Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

2 Oldal V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Utaltam, de nem kapom a terméket...
DomiRita
hozzászólás 2012-06-01 20:15
Létrehozva: #1

Fórumozó

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2010-01-16 16:16
Azonosító: 16 053 085

Hát, ilyen még nem történt velem:
Képzeljétek! Vettem egy valamit (nem fontos), 1000 ft-ért, futárral küldik.
Utalok, pár nap és szól az eladó, hogy nem látja a pénzt, nézzek utána.
Utánanézek, elküldöm az igazolást az utalásról. Megint pár nap csend...
Ma ír, hogy rossz szla.számot adott meg, ha tartom magam a vételhez, akkor egy másik számra utaljak...
Persze a pénz nem jött vissza hozzám!!

Írtam a csajszinak, hogy bár a termék kell, de még egyszer nem utalok. Az első számláról én a pénzt
nem tudom visszavenni.

Még nem válaszolt... Jártatok már így?
Köszönöm, de a rendőrségre én sem fogok menni. 1000 ft nem a világ, de ilyen szemtelenséget még
nem értem meg!!

Csak a negát tudom neki adni, ha nem küldi a terméket?

Go to the top of the page

+Quote Post

puttonyos
hozzászólás 2012-06-02 07:58
Létrehozva: #2

Öreg róka:)

Regisztrált: 2007-01-06 14:41
Azonosító: 6 480 734

IDÉZET(DomiRita @ 2012-06-01 20:15) *
Ma ír, hogy rossz szla.számot adott meg, ha tartom magam a vételhez, akkor egy másik számra utaljak...

Írtam a csajszinak, hogy bár a termék kell, de még egyszer nem utalok. Az első számláról én a pénzt
nem tudom visszavenni.

Köszönöm, de a rendőrségre én sem fogok menni. 1000 ft nem a világ, de ilyen szemtelenséget még
nem értem meg!!

Szia smile.gif

Nem biztos, hogy pontosak az értesüléseim, de: a számlaszám mellé meg kell adni a kedvezményezett nevét is, s úgy tudom, hogy ha a név nem egyezik az adott számlaszámhoz tartozó névvel, akkor nem is tud utalni az illető - azaz nem megy el az utalás.
Arról nem is beszélve, hogy NEM TE HIBÁZTÁL, miért utalnál mégegyszer? Intézkedjen Ő, menjen be a bankjához, beszélje meg, érdeklődjön, próbálja Ő visszaszerezni a pénzét, hiszen Ő hibázott.. Nem a Te dolgot ezt lerendezni, az meg aztán teljesen nem fair, hogy mégegyszer akar utaltatni Veled

--------------------
"Ne háborogj egy emberrel is ok nélkül, ha nem illet gonoszsággal téged"

+Quote Post

Bavi12
hozzászólás 2012-06-16 13:01
Létrehozva: #3

Újonc
*

Regisztrált: 2010-03-04 19:41
Azonosító: 16 632 786

IDÉZET(DomiRita @ 2012-06-01 20:15) *

nem tudom visszavenni.

nem értem meg!!

szia,
én nem utalnám el mégegyszer az árát,járjon utána ő,aén volt már hogy elirtam a nevet a bankban azt irták az nem lényeg attol még elmegy az utalás
tehát a név és a szla szám,ha nem egyezik attól még elmegy az utalás,de van hogy jelzi a rendszer a netbankban,ez is netbank tipustól függ,Kata

+Quote Post

suzukimaruti
hozzászólás 2012-06-16 14:55
Létrehozva: #4

Regisztrált: 2010-12-17 17:07
Innen: Magyarország Budapest
Azonosító: 1 413 558

IDÉZET(DomiRita @ 2012-06-01 21:15) *

nem tudom visszavenni.

nem értem meg!!

Szia!
Eszedbe se jusson még 1x utalni. Állítólag ő adott meg rossz számlaszámot, hát lelke rajta. Mennyen be a Bankjába és ott próbáljon valamit tenni.
Amúgy 2 különböző bank amit elsőre és másodikra adott?
Sajna ha nem küldi akkor nem marad más mint a nega, de előtte jelzed a kapcsfelvételen.

--------------------
Julianna

+Quote Post

suzukimaruti
hozzászólás 2012-06-16 14:58
Létrehozva: #5

IDÉZET(puttonyos @ 2012-06-02 08:58) *
Szia smile.gif

Nem biztos, hogy pontosak az értesüléseim, de: a számlaszám mellé meg kell adni a kedvezményezett nevét is, s úgy tudom, hogy ha a név nem egyezik az adott számlaszámhoz tartozó névvel, akkor nem is tud utalni az illető - azaz nem megy el az utalás.

Szia smile.gif A név nem fontos! Nekem jött már úgy BZ-né helyett BJulianna és megkaptam.

--------------------
Julianna

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-06-16 15:02
Létrehozva: #6

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-06-16 15:58) *
Szia smile.gif A név nem fontos! Nekem jött már úgy BZ-né helyett BJulianna és megkaptam.

Már lezajlott az adásvétel laugh1.gif

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

suzukimaruti
hozzászólás 2012-06-16 15:04
Létrehozva: #7

IDÉZET(cit1rom @ 2012-06-16 16:02) *
Már lezajlott az adásvétel laugh1.gif

Hiába no, látszik sűrűn vagyok topiba laugh1.gif laugh1.gif A lényeg a körmöm nem kopott bele laugh1.gif laugh1.gif

--------------------
Julianna

+Quote Post

Kriszta_2008
hozzászólás 2012-06-20 05:36
Létrehozva: #8

Újonc
*

Regisztrált: 2007-07-12 21:30
Azonosító: 7 601 018

Sziasztok!

Még soha nem jártam itt így!
Júni. 7.én vettem egy cipőt, természetesen azonnal átutaltam a postával növelt összeget, az első mail váltást követően! Ahol elkértem a számlaszámto és a pontos össeget!A válasz nagyon gyors volt még az nap, így átutaltam 4440 ft-ot. Azóta semmi!Számtalan mailt írtam,kerestem telefonon, az illető aki felvette azt mondta ez már nem az ő telefonja, de hívjam 19 ó.-kor akkor ott lesz akit keresek! Én hívtam, természetesen senki nem vette fel, küldtem sms-t válasz semmi!
Mit tehetek, ennyi pénzt nem akarok elveszíteni!
Járt már így valaki?

+Quote Post

ildiko730807
hozzászólás 2012-06-20 06:04
Létrehozva: #9

Fórumozó

Regisztrált: 2008-11-18 13:08
Azonosító: 12 007 492

IDÉZET(Kriszta_2008 @ 2012-06-20 06:36) *
Sziasztok!

Még soha nem jártam itt így!
Júni. 7.én vettem egy cipőt, természetesen azonnal átutaltam a postával növelt összeget, az első mail váltást követően! Ahol elkértem a számlaszámto és a pontos össeget!A válasz nagyon gyors volt még az nap, így átutaltam 4440 ft-ot. Azóta semmi!Számtalan mailt írtam,kerestem telefonon, az illető aki felvette azt mondta ez már nem az ő telefonja, de hívjam 19 ó.-kor akkor ott lesz akit keresek! Én hívtam, természetesen senki nem vette fel, küldtem sms-t válasz semmi!
Mit tehetek, ennyi pénzt nem akarok elveszíteni!
Járt már így valaki?

Szia!

Sajnos semmi jóval nem tudlak biztatni. 13-án éjjel lépett be utoljára, ennek ma egy hete. sad.gif
Bár még sosem jártam így (ne is járjak), de itt olvasgatva kilátásba helyezhetnéd a fizetési meghagyást, határidőhöz kötve. Konkrétan írd meg neki, ha eddig és eddig (hónap, nap) nem érkezik meg hozzád a cipő vagy a teljes, általad átutalt összeg a számládra, fizetési meghagyást kezdeményezel. Biztos jönnek tapasztaltabbak, akik leírják, mi a menete (azt hiszem, régebben a bíróságon lehetett, most már a jegyzőnél kell benyújtani, de nem vagyok benne biztos!). A benyújtáskor fizetned kell pár ezer forintot, viszont a behajtáskor ki kell fizetnie az eladódnak ezt is, vagyis visszakapod majd. Rendőrséggel kár riogatni, valószínűleg egy jót röhögne rajta, mivel a rendőrség ilyen kis összeggel nem foglalkozik. Tudom, számodra nagy (nekem is az lenne), viszont a rendőrség számára ez kis tétel.

