Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

> Irány a strand!, Ti hol hüsöltök?
lenci3
hozzászólás 2012-06-30 09:55
Létrehozva: #1

Öreg róka:)

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2005-11-24 12:15
Azonosító: 4 305 850

Közhirré tétetik,hogy hosszu vajudás után ma reggel ujra nyitott az esztergomi aquapark! headbang.gif good2.gif director.gif
Ennek örömére a beugró féláras!
Ami-errefelé-bizonságos,gyerekekkel is ajánlott,és ingyen van-az a Pala-tó,Esztergom-Kertváros
ill annak a kiépitett strandja,ami fizetős,400 ft-os belépővel üzemel-ez a felnőtt jegy ára,sátorozni is lehet!
Ti merre,mennyiért,hol és hogyan "éltek" Tul? polling.gif polling.gif drinks.gif heat.gif dirol.gif popcorm2.gif food.gif

--------------------
http://www.youtube.com/watch?v=aUoltE8O3xo

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Válaszok
agi228
hozzászólás 2012-06-30 15:52
Létrehozva: #2

Ági

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2010-12-16 02:18
Innen: USA/Florida
Azonosító: 1 413 036

IDÉZET(lenci3 @ 2012-06-30 02:55) *
Közhirré tétetik,hogy hosszu vajudás után ma reggel ujra nyitott az esztergomi aquapark! headbang.gif good2.gif director.gif
Ennek örömére a beugró féláras!
Ami-errefelé-bizonságos,gyerekekkel is ajánlott,és ingyen van-az a Pala-tó,Esztergom-Kertváros
ill annak a kiépitett strandja,ami fizetős,400 ft-os belépővel üzemel-ez a felnőtt jegy ára,sátorozni is lehet!
Ti merre,mennyiért,hol és hogyan "éltek" Tul? polling.gif polling.gif drinks.gif heat.gif dirol.gif popcorm2.gif food.gif

En itthon vagyok vegre 5 ejszakai muszak es Debby Tropical Storm utan. Itthon husolok es pihizek,de Esztergomot nagyon szeretem,szivesen mennek oda is. De a szivem csucske a szulovarosom,Baja. smile.gif

--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: