Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

Reply to this topicStart new topic
> Pontozas
Koreinkriszti
hozzászólás 2012-03-11 21:16
Létrehozva: #1

Újonc
*

Csoport: Ellenőrzött vásárló
Regisztrált: 2011-11-09 16:37
Azonosító: 1 488 019

Sziasztok en is az értékeléssel kapcsolatban kérdeznek, azt már tudom, hogy egy felhasznalotol tobb vasarlas eseten es pozitív értékelés utan is csak egy pontot kaphatok és viszont, de én visszajaro vásárló vagyok mert nekem jo ez az eladó akkor ezt a teszvesz nem értékeli? Tudom, hogy vannak visszaelesek és azért szamit egynek, de egyébként mire jók a pontok? Ezt nem találtam a leírásban. Olvastam itt a forumon is sok helyen, hogy alacsony pontos vevő, hát en sokat vásároltam, de én is csak alacsony pontszamu vagyok mert alt. 2 eladótól vásárolok. Bocs, de nem mindegyik szot ismeri fel a gép azért felemás.

Köszönöm előre a segitsegeteket.

Go to the top of the page

+Quote Post

csokailona
hozzászólás 2012-03-11 21:30
Létrehozva: #2

Fórumozó

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2008-11-25 23:08
Innen: Fertőrákos
Azonosító: 12 088 171

IDÉZET(Koreinkriszti @ 2012-03-11 21:16) *
Sziasztok en is az értékeléssel kapcsolatban kérdeznek, azt már tudom, hogy egy felhasznalotol tobb vasarlas eseten es pozitív értékelés utan is csak egy pontot kaphatok és viszont, de én visszajaro vásárló vagyok mert nekem jo ez az eladó akkor ezt a teszvesz nem értékeli? Tudom, hogy vannak visszaelesek és azért szamit egynek, de egyébként mire jók a pontok? Ezt nem találtam a leírásban. Olvastam itt a forumon is sok helyen, hogy alacsony pontos vevő, hát en sokat vásároltam, de én is csak alacsony pontszamu vagyok mert alt. 2 eladótól vásárolok. Bocs, de nem mindegyik szot ismeri fel a gép azért felemás.

Köszönöm előre a segitsegeteket.

Szia!

Szerintem, ha csak vásárolni akarsz, akkor ne foglalkozz azzal, hogy hány pontod van neked. Az eladónak az a lényeg, hogy ha leütöd a terméket, akkor fizesd ki. A kevés pont egy vásárlónál a tapasztalatlanságot jelentheti, de csak akkor vannak emlegetve, ha valami gond van velük. (Ez pedig többnyire a leüt egy terméket és nem jelentkezik, nem kommunikál, nem fizet stb). De ha Te kultúráltan és szabályoknak megfelelően jársz el minden alkalommal, akkor teljesen mindegy, hogy mennyi pontod van.
Eladóként kicsit más a dolog mert a pontok és az értékelés visszajelzés a vásárlónak. Ha megtetszik valami, érdemes licit előtt megnézni milyen értékeléseket kapott az eladó, annak tükrében esetleg dönthetsz úgy, hogy mégsem licitálsz nála.

--------------------
Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb. :)

"Születtem embernek,Eredendőn jónak,
Erre a világra Földi halandónak."

Ilona

+Quote Post

Koreinkriszti
hozzászólás 2012-03-13 09:04
Létrehozva: #3

Újonc
*

Regisztrált: 2011-11-09 16:37
Azonosító: 1 488 019

Köszönöm, a felvilagositast. rolleyes.gif

+Quote Post

csabeszka001
hozzászólás 2012-05-03 19:25
Létrehozva: #4

Új fórumozó

Regisztrált: 2012-05-03 19:16
Azonosító: 1 553 230

Érdeklődnék hogyan tudok egy eladót értékelni?? Mert nem találom, hogy hol lehet az a rész.

+Quote Post

tviki
hozzászólás 2012-05-03 19:38
Létrehozva: #5

Tapasztalt fórumozó

Csoport: Moderátor
Regisztrált: 2005-03-22 00:04
Azonosító: 3 245 089

IDÉZET(csabeszka001 @ 2012-05-03 20:25) *
Érdeklődnék hogyan tudok egy eladót értékelni?? Mert nem találom, hogy hol lehet az a rész.

A Saját oldalaim > Értékelések > Nem értékelt menüben tudsz értékelést leadni.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: