Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

2 Oldal V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> vásárlás 0
kotrics79
hozzászólás 2012-05-21 16:52
Létrehozva: #21

Tapasztalt fórumozó

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2006-12-10 13:28
Azonosító: 6 326 557

IDÉZET(puttonyos @ 2012-05-21 17:47) *
Hát pedig sajnos nem egy rendkívüli, elszigetelt jelenségről van szó... sad.gif
Épp valamelyik nap képedtem el, hogy egy teljesen átlagos, egyszerű dolog ára miért jár az egekben: rápillantottam a licitekre és bizony csak 2 licitáló volt, az egyik 0-ás, az ár meg 3500 környékén. Csak néztem. Se különösebb márka, se extrém szép kinézet...
Bár azt is tudom, hogy vannak, akik előtte vásárolnak is a másidreggel.

Nem igazán értelek Titeket, hiszen jópárszor éppen Ti vettetek észre (roppant helyesen és élelmesen smile.gif ) itt a fórumon is ilyen eladókat

Én konkrétan attól még nem gondolom azt hogy mindenki szemét csaló ha jobban megy neki mint nekem.

--------------------
A sérült gyöngyszemet ki lehet csiszolni és visszanyerheti eredeti fényét, de a könnyelműen kiejtett szónak nincsen orvossága.

Go to the top of the page

+Quote Post

Givenchy77
hozzászólás 2012-05-21 16:58
Létrehozva: #22

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2010-12-17 05:30
Azonosító: 1 413 443

IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 17:00) *
... alig pár aukciózós felhasználó egymás után nyomogat és meg is nyeri.

Igazi vevőnek kell nyomogatni és nyerni, egyébként magának tologathatja az árat, de hiába lesz az szép kerek, ha a végén magának nyeri és rámarad a cucc.

--------------------
"Hát - vége a dalnak, bizonyságul annak, hogy bizony, vannak olyan dolgok, Uraim! amit hiába - akarnak!" L.Á.

+Quote Post

Givenchy77
hozzászólás 2012-05-21 17:04
Létrehozva: #23

Tapasztalt fórumozó

IDÉZET(puttonyos @ 2012-05-21 17:47) *
Hát pedig sajnos nem egy rendkívüli, elszigetelt jelenségről van szó... sad.gif
Épp valamelyik nap képedtem el, hogy egy teljesen átlagos, egyszerű dolog ára miért jár az egekben: rápillantottam a licitekre és bizony csak 2 licitáló volt, az egyik 0-ás, az ár meg 3500 környékén. Csak néztem. Se különösebb márka, se extrém szép kinézet...
Bár azt is tudom, hogy vannak, akik előtte vásárolnak is a másidreggel.

Nem igazán értelek Titeket, hiszen jópárszor éppen Ti vettetek észre (roppant helyesen és élelmesen smile.gif ) itt a fórumon is ilyen eladókat

Nullás reges vagy ideiglenes lehet ám más miatt is. Én pl ha nem akarom hogy az adott cucc megjelenjen az én nevem alatt, akkor külsősként nyomom. mosking.gif
Nem elvitatva persze a tényt, hogy vannak regek, melyeket árfelhajtásra használnak.

--------------------
"Hát - vége a dalnak, bizonyságul annak, hogy bizony, vannak olyan dolgok, Uraim! amit hiába - akarnak!" L.Á.

+Quote Post

puttonyos
hozzászólás 2012-05-21 17:09
Létrehozva: #24

Öreg róka:)

Regisztrált: 2007-01-06 14:41
Azonosító: 6 480 734

IDÉZET(Givenchy77 @ 2012-05-21 17:04) *
Nullás reges vagy ideiglenes lehet ám más miatt is. Én pl ha nem akarom hogy az adott cucc megjelenjen az én nevem alatt, akkor külsősként nyomom. mosking.gif
Nem elvitatva persze a tényt, hogy vannak regek, melyeket árfelhajtásra használnak.

Én is tudom, hogy a 0-ás nyomhat amiatt is, hogy pl. nem ismeri az automata licitet, így mindig gyorsan rálicitál.
Meg azt is tudom, hogy az igazi árfelhajtók már nem is 0-ásként csinálják, hanem előbb vásárolnak és csak utána nyomják, hogy nem legyen olyan feltűnő...

A hozzászólást -puttonyos- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-21 17:09

--------------------
"Ne háborogj egy emberrel is ok nélkül, ha nem illet gonoszsággal téged"

+Quote Post

bodnarildi2
hozzászólás 2012-05-21 17:11
Létrehozva: #25

Lelkes újonc
**

Regisztrált: 2008-10-29 21:04
Azonosító: 11 815 125

IDÉZET(kotrics79 @ 2012-05-21 16:31) *
Szuzikámmal egyetemben én sem vettem magamra csak megint egy ehte tipikus magyar mentalitás hát persze hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is ha már nekem nem megy.

Na ezt teljesen félreértettétek, Én csak annyit akartam ezzel mondani, hogy inkább a fix áras mint a licites, mert akkor legalább nem bukik az ember akkorát.
Egyébként még évekkel ezelőtt, nagyon bejött nekem a licites dolog, amikor a retro játékokat tettem fel, na azokra aztán buktak a gyűjtők, de sajnos lefogyott a padlásról. Ez van, de nem kell mindig mindenben a rosszat nézni.
Mindenki úgy csinálja, ahogy neki megfelel, vagy kényelmesebb, vagy jól bevált.
Az egésztől csak annyit akartam megtdni, hogy másnál is csökkent-e az érdeklődés, de kicsit eltértetek a tárgytól. Nekem nagyon furcsa volt ez a nagy véltozás. Ennyi.

+Quote Post

bodnarildi2
hozzászólás 2012-05-21 17:14
Létrehozva: #26

Lelkes újonc
**

IDÉZET(puttonyos @ 2012-05-21 17:09) *
Én is tudom, hogy a 0-ás nyomhat amiatt is, hogy pl. nem ismeri az automata licitet, így mindig gyorsan rálicitál.
Meg azt is tudom, hogy az igazi árfelhajtók már nem is 0-ásként csinálják, hanem előbb vásárolnak és csak utána nyomják, hogy nem legyen olyan feltűnő...

Köszönöm.....

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-05-21 17:17
Létrehozva: #27

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(Givenchy77 @ 2012-05-21 18:04) *

Ideiglenes csak más miatt lehet, azzal ugyanis nem lehet licitálgatni rolleyes.gif

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

Andrew30_
hozzászólás 2012-05-21 19:18
Létrehozva: #28

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2005-01-26 17:10
Azonosító: 2 974 008

IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-05-21 12:39) *
Látom, hogy Te sem ma kezdted smile.gif , de talán elfogadsz egy észrevételt: némely terméked ára kicsit magasnak tűnik...
Megnéztem az aukcióidat és nem egy termékednél látom, hogy postával együtt drágábban jön ki, mintha valaki bemegy a boltba és megveszi. Persze, lehet, hogy van, akinek így is megéri, de úgy látom, sokan pl. csomagban árulják a pólót: 3 db 800 ft.
Nagy a konkurrencia az 1 ft-osoknál is smile.gif Szóval érdemes lenne elgondolkodni, mi az, aminél belefér, hogy esetleg olcsóbban tudnád adni, csomagba tenni, stb.... De ez csak egy tipp... smile.gif

Én nem feltétlenül indulnék ki abból, hogy más ad 3 pólót 800-ért. Ha mondjuk én több ezerért vettem egy terméket, nem biztos, hogy kótyavetyélni szeretném. 250-ért.
Én sajnos azt tapasztalom, hogy már az olcsó sem elég olcsó, de az legyen új, és címkés, és felezzük a postát:-)))

--------------------
Roni

+Quote Post

Givenchy77
hozzászólás 2012-05-21 19:24
Létrehozva: #29

Tapasztalt fórumozó

IDÉZET(cit1rom @ 2012-05-21 18:17) *
Ideiglenes csak más miatt lehet, azzal ugyanis nem lehet licitálgatni rolleyes.gif

Na visszagondoltam, tényleg fixeset vásároltam csak olyannal. good2.gif
De erre legalább pazar lehetőség. smile.gif

--------------------

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-05-21 19:28
Létrehozva: #30

