Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

138 Oldal V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hiszti Topik
banszkitibi_t
hozzászólás 2012-03-01 22:42
Létrehozva: #2361

Öreg róka:)

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2008-10-02 14:21
Azonosító: 11 580 312

IDÉZET(Stretfordend @ 2012-03-01 23:38) *
ÉN is követtem a VV-t nagyjából, de senkit se bírtam annyira, az a nyerítő, megjátszós Serike, hisztérikinga, Fecó a no comment kategória, de esze mint a marok lepkéé, nem is tudom minek néztem mosking.gif X faktor se érdekelt a végére, csak azon imádkoztam, hogy Muri Enikő ne nyerje, nem volt szimpi, az új dala szörnyű, VV-ben póthajjal, fenékig érő miniben, hol van már a nagyiharisnyás naiv lánykától mosking.gif De ha erre járok, benézek a megába pénteken, ha lesz topik és nem felejtem el, de mindig csak akkor jut eszembe, mikor már vége van dry.gif

Emlékszel, mit is írtak rád a régi VV topikban, erkölcstelen vagy mi volt? Csak mert szádra vetted dubajozós Gigikét mosking.gif

Jaj, nem azért kaptuk, hanem mert valaki belinkelt egy fotót a Gigiről amikor éppen a szájában volt egy "lókolbász" laugh1.gif És azt kaptuk, hogy KÖZÖNSÉGESEK vagyunk. Szégyelltem magam nagyon. rolleyes.gif blush2.gif laugh1.gif

--------------------
"Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen." /Johann Wolfgang von Goethe/

Zsuzsi

Go to the top of the page

+Quote Post

banszkitibi_t
hozzászólás 2012-03-01 23:00
Létrehozva: #2362

Regisztrált: 2008-10-02 14:21
Azonosító: 11 580 312

IDÉZET(Stretfordend @ 2012-03-01 23:39) *
megyek hajat mosni, meg tudorokat nézni, de majd benézek a táskásodba, és érdeklődöm Zsófi lányomról is mosking.gif

Zsófi lányod égedelem rossz (de tényleg mosking.gif ), leszívja az összes energiámat, makacs, akaratos, de imádni való wub.gif
Tessék egy kép, hogy lássad mennyit nőtt mióta egyszer sem láttad. punish.gif biggrin.gif
http://kepfeltoltes.hu/view/120301/Jerry_0...ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/120301/Farsang...ltoltes.hu_.jpg

--------------------
"Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen." /Johann Wolfgang von Goethe/

Zsuzsi

+Quote Post

hamy23_v
hozzászólás 2012-03-02 17:13
Létrehozva: #2363

Fórumozó

Regisztrált: 2011-06-09 19:31
Azonosító: 1 463 947

Vettem valamit, nem olcsón, a mért adat nem pontos, így nem jó rám. Hiába kértem az eladót, nem veszi vissza.
BangHead.gif

--------------------
"Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai értelmet nyernek. Anyaszív, apaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman."

Az ember nem azért tisztességes, mármint némely ember, mert az jó üzlet, hanem annak ellenére próbál tisztességes maradni, hogy tudja, rossz üzlet.

---Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.---

**********Carpe Diem**********

+Quote Post

anita833
hozzászólás 2012-03-10 13:53
Létrehozva: #2364

Lelkes újonc
**

Regisztrált: 2007-10-12 11:34
Azonosító: 8 916 196

Sziasztok!
Hisztizek, mégpedig a következők miatt.
Megtalált egy nagyon csak kezdő vásárló, licitált és utána közöltte, hogy csak simán tudja fizetni a postaköltséget, mert annyi pénze van.
Egyértelmüen láthatta a terméklapon, hogy csak ajánlottan postázok.
Gondoltam oké, de akkor kérek előre egy értékelést. Három napig magyaráztam neki, miként kell értékelni, mire megértette, majd nagy nehezen sikerült is neki...hát csak ne sikerült volna. Mindenemet lepontozott. sad.gif

Kérdeztem, miért tette, válasz: nem irtam meg neki, hogy 5-öst kell adnia.
Már az első levelének stilusát látva, tudtam, hogy nehéz eset lesz, nem irom ide, hova tartozik.
Az Isten mentsen meg mindenkit az ilyen vevőtől.

