehetőség arra, hogy eltárolhassuk, elmenthessük ezeknek a holmiknak az adatait, és onnét töltsük vissza, ha már letelt a 60 nap. Nem veszne kárba a munkánk :-). Kedves TITEPITE! Megnézzük a lehetőségeket, remélhetőleg találunk megoldást, hogy kitoljuk a 60 napot! Addig is köszi a türelmet! Üdv, TeszVesz Tünde
--------------------
A humorérzék mentőöv az élet hullámain.
|
|
|
|
|
2016-07-02 06:52
|
Új fórumozó
Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2011-01-27 09:57
Azonosító: 1 416 066
|
IDÉZET(lorincznetimi @ 2016-06-28 10:52)  Akár lehetsz CicuBond is Veszíteni nem lehet a próbálkozással, hisz nem lesz listázási díj a Szalvéta kategóriában. Én is bízom benne, hogy egyre többen észreveszik majd, és akkor beindulhat a gyűjtemények bővítése, szépítése. Sok sikert hozzá, drukkolok Neked és majd várjuk a tapasztalataid megosztását itt a Fórumon is!  Tegnap, az első napon már megduplázódott a szalvéták száma  , igaz van még hely továbbiaknak. Ha esetleg van szalvétás ismerős, érdemes szólni nekik, hogy körbeérjen az infó, hogy ők is tudjanak az ingyenes feltöltésről. Szerintem a legtöbb gyüjtőhöz még nem jutott el.
|
|
|
|
|
2016-07-01 20:00
|
Új fórumozó
Regisztrált: 2007-02-05 23:06
Azonosító: 6 683 559
|
IDÉZET(lorincznetimi @ 2016-06-28 10:52)  Akár lehetsz CicuBond is Veszíteni nem lehet a próbálkozással, hisz nem lesz listázási díj a Szalvéta kategóriában. Én is bízom benne, hogy egyre többen észreveszik majd, és akkor beindulhat a gyűjtemények bővítése, szépítése. Sok sikert hozzá, drukkolok Neked és majd várjuk a tapasztalataid megosztását itt a Fórumon is!  Ha nem sikerül eladni a termékeket, akkor 60 nap áll rendelkezésre, hogy újra feltöltsük a nem eladott termékeket. Van-e valami lehetőség arra, hogy eltárolhassuk, elmenthessük ezeknek a holmiknak az adatait, és onnét töltsük vissza, ha már letelt a 60 nap. Nem veszne kárba a munkánk :-).
|
|
|
|
|
2016-06-28 10:52
|
|
IDÉZET(Cicu2009 @ 2016-06-28 11:21)  Köszi. Jól elírtam a saját nevemet, kimaradt a 2-es. Még jó, hogy nem 7-re végződik, mert akkor kineveztem volna magam James Bondnak.  Hát én próbálkozni fogok, de az idei feltöltések alkalmával nem valami sok vevő jelentkezett. Ha lenne rá idő, talán visszaszoknának. Jó lenne, mert a gyűjteményemben sok duplát találtam a tavaszi rendrakás idején. A hely meg nem lesz nagyobb... Gondolom, ezzel sokan vannak így. Akár lehetsz CicuBond is Veszíteni nem lehet a próbálkozással, hisz nem lesz listázási díj a Szalvéta kategóriában. Én is bízom benne, hogy egyre többen észreveszik majd, és akkor beindulhat a gyűjtemények bővítése, szépítése. Sok sikert hozzá, drukkolok Neked és majd várjuk a tapasztalataid megosztását itt a Fórumon is!
|
|
|
|
|
2016-06-28 10:21
|
Lelkes újonc

Regisztrált: 2009-10-19 18:16
Azonosító: 15 087 529
|
IDÉZET(lorincznetimi @ 2016-06-26 07:40)  Szia Cicu2009, reméljük sokan ki fogjátok használni ezt a lehetőséget! Neked is szép napot! Köszi. Jól elírtam a saját nevemet, kimaradt a 2-es. Még jó, hogy nem 7-re végződik, mert akkor kineveztem volna magam James Bondnak.  Hát én próbálkozni fogok, de az idei feltöltések alkalmával nem valami sok vevő jelentkezett. Ha lenne rá idő, talán visszaszoknának. Jó lenne, mert a gyűjteményemben sok duplát találtam a tavaszi rendrakás idején. A hely meg nem lesz nagyobb... Gondolom, ezzel sokan vannak így.
--------------------
Minden jótett elnyeri méltó büntetését.
|
|
|
|
|
2016-06-26 07:40
|
|
IDÉZET(Cicu2009 @ 2016-06-25 18:40)  Nagyon szépen köszönöm, és ha ez azt jelenti, hogy a lejártakat is újra lehet indítani és nem csak 21 napra, más lejárati időre is, akkor nagyon örülök. További jó munkát és szép napot: Cicu009 Szia Cicu2009, reméljük sokan ki fogjátok használni ezt a lehetőséget! Neked is szép napot!
|
|
|
|
|
2016-06-25 17:40
|
Lelkes újonc

|
Nagyon szépen köszönöm, és ha ez azt jelenti, hogy a lejártakat is újra lehet indítani és nem csak 21 napra, más lejárati időre is, akkor nagyon örülök. További jó munkát és szép napot: Cicu009
--------------------
|
|
|
|
|
2016-06-25 08:25
|
|
IDÉZET(Cicu2009 @ 2016-06-24 18:39)  Azt olvastam, hogy csak a Teszveszen, és csak szalvéta kategóriában ingyenes feltöltés lesz júl. 1-től visszavonásig. Annyira hihetetlen, hogy megerősítésre van szükségem. No meg néhány kérdésem is lenne, mert a hírrel kapcsolatban semmi részletezést nem találtam. Tehát az eddigi rend szerint: 1.) Csak 21 napos feltöltésekre 2.) Csak újonnan feltöltött termékekre vonatkozik a kedvezmény? Biztosan naívan hangzik, de én már megszoktam, hogy mindent előre tisztázni kell. Kedves Cicu2009, a hír igaz! Csak a TeszVeszen és július 1-jétől ingyenes a feltöltés a Gyűjtemény / Szalvéta kategóriában! A kedvezmény minden aukcióra vonatkozik. És ne felejtsd el, szavazhatsz még egy kedvenc kategóriádra, ahol egy hétig ingyenes lesz a feltöltés, amennyiben arra kerül a legtöbb voks! Ezt itt teheted meg: http://www.teszvesz.hu/forum/index.php?showtopic=311894Sikeres aukciózást kívánunk!
--------------------
Üdvözlettel: A TeszVesz csapata www.teszvesz.hu
|
|
|
|
|
2016-06-24 18:39
|
Lelkes újonc

|
Azt olvastam, hogy csak a Teszveszen, és csak szalvéta kategóriában ingyenes feltöltés lesz júl. 1-től visszavonásig. Annyira hihetetlen, hogy megerősítésre van szükségem. No meg néhány kérdésem is lenne, mert a hírrel kapcsolatban semmi részletezést nem találtam. Tehát az eddigi rend szerint: 1.) Csak 21 napos feltöltésekre 2.) Csak újonnan feltöltött termékekre vonatkozik a kedvezmény? Biztosan naívan hangzik, de én már megszoktam, hogy mindent előre tisztázni kell.
--------------------
|
|
|
|
|
  |
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|