|
  |
Hiszti Topik |
|
|
|
|
2011-07-20 17:10
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 17:55)  Az meg viszont már kész röhej.Gondolom rögtön mindenki elképzeli,hogy ki meg mi meg hogyan  Pedig szerintem nincs az a meredek képzelőerő,ami ezt csak megközelíthetné  Sajnálom,hogy nem mentettem el,komolyan visszataszító volt  Egyébként felesleges,azt hiszem,aki látta egy életre megjegyezte,aki nem annak jobb is  A többi már csak vihar a biliben  Megyek,kisült a tésztám,meg kell tölteni  Így van. Arra azért kíváncsi vagyok, mitől nyugis az, hogy most mindenki beírja, hogy bezzeg milyen csúnya lehetett és szerinte sem kellett volna. És igen, minden képzeletet felül múlt, erre rájönni úgyis képtelenség, ahogy körülírni szintén.
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:12
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 17:48)  Elképesztő.Nem.Ijesztő  Nem.Felháborító.  azt meg már nem is mondom, hogy egy másik topikban emlékeim szerint én lettem rosszindulatúnak bélyegezve az által, aki ilyet képes beírni egy beteg kisfiú topikjába. No comment. Egy szót kerestem, a bigott volt az, csak nem jutott eszembe. IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 17:55)  Az meg viszont már kész röhej.Gondolom rögtön mindenki elképzeli,hogy ki meg mi meg hogyan  Pedig szerintem nincs az a meredek képzelőerő,ami ezt csak megközelíthetné  Sajnálom,hogy nem mentettem el,komolyan visszataszító volt  Egyébként felesleges,azt hiszem,aki látta egy életre megjegyezte,aki nem annak jobb is  A többi már csak vihar a biliben  Megyek,kisült a tésztám,meg kell tölteni  Én most vettem ki a pizzámat a sütőből, jó étvágyat nektek is
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:13
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 18:10)  Így van. Arra azért kíváncsi vagyok, mitől nyugis az, hogy most mindenki beírja, hogy bezzeg milyen csúnya lehetett és szerinte sem kellett volna. És igen, minden képzeletet felül múlt, erre rájönni úgyis képtelenség, ahogy körülírni szintén. Te meg Cit, nem csak magadnak  (aláírás)
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:13
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 18:12)  azt meg már nem is mondom, hogy egy másik topikban emlékeim szerint én lettem rosszindulatúnak bélyegezve az által, aki ilyet képes beírni egy beteg kisfiú topikjába. No comment. Egy szót kerestem, a bigott volt az, csak nem jutott eszembe. Én most vettem ki a pizzámat a sütőből, jó étvágyat nektek is  Én meg eszem
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:14
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 18:13)  Te meg Cit, nem csak magadnak  (aláírás)
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:16
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 18:13)  Én meg eszem  Te eszel? És minket meg sem kínálsz?
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:22
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 18:13)  Te meg Cit, nem csak magadnak  (aláírás) Jééééé! Mi lesz így a raglánokkal??
--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:24
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 18:12)  azt meg már nem is mondom, hogy egy másik topikban emlékeim szerint én lettem rosszindulatúnak bélyegezve az által, aki ilyet képes beírni egy beteg kisfiú topikjába. No comment. Egy szót kerestem, a bigott volt az, csak nem jutott eszembe. Én most vettem ki a pizzámat a sütőből, jó étvágyat nektek is  Nos a bigott szó bennem is felmerült....én teljesen lemervedtem,az biztos.Amit meg gondoltam,azért simán máglyára küldtek volna pár száz éve a Szent Inkvizítorok
--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:26
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 18:24)  Nos a bigott szó bennem is felmerült....én teljesen lemervedtem,az biztos.Amit meg gondoltam,azért simán máglyára küldtek volna pár száz éve a Szent Inkvizítorok  Én meg végre leírtam, amit már régen gondolok A raglánszámok feliratkoztak a történelembe
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:26
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 18:16)  Te eszel? És minket meg sem kínálsz?  Mindet megettem
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:36
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 10:26)  Mindet megettem  Johetek hisztizni es hajat tepni??? Mi van akkor,ha egy (Profi) elado arul valamit,amit en is. Ez meg termeszetesen nem baj.Hogy ugy hirdeti a termeket,amivel egyuttal az en aukciomat minositi,az gusztustalan,de meg ez sem baj.De mikor az altalam uzemeltetett aruhaz termekleirasat hasznalja egy az egyben "Masol>Beilleszt> funkcioval,raadasul rossz termek leirasat,az mar nekem baj.Mikor erre figyelmeztetem,akkor ossze-vissza hazudozik,es feketelistara tesz.... Na itt jon a hiszti es a hajtepes. Raadasul ez fogyokuras szer,es masik termekem leirasat hasznalja,amivel nem csak megteveszti a vasarlot,hanem komoly bajt is okozhat... Erdemes irni a kapcsolatfelvetelre?
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:37
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2011-07-20 18:36)  Johetek hisztizni es hajat tepni??? Mi van akkor,ha egy (Profi) elado arul valamit,amit en is. Ez meg termeszetesen nem baj.Hogy ugy hirdeti a termeket,amivel egyuttal az en aukciomat minositi,az gusztustalan,de meg ez sem baj.De mikor az altalam uzemeltetett aruhaz termekleirasat hasznalja egy az egyben "Masol>Beilleszt> funkcioval,raadasul rossz termek leirasat,az mar nekem baj.Mikor erre figyelmeztetem,akkor ossze-vissza hazudozik,es feketelistara tesz.... Na itt jon a hiszti es a hajtepes. Raadasul ez fogyokuras szer,es masik termekem leirasat hasznalja,amivel nem csak megteveszti a vasarlot,hanem komoly bajt is okozhat... Erdemes irni a kapcsolatfelvetelre?  Azt nem tudom,de mindenképp hisztire méltó  itt a helye.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:39
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2011-07-20 18:36)  Johetek hisztizni es hajat tepni??? Mi van akkor,ha egy (Profi) elado arul valamit,amit en is. Ez meg termeszetesen nem baj.Hogy ugy hirdeti a termeket,amivel egyuttal az en aukciomat minositi,az gusztustalan,de meg ez sem baj.De mikor az altalam uzemeltetett aruhaz termekleirasat hasznalja egy az egyben "Masol>Beilleszt> funkcioval,raadasul rossz termek leirasat,az mar nekem baj.Mikor erre figyelmeztetem,akkor ossze-vissza hazudozik,es feketelistara tesz.... Na itt jon a hiszti es a hajtepes. Raadasul ez fogyokuras szer,es masik termekem leirasat hasznalja,amivel nem csak megteveszti a vasarlot,hanem komoly bajt is okozhat... Erdemes irni a kapcsolatfelvetelre?  Eltévesztette
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:42
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2011-07-20 17:36)  Johetek hisztizni es hajat tepni??? Mi van akkor,ha egy (Profi) elado arul valamit,amit en is. Ez meg termeszetesen nem baj.Hogy ugy hirdeti a termeket,amivel egyuttal az en aukciomat minositi,az gusztustalan,de meg ez sem baj.De mikor az altalam uzemeltetett aruhaz termekleirasat hasznalja egy az egyben "Masol>Beilleszt> funkcioval,raadasul rossz termek leirasat,az mar nekem baj.Mikor erre figyelmeztetem,akkor ossze-vissza hazudozik,es feketelistara tesz.... Na itt jon a hiszti es a hajtepes. Raadasul ez fogyokuras szer,es masik termekem leirasat hasznalja,amivel nem csak megteveszti a vasarlot,hanem komoly bajt is okozhat... Erdemes irni a kapcsolatfelvetelre?  Ilyen esetben mindenképpen, hiszen Te magad írod, hogy még akár baja is származhat a vevőnek a leírás felcseréléséből...
--------------------
"Ne háborogj egy emberrel is ok nélkül, ha nem illet gonoszsággal téged"
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:45
|
|
|
Ha megvárja az őszít a vevő akkor mikor akarja felvenni a nyárit...de lehet hogy ősszel újra ír hogy megvárná még a télit is...  Komolyan hihetetlen hogy ilyen vevők vannak...(szerencsére nekem még nem volt ilyenem...)na meg a sorstársad trinity..aguszt.végén az átadás?gondolom nem bútort adott el hanem ruhát...hihetetlen...
--------------------
:)
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:48
|
|
|
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:49
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 18:48)  Igen, ha tudnád, mennyit röhögök ilyen pancsereken
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:50
|
|
|
IDÉZET(puttonyos @ 2011-07-20 18:42)  Ilyen esetben mindenképpen, hiszen Te magad írod, hogy még akár baja is származhat a vevőnek a leírás felcseréléséből... Kérdés, hogy meg lehet-e állapítani, hogy a termékleírás nem helyes.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:51
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 16:49)  Én most tartottam ott, hogy nyitok. Ha egyre gondolunk. De már nem is arról, hanem arról, hogy mindenki beírja, csak neeeem? És hogy szelektálni kellene...ez az? Mi történt?? Miről maradtam le?
--------------------
Roni
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 17:52
|
|
|
IDÉZET(Andrew30_ @ 2011-07-20 18:51)  Mi történt?? Miről maradtam le?  Pill. Mindjárt veszel tőlem egy nadrágot, és megtudod
--------------------
|
|
|
|
|
|
  |
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|