Színezd át a TeszVeszt!     
Tedd egyedivé az oldalt!    eredeti grafit baba babarózsa baba kék csokoládé retro virágok
Bezár     

Hírek

Jótanácsok a biztonságos vásárláshoz - 2013.12.09.

Kedves Felhasználóink!

Bízunk benne, hogy idén is sokan keresgéltek majd karácsonyi ajándékot a TeszVeszen, ezért szeretnénk veletek megosztani néhány jótanácsot, amit érdemes átfutnotok vásárlás előtt:

  • Ismeretlen (frissen regisztrált) eladó esetében, nagyobb értékű vagy különleges termékek adásvétele kapcsán különösen ajánlott, hogy a vételárat ne utaljátok előre! Ragaszkodjatok a személyes átvételhez, vagy kérjetek az eladótól biztosítékot.
  • Járjatok el nagyobb körültekintéssel, ha újdonságnak számító műszaki cikket jóval a reális piaci ár alatt kínál egy eladó.
  • Érdemes több ajánlatot is megnézni és összehasonlítani.
  • Fontos, hogy minden esetben nézzétek meg az eladó értékeléseit, és az azokra adott válaszokat.
  • Lehetőleg ne utaljatok olyan bankszámlára, amelynek tulajdonosa eltér a fiókban megadottól.
  • Ne egyezzetek bele abba, ha az eladó a TeszVeszt megkerülve szeretné eladni a terméket, mivel ez megnehezítheti az utólagos reklamációt.
  • Vásárlás, licitálás előtt tudjatok meg minden információt a termékről, fizetésről és szállításról. Próbáljatok meg a lehető legtöbbet írásban kommunikálni az eladóval!

Köszönjük a figyelmeteket és további jó karácsonyi készülődést kívánunk!

A TeszVesz Csapata

Vissza az oldal tetejére

Fontos biztonsági információk jelszavaddal kapcsolatban - 2013.12.05.

Kedves Felhasználóink!

Tudomásunkra jutott, hogy rosszindulatú felhasználók olyan módon igyekeznek más felhasználók fiókjait megszerezni, hogy egy, a Vatera illetve a TeszVesz nevében küldött e-mailben jelszócserére kérik fel a fiók tulajdonosát, egyben fel is ajánlva több új jelszót.

Az Allegro Group HU Kft. piacterei (www.vatera.hu, beta.vatera.hu, www.teszvesz.hu) SOSEM kérnek vagy küldenek ki jelszót felhasználóiknak!

Ha ilyen tartalmú üzenetet kapsz bármilyen e-mail címről, haladéktalanul lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal ide kattintva.

Semmi esetre se teljesítsd az ilyen e-mailekben kiküldött utasításokat!

Nagy erőkkel dolgozunk a tettesek felkutatásában, hogy továbbra is biztonságosan tudj kereskedni oldalainkon.
Az ügy mielőbbi sikeres lezárásához az is szükséges, hogy a különféle levelekben kapott jelszavakra sose cseréld le a már meglévő, saját jelszavad!

Köszönjük együttműködésed!

Üdvözlettel:

A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Ingyenes feltöltés december 22-ig a Vaterán! - 2013.12.02.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2013. december 1-22-ig ismét ingyen tölthetitek fel termékeiteket a www.vatera.hu oldalon! Tehát a termékfeltöltési díj ezen időszak alatt 0 Ft, ha a Vateráról töltitek fel a termékeiteket.

Bővebb információkat itt olvashattok.

Üdvözlettel,
A TeszVesz Csapata

Vissza az oldal tetejére

0 Ft-os feltöltési napok a Vaterán! - 2013.11.22.

Kedves Felhasználónk!

Tájékoztatunk, hogy 2013. november 23-25-ig feltöltési díj mentes napok lesznek a www.vatera.hu oldalon!
Azaz, 3 napig a feltöltési díj 0 Ft.

Bővebb információkat itt olvashatsz.

Üdvözlettel,
A Vatera Csapata

Vissza az oldal tetejére

Ingatlan és Autó-motor termékek feltöltése a TeszVeszen - 2013.11.04.

Kedves Felhasználóink!

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy mostantól újra elérhetővé vált az Ingatlan és az Autó-motor kategóriákban a termékfeltöltés a Teszvesz oldalán!
Hirdesd meg ingatlanod vagy használt gépjárműved az ország legnagyobb online piacterén!

Sikeres eladást kívánunk!

A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Változás a regisztráció-megszüntetés folyamatában - 2013.10.23.

Kedves Felhasználóink,

Tájékoztatunk Benneteket, hogy technikai okok miatt a regisztráció megszüntetésének folyamata átmenetileg különbözik az Általános Felhasználási Feltételekben leírtaktól.

A mai naptól - további tájékoztatásig - a fiók megszüntetésére vonatkozó kérést, a felhasználó fiókból bejelentkezve, az ügyfélszolgálatnak írt üzenetben kell elküldeni.

A fióktörlési kérelmet kizárólag abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a felhasználónak:

  • nincs tartozása az Allegro Group HU Kft. felé,
  • minden tranzakciója értékelésre, vagy lezárásra került (nincs folyamatban tranzakció/aukció/licit),
  • nem áll felfüggesztés/kizárás alatt.

A regisztráció törlésével a felhasználó jogosultságai megszűnnek a www.vatera.hu, www.teszvesz.hu, és a www.beta.vatera.hu oldalakon. A törlést követően a felhasználói fiók visszaállítására nincs lehetőség! Ha a felhasználó újra szeretné használni szolgáltatásainkat, akkor új regisztrációs folyamatot kell indítania.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

Üdvözlettel,

A  TeszVesz Csapata

Vissza az oldal tetejére

Karbantartás a TeszVeszen - október 21. 23:00 - október 23. 07:00 - 2013.10.21.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a TeszVesz oldalán 2013. október 21. 23.00 órától karbantartást végzünk. A teszvesz.hu legkésőbb 2013. október 23-án reggel 7 órakor újra elérhető lesz.

Az érintett időszakban lejáró aukciókat a leállás idejével meghosszabbítjuk.
Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Üdvözlettel:
A TeszVesz Csapata

Vissza az oldal tetejére

Karbantartás a TeszVeszen - szeptember 10. 23:00 - szeptember 11. 06:00 - 2013.09.05.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a TeszVesz oldala és szolgáltatásai karbantartás miatt 2013.09.10. 23:00 órától 2013.09.11. 06:00 óráig nem, illetve korlátozottan lesznek elérhetők. Az ebben az időszakban záruló aukciókat a leállás idejével (7 órával) meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük!

Üdvözlettel:
A TeszVesz Csapata

Vissza az oldal tetejére

ÁFF módosítás - 2013.08.15.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy az ÁFF 2013. 08. 16-tól módosul.

A változás azon felhasználók regisztrációját érinti, akik legalább 2 éve nem léptek be oldalunkra. Ezzel fenntartjuk a jogot, hogy ezen fiókot törölhetjük.

Köszönettel:

A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Rendszerszintű változások a Teszveszen - 2013.08.05.

Tisztelt Felhasználóink!

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni benneteket a TeszVeszen hamarosan érvénybe lépő, rendszerszintű változtatásokról.

2013. augusztus 21. 10:00-tól megszűnik a "Zárt aukció", az "Indulási dátum előtti listázás", a "Csere" és "Az én ajánlatom" kiemelések; a "Második lehetőség" opció, valamint az "Erre vágyom" szolgáltatás.

A fenti opciók megszűnésével kapcsolatos tudnivalók részletesen:

Zárt aukció
A zárt aukció kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál; illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már a zárt aukció kiemelés nélkül indulnak újra. Kérjük a zárt aukciót használó eladóinkat, hogy fokozottan ügyeljenek az érintett termékeikre!

Aukció indulási dátuma előtti listázás
Az indulási dátum előtti listázás kiemelést a 2013. augusztus 21. 10:00-ra vagy azt megelőző időpontra időzített indulási dátummal feltöltött aukciók esetében lehet utoljára igénybe venni. A fenti időponton túli indulási dátummal rendelkező aukcióknál már nem választható ez a kiemelés.

Csere
A csere kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál; illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már a csere kiemelés nélkül indulnak újra. A fenti időpontban még nyitott cseretranzakciók természetesen lebonyolíthatóak.

Az én ajánlatom
Az én ajánlatom kiemelés 2013. augusztus 21. 10:00 után már nem vehető igénybe újonnan feltöltött aukcióknál; illetve nem adható hozzá már futó aukciókhoz. Az érintett aukciókra az aukciók lejártáig tehetőek ajánlatok, amelyek elfogadására az ajánlat megtételekor meghatározott időtartam áll az eladó rendelkezésére.
A fenti időpontot követően a lejárt, és automatikusan vagy manuálisan újraindított aukciók már Az én ajánlatom opció nélkül indulnak újra.

Második lehetőség opció
A második lehetőség opció a 2013. augusztus 21. 10:00 után befejeződött aukciók esetében már nem lesz elérhető. A fenti dátumot megelőzően befejeződött aukciók esetében az eladó továbbra is használhatja a lehetőséget.

Erre vágyom szolgáltatás
Az Erre vágyom termékek feltöltésének lehetősége 2013. augusztus 21-ével megszűnik. Az ezen a napon még aktív Erre vágyom termékek 2013. augusztus 30-ig lesznek láthatóak, a termékekre eddig lehet felajánlásokat tenni.

A fenti változások a díjköteles szolgáltatások díjait nem érintik. A díjköteles szolgáltatások a megszüntetésig a Díjtáblázatban foglalt árakon érhetők el.

Tekintettel a változások fontosságára, a fenti információkat rövidesen email útján is eljuttatjuk minden felhasználónknak.

Üdvözlettel:
A TeszVesz.hu Csapata

Vissza az oldal tetejére

Korlátozott felhasználók értékelési lehetősége - 2013.07.11.

Kedves Felhasználónk!

A mai naptól újabb lehetőséggel bővült TeszVesz fiókod!
Amennyiben felhasználónevetek korlátozás alá kerülne egy új funkció segítségével lehetővé tesszük, hogy ezután is leadjátok elmaradt értékeléseiteket az összes lezárult adásvételre.

Ezáltal sosem lesz elmaradás, így profilod rendezett maradhat!

Tisztelettel:

A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Cégegyesülés - 2013.07.01.

Tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy cégcsoporton belüli átalakítások eredményeként az allegroup.hu Kft. és az arukereso.hu Kft. 2013. június 30-ával egyesül.
Az egyesülést követően a két cég új, Allegro Group HU Kft. cégnév alatt folytatja tevékenységét, azzal, hogy 2013. július 1-től az allegroup.hu Kft. általános jogutódja az Allegro Group HU Kft. lesz.
Az egyesülés és a névváltozás a szolgáltatásokat nem érinti, a vatera.hu és a teszvesz.hu, mint online piacterek változatlanul működnek tovább.
2013. július 1-ét követően az allegroup.hu Kft., kizárólag Allegro Group HU Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.; adószám: 13282156-2-42) adatokkal állít ki számlát.

Üdvözlettel,
Vatera Csapat
Budapest, 2013-07-01

Vissza az oldal tetejére

Fontos közlemény a TeszVeszt érintő jövőbeli változásokról! - 2013.06.14.

Kedves Felhasználók!


Mivel a TeszVesz jövőbeni megújítása nagyrészt központi irányelvek alapján történik, szükséges néhány technikai jellegű változást végrehajtanunk az Általános Felhasználási Feltételek között is.
Ezek egyike, hogy július 1-től a TeszVesz fenntartja jogát, hogy a felhasználó számára akkor is számlát bocsásson ki, ha az egyenlege nem éri el a 300 Ft-ot. Ugyancsak július elsejétől érvényes az a módosítás, hogy ha az eladó 21 napig nem értékeli a tranzakciót, akkor az sikeres adásvételnek minősül. Valamint a fenti időponttól megszüntetjük a sárga csekkes fizetési módot. Aki korábban igényelt sárga csekket, az augusztus végéig még fizethet vele.

Üdvözlettel,
TeszVesz csapat

Vissza az oldal tetejére

Fontos változás a TeszVeszen! - 2013.06.13.

Kedves Felhasználók!

"Feltűnő" újdonsággal találkozhattok ma a TeszVeszen, amellyel újabb lépést kívánunk tenni a megújulás felé. Ahogy arról korábban már írtunk, igyekszünk együtt haladni az e-kereskedelem újdonságaival, legyen szó technikai vagy trendszerű változásokról, de ugyanígy igyekszünk figyelembe venni a felhasználói kéréseket.

Ezúttal egy látványosabb, de éppen az egyszerűséget célzó újítást vezettünk be: a meglévő főkategóriákat több helyen összevontuk, a trendeknek megfelelően átalakítottuk, és végeredményben 9+1 osztályba soroltuk őket. Sőt, a bal oldali függőleges helyzetből, az új trendeknek megfelelően vízszintesen és középre helyeztük az osztály menüsort.

A jövőben a főoldalon Autó-motor és alkatrész, Divat és szépség, Műszaki cikk és mobil, Gyerek és baba, Gyűjtemény és művészet, Kultúra és szórakozás, Otthon és kert, Sport és szabadidő, Szolgáltatás és iroda, osztályokkal valamint egy úgynevezett "Összes" gyűjtőosztállyal találkozhattok. Utóbbi gyakorlatilag a 9 osztály egyben.

Fontos tudni, hogy ez a változás nem érinti a termékfeltöltés folyamatát, ahova nem épülnek be az osztályok.

Tisztában vagyunk vele, hogy többségetek már betéve ismeri az oldalt, és nem mindenki rajong az újításokért. Ugyanakkor az újítások bevezetését a minél jobb kiszolgálás miatt hajtjuk végre, s reméljük ezek a változtatások mielőbb elnyerik az Ti tetszéseteket is.

Üdvözlettel:

A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Főkategóriákat érintő változások - 2013.05.30.

Kedves Felhasználóink!

Ezúton tájékoztatjuk kedves felhasználóinkat a főkategóriákat érintő változásokról!

Korábbi főkategóriák Új főkategóriák Megjegyzés
Állateledel, állattartás Állateledel, állattartás  
Antik, régiség Antik, régiség  
Autó-motor Autó-motor, alkatrész  
Baba-mama Baba-mama  
Delikatesz Delikatesz  
Egészség, szépségápolás Egészség, szépségápolás  
Ékszer, óra Ékszer, óra  
Fényképezőgép, videokamera Fényképezőgép, videokamera  
Film, zene Film korábban a Film, zene alkategóriája
Hangszer, DJ, stúdiótechnika a korábbi Hangszer és Stúdió, DJ és discotechnika alkategóriák összevonásából
Zene korábban a Film, zene alkategóriája
Gyűjtemény Gyűjtemény  
Háztartási gép, kisgép Háztartási gép, kisgép  
Ingatlan Ingatlan  
Játék Játék a Játékkonzol, játék alkategória kivételével
Konzol, játékszoftver a korábbi Játékkonzol, játék és PC játék alkategóriák összevonásából
Kortárs és kézműves alkotás Kortárs és kézműves alkotás  
Könyv, újság Könyv, újság  
Mobiltelefon, vezetékes készülék Mobiltelefon, vezetékes készülék  
Műszaki cikk, elektronika Szórakoztató elektronika a Játékkonzol, játék; Ipari gép, barkácsgép; Irodatechnika alkategóriák kivételével
Otthon, építkezés, kert Biztonságtechnika korábban az Otthon, építkezés, kert alkategóriája
Bútor, lakberendezés Bútor; Fürdőszoba, WC; Konyha, konyhafelszerelés; Lakásdekoráció; Lakástextil, rövidáru, méteráru; Lámpa, világítás; Ünnepi dekoráció és kellékek alkategóriákkal
Szerszám, építkezés, kert Barkács, szerszám, ipari gép; Építkezés, felújítás; Kert, mezőgazdaság alkategóriákkal
Ruházat, divat Női, férfi ruházat  
Babaruházat, babaholmi korábban a Ruházat, divat alkategóriája
Gyerekruházat Gyerek, kamasz cipő; Gyerek, kamasz ruházat; Gyerek, kamasz táska, iskolatáska alkategóriákkal
Sport, fitnesz Sport, fitnesz  
Szabadidő, utazás Szabadidő, utazás  
Számítástechnika Számítástechnika a PC játék alkategória kivételével
Egyéb Erotika korábban az Egyéb alkategóriája
Papír, írószer, irodatechnika a korábbi Tanszerpiac, irodatechnika és Irodatechnika alkategóriák összevonásából
Szolgáltatás korábban az Egyéb alkategóriája
Üzlet, bolt, ipar korábban az Egyéb alkategóriája

Vissza az oldal tetejére

Személyes menüpontban történt változások! - 2013.05.16.

Kedves Felhasználóink!

A mai napon több módosítást is végrehajtottunk a Személyes menüpontban.

A "Vásárlási beállítások" a "Vásárlás" főmenü, míg az "Eladási beállítások" és a "Szolgáltatások" az "Eladás" főmenü alá kerülnek, ezzel is a jobb áttekinthetőséget segítve.

Ezzel együtt az eddigi "Beállítások" főmenü mostantól, az új trendeknek megfelelően "Fiókom" főmenüvé változik, és ugyancsak a logikusabb elhelyezés, valamint a nagyobb áttekinthetőség érdekében az "Értékelés" és a "Számlázás" menük bekerülnek a "Fiókom" főmenü alá.
Ugyancsak a "Fiókom" főmenün belül, a "Személyes adatok" alá került három kiemelt fontossággal bíró menüpont: a "Kiegészítő adatok", a "Jelszóváltoztatás", valamint a "Biztonsági regisztráció", így a "Személyes adatok" menüpont ezentúl egyfajta gyűjtőmenüként működik majd, ahol egyszerre érhetőek el ezek a fontos beállítások.

Az elmúlt napokban a listaoldalakon, a bal oldali szűkítő keresővel kapcsolatban is történt néhány változás. Célunk itt is a felület áttekinthetőbbé, logikusabbá tétele volt. Emellett különálló szűrőként bevezettünk néhány új, hasznos szűkítési lehetőséget, mint például a személyes átvétel vagy a vaterafutáros szállítás.

Tudjuk, hogy a változtatások sok esetben kellemetlenséget okoznak azoknál a felhasználóknál, akik már régóta használják az oldalt, ugyanakkor biztosak vagyunk benne, hogy az új elrendezés hamar megszokható, és sokkal áttekinthetőbb és logikusabb a korábbinál.

Üdvözlettel,
A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Korrekció: direkt marketing megkeresések - 2013.05.15.

Kedves Felhasználók,

A nemrégiben kiküldött hírlevelet elolvasva több felhasználó is jelezte számunkra, hogy továbbra sem szeretné, ha az e-mail címét harmadik félnek adnánk ki. Mindenkit szeretnénk megnyugtatni, erről szó sincs! Az aggodalmat egy félreérthető mondat okozta.

Valóban szeretnénk a jövőben új direkt marketing eszközöket is használni, hogy Ti első kézből értesüljetek a Teszvesz újdonságairól, a kiemelt ajánlatokról, a piacterek kínálatáról, illetve minden olyan új fejlesztésről, amely Titeket érdekelhet.

Azonban az említett postai úton, vagy éppen SMS-ben történő megkeresést is mi magunk, azaz a TeszVesz végezné, és nem egy harmadik fél! Így a Ti adataitokat, ahogy az a társaságunk előírásaiban is szerepel, nem adjuk ki harmadik félnek, ahogy a jövőben sem kívánunk ilyen lépést tenni.

Amennyiben valamely felhasználó nem kíván ilyen értesítéseket kapni, úgy természetesen lehetősége van az ezekről történő leiratkozásra is a Hírlevélen belül.

Üdvözlettel,
A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

ÁFF és Adatkezelési szabályzatunk módosult! - 2013.05.14.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy az ÁFF és az Adatkezelési szabályzatunk 2013.05.14-én módosult. A módosított ÁFF-et itt találod, az Adatkezelési Tájékoztató pedig itt olvasható el.

Köszönjük a figyelmet!

Üdvözlettel:

A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Könyv kategória átalakítás alatt! - 2013.05.08.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a Könyv - új kategória megszűnik a TeszVesz oldalán, mostantól nem lehet
ebbe a kategóriába új terméket feltölteni.
Jelenleg csakis a Könyv, újság - használt kategóriába tölhettek fel termékeket.
Azon dolgozunk, hogy az összes termék átkerüljön a Könyv-új kategóriából a
Könyv, újság - használt kategóriába. Az így létrejött egyesített kategória neve: Könyv, újság lesz és
ezen belül lehetőségetek lesz majd paraméterrel szűkíteni az új és használt könyvekre.
A jelenlegi elnevezés megtévesztő lehet, de csupán átmeneti a kategóriák frissítése érdekében.
Reméljük az új kategória elosztás elnyeri majd a tetszéseteket!

