ÖTYE |
|
|
|
|
2013-05-10 14:08
|
|
|
Sziasztok! Az idejére sem emlékszem már,mikor fórumoztam utoljára,de örömmel látom,hogy a mai 7,bocsi már 8 hozzászólással én lettem a legaktívabb fórumozó ezen a szép napon  Jó lenne "összeröffenni" egy kicsit,csacsoghatnánk,mint régen,csak úgy .Kíváncsi vagyok,ki merre jár,már amennyit egy ilyen fórum nyilvánossága megenged....... Most elmegyek pityeregni az Anyák napi ünnepségre,de jövök,hátha összefutok egy-két kedves régi "Öreg Tyúkkal " Szép délutánt!
--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-10 14:42
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2013-05-10 15:08)  Sziasztok! Az idejére sem emlékszem már,mikor fórumoztam utoljára,de örömmel látom,hogy a mai 7,bocsi már 8 hozzászólással én lettem a legaktívabb fórumozó ezen a szép napon Jó lenne "összeröffenni" egy kicsit,csacsoghatnánk,mint régen,csak úgy .Kíváncsi vagyok,ki merre jár,már amennyit egy ilyen fórum nyilvánossága megenged....... Most elmegyek pityeregni az Anyák napi ünnepségre,de jövök,hátha összefutok egy-két kedves régi "Öreg Tyúkkal " Szép délutánt! Szia!  A fórum már nem a régi....  Régebben sokat "lógtam itt", de mára szép lassan lemorzsolódtunk  Én múlt héten mentem pityeregni, 2x is sikerült.
--------------------
"Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen." /Johann Wolfgang von Goethe/
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-10 16:29
|
|
|
IDÉZET(banszkitibi_t @ 2013-05-10 15:42)  Szia!  A fórum már nem a régi....  Régebben sokat "lógtam itt", de mára szép lassan lemorzsolódtunk Én múlt héten mentem pityeregni, 2x is sikerült.  Szia  Igen,azt látom,enyhe kifejezés,hogy nem a régi  pedig de jókat rötyögtünk,gyakran hajnalig ment a dajdaj Én is kisírtam magam a hétre,nekem is 2 pipa van  Ollan édesek ilyenkor,el is felejtem,mennyire az agyamra tudnak menni a kisdrágák
--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-10 17:19
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2013-05-10 14:08)  Sziasztok! Az idejére sem emlékszem már,mikor fórumoztam utoljára,de örömmel látom,hogy a mai 7,bocsi már 8 hozzászólással én lettem a legaktívabb fórumozó ezen a szép napon  Jó lenne "összeröffenni" egy kicsit,csacsoghatnánk,mint régen,csak úgy .Kíváncsi vagyok,ki merre jár,már amennyit egy ilyen fórum nyilvánossága megenged....... Most elmegyek pityeregni az Anyák napi ünnepségre,de jövök,hátha összefutok egy-két kedves régi "Öreg Tyúkkal " Szép délutánt! Sajnos a fórum már nem a régi.Én is ritkán járok erre,ritkán van olyan téma,ami engem érdekel.
--------------------
Nincs kiemelt állóm. Nem vagyok hardcore és nem hordok bőrgatyát. A világ egyik legjobb és legfelemelőbb együttesét szeretem és rajtam kívül még több millióan tudják mire gondolok, amikor azt mondom: Touch Faith! A nevem lényegtelen, de nem örülök, amikor koncerten isznak, cigiznek és részegen a fülembe üvöltenek. Büszkén gondolok Enjoyra, a tökéletesre, a kézerdőre, a Walkingra és az In your roomra. Szeretem a kulturált közönséget, az együtt éneklést, a fényjátékot és a kivetítést. Itt ázok az esőben. Könnyűzenében ők a császárok és igenis van bennük szufla, még ha már nem is a világ legszebb férfiúi! Depeche Mode koncert, én így szeretlek!
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-10 17:24
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2013-05-10 17:29)  Szia Igen,azt látom,enyhe kifejezés,hogy nem a régi  pedig de jókat rötyögtünk,gyakran hajnalig ment a dajdaj Én is kisírtam magam a hétre,nekem is 2 pipa van  Ollan édesek ilyenkor,el is felejtem,mennyire az agyamra tudnak menni a kisdrágák  Nekem is sokan hiányoznak a régiek közül, tök jó kis fórumok voltak, néha megdöbbentőek, néha humorosak, kibeszéltük a Való Világtól kezdve az X faktorig mindent...  Igen, nekem is elszáll minden rossz anyák napján
--------------------
"Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen." /Johann Wolfgang von Goethe/
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-10 18:37
|
|
|
Bizony tudnák neveket sorolni,akikkel jót lehetett "ökörködni"!!!Most meg úgy leléptek,mint Kohn az éjféli miséről!
--------------------
Ha segítesz valakinek,és viszonzást vársz,........akkor az nem segítség volt,hanem szerződés! A lovagi seb mindig szemből jön!
