vásárlás 0 |
|
|
|
|
2012-05-20 15:11
|
Lelkes újonc

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2008-10-29 21:04
Azonosító: 11 815 125
|
Sziasztok! Az utóbbi másfél hónapban teljesen leállt a vásárlás (legalább is nálam) és most már a fizetések után sem jobb a helyzet. Eddig azért aktívabbak voltak, most meg olyan mintha már a végét járná és nem is látogat senki az aukcimra, pedig elég választék található nálam. Máskor a márkás dolgokra egyből lecsaptak, most meg alig néz be valaki. Ezért már teljesen leredukáltam a feltett dolgokat, mert csak kaptam a számlát, hogy már megint fizessek, csak nem tudom, hogy akkir mire, ha nem adok el semmit. A feltöltési díj azért nem kerül annyiba. Erre tud nekem valaki írni valamit, hogy másnál is jóval csökkent az eladás, vagy csak én vagyok így.
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-20 20:05
|
|
|
Hát nálam most az 1 ft-os cuccok siralmas árakon mentek el.  De csak azok, amiket csak a Teszveszen hirdettem, amit átlistáztam a Vaterára jobban elment, és a látogató is sokkal de sokkal több rajta. Épp most néztem, egyik aukciómon 2 hét alatt 921 látogató volt!  Hát ennyien fél év alatt nem nézegették az aukcióimat!  Sokszor van, hogy végigfut több aukció úgy, hogy 2-3 látogató van rajta. Amúgy a vásárlás nagyon hullámzó, de mostanában volt több fix áras eladásom is, sok 1 ft-ost ütöttek le fix áron, nem várták ki a végét licitálással. Mondjuk én ezt nem bánom.  Az ember azt gondolná, hogy a vadiúj dolgok kapósabbak, mint a használt. De most számomra bebizonyosodott, hogy nem.  Sok sikert a továbbiakban!
--------------------
♫ ♫
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-20 20:23
|
Újonc

Regisztrált: 2009-06-01 13:03
Azonosító: 13 833 053
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-20 15:11)  Sziasztok! Az utóbbi másfél hónapban teljesen leállt a vásárlás (legalább is nálam) és most már a fizetések után sem jobb a helyzet. Eddig azért aktívabbak voltak, most meg olyan mintha már a végét járná és nem is látogat senki az aukcimra, pedig elég választék található nálam. Máskor a márkás dolgokra egyből lecsaptak, most meg alig néz be valaki. Ezért már teljesen leredukáltam a feltett dolgokat, mert csak kaptam a számlát, hogy már megint fizessek, csak nem tudom, hogy akkir mire, ha nem adok el semmit. A feltöltési díj azért nem kerül annyiba. Erre tud nekem valaki írni valamit, hogy másnál is jóval csökkent az eladás, vagy csak én vagyok így. Sziasztok! Én azt tapasztalom, hogy a vásárlások hó elejétől (5-e körül) kb. a hónap közepéig vannak, akkor akár naponta 2-3 eladásom is van. Utána viszont köv. hónap elejéig talán 1-2, ha akad. De tényleg nagyon változó. Sok mindentől függ - pl. éppen kinek mire van nagyon-nagyon szüksége (pl. 2 nap múlva a lányomnak táncos cipő kell, vagy holnapután úszóedzés - mindkétszer előfordult nálam az elmúlt két hétben). De ne aggódj, lesz ez jobb is!  De az tényleg igaz, hogy azok a termékek, amik a vaterára is át vannak listázva, sokkal hamarabb mennek el, mintha csak a teszveszen lennének... És több értelemszerűen a látogató is, meg a kérdés is... De bízzunk abban, hogy sok-sok-sok vásárlónk lesz az elkövetkezendő időkben (is)... Amúgy magamon is észreveszem, hogy 20-a után már óvatosabban licitálgatok...
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-20 20:27
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-20 16:11)  Sziasztok! Az utóbbi másfél hónapban teljesen leállt a vásárlás (legalább is nálam) és most már a fizetések után sem jobb a helyzet. Eddig azért aktívabbak voltak, most meg olyan mintha már a végét járná és nem is látogat senki az aukcimra, pedig elég választék található nálam. Máskor a márkás dolgokra egyből lecsaptak, most meg alig néz be valaki. Ezért már teljesen leredukáltam a feltett dolgokat, mert csak kaptam a számlát, hogy már megint fizessek, csak nem tudom, hogy akkir mire, ha nem adok el semmit. A feltöltési díj azért nem kerül annyiba. Erre tud nekem valaki írni valamit, hogy másnál is jóval csökkent az eladás, vagy csak én vagyok így. Ezzel mit szeretnél mondani?