Megértéseteket és figyelmeteket köszönjük!

Üdvözlettel:
A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Zárt aukció - díjváltozás a TeszVeszen - 2013.04.08.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy 2013. április 22-től a zárt aukció fizetős szolgáltatássá válik, díja 500 Ft-ra módosul.

A díjváltozás a 2013. április 22-én, vagy az ezt követően indított (vagy újraindított) aukciókra vonatkozik, vagyis a változáskor éppen futó aukciók esetében nem érvényesül (azonban újraindításkor már az új díjszabás szerint kiszámlázódik a zárt aukció díja).

A korábban zárt aukcióként meghirdetett termékekről a zárt aukció szolgáltatás eltávolítható, erről további információt ide kattintva olvashattok.


A TeszVesz aktuális díjtáblázata ide kattintva érhető el.


Megértéseteket és figyelmeteket köszönjük!

A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Az Ingatlan és Jármű kategória az Apród.hu oldalra költözik - 2013.04.08.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a mai naptól a TeszVeszről az Ingatlan és a Jármű kategória az Apród.hu ingyenes apróhirdetési oldalra költözik. Az ilyen témájú hirdetéseiteket a TeszVesz helyett az Apród.hu oldalán indíthatjátok el ingyenesen.

Ezzel a változtatással lehetőséget biztosítunk arra, hogy az érdeklődők még a vásárlás előtt felvehessék az eladóval a kapcsolatot, e-mailben vagy telefonon. Reményeink szerint ezzel hozzájárulunk az ingatlan és jármű kategóriába tartozó hirdetések nagyobb sikerességéhez, emellett pedig költséget takarítunk meg Nektek, hiszen nem kell listázási díjat fizetnetek, mivel az Apród.hu oldalán a hirdetésfeladás ingyenes.

Üdvözlettel:
a TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Karbantartás a TeszVeszen - március 27. 23.00 - március 28. 03.00 - 2013.03.27.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk Benneteket, hogy a TeszVesz oldala és szolgáltatásai karbantartás miatt 2013.03.27. 23:00 órától 2013.03.28. 03:00 óráig nem, illetve korlátozottan lesznek elérhetők. Az ebben az időszakban záruló aukciókat a leállás idejével (4 órával) meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük!

Üdvözlettel:
A TeszVesz Csapata

Vissza az oldal tetejére

Karbantartás a TeszVeszen - március 5. 23.00 - március 6. 06.00 - 2013.03.04.

Kedves Felhasználóink!

Tájékoztatunk benneteket, hogy a TeszVesz oldala és szolgáltatásai karbantartás miatt 2013.03.05. 23:00 órától 2013.03.06. 06:00 óráig nem, illetve korlátozottan lesznek elérhetők. Az ebben az időszakban záruló aukciókat a leállás idejével (7 órával) meghosszabbítjuk.

A kellemetlenségért elnézéseteket kérjük!

Üdvözlettel:
A TeszVesz Csapata

Vissza az oldal tetejére

Jogsértő tartalom bejelentése - 2013.02.21.

Kedves Felhasználóink!

Módosult a márkavédelmi illetve jogsértő tartalmak bejelentésének címe, a jövőben az alábbi oldalon keresztül tudjátok az ilyen jellegű bejelentéseket megtenni:

http://allegroup.hu/jogsertotartalom

Üdvözlettel:
A TeszVesz csapata

Vissza az oldal tetejére

Új funkció a Teszveszen: Egyszerűbb keresés termékkód alapján - 2013.01.09.

Kedves Felhasználóink,

Új, termékkódra történő keresési lehetőséggel bővítettük a Teszvesz keresőmezőjét, így a termék kódszámára rákeresve egyszerűen, a részletes kereső használata nélkül is eljuthattok a keresett termék lapjára.

Üdvözlettel:
a Teszvesz csapata

Vissza az oldal tetejére