|
  |
mit lehet késziteni hulladékokból? ötletek? |
|
|
|
2012-08-24 03:25
|
|
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
2012-08-21 08:32
|
|
IDÉZET(Xedier08 @ 2012-08-21 00:15)  Mindenki szerencséjére nem volt szükség éneklésre.  Sz.
--------------------
Ugró kutyát hullámpalával lefejezni tilos!
|
|
|
|
|
2012-08-20 23:15
|
|
IDÉZET(Szilvocs @ 2012-08-20 15:14)  Remélem, el is énekelted neki!  Úgy még azoknak is le szokott esni a tantusz, akik nem beszélnek angolul... Topiknyitóhoz a kérdésem: Mit készítettetek végül hulladékból (ha nem titok)? Sz. Mindenki szerencséjére nem volt szükség éneklésre.
--------------------
- Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.
- Miért ülsz ilyen egyenesen? Nyilván tartásod van?
- Az embernek három korszaka van: ifjúság, felnőttkor és a "remekül nézel ki..."
- A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart!
- Az öregségnek két fő tünete van: Az egyik a memóriazavar, a másikat elfelejtettem.
Kata
|
|
|
|
|
2012-08-20 15:14
|
|
IDÉZET(Xedier08 @ 2012-08-13 22:40)  Nagyon jó az "idézeted". A férjemnek feltettem a kérdést, ő lelkesen lefordította.  Aztán elmondtam a megfejtést. Nagy sikere volt.  Remélem, el is énekelted neki!  Úgy még azoknak is le szokott esni a tantusz, akik nem beszélnek angolul... Topiknyitóhoz a kérdésem: Mit készítettetek végül hulladékból (ha nem titok)? Sz.
A hozzászólást -Szilvocs- szerkesztette a következő időpontban: 2012-08-20 15:15
--------------------
|
|
|
|
|
2012-08-13 21:40
|
|
IDÉZET(Szilvocs @ 2012-08-13 20:32)  Nagyon jó az "idézeted". A férjemnek feltettem a kérdést, ő lelkesen lefordította.  Aztán elmondtam a megfejtést. Nagy sikere volt.
--------------------
- Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.
- Miért ülsz ilyen egyenesen? Nyilván tartásod van?
- Az embernek három korszaka van: ifjúság, felnőttkor és a "remekül nézel ki..."
- A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart!
- Az öregségnek két fő tünete van: Az egyik a memóriazavar, a másikat elfelejtettem.
Kata
|
|
|
|
|
2012-08-13 20:32
|
|
IDÉZET(petya14 @ 2012-08-11 23:05)  Sajnos nincs ötletem azzal kapcsolatban hogy hulladékból mit lehet készíteni... Viszont hulladékot bármiből lehet készíteni.
--------------------
|
|
|
|
|
2012-08-12 17:33
|
|
IDÉZET(Becky8 @ 2012-08-10 18:04)  Keresztanyukám ezt csinálta meg,de színesre  befestette  képen szép,de én tuti élőben nem bírnám az ilyen giccset.
--------------------
Ha három madár lennék, láthatnám alulról, hogyan repülök magam után Miért jobb az Alzheimer kór a Parkinson kórnál? Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, mint hogy kilötyögtessem.
|
|
|
|
|
2012-08-11 22:05
|
|
Sajnos nincs ötletem azzal kapcsolatban hogy hulladékból mit lehet készíteni... Viszont hulladékot bármiből lehet készíteni.
--------------------
|
|
|
|
|
2012-08-11 13:30
|
|
IDÉZET(ZSU24 @ 2012-08-11 12:58)  bocs hogy most irok de nem volt jo a gépem és köszi a linket mindenkinek Télire majd lehet a pet palackból madár etetőt késziteni-addig meg lehet lengőtekézni vele csak 1 fa kell,arra lehet rákötni a rongylabdát,alá 9 db üveg és mehet a tekézés szintén pet palack-nem tudom,mivel,forró vizzel vagy gőzzel engedte tele barátnőm a palackokat,amitől az összement és fura alakja lett,"ráncos" -ebbe töltött különböző szinü fürdősókat,jól mutattak a fürdőszobában
--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=aUoltE8O3xo
|
|
|
|
|
2012-08-11 13:25
|
|
IDÉZET(ZSU24 @ 2012-08-10 13:46)   sziasztok tudtok nekünk valami jo ötletet? hulladékokbol mit lehet késziteni, karton dobozbol, üvegböl, pet palackokbol, csomagolopappirokbol, ruhákbol...stb 5 és 9 éves lányaimmal együtt készitenénk, esetleg aki készitett már ilyeneket fényképeket is tudtok küldeni az elkészült alkotásokbol? várjuk az ötleteket köszike Szia! Bármilyen nagyságú, színű és alakú üvegpalackból, konzerves üvegből, pohárból, üvegfestéssel szép dísztárgyak készíthetők. Sőt, pl. ha van néhány darab kisebb, de egyforma méretű fedeles üveged ( Erős Pistás, tormás, mézes, stb) fűszertartó készletet is készíthettek. Nem kell hozzá drága, bolti szett, itt is gyakran kapni darabra üvegfestéket. Kézügyesség fejlesztő, és nagyon jó szórakozás is! Üdv:
|
|
|
|
|
2012-08-11 12:58
|
|
IDÉZET(Karjut @ 2012-08-11 07:33)  Nagyon jók  ! bocs hogy most irok de nem volt jo a gépem és köszi a linket mindenkinek
--------------------
HZS
|
|
|
|
|
2012-08-11 07:33
|
|
IDÉZET(hauck111 @ 2012-08-11 01:14)  Nagyon jók  !
--------------------
I hate housework. You make the beds, you wash the dishes and six months later you have to start all over again.
|
|
|
|
|
2012-08-11 00:14
|
|
--------------------
Élj úgy,ha lepereg előtted életed filmje-érdemes legyen megnézni!
|
|
|
|
|
2012-08-10 18:59
|
|
Kartondobozbol tudtok epiteni egy szep babahazat. Palackokbol textiliabol butorokat bele es babakat.  Itt egy video a babahazhoz, itt meg nehany foto otletmeriteshez. Jo szorakozast
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
2012-08-10 17:04
|
|
IDÉZET(ZSU24 @ 2012-08-10 14:46)   sziasztok tudtok nekünk valami jo ötletet? hulladékokbol mit lehet késziteni, karton dobozbol, üvegböl, pet palackokbol, csomagolopappirokbol, ruhákbol...stb 5 és 9 éves lányaimmal együtt készitenénk, esetleg aki készitett már ilyeneket fényképeket is tudtok küldeni az elkészült alkotásokbol? várjuk az ötleteket köszike Nekem ez tetszik, de nagyon.
--------------------
"Az élet olyan, mint egy fényképezőgép. Fókuszálj arra, ami fontos, örökítsd meg a szép pillanatokat, kerüld el a negatív dolgokat és ha nem jól alakulnak a dolgok, csinálj egy másik képet.”
|
|
|
|
|
2012-08-10 16:55
|
|
IDÉZET(ZSU24 @ 2012-08-10 14:46)   sziasztok tudtok nekünk valami jo ötletet? hulladékokbol mit lehet késziteni, karton dobozbol, üvegböl, pet palackokbol, csomagolopappirokbol, ruhákbol...stb 5 és 9 éves lányaimmal együtt készitenénk, esetleg aki készitett már ilyeneket fényképeket is tudtok küldeni az elkészült alkotásokbol? várjuk az ötleteket köszike Nézd, mit találtam!
--------------------
Én mindenhez értek! Persze vannak dolgok, amiket még nem próbáltam.Győzd le a kísértést, hogy kiöntsd a lelkedet bárkinek is, mert utána neked is végig kell hallgatnod őt, és hidd el: te jársz rosszabbul. Hol van az ő baja érdekességben és fontosságban a tiédtől?! Moldova György
|
|
|
|
|
2012-08-10 13:46
|
|
 sziasztok tudtok nekünk valami jo ötletet? hulladékokbol mit lehet késziteni, karton dobozbol, üvegböl, pet palackokbol, csomagolopappirokbol, ruhákbol...stb 5 és 9 éves lányaimmal együtt készitenénk, esetleg aki készitett már ilyeneket fényképeket is tudtok küldeni az elkészült alkotásokbol? várjuk az ötleteket köszike
--------------------
HZS
|
|
|
|
|
  |
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|