Április 28-30.

0 Ft feltöltési díj

minden újonnan listázott termékre! Hirdesd meg termékeidet ingyen! »
Hirdesd meg termékeidet ingyen! » A te otthonod is tele van olyan holmikkal, amikre már nincs szükséged, és csak a helyet foglalják? Kezdd velünk a tavaszi nagytakarítást!
Pakold ki a szekrényeket, válogass és szortírozz, és még mielőtt nekilátnál kifogásokat gyártani, a felesleges holmiknak keress új gazdát!

Péntektől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthetsz fel a Vaterára és a TeszVeszre is!

Irány a TeszVesz »

  • A termékfeltöltési díj (a továbbiakban: feltöltési díj) mentesség a 2017. április 28. 00:00:00 és 2017. április 30. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalain.
  • A változás (mentesség) csak a listázási (feltöltési) díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vaterára/TeszVeszre újonnan feltöltött (és elindított) termékekre vonatkozik,vagyis az újraindított termékekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött termékek a Vatera illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2017. május 1. napján 00:00:00-tól a termékek a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalakra.
  • A listázási díjmentesség (a fentebb leírtak alapján és az ott megjelölt időtartamban) a mobileszközről indított termékfelöltésre is vonatkozik.
  • A termékfeltöltésre és a Vaterán valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díjmentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
teszvesz.hu