Június 12-18.

0 Ft feltöltési díj

a Sport és szabadidő kategóriában!
Hirdesd meg termékeidet ingyen! » A legtöbben nyáron kezdenek el sportolni, túrázni és persze a nyaralásokat is ekkorra időzítjük. A Vatera talán egyik legnépszerűbb terméke a kerékpár, de nyáron minden szabadidős és sport kelléket sokan keresnek az oldalon. Ha van otthon elfekvőben néhány megunt sporteszköz, vagy éppen a régi utazótáskákat szeretnétek nagyobb bőröndökre cserélni, itt a remek lehetőség, hogy meghirdessétek a feleslegessé vált darabokat:

Hétfőtől vasárnapig minden újonnan listázott terméket ingyen tölthettek fel a Sport és szabadidő kategóriába!

Az akció ideje alatt feltöltők között kisorsolunk egy Gepida Alboin 100 férfi, vagy női trekking kerékpárt! vatera.huFontos tudnivalók a listázási díj mentes hét és a hozzá kapcsolódó nyereményjáték részleteiről:

  • A termékfeltöltési/listázási díj mentesség a 2017. június 12. 00:00:00 és június 18. 23:59:59 közötti időtartamra vonatkozik, a Vatera (www.vatera.hu), valamint a TeszVesz (www.teszvesz.hu) oldalain.
  • A változás (mentesség) csak a listázási díjra vonatkozik, a Vatera és a TeszVesz díjszabásában foglalt egyéb díjakat, így a jutalékot és a kiemelési, valamint a minimálár díjakat nem érinti.
  • A kedvezmény az adott időszakban a Vatera, illetve a TeszVesz Sport és szabadidő kategóriákba újonnan feltöltött (és elindított) hirdetésekre vonatkozik, vagyis az újraindított hirdetésekre nem.
  • A fenti időszakban feltöltött hirdetések a Vatera, illetve a TeszVesz szokásos listázási feltételeinek megfelelően, maximum 21 napig lesznek elérhetőek az oldalon.
  • 2017. június 19. napján 00:00:00-tól a hirdetések a szokásos listázási feltételekkel és díjon lesznek ismét feltölthetőek az oldalra.
  • A hirdetés-feltöltésre és a Vaterán, valamint a TeszVeszen történő felhasználói tevékenységre, működésre a jelen információk, valamint a Vatera Általános Felhasználási Feltételei és a TeszVesz Felhasználási Feltételei irányadóak.
  • A Dante International Kft. fenntartja a jogot a jelen listázási díjmentes hét bármikor történő felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására.
  • A listázási díj mentes hét időtartama alatt a Sport és szabadidő kategóriában újonnan listázott terméket feltöltők között kisorsolunk egy Gepida Alboin 100 férfi, vagy női trekking kerékpárt. A játék részletes szabályzata itt érhető el.
teszvesz.hu