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-10 21:29
|
|
|
IDÉZET(banszkitibi_t @ 2013-05-10 18:24)  Nekem is sokan hiányoznak a régiek közül, tök jó kis fórumok voltak, néha megdöbbentőek, néha humorosak, kibeszéltük a Való Világtól kezdve az X faktorig mindent... Igen, nekem is elszáll minden rossz anyák napján  Semmi sem a régi........... Valószínűleg a teszes csevegéseket felváltotta a fészes csevegés.No meg az is igaz,hogy nagy ritkán,ha benéztem ide és beleolvastam ebbe-abba,gyakran írtam is hozzászólást,de útközben meggondoltam magam és inkább a kezemre ültem,mielőtt elküldtem volna.Aztán már nem is olvastam. Pedig itt tanultam meg igazán,hogyan kell tojásokon lépkedve fogalmazni  egyebek mellett....  Atyaég,eszembe jut,amikor egy-egy újításos leállás miatt pánikban voltunk,hogy nem lehet majd fórumozni Azért jót dumáltunk
A hozzászólást -fokata- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-10 21:30
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-10 22:34
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2013-05-10 22:29)  Semmi sem a régi........... Valószínűleg a teszes csevegéseket felváltotta a fészes csevegés.No meg az is igaz,hogy nagy ritkán,ha benéztem ide és beleolvastam ebbe-abba,gyakran írtam is hozzászólást,de útközben meggondoltam magam és inkább a kezemre ültem,mielőtt elküldtem volna.Aztán már nem is olvastam. Pedig itt tanultam meg igazán,hogyan kell tojásokon lépkedve fogalmazni  egyebek mellett....  Atyaég,eszembe jut,amikor egy-egy újításos leállás miatt pánikban voltunk,hogy nem lehet majd fórumozni Azért jót dumáltunk  LÁJK!
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-11 20:50
|
|
|
Háát tényleg nem a régi....A múlt héten én már azon hatódtam meg,milyen jól néz ki az én "kisfiam" öltönyben és nyakkendőben...<könnyezős szmájni nincs?> Szerettem idejárni és olvasni a "nagyokat"
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-11 21:56
|
|
|
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-12 13:05
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2013-05-11 22:56)  Én Cit-en kívül nem is igen látok régit a fórumokon
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-12 14:30
|
|
|
IDÉZET(banszkitibi_t @ 2013-05-12 13:05)  Én Cit-en kívül nem is igen látok régit a fórumokon   néha én is itt vagyok!
--------------------
Hiszek amiben hiszek, és ez az én hitem!
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-12 17:16
|
|
|
IDÉZET(muher9 @ 2013-05-12 15:30)   néha én is itt vagyok!  Akkor ezzel a hangosbemondóval csődíts ide mindenkit!
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-12 19:56
|
|
|
IDÉZET(banszkitibi_t @ 2013-05-12 18:16)   Akkor ezzel a hangosbemondóval csődíts ide mindenkit!  Gyanítom,nincs akkora hangszóró  bár az olvasók közt néha láttam egy-két "régi arcot a buliból"
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-13 14:49
|
|
|
Sziasztok! Igen, a fb-n lehet (egyelőre) jutalékmentesen eladni, van millió zárt csoport erre a célra....és azon kívül egymást letiltogatni, jó játék  Jah, és lehet külön fórumozni is
--------------------
"....Én vagyok az, aki egy kicsit tájszólással beszél. Én vagyok" az, aki a tornaórán ügyetlenkedik. Én vagyok az, akit mindenért hibáztatnak. Én vagyok az, aki hazafelé fél a buszon. Én vagyok az, aki amikor siet, mindig megbotlik. De az is én vagyok, akinek van elég bátorsága, hogy felkeljen, és másnap újra végigcsinálja az egészet." Andrew Matthews
“A túlevés iránti vágyunkat a finomított, ezért bizonyos anyagokat nélkülöző ételek fogyasztása gerjeszti; a csökkent értékű ételek függőséget idéznek elő, hiszen ösztönösen többet eszünk belőlük abbéli erőfeszítésünkben, hogy megszerezzük azokat a tápanyagokat, amelyek nincsenek bennük.”
“A tested a poggyász, amit egész életeden keresztül hordanod kell. Minél több a felesleg rajta, annál rövidebb az út.” (Arnold H. Glasgow)
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-13 20:17
|
|
|
Ugyan nemigen tartoztam a szó szoros értelmében a csevegők közé, de néha én is idedugom a képem a fórumra.
--------------------
"Hát - vége a dalnak, bizonyságul annak, hogy bizony, vannak olyan dolgok, Uraim! amit hiába - akarnak!" L.Á.
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-13 21:03
|
|
|
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-13 21:31
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2013-05-13 22:03)  Szijjjjjjjjjjasztok Csajooooooooooook !!!!!!!!!!! Gyerekek megvannak,épek,szépek,kiskamaszodnak  ,táskailag hogy állsz Drága? Giv,mekkora a picike?
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-13 23:49
|
|
|
Gallus gallus domesticus... Az ember legjobb barátja.... Tojik neki tojást.
|
|
|
|
|
|
|
2013-05-14 06:18
|
|
|
IDÉZET(petya14 @ 2013-05-14 00:49)  Gallus gallus domesticus... Az ember legjobb barátja.... Tojik neki tojást. Kukurikúúúúúúúúú
--------------------
|
|
|
|
|
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|