Március 8-14.
0 Ft feltöltési díj
az Antik-régiség és a Gyűjtemény
kategóriákban
Tudtad, hogy a Vaterán az Antik és a Gyűjtemény kategóriákban licitálnak a legtöbben?
Ha nálad is tele a padlás régi tárgyakkal, és csak a szekrény tetején porosodik az érme vagy bélyeggyűjteményed, itt az alkalom, hogy pénzzé tedd őket!
Szerdától egy héten át minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel az Antik-régiség és a Gyűjtemény kategóriákba!

Hirdesd meg termékeidet március 8-tól egy héten át INGYEN »
Fontos tudnivalók a listázási (termékfeltöltési) díj mentes hét részleteiről:

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2017. március 8. 00:00:00 és március 14. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon az Antik, régiség és a Gyűjtemény kategóriákban.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz Antik, régiség valamint Gyűjtemény kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik (az újraindított termékekre nem).
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2017. március 15. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra;
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díjmentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.