Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

2 Oldal V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> utalás
krysztasz
hozzászólás 2012-07-14 21:14
Létrehozva: #21

Újonc
*

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2006-10-29 11:55
Azonosító: 6 058 042

Mert visszajön ugyanaz az oldal, mintha nem csináltam volna semmit. Szóval nincs egy visszaigazoló, hogy köszönjük, hogy utaltál, vagy sikeresen megtörtént az utalás.

Go to the top of the page

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-07-14 21:24
Létrehozva: #22

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(krysztasz @ 2012-07-14 22:14) *
Mert visszajön ugyanaz az oldal, mintha nem csináltam volna semmit. Szóval nincs egy visszaigazoló, hogy köszönjük, hogy utaltál, vagy sikeresen megtörtént az utalás.

Bocs, de elmondásod alapján biztos voltam abban, hogy ezen az oldalon írogattad az adatokat.

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

krysztasz
hozzászólás 2012-07-14 21:33
Létrehozva: #23

Újonc
*

Igen, ezen az oldalon írom amit kell és mégsem értem. Holnap még megpróbálom, addig kiderül, levették-e az összeget a számláról, aztán írok a teszvesznek. Köszi, hogy megerősítettél, melyik oldalról is van szó. smile.gif

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-07-14 21:35
Létrehozva: #24

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(krysztasz @ 2012-07-14 22:33) *
Igen, ezen az oldalon írom amit kell és mégsem értem. Holnap még megpróbálom, addig kiderül, levették-e az összeget a számláról, aztán írok a teszvesznek. Köszi, hogy megerősítettél, melyik oldalról is van szó. smile.gif

Ez nem a fizető oldal smile.gif
Nem is értem, miből gondoltad.
Itt görgess lejjebb és megtalálod a Befizetem szót, arra kattintva tudod elindítani a fizetést, amennyiben a bankkártyád lehetővé teszi.

--------------------

+Quote Post

krysztasz
hozzászólás 2012-07-14 21:48
Létrehozva: #25

Újonc
*

good.gif
Köszi, ezt nagyon benéztem. De akkor mi az az oldal? Mit küldök és hová?

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-07-14 21:51
Létrehozva: #26

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(krysztasz @ 2012-07-14 22:48) *
good.gif
Köszi, ezt nagyon benéztem. De akkor mi az az oldal? Mit küldök és hová?

Ott csak megadtad az adataidat, ennyi történt.
Amit linkeltem, ott fizetsz.

--------------------

+Quote Post

krysztasz
hozzászólás 2012-07-14 21:58
Létrehozva: #27

Újonc
*

Értem, köszi, most már úgyis megyek. Joccakát!

+Quote Post

csabikaa6
hozzászólás 2012-08-07 18:10
Létrehozva: #28

Új fórumozó

Regisztrált: 2009-03-03 17:48
Azonosító: 13 015 689

IDÉZET(puttonyos @ 2012-05-26 15:36) *
Szia smile.gif

Saját oldal - Számlázás fülre kattintva megtalálod a számlázott összeget, s ha van bankkártyád, akkor a befizetemre kattintva kártyás fizetéssel ki tudod egyenlíteni - ez a leggyorsabb, azonnal lekönyvelődik.
Ha nincs kártyád, akkor pedig szintén ott megtalálod az egyedi számlaszámodat - arra kell utalni a számlázott összeget.
Ha szeretnéd részletesebben tudni, mi lettl leszámlázva, akkor az ALL+ számlaszámra kattintva azt is meg tudod nézni smile.gif

Sziasztok! engem az érdekelne,hogy akármelyik banknál be tudom fizetni,vagy ez hogy működik?

+Quote Post

tviki
hozzászólás 2012-08-07 18:27
Létrehozva: #29

Tapasztalt fórumozó

Csoport: Moderátor
Regisztrált: 2005-03-22 00:04
Azonosító: 3 245 089

IDÉZET(csabikaa6 @ 2012-08-07 19:10) *
Sziasztok! engem az érdekelne,hogy akármelyik banknál be tudom fizetni,vagy ez hogy működik?

Jelenleg az alábbi módon egyenlítheted ki számláidat:

1.) Bankkártyával történő fizetés, ami a leggyorsabb fizetési mód, ugyanis a sikeres tranzakciót követően a befizetett összeg néhány percen belül jóváírásra kerül a felhasználó egyenlegén.
Ha a számládat vagy tartozásodat bankkártyával szeretnéd kifizetni , úgy kövesd az alábbiakat:
- Lépj Saját oldalaidra és válaszd a Számlázás/Számlázott tételek menüpontot.
- Az adott számla mellett feltüntetett "Befizetem", vagy a teljes tartozás mellett található "Összes hátralék befizetése" szövegre kattintva tudod kiegyenlíteni hátralékodat.

A TeszVesz ajánlásával:
Engedd meg, hogy felhívjuk figyelmedet a PayU online bankkártyás fizetési szolgáltatására, amellyel gyorsan és kényelmesen egyenlítheted ki számládat.
További információ a PayU online bankkártyás fizetésről >>

2.) Banki átutalás, amely jellemzően az átutalástól számított öt munkanapon belül kerül jóváírásra a felhasználó egyenlegén. Átutalás esetén nagyon fontos, hogy minden esetben a felhasználói fiókhoz rendelt egyedi bankszámlaszámra kell utalni, így nincs szükség a közlemény rovat kitöltésére. Rendszerünk ugyanis az egyedi bankszámlaszám alapján azonosítja a befizetéseket.

3.) Készpénz átutalási megbízás (postai csekk) segítségével akkor egyenlítheted ki számládat, ha a Saját oldalaidon a Számlázás/Számlázási információk menüpontban a postai csekkes befizetést adtad meg fizetési módként. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy minden egyes kiküldött csekk után 300 Ft-os díj kerül felszámításra.
A csekk kiküldésére a számla kiállítása után kerül sor. Elvesztett vagy megrongálódott csekk esetén pótlást nem tudunk biztosítani. Szintén nem áll módunkban korábbi számláidról csekket küldeni.

4.) Postán kérhető rózsaszín csekken történő befizetés esetén a nyomtatványra, a címzetthez a következő adatokat add meg:
- allegroup.hu Kft.
- a felhasználói fiókodhoz tartozó egyedi bankszámlaszámot.

5.) Készpénzbefizetés az ING Bank budapesti fiókjában (1068 Budapest, Dózsa György út 84/b.). Ebben az esetben a célszámlaszámnak felhasználói fiókodhoz tartozó egyedi, 24 jegyű bankszámlaszám első 16 karakterét kell feltüntetni, az utolsó 8 karaktert pedig a közlemény rovatba kell beírni.
Amennyiben a közlemény rovatban nem szerepel az utolsó 8 számjegy, a befizetést nem tudjuk lekönyvelni és jóváírni!

+Quote Post

2 Oldal V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: