Színezd át a TeszVeszt!     
Tedd egyedivé az oldalt!    eredeti grafit baba babarózsa baba kék csokoládé retro virágok
Bezár     

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Big2 Platform Kft. (a továbbiakban: "TeszVesz") által működtetett online aukciós piacterek (a továbbiakban: honlapok) látogatói részére!
Valamennyi, bármely fenti honlapon fellelhető tartalom, kapcsolódó megjelölés, program, adat (a továbbiakban együttesen: tartalom) a TeszVesz szellemi tulajdona, illetve rendelkezik a jogtulajdonos hozzájárulásával ezen tartalmak közlésére.
A TeszVesz által működtetett honlapokon lévő valamennyi tartalom jog által védett! A tartalom látogatói, a TeszVesz felhasználói a honlapok tartalmát kizárólag a TeszVesz előzetes írásbeli hozzájárulása alapján használhatják fel.

E fenti előírások alól kivételt képeznek a TeszVesz felhasználó által közzétett tartalmak (pl. terméklapok, képek), melyekre vonatkozóan felhasználásra hozzájárulást az adott felhasználó adhat. A felhasználó által közzétett tartalomért az adott felhasználó felel.

A TeszVesz által működtetett honlapokra/aloldalaira mutató linkeket a TeszVesz előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül el lehet helyezni, a linkelés azonban csakis a teljes oldalra vonatkozhat.
Nem engedélyezett linket úgy elhelyezni, amely azt a látszatot kelti, hogy a TeszVesz honlapja, vagy annak tartalma más honlap közvetlen, vagy közvetett tartalmára utalna, illetve annak részeként jelenne meg.

Big2 Platform Kft.

Kapcsolódó anyagok: