|
  |
Minek hirdeti, ha nem adja.........? |
|
|
|
|
2012-06-16 23:39
|
Új fórumozó
Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2009-04-06 02:24
Azonosító: 13 354 277
|
Hello.
Még sosem írtam ide, csak olvasgattam, de most muszáj megosztanom a problémámat :-D Kérdésem lenne, hogy mással is előfordult már, hogy leütött , vagy megnyert valamit ( nem 1 ft-ért..............), és hiába akart fizetni, az eladó az adatok elkérése után egyszerűen nem volt hajlandó reagálni :-O Jelen esetben egy nagymennyiségű ruhacsomagról van szó, amit 10 000 ft-ért nyertem meg, és amikor szerettem volna rendezni az anyagiakat, akkor egyszerűen nem válaszol az eladó.. Valószínű kevesli a pénzt érte, de akkor meg minek teszi fel ennyiért?????? Tud valaki erre értelmes választ? :-)))
A hozzászólást -feketecica78_t- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-16 23:40
|
|
|
|
|
|
|
2012-06-17 06:25
|
|
|
IDÉZET(feketecica78_t @ 2012-06-17 00:39)  Hello.
Még sosem írtam ide, csak olvasgattam, de most muszáj megosztanom a problémámat :-D Kérdésem lenne, hogy mással is előfordult már, hogy leütött , vagy megnyert valamit ( nem 1 ft-ért..............), és hiába akart fizetni, az eladó az adatok elkérése után egyszerűen nem volt hajlandó reagálni :-O Jelen esetben egy nagymennyiségű ruhacsomagról van szó, amit 10 000 ft-ért nyertem meg, és amikor szerettem volna rendezni az anyagiakat, akkor egyszerűen nem válaszol az eladó.. Valószínű kevesli a pénzt érte, de akkor meg minek teszi fel ennyiért?????? Tud valaki erre értelmes választ? :-))) Nem tudom, a válaszomat értelmesnek fogod-e találni. Az eladód be sem lép az oldalra. Szerintem (és valószínűleg szerinte sem) nem kevés érte, amit kap(na), ő állapította meg az árát. Eladása még egy sem volt. Valami gond lehet nála, mert a vásárlásai sem sikeresek. Attól meg, ha valaki nem éri el az eladót és elkezd itt visítani, hogy nem akarja odaadni neki VALÓSZÍNŰLEG, én mindig dobok egy hátast. Konkrétan válaszolva a kérdésedre, igen, nekem már volt ilyen, hogy az eladó nem reagált napokig. Eszembe sem jutott, hogy nem akarja ideadni, inkább kerestem a lehetőségét annak, hogy tudom másképpen felvenni vele a kapcsolatot. Írtam egy másik levelezőből és azonnal reagált. Meg sem kapta a leveleimet. Telefonon próbáltad már hívni?
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-06-17 08:43
|
|
|
IDÉZET(feketecica78_t @ 2012-06-16 23:39)  Hello.
Még sosem írtam ide, csak olvasgattam, de most muszáj megosztanom a problémámat :-D Kérdésem lenne, hogy mással is előfordult már, hogy leütött , vagy megnyert valamit ( nem 1 ft-ért..............), és hiába akart fizetni, az eladó az adatok elkérése után egyszerűen nem volt hajlandó reagálni :-O Jelen esetben egy nagymennyiségű ruhacsomagról van szó, amit 10 000 ft-ért nyertem meg, és amikor szerettem volna rendezni az anyagiakat, akkor egyszerűen nem válaszol az eladó.. Valószínű kevesli a pénzt érte, de akkor meg minek teszi fel ennyiért?????? Tud valaki erre értelmes választ? :-))) Szia! Mikor nyerted, mennyi idő telt el? Miért nem hívod fel telefonon?
--------------------
..."Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel, mert a személyiségem én vagyok, a viselkedésem pedig attól függ, hogy Te ki vagy..."
|
|
|
|
|
|
|
2012-06-17 15:48
|
|
|
IDÉZET(feketecica78_t @ 2012-06-16 23:39)  Hello.
Még sosem írtam ide, csak olvasgattam, de most muszáj megosztanom a problémámat :-D Kérdésem lenne, hogy mással is előfordult már, hogy leütött , vagy megnyert valamit ( nem 1 ft-ért..............), és hiába akart fizetni, az eladó az adatok elkérése után egyszerűen nem volt hajlandó reagálni :-O Jelen esetben egy nagymennyiségű ruhacsomagról van szó, amit 10 000 ft-ért nyertem meg, és amikor szerettem volna rendezni az anyagiakat, akkor egyszerűen nem válaszol az eladó.. Valószínű kevesli a pénzt érte, de akkor meg minek teszi fel ennyiért?????? Tud valaki erre értelmes választ? :-))) Szerintem addig örülj, amíg nem jelentkezik az eladó  és nem küldi az adatokat. mert addig legalább nincs nála a pénzed. Múlt hét végén nagy vihar volt az országban több helyen, nekem sem volt napokig netem, villámcsapás miatt. lehet ez is az oka annak, hogy nem jelentkezik, nem lép be az oldalra (nem 2 ft-omba került, hogy legyen ismét netem) Azon viszont csodálkozom, hogy ilyen "bátor" vagy, hogy fénykép nélküli aukción licitáltál - ilyenkor mindig meglepődök...
|
|
|
|
|
|
|
2012-06-18 23:15
|
Új fórumozó
|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-06-17 06:25)  Nem tudom, a válaszomat értelmesnek fogod-e találni. Az eladód be sem lép az oldalra. Szerintem (és valószínűleg szerinte sem) nem kevés érte, amit kap(na), ő állapította meg az árát. Eladása még egy sem volt. Valami gond lehet nála, mert a vásárlásai sem sikeresek. Attól meg, ha valaki nem éri el az eladót és elkezd itt visítani, hogy nem akarja odaadni neki VALÓSZÍNŰLEG, én mindig dobok egy hátast. Konkrétan válaszolva a kérdésedre, igen, nekem már volt ilyen, hogy az eladó nem reagált napokig. Eszembe sem jutott, hogy nem akarja ideadni, inkább kerestem a lehetőségét annak, hogy tudom másképpen felvenni vele a kapcsolatot. Írtam egy másik levelezőből és azonnal reagált. Meg sem kapta a leveleimet. Telefonon próbáltad már hívni? Szia, köszi a választ, bár nem értem, miért kell ilyen gúnyos hangnemben válaszolni.......Az értelmes szót nem lenéző értelemben írtam,felesleges vastag betűkkel kiemelni:-P A valószínűleg meg miért hátasdobó kategória? :-OO Én , ha eladok valamit, és jelentkeznek érte, azonnal válaszolok, és küldöm az adatokat, innentől fogva szerintem valahol érthető a kérdésem. Az meg hogy ide belép vagy nem , nem nézegetem, én a megkapott elérhetőségein próbáltam vele nyélbe ütni az üzletet. A hozzászólásom hangvételét, ha jobban megnézted ,észrevehető volt, hogy vicces a hangulata, nem pedig VISÍTÓS........ További jó teszveszezést.
|
|
|
|
|
|
|
2012-06-18 23:20
|
Új fórumozó
|
IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-06-17 15:48)  Szerintem addig örülj, amíg nem jelentkezik az eladó  és nem küldi az adatokat. mert addig legalább nincs nála a pénzed. Múlt hét végén nagy vihar volt az országban több helyen, nekem sem volt napokig netem, villámcsapás miatt. lehet ez is az oka annak, hogy nem jelentkezik, nem lép be az oldalra (nem 2 ft-omba került, hogy legyen ismét netem) Azon viszont csodálkozom, hogy ilyen "bátor" vagy, hogy fénykép nélküli aukción licitáltál - ilyenkor mindig meglepődök...  Szia, hát már én is ezt gondolom, hogy lehet , hogy jobb is, ha nem jelentkezik............. Az az igazság, hogy kép nélkül volt feltéve az aukció valóban, de az is sokszor előfordult, hogy képpel hirdette, de a megkapott csomagnak köze sem volt a felrakott képekhez, tehát elvileg az nem feltétlenül jelent biztosat, ha van kép feltéve.
|
|
|
|
|
|
|
2012-06-19 05:50
|
|
|
IDÉZET(feketecica78_t @ 2012-06-19 00:15)  Szia, köszi a választ, bár nem értem, miért kell ilyen gúnyos hangnemben válaszolni.......Az értelmes szót nem lenéző értelemben írtam,felesleges vastag betűkkel kiemelni:-P A valószínűleg meg miért hátasdobó kategória? :-OO Én , ha eladok valamit, és jelentkeznek érte, azonnal válaszolok, és küldöm az adatokat, innentől fogva szerintem valahol érthető a kérdésem. Az meg hogy ide belép vagy nem , nem nézegetem, én a megkapott elérhetőségein próbáltam vele nyélbe ütni az üzletet. A hozzászólásom hangvételét, ha jobban megnézted ,észrevehető volt, hogy vicces a hangulata, nem pedig VISÍTÓS........
További jó teszveszezést. Értem. Hát akkor úgy néz ki, tudod, mit csinálsz, tudod, miért, és ezt így akarod. Neked is további jó teszveszezést. Vagy amilyen jut. Én nem éreztem viccesnek, ha az egy vicces hsz, akkor nincs humorérzéke valamelyikünknek.
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-06-19 15:09
|
|
|
Eleg toleransnak erzem magam,de egy dologtol a falra maszok. Ha valaki azzal kezdi,hogy o hogyan csinalja,es elvarja hogy a masik is csinalja ugy.......
Most is ez tortent.....es meg sertodes is van.
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
|
  |
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|