+Quote Post

babaedi
hozzászólás 2012-06-20 10:17
Létrehozva: #10

Új fórumozó

Regisztrált: 2011-12-10 20:31
Azonosító: 1 500 210

Sziasztok!

Ez nem igaz, hogy a rendőrség ne foglalkozna vele, szabálysértés lesz szerintem, ha feljelentést teszel. És ha pénzt nem is kapsz vissza mászkálgasson csak az ilyen meghallgatásra... Egyébként tényleg felháboritó egyesek mit képzelnek magukról, leirom én hogy jártam, bár én megkaptam a terméket és semmi gond nem volt vele DE!!! nem időben. Esküvőre mentünk kb. 1,5 hónapja és arra szerettem volna egy ruhát. Fix áron megvettem, nem vártam direkt a licit végét mert tudtam szükségem van rá, jóval előtte (1,5 hét) elutaltam a pénzt, amit ugye tudjuk másnapra ott van, megirtam neki többször is levélben h kell a ruha, mire, hogy, hová. Erre mi történik, várok, nem jön pedig mondom 7-8 napja volt a postázásra, aztán mikor már eltel 4-5 nap rákérdeztem hol a ruha, mire visszairta hogy már postázta... várok megint 2 napot sehol a ruha, és mint ezt is tudjuk max. 2 nap alatt még vidékről is megérkezik. Aztán a sokaidik emailem után, természetesn már későn megkaptam. Esküvő lezajlott, nyilván nem tudtam felvenni. Az érdekesség az benne, hogy a sokadik emailem után, adta fel, természetesen nem azzal a dátummal amit ő mondott, hanem sokkal később. Természetesen negatívot adtam, mert ha nem volt képes feladni akkor legalább ne hazudozzon össze vissza. Erre mit csinál, volt képe felhivni telefonon, és mindenféle trágár szavakkal illetni engem, aki mindent a megbeszéltek szerint csinált és becsületes volt, és természetesen nem egy 1 ft-os ruháról beszéltünk. Jött nekem a szokásos és unalmas dumával h beteg a gyerek oké, talán igaz is, de akkor miért kell hazudni??? miért kell azt mondani h már rég feladtam???? te meg várod h na miért nem érkezik meg. Persze az értékeléskor is lehazudta a csillagot az égről hogy én későn utaltam meg ilyenek, de én tudom bizonyitani az ellenkezőjét, egyet sajnálok hogy nem lehet mellékelni ezeket a dolgokat és azért kapsz te egy ilyentől negatívat... Persze mondhatjátok én legalább megkaptam smile.gif)

+Quote Post

puttonyos8
hozzászólás 2012-06-20 10:33
Létrehozva: #11

Fórumozó

Regisztrált: 2011-06-23 17:32
Azonosító: 1 469 030

Nos, mindkettőtöknek leírok valamit, eladói oldalról:

Év végi hajrá volt az iskolákban, sokunknak van gyereke...
10 napja országos vihar volt, aminek kapcsán több helyen megszűnt az intenet szolgáltatás, napokig nem volt net.
Ezen 2 okból bizonmy én is megcsúsztam a feladásokkal, volt, akinek esetleg egy hetet is kellett várnia, de ettől még nem vagyok bűnöző, akit fel kell jelenteni a rendőrségen

Ja, és az eladók nem tudják kiszámítani, hogy mikor mennyi vevő lesz- lehet, hogy fut 200 aukcióm és egy vevőm sincs, de az is lehet, hogy a 200-ból egy nap alatt 50 vevő is lesz - ilyenkor persze, hogy megcsúszik azember - mert az eladó is csak ember (bár hazudni nem szoktam, hogy feladtam, amikor még nem)

Egyszerűen elkjépesztőnek tartom azt a jelenséget, ami mostanában kezd elharapózni a vevők körében - álljon itt erről egy kis gyöngyszem, tegnapi termés...

Vevő vasárnap utal, hétfőn megjelenik a pénz a számlámon (én csak este látom), KEDDEN DÉLBEN MEGKÉRDEZI, mikor ADTAM fel - így, múlt időben, nem mikor adom fel, stb - - a csomagot, mert még nem kapta meg BangHead.gif (nem elsőbbségivel kérte, de még csak nem is jelezte, hogy sürgős lenne...

Persze minden eset más és más, lehet, hogy aki 13 napja nem postázott, az egyszerűen egy új eladó (konkrétan 1 pontos, aki esetleg nincs tisztában a szabályokkal (sajnos sokan adnak el úgy, hogy fogalmuk sincs róla), nem nézi az emailjeit, elfelejtette, de az is lehet, hogy kamu. Mindenképpen megírnám a teszvesznek a kapcsolatfelvételen keresztül, hogy az illető telefonszáma nem valós - ezt azért komolyan szokjták venni.

A hozzászólást -puttonyos8- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-20 10:35

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-06-20 10:34
Létrehozva: #12

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(babaedi @ 2012-06-20 11:17) *
Sziasztok!

Ez nem igaz, hogy a rendőrség ne foglalkozna vele, szabálysértés lesz szerintem, ha feljelentést teszel. És ha pénzt nem is kapsz vissza mászkálgasson csak az ilyen meghallgatásra... Egyébként tényleg felháboritó egyesek mit képzelnek magukról, leirom én hogy jártam, bár én megkaptam a terméket és semmi gond nem volt vele DE!!! nem időben. Esküvőre mentünk kb. 1,5 hónapja és arra szerettem volna egy ruhát. Fix áron megvettem, nem vártam direkt a licit végét mert tudtam szükségem van rá, jóval előtte (1,5 hét) elutaltam a pénzt, amit ugye tudjuk másnapra ott van, megirtam neki többször is levélben h kell a ruha, mire, hogy, hová. Erre mi történik, várok, nem jön pedig mondom 7-8 napja volt a postázásra, aztán mikor már eltel 4-5 nap rákérdeztem hol a ruha, mire visszairta hogy már postázta... várok megint 2 napot sehol a ruha, és mint ezt is tudjuk max. 2 nap alatt még vidékről is megérkezik. Aztán a sokaidik emailem után, természetesn már későn megkaptam. Esküvő lezajlott, nyilván nem tudtam felvenni. Az érdekesség az benne, hogy a sokadik emailem után, adta fel, természetesen nem azzal a dátummal amit ő mondott, hanem sokkal később. Természetesen negatívot adtam, mert ha nem volt képes feladni akkor legalább ne hazudozzon össze vissza. Erre mit csinál, volt képe felhivni telefonon, és mindenféle trágár szavakkal illetni engem, aki mindent a megbeszéltek szerint csinált és becsületes volt, és természetesen nem egy 1 ft-os ruháról beszéltünk. Jött nekem a szokásos és unalmas dumával h beteg a gyerek oké, talán igaz is, de akkor miért kell hazudni??? miért kell azt mondani h már rég feladtam???? te meg várod h na miért nem érkezik meg. Persze az értékeléskor is lehazudta a csillagot az égről hogy én későn utaltam meg ilyenek, de én tudom bizonyitani az ellenkezőjét, egyet sajnálok hogy nem lehet mellékelni ezeket a dolgokat és azért kapsz te egy ilyentől negatívat... Persze mondhatjátok én legalább megkaptam smile.gif)

Megmondom őszintén, feláll a szőr a hátamon, amint olvaslak.
Mint tudjuk, nem mindig érkezik meg a pénz másnapra és mint tudjuk, a posta sem. Mint tudjuk, létezik olyan, hogy beteg a gyerek és nekem nem tűnik annyira vészesnek az a teljesítés.
A többit le sem írom, nekem nem ér annyit az egész.

--------------------

+Quote Post

puttonyos8
hozzászólás 2012-06-20 10:36
Létrehozva: #13

Fórumozó

IDÉZET(cit1rom @ 2012-06-20 10:34) *
Megmondom őszintén, feláll a szőr a hátamon, amint olvaslak.
Mint tudjuk, nem mindig érkezik meg a pénz másnapra és mint tudjuk, a posta sem. Mint tudjuk, létezik olyan, hogy beteg a gyerek és nekem nem tűnik annyira vészesnek az a teljesítés.
A többit le sem írom, nekem nem ér annyit az egész.

Én viszont leírtam közben, mert nekem meg ér annyit az egész - nekem is felállt a szőr a hátamon rolleyes.gif

A hozzászólást -puttonyos8- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-20 10:37

+Quote Post

puttonyos8
hozzászólás 2012-06-20 15:39
Létrehozva: #14

Fórumozó

IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-06-20 10:36) *
Én viszont leírtam közben, mert nekem meg ér annyit az egész - nekem is felállt a szőr a hátamon rolleyes.gif

Amint leírtam a fenti mondatomat, elment a netem megint, bejelentettem a hibát, mostanra jött meg.
Posta bezárt, ma sem tudom feladni már... nem kéne esetleg engem is feljelenteni már a rendőrségen? talán már 3 napja is van, hogy nem küldtem a terméket...

+Quote Post

Givenchy77
hozzászólás 2012-06-20 15:56
Létrehozva: #15

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2010-12-17 05:30
Azonosító: 1 413 443

IDÉZET(babaedi @ 2012-06-20 11:17) *
Sziasztok!

Abban igazad van, hogy ne hazudjon, hogy feladta. De hogy azt gondolod, hogy egy netes vásárlás megkezdése 1,5 héttel az aktus előtt "jóval előtte" van, mármint ami a ruházatról való gondoskodást illeti, az elég elhibázott. Ha ennyire hirtelen kell valami, boltban érdemes személyesen. Akkor nem kell bosszankodni, hogy egy másik magánembernek esetleg valóban megbetegszik a gyereke...

--------------------
"Hát - vége a dalnak, bizonyságul annak, hogy bizony, vannak olyan dolgok, Uraim! amit hiába - akarnak!" L.Á.

+Quote Post

Kriszta_2008
hozzászólás 2012-06-21 05:06
Létrehozva: #16

Újonc
*

Regisztrált: 2007-07-12 21:30
Azonosító: 7 601 018

IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-06-20 10:33) *
Nos, mindkettőtöknek leírok valamit, eladói oldalról:

Év végi hajrá volt az iskolákban, sokunknak van gyereke...
10 napja országos vihar volt, aminek kapcsán több helyen megszűnt az intenet szolgáltatás, napokig nem volt net.
Ezen 2 okból bizonmy én is megcsúsztam a feladásokkal, volt, akinek esetleg egy hetet is kellett várnia, de ettől még nem vagyok bűnöző, akit fel kell jelenteni a rendőrségen

Ja, és az eladók nem tudják kiszámítani, hogy mikor mennyi vevő lesz- lehet, hogy fut 200 aukcióm és egy vevőm sincs, de az is lehet, hogy a 200-ból egy nap alatt 50 vevő is lesz - ilyenkor persze, hogy megcsúszik azember - mert az eladó is csak ember (bár hazudni nem szoktam, hogy feladtam, amikor még nem)

Egyszerűen elkjépesztőnek tartom azt a jelenséget, ami mostanában kezd elharapózni a vevők körében - álljon itt erről egy kis gyöngyszem, tegnapi termés...

Vevő vasárnap utal, hétfőn megjelenik a pénz a számlámon (én csak este látom), KEDDEN DÉLBEN MEGKÉRDEZI, mikor ADTAM fel - így, múlt időben, nem mikor adom fel, stb - - a csomagot, mert még nem kapta meg BangHead.gif (nem elsőbbségivel kérte, de még csak nem is jelezte, hogy sürgős lenne...

Persze minden eset más és más, lehet, hogy aki 13 napja nem postázott, az egyszerűen egy új eladó (konkrétan 1 pontos, aki esetleg nincs tisztában a szabályokkal (sajnos sokan adnak el úgy, hogy fogalmuk sincs róla), nem nézi az emailjeit, elfelejtette, de az is lehet, hogy kamu. Mindenképpen megírnám a teszvesznek a kapcsolatfelvételen keresztül, hogy az illető telefonszáma nem valós - ezt azért komolyan szokjták venni.

Igazad van!
Nekem csak a kapcsolat felvétellel, van gondom!Akkor mikor leütöttem, láttam, hogy "új" azért is írtam emailt, milyen gyorsan reagál!Az adatok megadásásig nagyon gyors volt! 7.én utaltam, 13.án még a teszen belépett, én 12.én éredklődtem, hogy mikorra várhatom a csomagt!Válasz azóta sem!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post

ildiko730807
hozzászólás 2012-06-21 11:11
Létrehozva: #17

Fórumozó

Regisztrált: 2008-11-18 13:08
Azonosító: 12 007 492

IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-06-20 16:39) *
Amint leírtam a fenti mondatomat, elment a netem megint, bejelentettem a hibát, mostanra jött meg.
Posta bezárt, ma sem tudom feladni már... nem kéne esetleg engem is feljelenteni már a rendőrségen? talán már 3 napja is van, hogy nem küldtem a terméket...

A telefont sem veszed fel? Mert az eladó előbb letagadtatta magát, aztán már fel sem vette a készüléket, az sms-re sem válaszol. Itt már jóval többről van szó, mint egy esetleges vihar miatt nem működő internetről.

+Quote Post

puttonyos8
hozzászólás 2012-06-21 20:04
Létrehozva: #18

Fórumozó

IDÉZET(ildiko730807 @ 2012-06-21 11:11) *
A telefont sem veszed fel? Mert az eladó előbb letagadtatta magát, aztán már fel sem vette a készüléket, az sms-re sem válaszol. Itt már jóval többről van szó, mint egy esetleges vihar miatt nem működő internetről.

Bizony, még az is lehet, hogy a telefont sem veszem fel , mert ha épp tanévzárón, orvosnál, stb. voltam vagyok, akkor bizony ott nem tudom felvenni.

De hiszen én is épp azt írtam a topiknyitónak, hogy jelezze a kapcsolatfelvételen, hogy nem jó a telefonszám...
Az emailt azért nem biztos, hogy jó megoldás, mertr ha nem lép be, akkor lehet, a levelezőjét sem olvassa - azt sem fogja megtalálni...

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-06-21 20:16
Létrehozva: #19

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-06-21 21:04) *
Bizony, még az is lehet, hogy a telefont sem veszem fel , mert ha épp tanévzárón, orvosnál, stb. voltam vagyok, akkor bizony ott nem tudom felvenni.

De hiszen én is épp azt írtam a topiknyitónak, hogy jelezze a kapcsolatfelvételen, hogy nem jó a telefonszám...
Az emailt azért nem biztos, hogy jó megoldás, mertr ha nem lép be, akkor lehet, a levelezőjét sem olvassa - azt sem fogja megtalálni...

Szerintem meg van, amit meg lehet magyarázni, van, amit nem. Ez már bőven az a kategória, amikor ez nem magyarázat, hanem magyarázkodás.
Lehetek én bárhol, azt garantálom, hogy nem fogják azt mondani, hogy ez a telefon nem az enyém, és ha évzárón vagyok, amikor már több alkalommal próbálnak előkeríteni, utána minimum reagálok bárhogy is. Azt értjük, hogy a telefonszámról mit írtál (nem a topiknyitónak), de szerintem ne legyen már annyi elháríthatatlan akadály egy ember életében, vagy legalább már az hadd tomboljon egy kicsit, akinek oka van rá.
Meg ugye mindent a vevőért.

--------------------

+Quote Post

puttonyos8
hozzászólás 2012-06-21 20:43
Létrehozva: #20

Fórumozó

IDÉZET(cit1rom @ 2012-06-21 20:16) *
Szerintem meg van, amit meg lehet magyarázni, van, amit nem. Ez már bőven az a kategória, amikor ez nem magyarázat, hanem magyarázkodás.
Lehetek én bárhol, azt garantálom, hogy nem fogják azt mondani, hogy ez a telefon nem az enyém, és ha évzárón vagyok, amikor már több alkalommal próbálnak előkeríteni, utána minimum reagálok bárhogy is. Azt értjük, hogy a telefonszámról mit írtál (nem a topiknyitónak), de szerintem ne legyen már annyi elháríthatatlan akadály egy ember életében, vagy legalább már az hadd tomboljon egy kicsit, akinek oka van rá.
Meg ugye mindent a vevőért.

Most jön a "hogyan forgassuk ki mások szavait" című műsorszám? mosking.gif
Bocs, de arra most éppen nincs hangulatom rolleyes.gif

+Quote Post

2 Oldal V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: