Sziasztok!
Próbálok egyensúlyozni a türelmes eladó és a balek vékony határvonalán,de kissé elbizonytalanodtam.Kétségbeejtően sok adásvételem van,ahol a vevők eltűnnek,könyörgő leveleimre nem válaszolnak.Nem szívesen adok negatív értékelést,2 gyerekes anyukaként maximálisan megértem az extra kiadásokat,a betegségeket,szívesen várok akár 2 hónapot is,ha valaki tartja a kapcsolatot.
Most van 2 esetem (nem hinném,hogy kinyomozhatóak),akik viszont nagyon megizzasztanak.Az egyik az első hetekben még csupa nagybetűvel és felkiáltójellel rendre utasított,hogy szándékozik majd fizetni,de azóta válaszra sem méltat,a telefonszám apukáé,aki biztos véletlenül rossz számokat ad meg nekem,így kedvesen eldumcsizhattam vadidegen hölgyekkel,de most már néma csend van.
A másik a leütés után 1 héttel találta ki,hogy megvárná az őszi ruháimat is,hátha spórolhat a postán.Miután elutazunk,fogalmam sincs,mikor tudom feltenni az őszi ruháinkat,megkértem,rendezzük ezt le.Egy válaszban még jelezte,hogy ők is elutaznak és csak július végén jönnek haza,szóval szívesen vár az új feltöltésekre

Udvariasan megkértem,hogy lehetőleg zárjuk ezt a vásárlást le,de már nem is válaszolt,gondolom nyaralnak

Negyedik hete húzzuk,most 2-3 hétig el sem tudjuk egymást érni
Nem kérek tanácsot,meddig várjak,hogyan értékeljek,csak csendben tépem a hajam és pampogok Nektek.A sok silány termékes,silány profi eladós,lassan postázós és goromba eladós topik mellett talán ez is elfér

nekem pedig muszáj kiadnom magamból valahol,a gyerekeket nem igazán érdekli a dolog...
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)