November 20-26.

0 Ft feltöltési díj

minden újonnan listázott termékre! Hirdesd meg termékeidet ingyen!
Az őszi nagytakarítás után halmokban állnak otthon a felesleges cuccok? Jól jönne egy kis plusz bevétel a karácsonyi ajándékvásárláshoz? Lehet, hogy pont a te megunt termékedet szeretné valaki éppen karácsonyra?
Szedd össze eladásra szánt holmijaidat, fotózd le őket, és irány a TeszVesz termékfeltöltő!

Hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Vaterára és a TeszVeszre is!
Hirdesd meg termékeidet ingyen!
Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét részleteiről:
  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2017. november 20. 00:00:00 és 2017. november 26. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2017. nobember 27. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes napok bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.