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 10:25
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-05-20 20:27)  Ezzel mit szeretnél mondani? Végül is mondani nem szeretnék vele semmit, csak arra lennék kíváncsi, hogy másnál is ez a helyzet, vagy csak nálam. Ha megnézed az eladásaimat, akkor láthatod, hogy drasztikusan lecsökkent az eladásom. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg sokan átpártoltak-e az ingyen oldalakra, vagy csak most van ilyen holtszezon. Én is már nagyon lecsökkentettem az egyszerre feltett dolgaimat, mert csak fizetek, de eladni meg nem nagyon sikerül. A galériát is lemondtam, hogy így nincs értelme. Próbáljam meg most még, hogy a Vaterára is felteszem? Nem tudom tanácstalan vagyok, ezért kérdeztem.
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 10:57
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(s_ibolya @ 2012-05-20 20:05)  Hát nálam most az 1 ft-os cuccok siralmas árakon mentek el.  De csak azok, amiket csak a Teszveszen hirdettem, amit átlistáztam a Vaterára jobban elment, és a látogató is sokkal de sokkal több rajta. Épp most néztem, egyik aukciómon 2 hét alatt 921 látogató volt!  Hát ennyien fél év alatt nem nézegették az aukcióimat!  Sokszor van, hogy végigfut több aukció úgy, hogy 2-3 látogató van rajta. Amúgy a vásárlás nagyon hullámzó, de mostanában volt több fix áras eladásom is, sok 1 ft-ost ütöttek le fix áron, nem várták ki a végét licitálással. Mondjuk én ezt nem bánom.  Az ember azt gondolná, hogy a vadiúj dolgok kapósabbak, mint a használt. De most számomra bebizonyosodott, hogy nem.  Sok sikert a továbbiakban!  köszönöm, akkor megpróbálom a Vaterán is, hátha!
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 11:01
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 11:25)  Végül is mondani nem szeretnék vele semmit, csak arra lennék kíváncsi, hogy másnál is ez a helyzet, vagy csak nálam. Ha megnézed az eladásaimat, akkor láthatod, hogy drasztikusan lecsökkent az eladásom. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg sokan átpártoltak-e az ingyen oldalakra, vagy csak most van ilyen holtszezon. Én is már nagyon lecsökkentettem az egyszerre feltett dolgaimat, mert csak fizetek, de eladni meg nem nagyon sikerül. A galériát is lemondtam, hogy így nincs értelme. Próbáljam meg most még, hogy a Vaterára is felteszem? Nem tudom tanácstalan vagyok, ezért kérdeztem. Azért kérdeztem, mert azt sugalmaztad, hogy az oldal indokolatlan tételeket számláz ki neked. Nálam nem ez a helyzet, nálam a számlázás rendben van. Át lehet menni ingyenes oldalakra, én is megpróbáltam, 500 terméknél 3 eladás 8 hónap alatt, ebből 2-t fizettek ki. Mondjuk számlát nem kellett fizetnem, de ingyen dolgozhattam sokat. Ettől függetlenül lehet, hogy neked sikerülni fog.
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 11:38
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 10:57)  köszönöm, akkor megpróbálom a Vaterán is, hátha! Ne felejtsd el, hogyha átlistázol (és itt a teszen is) akkor dupla annyi lesz a listázási díj is. Amúgy szerintem kiszámíthatatlan: nálam hónapokig szinte csak Vaterás vevők voltak, ebben a hónapban pedig előkerültek a teszesek is  Most nálam is nagy csönd van - kb egy hete szinte eladásom se volt. De s_ibolyához csatlakozni tudok - mintha a használtra most nagyobb lenne a kereslet...
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 11:48
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-20 15:11)  Sziasztok! Az utóbbi másfél hónapban teljesen leállt a vásárlás (legalább is nálam) és most már a fizetések után sem jobb a helyzet. Eddig azért aktívabbak voltak, most meg olyan mintha már a végét járná és nem is látogat senki az aukcimra, pedig elég választék található nálam. Máskor a márkás dolgokra egyből lecsaptak, most meg alig néz be valaki. Ezért már teljesen leredukáltam a feltett dolgokat, mert csak kaptam a számlát, hogy már megint fizessek, csak nem tudom, hogy akkir mire, ha nem adok el semmit. A feltöltési díj azért nem kerül annyiba. Erre tud nekem valaki írni valamit, hogy másnál is jóval csökkent az eladás, vagy csak én vagyok így. Szia! Nálam hónapok óta pangás van, még csak érdeklődő sincs. Pedig lenne feltöltenivalóm bőven,szekrényürítést tartottam, én is gondolkodom a Vaterára való átlistázáson, de akkor az dupla feltöltési díj, nem tudom, érdemes-e... Sok sikeres aukciót kívánok Neked!
