Gyakran Ismételt Kérdések

Részvételi szabályzat

A verseny pontos szabályzatát itt találod »

Meddig tart a blogger verseny?

2012. február 13. 0:00-tól 2012. március 25. 23:59-ig, a határidő a nevezések beérkezésének időpontjára vonatkozik.

Hogyan lehet részt venni a versenyben?

Először válaszd ki a verseny oldalán megadott témakörök közül, hogy melyikben szeretnél posztolni, majd írj egy legalább 150 szavas posztot a témában a saját blogoldaladon.
A posztban szerepeltess az adott témához megadott kulcsszavas linkek közül legalább kettőt, és a bejegyzésed végére másold be a jelentkezés oldalon megadott tájékoztató szöveget is.
A versenybe a poszt megírása után tudsz jelentkezni a verseny oldalán található jelentkezési lap kitöltésével, ahol neved, email címed, és blogod adatain kívül a versenyhez készült blogbejegyzésed linkjét is meg kell adnod!

Mikor jelenik meg a bejegyzésem a verseny oldalán?

Mivel nekünk is idő kell, míg elolvassuk az írásodat, így egy kis ideig várnod kell, amíg megjelenik a posztod. Miután kikerült a bejegyzésed, értesítő emailben ezt jelezzük Neked is!

Egy versenyző több bejegyzéssel is nevezhet?

Igen, több bejegyzéssel is jelentkezhetsz, de egy témakörben csak egy bejegyzéssel indulhatsz. Amennyiben egy versenyző egy témakörön belül több bejegyzést is feltölt, az első, a témakörhöz kapcsolódó blogbejegyzést vesszük érvényes nevezésnek.

Hogyan és hányszor lehet szavazni egy bejegyzésre?

A résztvevők aloldalon találod a blogger versenyen induló bejegyzések listáját. Minden bejegyzés mellett találsz egy "Beleolvasok" és egy "Szavazok" gombot. A Beleolvasok gombra kattintva olvashatod el a versenyen induló bejegyzést, a Szavazok gombra kattintva pedig szavazhatsz rá.
Akár több a versenyen induló bejegyzésre is szavazhatsz, ha tetszenek Neked, de egy bejegyzésre egy napon belül (24 órán belül) csak egyszer szavazhatsz.

A versenyben való részvételhez regisztrálnom kell a TeszVesz.hu oldalra is?

Nem, a részvétel nem kötött a TeszVesz.hu oldalra történő regisztrációhoz.

Én is szeretnék indulni, de még nem blogolok. Jelentkezhetek a versenybe?

Ha Te is szeretnél indulni, de még nem vezetsz blogot, akkor a következő oldalakon tudsz magad számára ingyen regisztrálni egyet:
blogter.hu, postr.hu, blog.hu, blogspot.com
Indítsd el a saját blogod és vegyél részt Te is a versenyben!

Mit nyerhetek?

A versenyen indulók két nyereményre esélyesek, a zsűri díjára és a közönségdíjra.
A verseny lezárulta után a szakmai zsűri a versenyzők közül kiválasztja a legjobbnak talált blogbejegyzést, amelynek írója egy piros Lenovo Ideapad S100 netbookot nyer.
A verseny során legtöbb szavazatot kapott bejegyzés írójának a díja pedig egy 50 000 Ft értékű Playersroom utalvány, ami beváltható a Playersroom üzletekben történő vásárláskor.

Mikor és hol lesz az eredményhirdetés?

A verseny oldalán, a TeszVesz facebook rajongói oldalán (http://www.facebook.com/TeszVesz.hu) és a TeszVesz blog oldalán (http://blog.TeszVesz.hu/) a játék lezárulta után közzétesszük a nyertes blogok nevét, legkésőbb 2012. április 15-ig.