IDÉZET(Evi88E @ 2012-06-25 12:44)

Eladtam egy játékívet, azonnal felvettem a kapcsolatot a vevővel. Kérdeztem, hogy személyesen, vagy postán szeretné-e a terméket. Kérdezte, hogy mikor járok Pesten? Írtam, hogy két gyerkőccel nem nagyon járok Pestre. Erre kérte a postaköltség összegét. Megírtam. Arra már semmi válasz nem jött.
Felhívtam, férje vette fel a telefont, megbeszéltük, hogy a férjem másnap elviszi neki, de mielőtt elindul csörög, hogy megbeszéljék, mikor és hol találkoznak. Férjem telefonját is a férje vette föl, azt mondta, hogy nem tudja elérni a feleségét (gyerekek tönkretették a telefonját), így nem tudtak találkozni. Azóta írtam neki levelet, nem reagál, felhívtam, ismét a férje vette föl a telefont és annyit mondtott, amikor kértem a feleségét, hogy ez téves, itt nincs semmilyen ......... Andrea.
Mit tegyek, mennyi ideig kell várnom?
Előre is kösizönöm a választ.
Szia

A vevőd nem ellenőrzött vásárló (egyszeri belépésre generált kódos)), 2 hét eltelt, mehet a negatív és az újrahirdetés... szerintem...
A hozzászólást -puttonyos8- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-25 12:58