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 11:59
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(sferike_t @ 2012-05-21 11:48)  Szia!
Nálam hónapok óta pangás van, még csak érdeklődő sincs. Pedig lenne feltöltenivalóm bőven,szekrényürítést tartottam, én is gondolkodom a Vaterára való átlistázáson, de akkor az dupla feltöltési díj, nem tudom, érdemes-e... Sok sikeres aukciót kívánok Neked! Szia Akkor úgy látszik nem csak nálam ilyen rossz a helyzet. Csak nagyon hirtelen tüntek el a vevők. Márkás szép játékokat és minőségi ruhákat árulok, elég nagy választékban. 4 gyerekem van, most meg még egy pici unokám is, úgy, hogy most már a babaholémik is bejöttek a sorba. Nem tudom, lehet, hogy fele cuccot a Tesz-vesz-re, felét meg a Vaterára teszem és így megoszlik és nem kerül többe sem. Neked is sok sikeres aukciót kívánok!
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 12:39
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 11:59)  Szia
Akkor úgy látszik nem csak nálam ilyen rossz a helyzet. Csak nagyon hirtelen tüntek el a vevők. Márkás szép játékokat és minőségi ruhákat árulok, elég nagy választékban. 4 gyerekem van, most meg még egy pici unokám is, úgy, hogy most már a babaholémik is bejöttek a sorba. Nem tudom, lehet, hogy fele cuccot a Tesz-vesz-re, felét meg a Vaterára teszem és így megoszlik és nem kerül többe sem. Neked is sok sikeres aukciót kívánok! Látom, hogy Te sem ma kezdted  , de talán elfogadsz egy észrevételt: némely terméked ára kicsit magasnak tűnik... Megnéztem az aukcióidat és nem egy termékednél látom, hogy postával együtt drágábban jön ki, mintha valaki bemegy a boltba és megveszi. Persze, lehet, hogy van, akinek így is megéri, de úgy látom, sokan pl. csomagban árulják a pólót: 3 db 800 ft. Nagy a konkurrencia az 1 ft-osoknál is  Szóval érdemes lenne elgondolkodni, mi az, aminél belefér, hogy esetleg olcsóbban tudnád adni, csomagba tenni, stb.... De ez csak egy tipp...
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 13:54
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-05-21 12:39)  Látom, hogy Te sem ma kezdted  , de talán elfogadsz egy észrevételt: némely terméked ára kicsit magasnak tűnik... Megnéztem az aukcióidat és nem egy termékednél látom, hogy postával együtt drágábban jön ki, mintha valaki bemegy a boltba és megveszi. Persze, lehet, hogy van, akinek így is megéri, de úgy látom, sokan pl. csomagban árulják a pólót: 3 db 800 ft. Nagy a konkurrencia az 1 ft-osoknál is  Szóval érdemes lenne elgondolkodni, mi az, aminél belefér, hogy esetleg olcsóbban tudnád adni, csomagba tenni, stb.... De ez csak egy tipp...  Szia! Köszönöm a jó tanácsot, majd átnézem őket, de a csomagok nekem nem jöttek be, de még az 1,- Ft-os aukciók sem. Én ha valamit kinézek és rálicitálok, egyből megugrik a nézettség és mindjárt rám licitálnak. Ha én felteszek valamit, a kutya sem licitál rá, pedig nem ócskaságról és rongyról van szó. Egyszer-kétszer ráfáztam, hogy 1,- Ft-ért oda kellett adnom szuper márkás cuccot. Nem tudom, csak sejtem, hogy más hogy csinálja, de az az ő dolga, én szeretem a becsületes megoldást.
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 14:15
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 14:54)  Szia! Köszönöm a jó tanácsot, majd átnézem őket, de a csomagok nekem nem jöttek be, de még az 1,- Ft-os aukciók sem. Én ha valamit kinézek és rálicitálok, egyből megugrik a nézettség és mindjárt rám licitálnak. Ha én felteszek valamit, a kutya sem licitál rá, pedig nem ócskaságról és rongyról van szó. Egyszer-kétszer ráfáztam, hogy 1,- Ft-ért oda kellett adnom szuper márkás cuccot. Nem tudom, csak sejtem, hogy más hogy csinálja, de az az ő dolga, én szeretem a becsületes megoldást. Az elég meleg és visszatetsző kijelentés ha már nekem nem megy akkor akinek jól megy az tuti csal.....
A hozzászólást -kotrics79- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-21 14:15
--------------------
A sérült gyöngyszemet ki lehet csiszolni és visszanyerheti eredeti fényét, de a könnyelműen kiejtett szónak nincsen orvossága.
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 14:31
|
|
|
Nekem tegnap járt le Puma mellényem : 1 ft-ért kelt el.  Én még reménykedem, hátha nemsokára beindulnak a vásárlók!
--------------------
Winnetou Kozlowski
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 15:03
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 14:54)  Szia! Köszönöm a jó tanácsot, majd átnézem őket, de a csomagok nekem nem jöttek be, de még az 1,- Ft-os aukciók sem. Én ha valamit kinézek és rálicitálok, egyből megugrik a nézettség és mindjárt rám licitálnak. Ha én felteszek valamit, a kutya sem licitál rá, pedig nem ócskaságról és rongyról van szó. Egyszer-kétszer ráfáztam, hogy 1,- Ft-ért oda kellett adnom szuper márkás cuccot. Nem tudom, csak sejtem, hogy más hogy csinálja, de az az ő dolga, én szeretem a becsületes megoldást. Szia! Az hogy van egy kis ön reklám az még elmegy, de talán nem kéne gyanúsítgatni azokat akiknek esetleg nem 1 Ft-r kell az árú. Próbáld meg feltételezni, hogy nem egyedül vagy becsületes.
--------------------
Julianna
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 16:00
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-05-21 15:03)  Szia! Az hogy van egy kis ön reklám az még elmegy, de talán nem kéne gyanúsítgatni azokat akiknek esetleg nem 1 Ft-r kell az árú. Próbáld meg feltételezni, hogy nem egyedül vagy becsületes.  Nem azt akartam mondani, hogy csak én vagyok becsületes, de gyanús, hogy addig senki sem licitál és amikor valaki rányom, akkor mindjárt 0 és alig pár aukciózós felhasználó egymás után nyomogat és meg is nyeri. Sajnos nem egyszer tapasztaltam és nekem ez jött le, meg pár ismerősömnek is. " Akinek nem inge, ne vegye magára," ezt szokták mondani.
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 16:02
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(kotrics79 @ 2012-05-21 14:15)  Az elég meleg és visszatetsző kijelentés ha már nekem nem megy akkor akinek jól megy az tuti csal.....  Sajnos többször tapasztaltam, egyébként meg akinek "nem inge ne vegye magára" ezt szokták mondani, így is van.
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 16:05
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 17:00)  Nem azt akartam mondani, hogy csak én vagyok becsületes, de gyanús, hogy addig senki sem licitál és amikor valaki rányom, akkor mindjárt 0 és alig pár aukciózós felhasználó egymás után nyomogat és meg is nyeri. Sajnos nem egyszer tapasztaltam és nekem ez jött le, meg pár ismerősömnek is. " Akinek nem inge, ne vegye magára," ezt szokták mondani. Képzeld nem vettem magamra, de ez megint kétes mondatod volt. Na és mi van akkor ha 0 és megnyeri?
--------------------
Julianna
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 16:31
|
|
|
IDÉZET(bodnarildi2 @ 2012-05-21 17:02)  Sajnos többször tapasztaltam, egyébként meg akinek "nem inge ne vegye magára" ezt szokták mondani, így is van. Szuzikámmal egyetemben én sem vettem magamra csak megint egy ehte tipikus magyar mentalitás hát persze hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is ha már nekem nem megy.
--------------------
A sérült gyöngyszemet ki lehet csiszolni és visszanyerheti eredeti fényét, de a könnyelműen kiejtett szónak nincsen orvossága.
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-21 16:47
|
|
|
Hát pedig sajnos nem egy rendkívüli, elszigetelt jelenségről van szó...  Épp valamelyik nap képedtem el, hogy egy teljesen átlagos, egyszerű dolog ára miért jár az egekben: rápillantottam a licitekre és bizony csak 2 licitáló volt, az egyik 0-ás, az ár meg 3500 környékén. Csak néztem. Se különösebb márka, se extrém szép kinézet... Bár azt is tudom, hogy vannak, akik előtte vásárolnak is a másidreggel. Nem igazán értelek Titeket, hiszen jópárszor éppen Ti vettetek észre (roppant helyesen és élelmesen  ) itt a fórumon is ilyen eladókat
--------------------
"Ne háborogj egy emberrel is ok nélkül, ha nem illet gonoszsággal téged"
|
|
|
|
|
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|