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(Givenchy77 @ 2012-05-21 20:24) *
Na visszagondoltam, tényleg fixeset vásároltam csak olyannal. good2.gif
De erre legalább pazar lehetőség. smile.gif

good2.gif

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

bodnarildi2
hozzászólás 2012-05-21 19:34
Létrehozva: #31

Lelkes újonc
**

IDÉZET(Andrew30_ @ 2012-05-21 19:18) *
Én nem feltétlenül indulnék ki abból, hogy más ad 3 pólót 800-ért. Ha mondjuk én több ezerért vettem egy terméket, nem biztos, hogy kótyavetyélni szeretném. 250-ért.
Én sajnos azt tapasztalom, hogy már az olcsó sem elég olcsó, de az legyen új, és címkés, és felezzük a postát:-)))

Szia!
Igen, én is azon a véleményen vagyok, hogy most már "mindenki" majdnem ingyen szeretne a legextrább és legszebb ruhákhoz, cipőkhöz és játékokhoz hozzájutni. Képesek a 400,- Ft-os pólóból még 100,- Ft-ot is alkudni, vagy ingyen postaköltséget kérni.
Vannak szemérmetlen 'vevőjelöltek" (azért szeencsére még ők vannak kevesebben) akik bepróbálkoznak és néha bejön nekik.
Meg szerintem a minőséget is meg, meg a különlegességet is meg kell fizetni.

+Quote Post

puttonyos
hozzászólás 2012-05-21 19:39
Létrehozva: #32

Öreg róka:)

Regisztrált: 2007-01-06 14:41
Azonosító: 6 480 734

IDÉZET(Andrew30_ @ 2012-05-21 19:18) *

Persze, eladói szempontból lehet úgy felfogni, hogy nem adom oda olcsón, általam meghatározott összegért futtatni és fizetni a listázási díjat, mint a köles, (ergo viszi a pénzt) vagy pedig olcsóbban eladni, ami bevétel és még a listázási díjat is visszatérítik smile.gif Kérdem én, mi a jobb?
Mivel a a topiknyitónak az volt a problémája, hogy nincs vevője, hol vannak a vevők, én meg erre válaszoltam smile.gif (mert a vevő elmegy és megveszi 250-ért smile.gif vagy 1 ft-ért smile.gif
Nyilván vannak olyan termékek, amit az ember nem szeretne elkótyavetyélni: de nem tudom, miért nem azt a részét ragadtad ki a hozzászólásomnak, amiben azt írtam, hogy némely terméke postával együtt eléri vagy maghaladja a bolti árat .
Igen, persze, tudom, nem kell beutazni, boltban nyűgös gyerekkel vásárolni, stb.

Egyébként a napokban volt egy kis időm, nézegettem az eladásokat...Az a tapasztalatom, hogy ott van sok vevő, ahol vagy nagyon jó az ár-érték arány (moletti felsők 500-ért, megfizethető áron smile.gif ) vagy pedig rendszeresen jelenlévő eladók nagyon jó minőségű áruikhoz visszatérő vevők...

--------------------
"Ne háborogj egy emberrel is ok nélkül, ha nem illet gonoszsággal téged"

+Quote Post

Andrew30_
hozzászólás 2012-05-21 19:48
Létrehozva: #33

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2005-01-26 17:10
Azonosító: 2 974 008

IDÉZET(puttonyos @ 2012-05-21 19:39) *
Persze, eladói szempontból lehet úgy felfogni, hogy nem adom oda olcsón, általam meghatározott összegért futtatni és fizetni a listázási díjat, mint a köles, (ergo viszi a pénzt) vagy pedig olcsóbban eladni, ami bevétel és még a listázási díjat is visszatérítik smile.gif Kérdem én, mi a jobb?
Mivel a a topiknyitónak az volt a problémája, hogy nincs vevője, hol vannak a vevők, én meg erre válaszoltam smile.gif (mert a vevő elmegy és megveszi 250-ért smile.gif vagy 1 ft-ért smile.gif
Nyilván vannak olyan termékek, amit az ember nem szeretne elkótyavetyélni: de nem tudom, miért nem azt a részét ragadtad ki a hozzászólásomnak, amiben azt írtam, hogy némely terméke postával együtt eléri vagy maghaladja a bolti árat .
Igen, persze, tudom, nem kell beutazni, boltban nyűgös gyerekkel vásárolni, stb.

Egyébként a napokban volt egy kis időm, nézegettem az eladásokat...Az a tapasztalatom, hogy ott van sok vevő, ahol vagy nagyon jó az ár-érték arány (moletti felsők 500-ért, megfizethető áron smile.gif ) vagy pedig rendszeresen jelenlévő eladók nagyon jó minőségű áruikhoz visszatérő vevők...

Azért ezt ragadtam most ki, mert ez az ár-érték arány nekem is adott mostanában gondolkodnivalót.
Néha annyira jön a kommunikáció arról, hogy egy eladó úgymond drága. Mihez képest? Persze, ez most ebben az esetben teljesen elvi kiragadás volt, hiszen nem tudom, hogy a topiknyitó hogy és milyen árut árul vagy ő kereskedik-e esetleg a sajátot adja tovább.
Igen, igazad van, ebben a viszi a pénzt a dologban de: ha már lejjebb mentem így is, és még az x összegű valamim is megfigyelőben van, pedig aztán ez még postával sem sok, akkor elgondolkodom én is, hogy igazából mit szeretnének a vevők?
Vagy amíg látom, h z termékem másnál több ezerért elmegy, nálam meg még ül,jóval alacsonyabb áron, akkor is elgondolkodom. Az én hibám-e vagy sem?

Szóval a hsz nem ellened irányult, mitnsem inkább gondolatok megosztása céllal jött létre.

--------------------
Roni

+Quote Post

puttonyos8
hozzászólás 2012-05-21 19:59
Létrehozva: #34

Fórumozó

Regisztrált: 2011-06-23 17:32
Azonosító: 1 469 030

IDÉZET(Andrew30_ @ 2012-05-21 19:48) *
Azért ezt ragadtam most ki, mert ez az ár-érték arány nekem is adott mostanában gondolkodnivalót.
Néha annyira jön a kommunikáció arról, hogy egy eladó úgymond drága. Mihez képest? Persze, ez most ebben az esetben teljesen elvi kiragadás volt, hiszen nem tudom, hogy a topiknyitó hogy és milyen árut árul vagy ő kereskedik-e esetleg a sajátot adja tovább.
Igen, igazad van, ebben a viszi a pénzt a dologban de: ha már lejjebb mentem így is, és még az x összegű valamim is megfigyelőben van, pedig aztán ez még postával sem sok, akkor elgondolkodom én is, hogy igazából mit szeretnének a vevők?
Vagy amíg látom, h z termékem másnál több ezerért elmegy, nálam meg még ül,jóval alacsonyabb áron, akkor is elgondolkodom. Az én hibám-e vagy sem?

Szóval a hsz nem ellened irányult, mitnsem inkább gondolatok megosztása céllal jött létre.

Ja, akkor jó, megnyugodtam smile.gif thank_you.gif nature.gif

Egyébként épp az imént rötyögtem magamban egy jót, mert egy termékemen volt egy megfigyelő, s mivel rugalmas akartam lenni, ezért gondoltam, engedek az árából (egyszer vevőként ez nekem nagyon bejött smile.gif ). Nos, így is tettem, lejjebb vittem - mire a megfigyelő eltűnt mosking.gif laughing.gif laughing.gif Elriasztottam? biggrin.gif

A hozzászólást -puttonyos8- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-21 20:01

+Quote Post

bodnarildi2
hozzászólás 2012-05-21 20:06
Létrehozva: #35

Lelkes újonc
**

IDÉZET(puttonyos @ 2012-05-21 19:39) *

Szia!
Én mindig megnézem a bolti árakat, (általában az olcsóbb *moderálva* árat,) és azokhoz szoktam igazítani az enyémeket.
A teljesen hibátlan újszerű dolgokat is még a fele ár alatt szoktam adni. Ha valakinek "csak gyerekpóló kell" vagy márkás, minőségi és karakteres, az úgy gondolom, hogy a gyereke kedvében jár és megveszi. Eddig legalább is ez volt a tendencia.
Azért kérdeztem meg a többieket, hogy képet kapjak arról, hogy mi a helyzet az oldalon. Mivel a szűk kört akiket meg tudtam kérdezni, ők azt mondták, hogy sokba kerül a jutalék, meg a listázás és sokan elhagyták az oldalt. Teljesen csakis felmérésképpen tettem fel a kérdést és nem másért. Azért örülök, hogy azért volt közte jó tanács is.
Én is szoktam nézelődni mások oldalán is, vásárlási szándékkal, aztán hülök-halok, hogy mennyit kérnek érte, nálam meg olcsóbban sem kell senkinek. Ezt is szerettem volna megtudni, hogy hogy van ez. Eddig minden hónapban sok-sok vevőm volt, eddig is ilyen volt a kínálat és az ár kis kb. ennyi, vagy még több és mégis ment a bolt.
Levontam a konzekvenciát és próbálkozom a másik piactéren is és meglátom melyik a népszerűbb.

+Quote Post

puttonyos8
hozzászólás 2012-05-21 20:29
Létrehozva: #36

Fórumozó

Regisztrált: 2011-06-23 17:32
Azonosító: 1 469 030

IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 20:06) *
Szia!
Én mindig megnézem a bolti árakat, (általában az olcsóbb *moderálva* árat,) és azokhoz szoktam igazítani az enyémeket.
A teljesen hibátlan újszerű dolgokat is még a fele ár alatt szoktam adni. Ha valakinek "csak gyerekpóló kell" vagy márkás, minőségi és karakteres, az úgy gondolom, hogy a gyereke kedvében jár és megveszi. Eddig legalább is ez volt a tendencia.
Azért kérdeztem meg a többieket, hogy képet kapjak arról, hogy mi a helyzet az oldalon. Mivel a szűk kört akiket meg tudtam kérdezni, ők azt mondták, hogy sokba kerül a jutalék, meg a listázás és sokan elhagyták az oldalt. Teljesen csakis felmérésképpen tettem fel a kérdést és nem másért. Azért örülök, hogy azért volt közte jó tanács is.
Én is szoktam nézelődni mások oldalán is, vásárlási szándékkal, aztán hülök-halok, hogy mennyit kérnek érte, nálam meg olcsóbban sem kell senkinek. Ezt is szerettem volna megtudni, hogy hogy van ez. Eddig minden hónapban sok-sok vevőm volt, eddig is ilyen volt a kínálat és az ár kis kb. ennyi, vagy még több és mégis ment a bolt.
Levontam a konzekvenciát és próbálkozom a másik piactéren is és meglátom melyik a népszerűbb.

Áááá, én azt a hozzászólásomat nem Neked írtam ám, hanem Andrew-hoz, de azt már le is beszéltük. Meg Veled is smile.gif
Az a helyzet, hogy ismerőseim körében sok embernek csökkent a fizetése 10-15 ezer ft-al is, azért ez is lehet oka...
Ne magadban keresd a hibát smile.gif

Viszont meg kell próbálni rugalmasnak lenni ( de ne úgy, mint én, hogy elüldözöm a megfigyelőt az árcsökkentéssel laugh1.gif laugh1.gif )

+Quote Post

sutipok
hozzászólás 2012-05-22 12:13
Létrehozva: #37

Lelkes fórumozó

Regisztrált: 2007-06-13 09:02
Innen: Székesfehérvár
Azonosító: 7 438 086

IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-20 16:11) *
Sziasztok!
Az utóbbi másfél hónapban teljesen leállt a vásárlás (legalább is nálam) és most már a fizetések után sem jobb a helyzet.
Eddig azért aktívabbak voltak, most meg olyan mintha már a végét járná és nem is látogat senki az aukcimra, pedig elég választék található nálam.
Máskor a márkás dolgokra egyből lecsaptak, most meg alig néz be valaki.
Ezért már teljesen leredukáltam a feltett dolgokat, mert csak kaptam a számlát, hogy már megint fizessek, csak nem tudom, hogy akkir mire, ha nem adok el semmit. A feltöltési díj azért nem kerül annyiba.
Erre tud nekem valaki írni valamit, hogy másnál is jóval csökkent az eladás, vagy csak én vagyok így.

Kedves Ildi!
Mivel hasonló termékeket árulunk, és szerintem hasonló árszínvonalon, így gondoltam leírom az én tapasztalataimat.
Gyerekruhát általában szezon előtt vesznek az emberek, én a tavaszi-nyárit január elejétől, a télit július közepétől árulom.
A nyári ruha vásárlás általában május elejére lecseng, addigra a többség beszerzi az egy nyárra szükséges x db pólót, y db kisruhát.
Úgy vettem észre, hogy ezután már csak "impulzusvásárlók" jönnek, akik meglátják, beleszeretnek egy termékbe és legtöbbször rögtön utalnak.
Esetleg még azok, akik utolsó pillanatban kapkodnak, Jajholnapmegyünknyaralni és nincsfürdőruha, azonnalpostázd...
Szerintem az árnak ilyen szinten nincs jelentősége, általában fele annyiért sem viszik el, kipróbáltam olyan termékekkel, amiken hetekig több megfigyelő volt, féláron is ugyanannyian figyelték.
És bejött az a tendencia, hogy rengetegen alkudoznak. A drágából és az olcsóból is.
Legtöbbször engedek is, reális mértékben, és ezek a vásárlók következő szezonban visszajönnek, mert elégedetten gondolnak az "üzletre".
Összességében szerintem az időzítésen múlik mit lehet eladni, és persze a szerencsén, nem igazán az áron...
Biztos van, aki ezt cáfolja, de ez az elmúlt 4 év eladásaim tapasztalata... smile.gif
Eszter

--------------------
Eszter

Minden székből más a panoráma ...

+Quote Post

bodnarildi2
hozzászólás 2012-05-22 12:39
Létrehozva: #38

Lelkes újonc
**

IDÉZET(sutipok @ 2012-05-22 12:13) *
Kedves Ildi!
Mivel hasonló termékeket árulunk, és szerintem hasonló árszínvonalon, így gondoltam leírom az én tapasztalataimat.
Gyerekruhát általában szezon előtt vesznek az emberek, én a tavaszi-nyárit január elejétől, a télit július közepétől árulom.
A nyári ruha vásárlás általában május elejére lecseng, addigra a többség beszerzi az egy nyárra szükséges x db pólót, y db kisruhát.
Úgy vettem észre, hogy ezután már csak "impulzusvásárlók" jönnek, akik meglátják, beleszeretnek egy termékbe és legtöbbször rögtön utalnak.
Esetleg még azok, akik utolsó pillanatban kapkodnak, Jajholnapmegyünknyaralni és nincsfürdőruha, azonnalpostázd...
Szerintem az árnak ilyen szinten nincs jelentősége, általában fele annyiért sem viszik el, kipróbáltam olyan termékekkel, amiken hetekig több megfigyelő volt, féláron is ugyanannyian figyelték.
És bejött az a tendencia, hogy rengetegen alkudoznak. A drágából és az olcsóból is.
Legtöbbször engedek is, reális mértékben, és ezek a vásárlók következő szezonban visszajönnek, mert elégedetten gondolnak az "üzletre".
Összességében szerintem az időzítésen múlik mit lehet eladni, és persze a szerencsén, nem igazán az áron...
Biztos van, aki ezt cáfolja, de ez az elmúlt 4 év eladásaim tapasztalata... smile.gif
Eszter

Szia! Köszönöm szépen a hozzászólásodat, egyet is értek veled.
Én is már 3 éve csinálom és rendszeresen börzékre is járok és tisztában vagyok vele, hogy szezon előtt kell elkezdeni feltenni a ruháka, így is teszem. De mindig vannak "újak" amiket folyamatosan rakok fel és eddig mindig az újdonságok hamar el is mentek. Most meg bármilyen divatos, szezonális, aktuális ruhát, vagy cipőt teszek is fel, nagyon-nagyon keservesen döcög a forgalom. Augusztusban szoktam már én is síoverálokat is eladni, meg téli kabátot, de abból is még jöhet "új" és azt még novemberben, sőt még februárban is szoktam eladni. Most is azért tettem fel több játékot, hogy jön a gyereknap, de a megfigyelésen kívűl többre nem megyek vele sem. Azért tettem fel a kérdést, hogy másnál is ilyen rossz-e a helyzet. 3 év alatt már nekem is van statisztikám az eladásokról, de még ilyen rossz hónapom nem volt kezdő koromban sem.
Reméljük, hogy csak átmeneti állapot és lesz ez még jobb is.
Még egyszer köszönöm a tanácsokat.
üdv. Ildi

+Quote Post

2 Oldal V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: