|
  |
Hiszti Topik |
|
|
|
|
2011-07-20 15:25
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 16:20)  Hát remélem, hogy küldi. És még a vevő pénzét is visszautalja mellé Én meg írtam az egyik vevőnek: "kedves x, RLxxxxx postai azonosítóval feladtam a csomagot. blabla" erre jön a válasz: én ajánlottan utaltam, ugye te is úgy adtad fel?????? Jaj  Remélem, válaszoltál neki, és az anyád szót kitörölted küldés előtt
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 15:28
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 15:20)  Hát remélem, hogy küldi. És még a vevő pénzét is visszautalja mellé Én meg írtam az egyik vevőnek: "kedves x, RLxxxxx postai azonosítóval feladtam a csomagot. blabla" erre jön a válasz: én ajánlottan utaltam, ugye te is úgy adtad fel?????? Jaj  Ééééééééééés? Hogy sikerült feladni? Jajj én ma gondoltam rád (rátok), mert amikor jöttem hazafele a munkából, a buszon két kisfiú jött az anyukájával és egy pinduri cicussal. Épp megmentették, mert valaki kidobta. Irtó édes volt:-)
--------------------
Roni
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 15:47
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 15:25)  Remélem, válaszoltál neki, és az anyád szót kitörölted küldés előtt  Szerintem kizárt,mert valószínűleg csak ebből az egy szóból állt az egész üzenet... Amúgy nagyon jó ez a topik,mert ezentúl ha felidegelnek,immár célirányosan csak bevetem magam ide...Csók ezúton is a topiknyitónak érte....
--------------------
"Ahová érdemes eljutni,oda nem vezet rövidebb út"..
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 15:52
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 16:25)  Remélem, válaszoltál neki, és az anyád szót kitörölted küldés előtt  Á, még a szemgolyóimat igyekszem visszatuszkolni a helyükre, egy kicsit meglepődtem mikor olvastam, de a számat már legalább be tudom csukni  És nem ám kezdő... Nem tudok rájönni, hogy olvasni nem tud, az értelmezéssel vannak gondjai, vagy simán csak ennyi esze van IDÉZET(Andrew30_ @ 2011-07-20 16:28)  Ééééééééééés? Hogy sikerült feladni? Jajj én ma gondoltam rád (rátok), mert amikor jöttem hazafele a munkából, a buszon két kisfiú jött az anyukájával és egy pinduri cicussal. Épp megmentették, mert valaki kidobta. Irtó édes volt:-) Hát simán természetesen, a kétszáz forintját meg jól zsebre vágtam Szegényke, az ismerősünkhöz is bedobtak egyet, még nagyon pici  Hívott hogy nem tudnánk e befogadni, de nemet kellett mondanom, mert Pamacs nem hiszem hogy befogadná, nagyobb is mint a mieink, bánthatná őket vagy elkapnának tőle valamit, pedig sajnálom nagyon.
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 15:57
|
|
|
IDÉZET(nicsoka @ 2011-07-20 16:47)  Szerintem kizárt,mert valószínűleg csak ebből az egy szóból állt az egész üzenet... Amúgy nagyon jó ez a topik,mert ezentúl ha felidegelnek,immár célirányosan csak bevetem magam ide...Csók ezúton is a topiknyitónak érte....  Valahogy jobban örülnék,ha okafogyottá válnának a hasonló hisztik  de legyünk reálisak: a téma osztódással szaporodik, kimeríthetetlen,megunhatatlan,lerághatatlan csont
A hozzászólást -fokata- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-20 15:58
--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:03
|
|
|
--------------------
Julianna
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:21
|
|
|
IDÉZET(suzukimaruti @ 2011-07-20 17:03)  Talán kicsit témába vág,ha nem akkor,elnézést a topiknyitótól  Van ez a licitkorlátozásos dolog,amin be lehet állítani,hogy X százalék alatti felhasználók ne tudjanak licitálni.Ti használjátok?Komolyan gondolkodom rajta, elnézve egy-két notórius nem fizető,nem jelentkező,ám lelkesen bosszú negázó és semlegesező vevő értékeléseit,kezdem fontolgatni a használatát.Nézegetve a százalékokat nem igazán tudom,mi az az érték,ami már gáz.....
--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:27
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 17:21)  Talán kicsit témába vág,ha nem akkor,elnézést a topiknyitótól  Van ez a licitkorlátozásos dolog,amin be lehet állítani,hogy X százalék alatti felhasználók ne tudjanak licitálni.Ti használjátok?Komolyan gondolkodom rajta, elnézve egy-két notórius nem fizető,nem jelentkező,ám lelkesen bosszú negázó és semlegesező vevő értékeléseit,kezdem fontolgatni a használatát.Nézegetve a százalékokat nem igazán tudom,mi az az érték,ami már gáz..... Nem használom. Sok 100%-ost láttam már, akik hemzsegnek a semlegestől nem fizetés miatt.