--------------------
Ancsa
Talán naiv dolog azt hinni, hogy aki nem panaszkodik, nincs is panasza. Jodi Lynn Picoult

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-03-10 17:51
Létrehozva: #2365

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(anita833 @ 2012-03-10 13:53) *
Sziasztok!
Megtalált egy nagyon csak kezdő vásárló, licitált és utána közöltte, hogy csak simán tudja fizetni a postaköltséget, mert annyi pénze van.
Gondoltam oké, de akkor kérek előre egy értékelést. Három napig magyaráztam neki, miként kell értékelni, mire megértette, majd nagy nehezen sikerült is neki...hát csak ne sikerült volna. Mindenemet lepontozott. sad.gif

Már az első levelének stilusát látva, tudtam, hogy nehéz eset lesz, nem irom ide, hova tartozik.

Nagyon sajnálom sad.gif
Éreztem, hogy egyszer valakivel ez is megtörténik sad.gif
Egyfolytában azon gondolkodom, mit tennék ezek után, de nem tudok igazán okos lenni. Ó nem teljesítette egyetlen kérésedet sem, nem lenne csoda, ha addig nem postáznál neki, amíg nem küldi az ajánlott összegét. Az ember ilyenkor eljátszik 1-2 gondolattal, aztán fogcsikorgatva megpróbál úrrá lenni a helyzeten és véget vetni ennek az áldatlan helyzetnek.
Kitartást! director.gif director.gif

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

anita833
hozzászólás 2012-03-10 19:12
Létrehozva: #2366

Lelkes újonc
**

Regisztrált: 2007-10-12 11:34
Azonosító: 8 916 196

IDÉZET(cit1rom @ 2012-03-10 19:51) *
Nagyon sajnálom sad.gif
Éreztem, hogy egyszer valakivel ez is megtörténik sad.gif
Egyfolytában azon gondolkodom, mit tennék ezek után, de nem tudok igazán okos lenni. Ó nem teljesítette egyetlen kérésedet sem, nem lenne csoda, ha addig nem postáznál neki, amíg nem küldi az ajánlott összegét. Az ember ilyenkor eljátszik 1-2 gondolattal, aztán fogcsikorgatva megpróbál úrrá lenni a helyzeten és véget vetni ennek az áldatlan helyzetnek.
Kitartást! director.gif director.gif

Szia!
Köszönöm együttérző soraidat.
Nekem is sok minden megfordult az agyamban, de ebben a pillanatban még nem tudom mit tegyek. dry.gif

--------------------
Ancsa
Talán naiv dolog azt hinni, hogy aki nem panaszkodik, nincs is panasza. Jodi Lynn Picoult

+Quote Post

ildiko730807
hozzászólás 2012-03-10 19:21
Létrehozva: #2367

Fórumozó

Regisztrált: 2008-11-18 13:08
Azonosító: 12 007 492

IDÉZET(anita833 @ 2012-03-10 13:53) *
Sziasztok!

Hihetetlen, milyen emberek vannak. A csillagoknál egyértelműen feljön szövegesen, mit jelent az adott csillag... Ismét bővült néhány eladó listája, gondolom a Tiéd is.

+Quote Post

csokailona
hozzászólás 2012-03-26 10:59
Létrehozva: #2368

Fórumozó

Regisztrált: 2008-11-25 23:08
Innen: Fertőrákos
Azonosító: 12 088 171

Egy kis panaszkodás mára:

Még karácsony előtt vásárolt nálam a kedves vásárló egy ruhát, hiper gyors volt és nagyon aranyos....
Most nemrégiben kaptam egy bébihordót, ami teljesen új. Nincs szükségem erre, mert én már vettem egyet, ami igaz használt, de van hozzá kupola, szűkítő stb vagyis számos előnye van az újjal szemben, így úgy döntöttem, hogy az újat fogom eladni. Fel is tettem aukcióra. (Ha módom van rá én minden feltöltött aukciómat megmutatom valakinek: Férjemnek, Tesómnak, Anyunak stb...több szem többet lát alapon, én képes vagyok a saját hibámon másodszori átnézésre is átsiklani és így hatásosabban tudom kiszűrni a rossz mondatokat, hibákat stb) Na ezt az aukciót pont Anyuval nézettem meg, aki rögtön mondta, hogy ne add el, mert... a lényeg meggyőzött. Levettem a hordozót, licit nyílván nem volt rajta, csak megfigyelő. Erre ma kaptam egy levelet ettől a kedves vásárlómtól, hogy milyen lelketlen k****g vagyok én, mert ő figyelte az aukciót és igazán jó lett volna olcsón nyerni egy új babaholmit, mert anyagilag nem állnak túl jól, szóval én csak tegyem vissza, mert szeretne licitálni.... és amúgy is, milyen kib****s ez a többiekkel szemben, hogy csak úgy meggondolom magam.

Még azt sem tudtam eldönteni egyenlőre, hogy sírjak rajta vagy nevessek....

--------------------
Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb. :)

"Születtem embernek,Eredendőn jónak,
Erre a világra Földi halandónak."

Ilona

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-03-26 11:25
Létrehozva: #2369

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(csokailona @ 2012-03-26 11:59) *
Egy kis panaszkodás mára:

Még karácsony előtt vásárolt nálam a kedves vásárló egy ruhát, hiper gyors volt és nagyon aranyos....
Most nemrégiben kaptam egy bébihordót, ami teljesen új. Nincs szükségem erre, mert én már vettem egyet, ami igaz használt, de van hozzá kupola, szűkítő stb vagyis számos előnye van az újjal szemben, így úgy döntöttem, hogy az újat fogom eladni. Fel is tettem aukcióra. (Ha módom van rá én minden feltöltött aukciómat megmutatom valakinek: Férjemnek, Tesómnak, Anyunak stb...több szem többet lát alapon, én képes vagyok a saját hibámon másodszori átnézésre is átsiklani és így hatásosabban tudom kiszűrni a rossz mondatokat, hibákat stb) Na ezt az aukciót pont Anyuval nézettem meg, aki rögtön mondta, hogy ne add el, mert... a lényeg meggyőzött. Levettem a hordozót, licit nyílván nem volt rajta, csak megfigyelő. Erre ma kaptam egy levelet ettől a kedves vásárlómtól, hogy milyen lelketlen k****g vagyok én, mert ő figyelte az aukciót és igazán jó lett volna olcsón nyerni egy új babaholmit, mert anyagilag nem állnak túl jól, szóval én csak tegyem vissza, mert szeretne licitálni.... és amúgy is, milyen kib****s ez a többiekkel szemben, hogy csak úgy meggondolom magam.

Még azt sem tudtam eldönteni egyenlőre, hogy sírjak rajta vagy nevessek....

Szerintem nevess rajta, én azt tenném, mert nevetséges.
És feketére tenném, mert aki így viselkedik egy olyan helyzetben, ami senkinek nem okozott és nem okozhat problémát, az hogyan viselkedne akkor, ha valóban egy megoldandó helyzetben találná magát?
Nem tudom, egyes vevők mit képzelnek magukról és a környező világról. dontknow.gif Volt lehetősége, taktikázott, így járt laugh1.gif Tegnap reggelre nekem is lett egy aukcióra kérdezőm, a néhány órával azelőtt feltett termékemre tett nevetséges ajánlatot, majd jól meglepődött, hogy más meg elvitte fix áron szinte azonnal, kérdés nélkül. Mellette szól, hogy a saját fejét veri a falba, nem az enyémet. mosking.gif

--------------------

+Quote Post

csokailona
hozzászólás 2012-03-26 11:40
Létrehozva: #2370

Fórumozó

Regisztrált: 2008-11-25 23:08
Innen: Fertőrákos
Azonosító: 12 088 171

IDÉZET(cit1rom @ 2012-03-26 12:25) *
Szerintem nevess rajta, én azt tenném, mert nevetséges.
És feketére tenném, mert aki így viselkedik egy olyan helyzetben, ami senkinek nem okozott és nem okozhat problémát, az hogyan viselkedne akkor, ha valóban egy megoldandó helyzetben találná magát?
Nem tudom, egyes vevők mit képzelnek magukról és a környező világról. dontknow.gif Volt lehetősége, taktikázott, így járt laugh1.gif Tegnap reggelre nekem is lett egy aukcióra kérdezőm, a néhány órával azelőtt feltett termékemre tett nevetséges ajánlatot, majd jól meglepődött, hogy más meg elvitte fix áron szinte azonnal, kérdés nélkül. Mellette szól, hogy a saját fejét veri a falba, nem az enyémet. mosking.gif

Igazából teljesen egyetértek veled.... csak most döbbentem rá, hogy mennyire más olvasni a fórumon, hogy miket írnak a vevők és teljesen más amikor kapsz egy ilyen szívhez szóló levelet smile.gif Eddig is kaptam már érdekes szösszeneteket, de ez túl tett mindenen sad.gif

"Mellette szól, hogy a saját fejét veri a falba, nem az enyémet" Ezen nagyon jót nevettem smile.gif

--------------------
Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb. :)

"Születtem embernek,Eredendőn jónak,
Erre a világra Földi halandónak."

Ilona

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-03-26 12:13
Létrehozva: #2371

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(csokailona @ 2012-03-26 12:40) *
Igazából teljesen egyetértek veled.... csak most döbbentem rá, hogy mennyire más olvasni a fórumon, hogy miket írnak a vevők és teljesen más amikor kapsz egy ilyen szívhez szóló levelet smile.gif Eddig is kaptam már érdekes szösszeneteket, de ez túl tett mindenen sad.gif

"Mellette szól, hogy a saját fejét veri a falba, nem az enyémet" Ezen nagyon jót nevettem smile.gif

Nálam is hisztizhetnek vevők, gondolom, meg is teszik néha.
Pl. bekéri magát zárt aukcióra, beengedem azonnal, majd nem licitál. Másnap sem, majd 2 nap múlva sem. Ilyenkor a legkevesebb, hogy leveszem a zárt aukciós listáról, általában egy másikra viszont felteszem.

--------------------

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-03-30 15:35
Létrehozva: #2372

ooooooooooooooooooooo

Ez most nem hiszti lesz, sőőőt!
Mostanában annyi rossz történt, éppen ideje volt, hogy forduljon a kocka good2.gif

Licitálás előtt megegyeztünk abban, hogy 2500-ért fogja megkapni postával a terméket, ha más nem licitál közben.
Más nem licitált, tehát amikor beleegyeztem is tudtam, hogy mire számíthatok.
Lejárt, majd kaptam az e-mailt:

Kedves xxxxxxxxxxx!

Kérlek, írd meg, hova utalhatom a termék árát + pktg-et. Mivel végülis 1600 Ft-ért fogsz jutalékot fizetni, mert ennyiért kelt el a termék, szerintem úgy korrekt, ha a korábbi megállapodásunktól eltérően mégis 1600 + postaktg-et fizetek. Akkor összesen 2780 Ft-ot utaljak, ugye?

Köszi!

xxxxxxxxxxxxxxx

--------------------

+Quote Post

jatekkastely
hozzászólás 2012-03-30 18:12
Létrehozva: #2373

Lelkes újonc
**

Regisztrált: 2009-02-16 17:18
Azonosító: 12 862 191

IDÉZET(cit1rom @ 2012-03-30 15:35) *
Mostanában annyi rossz történt, éppen ideje volt, hogy forduljon a kocka good2.gif

Licitálás előtt megegyeztünk abban, hogy 2500-ért fogja megkapni postával a terméket, ha más nem licitál közben.

Kedves xxxxxxxxxxx!

Kérlek, írd meg, hova utalhatom a termék árát + pktg-et. Mivel végülis 1600 Ft-ért fogsz jutalékot fizetni, mert ennyiért kelt el a termék, szerintem úgy korrekt, ha a korábbi megállapodásunktól eltérően mégis 1600 + postaktg-et fizetek. Akkor összesen 2780 Ft-ot utaljak, ugye?

Köszi!

xxxxxxxxxxxxxxx

A nagyon ritka, és örömteljes kivétel!
Azért jó, hogy ilyen is van, mert visszaadja az ember kedvét a munkához. smile.gif

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-03-30 18:16
Létrehozva: #2374

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(jatekkastely @ 2012-03-30 19:12) *
A nagyon ritka, és örömteljes kivétel!
Azért jó, hogy ilyen is van, mert visszaadja az ember kedvét a munkához. smile.gif

Bizony! Természetesen megírtam, hogy maradjunk nyugodtan a megállapodásnál, de azt s megírtam, hogy nagyon kellemesen érintett a hozzáállása rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post

jatekkastely
hozzászólás 2012-03-30 18:25
Létrehozva: #2375

Lelkes újonc
**

IDÉZET(cit1rom @ 2012-03-30 18:16) *
Bizony! Természetesen megírtam, hogy maradjunk nyugodtan a megállapodásnál, de azt s megírtam, hogy nagyon kellemesen érintett a hozzáállása rolleyes.gif

Igen, ez az a tipikus eset, amikor még ha ráfizetés volna is, szívesen lesz az ember nagylelkű. Egy egyszerűen kedves, és a korrektségen is túlmutató hozzáállás csodákra képes. smile.gif

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2012-04-01 21:40
Létrehozva: #2376

Regisztrált: 2007-10-23 15:26
Azonosító: 8 993 417

IDÉZET(cit1rom @ 2012-03-30 16:35) *

Kedves xxxxxxxxxxx!

Köszi!

xxxxxxxxxxxxxxx

De jó ilyet olvasni good2.gif egyre kevesebb a kedvesség és tolerancia,de ezek szerint nem reménytelen a dolog smile.gif

--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)

+Quote Post

jatekkastely
hozzászólás 2012-04-04 20:35
Létrehozva: #2377

Lelkes újonc
**

Hisztizni szeretnék! OFF is leszek! bocsánat érte...
Béna vagyok!!!!!!
Sikerült egyetlen jól irányzott és nem ellenőrzött gombnyomással minden olyan függőben lévő aukciómat pozitívra értékelnem, amelyek nyitottak, sőt, esetenként problémásak (nem kicsit), azok helyett, amiket szerettem volna... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-04-04 20:43
Létrehozva: #2378

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(fokata @ 2012-04-01 22:40) *
De jó ilyet olvasni good2.gif egyre kevesebb a kedvesség és tolerancia,de ezek szerint nem reménytelen a dolog smile.gif

Annak ellenére, hogy megírtam, maradjunk a megállapodásnál, szó nélkül mégis a magasabb összeget utalta.
Remélem, tetszeni fog neki, amit vásárolt rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post

Xedier08
hozzászólás 2012-04-05 08:01
Létrehozva: #2379

Fórumozó

Regisztrált: 2010-12-15 21:53
Azonosító: 1 412 976

IDÉZET(jatekkastely @ 2012-04-04 20:35) *
Hisztizni szeretnék! OFF is leszek! bocsánat érte...
Béna vagyok!!!!!!
Sikerült egyetlen jól irányzott és nem ellenőrzött gombnyomással minden olyan függőben lévő aukciómat pozitívra értékelnem, amelyek nyitottak, sőt, esetenként problémásak (nem kicsit), azok helyett, amiket szerettem volna... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Hú, és nem is keveset. blink.gif
Megértem, hogy dühös vagy. Én írnék a helyedben a Kapcsolatra. Nekem már többször is segítettek ilyen-olyan problémáim kapcsán. good2.gif

--------------------
- Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.

- Miért ülsz ilyen egyenesen? Nyilván tartásod van?

- Az embernek három korszaka van: ifjúság, felnőttkor és a "remekül nézel ki..."

- A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart!

- Az öregségnek két fő tünete van: Az egyik a memóriazavar, a másikat
elfelejtettem.

Kata

+Quote Post

jatekkastely
hozzászólás 2012-04-05 10:01
Létrehozva: #2380

Lelkes újonc
**

IDÉZET(Xedier08 @ 2012-04-05 08:01) *
Hú, és nem is keveset. blink.gif
Megértem, hogy dühös vagy. Én írnék a helyedben a Kapcsolatra. Nekem már többször is segítettek ilyen-olyan problémáim kapcsán. good2.gif

Ezt azonnal megtettem, miután párom első szitoksorozatomat végighallgatta... smile.gif
Felhívták figyelmemet, hogy körültekintően kell az értékelések készítésénél eljárni. Ennyi.
Ezt én is tudtam, és nem vitatom, hogy nagyot bakiztam, de valamiért ebben nem tudnak segíteni.
Kijelöltem mindent, amit nem akartam értékelni, és rányomtam a kijelölés megfordítására. Sajnos utóbbi ezek szerint nem sikerült, és automatice dobtam a tovább-ot (még épp láttam a felhasználóneveket, és feltűnt a hibám, de sajnos már késő volt).
Most már minden mindegy alapon leértékeltem a rendben lévő csoportot, legalább a tényleg korrekt partnerek is rendben vannak.
Nem a jutalék bosszant, hanem az, hogy vannak kifejezetten válaszolni nem akaró, nem elérhető, nem reagáló, hetek óta húzom-halogatom vevők, akiket azért külön szerettem volna értékeléssel jutalmazni (péntekig vártam volna - gondoltam Húsvét előtti utolsó napon már biztosan nem kell tőlük pénzre/utalásra/válaszra számítanom).
Így jártam. sad.gif

+Quote Post

138 Oldal V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: