Február 05-11.

0 Ft feltöltési díj

a Gyerek és baba kategóriában
Hirdess ingyen, és nyerj
egy LEGO-készletet!
Nálatok is tele a szekrény a gyerkőcök kinőtt ruháival, és lépten-nyomon megunt játékokba botlotok?
Kicsi már a babakocsi vagy az autósülés? Akkor itt az ideje, hogy pénzzé tegyétek őket:
hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthettek fel a Gyerek és Baba kategóriában,
ráadásul, ha most hirdetitek meg a felesleges holmikat, egy nagy Lego Classic készletet is nyerhettek!

Fontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:
  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2018. február 5. 00:00:00 és 2018. február 11. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik a Vatera (www.vatera.hu) valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalon, a Gyerek és Baba kategóriában;.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera/TeszVesz, Gyerek és Baba kategóriába, újonnan feltöltött (és ez időszakban elindított) termékekre vonatkozik, vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött (és elindított) termékek a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2018. február 12. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A termékfeltöltésre és Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Gyerek és Baba kategóriába újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy LEGO Classic készletet.
    A játék részletes szabályzata itt érhető el.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díj mentes napok bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.