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:32
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 17:21)  Talán kicsit témába vág,ha nem akkor,elnézést a topiknyitótól  Van ez a licitkorlátozásos dolog,amin be lehet állítani,hogy X százalék alatti felhasználók ne tudjanak licitálni.Ti használjátok?Komolyan gondolkodom rajta, elnézve egy-két notórius nem fizető,nem jelentkező,ám lelkesen bosszú negázó és semlegesező vevő értékeléseit,kezdem fontolgatni a használatát.Nézegetve a százalékokat nem igazán tudom,mi az az érték,ami már gáz..... Én használom, nem teljes jogú felhasználó 95% alatt nem tud nálam licitálni (lehet, hogy több vagy kevesebb, nem emlékszem pontosan mit állítottam be). Néhány kellemetlenségtől azért megkímél, ha nem is ér túl sokat. Volt már, hogy kérésre engedtem a licitálást, és rendben volt, de néhány kezdő elég rosszul indul, ha már egy bizonyos pont alatt van a százaléka, az sokat elmond.
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:39
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 17:32)  Én használom, nem teljes jogú felhasználó 95% alatt nem tud nálam licitálni (lehet, hogy több vagy kevesebb, nem emlékszem pontosan mit állítottam be). Néhány kellemetlenségtől azért megkímél, ha nem is ér túl sokat. Volt már, hogy kérésre engedtem a licitálást, és rendben volt, de néhány kezdő elég rosszul indul, ha már egy bizonyos pont alatt van a százaléka, az sokat elmond.  Erre gondoltam én is.Szóval 95 % Megyek nézelődni
A hozzászólást -fokata- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-20 16:39
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:40
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 17:39)   Erre gondoltam én is.Szóval 95 % Megyek nézelődni 
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:42
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 17:27)  Nem használom. Sok 100%-ost láttam már, akik hemzsegnek a semlegestől nem fizetés miatt.  akkor 100%-ra sem érdemes beállítani  Szeretnék nagyon egy hajtépő smileyt,nem lehetne kapni???
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:42
|
|
|
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:44
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 17:42)   hát jöjjön,aminek jönnie kell
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:46
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 17:42)   akkor 100%-ra sem érdemes beállítani  Szeretnék nagyon egy hajtépő smileyt,nem lehetne kapni???  de amúgy tényleg, ha 100%-ra állítod, nem tudnak nálad licitálni a nem teljes jogú felhasználók? megnéztem most, 95 nálam a határ, jól emlékeztem.
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:46
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 17:42)  Azért megvallom őszintén,ma majdnem indítottam még egy topikot,de rájöttem,felesleges.Gondolom,tudjátok miről beszélek...Ha már hiszti,hát az kiverte nálam a biztosítékot rendesen....
A hozzászólást -fokata- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-20 16:47
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:47
|
|
|
--------------------
Zsuzsi
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:48
|
|
|
IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 17:47)  Elképesztő.Nem.Ijesztő  Nem.Felháborító.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:49
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 17:46)  Azért megvallom őszintén,ma majdnem indítottam még egy topikot,de rájöttem,felesleges.Gondolom,tudjátok miről beszélek...Ha már hiszti,hát az kiverte nálam a biztosítékot rendesen.... Én most tartottam ott, hogy nyitok. Ha egyre gondolunk. De már nem is arról, hanem arról, hogy mindenki beírja, csak neeeem? És hogy szelektálni kellene...ez az?
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2011-07-20 16:55
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 17:49)  Én most tartottam ott, hogy nyitok. Ha egyre gondolunk. De már nem is arról, hanem arról, hogy mindenki beírja, csak neeeem? És hogy szelektálni kellene...ez az? Az meg viszont már kész röhej.Gondolom rögtön mindenki elképzeli,hogy ki meg mi meg hogyan  Pedig szerintem nincs az a meredek képzelőerő,ami ezt csak megközelíthetné  Sajnálom,hogy nem mentettem el,komolyan visszataszító volt  Egyébként felesleges,azt hiszem,aki látta egy életre megjegyezte,aki nem annak jobb is  A többi már csak vihar a biliben  Megyek,kisült a tésztám,meg kell tölteni
A hozzászólást -fokata- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-20 16:57
--------------------
|
|
|
|
|
|
  |
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|