Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

138 Oldal V  « < 119 120 121 122 123 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hiszti Topik
cit1rom
hozzászólás 2012-05-11 07:33
Létrehozva: #2401

ooooooooooooooooooooo

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(Favorite @ 2012-05-11 08:02) *
Tudtam, hogy valaki megkérdezi.... külön örülök, hogy Te kérdezted rolleyes.gif , lehet, hogy ezért is vagyok ilyen hisztis, nagyon prózai az ok: le szeretnék fogyni.

És le is fogsz good2.gif
Csinálj magadnak valamit édesítővel.
Pl. madártejet sovány tejből, édesítővel, pudingporból. Pár perc alatt kész. Nem olyan, mint az igazi, de nyugodt lelkiismerettel ehető legalább rolleyes.gif

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

Go to the top of the page

+Quote Post

Favorite
hozzászólás 2012-05-12 08:43
Létrehozva: #2402

Lelkes újonc
**

Regisztrált: 2010-12-21 09:54
Innen: Budapest
Azonosító: 1 413 955

IDÉZET(cit1rom @ 2012-05-11 07:33) *
És le is fogsz good2.gif
Csinálj magadnak valamit édesítővel.
Pl. madártejet sovány tejből, édesítővel, pudingporból. Pár perc alatt kész. Nem olyan, mint az igazi, de nyugodt lelkiismerettel ehető legalább rolleyes.gif

Szia, köszi a bíztatást. De komolyan: hogy lehet egy létre nem jött adás-vételt a csillagokkal értékelni? Naná, hogy minenre 1-est ad az illető! Főleg az bosszant, hogy miatta nem jött létre! Ha már nem szűnik meg a csilagozás, akkor legalább változtassanak rajta! Szép napot mindenkinek! Gyöngyi

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-05-12 08:53
Létrehozva: #2403

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(Favorite @ 2012-05-12 09:43) *
Szia, köszi a bíztatást. De komolyan: hogy lehet egy létre nem jött adás-vételt a csillagokkal értékelni? Naná, hogy minenre 1-est ad az illető! Főleg az bosszant, hogy miatta nem jött létre! Ha már nem szűnik meg a csilagozás, akkor legalább változtassanak rajta! Szép napot mindenkinek! Gyöngyi

Milyen ötleted van a változtatásra?

--------------------

+Quote Post

Favorite
hozzászólás 2012-05-12 11:42
Létrehozva: #2404

Lelkes újonc
**

IDÉZET(cit1rom @ 2012-05-12 08:53) *
Milyen ötleted van a változtatásra?

Például a korábban általam leírtaknak megfelelően ne lehessen részletes értékelést kitölteni ha nem jött létre adás-vétel. Elég lenne szöveges értékelés és a kívánt értékelés típus bejelölése. Minek olyan területeet bejelölni, hogy termék a leírásnak megfelelő-e vagy a szállítás mennyire volt gyors? Ennek mi értelme van?

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-05-12 11:48
Létrehozva: #2405

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(Favorite @ 2012-05-12 12:42) *
Például a korábban általam leírtaknak megfelelően ne lehessen részletes értékelést kitölteni ha nem jött létre adás-vétel. Elég lenne szöveges értékelés és a kívánt értékelés típus bejelölése. Minek olyan területeet bejelölni, hogy termék a leírásnak megfelelő-e vagy a szállítás mennyire volt gyors? Ennek mi értelme van?

Ha azért nem jött létre az adásvétel, mert a vevő nem fizetett, akkor semmi értelme, de a rendszer engedi is, hogy ilyen esetben ne csillagozzon.
Viszont ha azért nem jön létre, mert az eladó más méretet küldött pl, akkor ott már volt termék, postázás és ezzel együtt minden.
Vagy ha azért nem sikeres az eladás, mert az eladót nem lehetett elérni, ott is van mit csillagozni szerintem.

--------------------

+Quote Post

Favorite
hozzászólás 2012-05-12 16:53
Létrehozva: #2406

Lelkes újonc
**

IDÉZET(cit1rom @ 2012-05-12 11:48) *
Ha azért nem jött létre az adásvétel, mert a vevő nem fizetett, akkor semmi értelme, de a rendszer engedi is, hogy ilyen esetben ne csillagozzon.
Viszont ha azért nem jön létre, mert az eladó más méretet küldött pl, akkor ott már volt termék, postázás és ezzel együtt minden.
Vagy ha azért nem sikeres az eladás, mert az eladót nem lehetett elérni, ott is van mit csillagozni szerintem.

Szia előfordulhat, hogy az eladó hibájából nem jön létre az adás-vétel, de az én esetemben ez másképp volt, mégis rosszul jöttem ki belőle, az én nézőpontomból nem elfogadható, hogy szemtől szemben nem írja le, de a csillagokat lehúzza. Ezért még azt is el tudnám képzelni, hogy az értékelés típusától függően lehessen a csillagokat beállítani, tehát mondjuk ha pozitívat ad akkor négyesnél alacsonyabb csillagot ne adhasson (csak akkor ha semlegesre vagy negatívra értékel). Különben pedig szerintem meggondolandó, hogy a vevőket is lehetőség legyen árnyaltabban értékelni, ahogy ez már számtalanszor téma volt itt a fórumon. Gy.

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-05-12 17:21
Létrehozva: #2407

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(Favorite @ 2012-05-12 17:53) *
Szia előfordulhat, hogy az eladó hibájából nem jön létre az adás-vétel, de az én esetemben ez másképp volt, mégis rosszul jöttem ki belőle, az én nézőpontomból nem elfogadható, hogy szemtől szemben nem írja le, de a csillagokat lehúzza. Ezért még azt is el tudnám képzelni, hogy az értékelés típusától függően lehessen a csillagokat beállítani, tehát mondjuk ha pozitívat ad akkor négyesnél alacsonyabb csillagot ne adhasson (csak akkor ha semlegesre vagy negatívra értékel). Különben pedig szerintem meggondolandó, hogy a vevőket is lehetőség legyen árnyaltabban értékelni, ahogy ez már számtalanszor téma volt itt a fórumon. Gy.

A nézőpontodat megértettem, csak nem írtál olyan javaslatot, ami jobbá tenné a jelenlegi helyzetet.
Én nem szeretnék csak azért semlegest kapni, mert annál jelenik meg a 3 csillag a kedves vevő számára.
A 3 csillag még bőven pozitív, nehogy már tovább rontsuk a helyzetet!
Szerintem eljön majd az idő, hogy a vevőket is lehet csillagozni, az lesz még a cudar világ! Ne legyen igazam! De tudom, hogy igazam van sajnos.

--------------------

+Quote Post

puttonyos
hozzászólás 2012-05-13 10:22
Létrehozva: #2408

Öreg róka:)

Regisztrált: 2007-01-06 14:41
Azonosító: 6 480 734

IDÉZET(fokata @ 2012-05-10 23:08) *
Nem emlékszem pontosan,mondtam már,hogy hihetetlen igazságtalannak,sunyiságnak és rosszindulatnak gátlástalan teret adó lehetőségnek és tökéletesen elkeserítőnek tartom a csillagozást? Na,ha eddig nem,akkor most és vállalom,hogy utálom director.gif Még akkor is,ha sokszor van alapja...teljesen demoralizál minden lelkiismeretes eladót. UFF blink.gif smile.gif

Katám, hisztizni nem fogok smile.gif , s bár türelmem már-már végtelen smile.gif, de lassan-lassan megérjük, hogy csatlakozni fogok Hozzád csillag-ügyben smile.gif (sajnálattal olvastam, hogy már ugatni sem szoktál - ez a teljes depresszió jele sad.gif mosking.gif )

Nálam érdekes jelenség kezdi felütni a fejét: vevő kedden licitál, szerdán utal, csütörtökön megérkezik az utalás, pénteken feladom, persze, hogy nem kapja meg szombaton mosking.gif csak hétfőn, esetleg kedden - ergo a tranzakció lebonyolítási ideje szépen lecsillagozva, pedig a pénz beérkezését követően másnap feladtam (mivel nem ülök állandóan a gép mellett, van, hogy csak este tudom megnézni) a terméket.
Vagy mondjuk egy hét után utal, másnap feladom, de lecsillagozza a tranzakció hosszát smile.gif

4 napos ünnep előtt (máj. 1.) szintén ugyanez eljátszódott... ráadásul ez ellen tenni sem tudok semmit sad.gif
Megnéztem a részletes értékelést: ha van is valahol bejelölve indok, mindegyik az egyéb-nél van, amiből én semmit nem fogok tudni, hogy min kell változtatni. A felsorolt indokoknál mindnél 0 van, csak az egyéb-nél van 1-1. Hát ezzel sokra megyek...

A hozzászólást -puttonyos- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-13 10:24

--------------------
"Ne háborogj egy emberrel is ok nélkül, ha nem illet gonoszsággal téged"

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-05-13 10:33
Létrehozva: #2409

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(puttonyos @ 2012-05-13 11:22) *
Katám, hisztizni nem fogok smile.gif , s bár türelmem már-már végtelen smile.gif, de lassan-lassan megérjük, hogy csatlakozni fogok Hozzád csillag-ügyben smile.gif (sajnálattal olvastam, hogy már ugatni sem szoktál - ez a teljes depresszió jele sad.gif mosking.gif )

Nálam érdekes jelenség kezdi felütni a fejét: vevő kedden licitál, szerdán utal, csütörtökön megérkezik az utalás, pénteken feladom, persze, hogy nem kapja meg szombaton mosking.gif csak hétfőn, esetleg kedden - ergo a tranzakció lebonyolítási ideje szépen lecsillagozva, pedig a pénz beérkezését követően másnap feladtam (mivel nem ülök állandóan a gép mellett, van, hogy csak este tudom megnézni) a terméket.
Vagy mondjuk egy hét után utal, másnap feladom, de lecsillagozza a tranzakció hosszát smile.gif

4 napos ünnep előtt (máj. 1.) szintén ugyanez eljátszódott... ráadásul ez ellen tenni sem tudok semmit sad.gif
Megnéztem a részletes értékelést: ha van is valahol bejelölve indok, mindegyik az egyéb-nél van, amiből én semmit nem fogok tudni, hogy min kell változtatni. A felsorolt indokoknál mindnél 0 van, csak az egyéb-nél van 1-1. Hát ezzel sokra megyek...

A 4 napos ünnepet nálam is túl hosszúnak érzékelte néhány vevő.

--------------------

+Quote Post

arapara
hozzászólás 2012-05-13 11:21
Létrehozva: #2410

Fórumozó

Regisztrált: 2009-06-26 00:08
Azonosító: 14 054 981

IDÉZET(fokata @ 2012-05-10 23:08) *
Nem emlékszem pontosan,mondtam már,hogy hihetetlen igazságtalannak,sunyiságnak és rosszindulatnak gátlástalan teret adó lehetőségnek és tökéletesen elkeserítőnek tartom a csillagozást? Na,ha eddig nem,akkor most és vállalom,hogy utálom director.gif Még akkor is,ha sokszor van alapja...teljesen demoralizál minden lelkiismeretes eladót. UFF blink.gif smile.gif

Csatlakozom. Tudom, hogy igéretett tettem, hogy helyén kezelem. De zsigeről nem megy. not_i.gif Így vagyok bekötve sajnos. Igéretemhez híven nem értékeltem már előre, vártam az értékelést , utána értékeltem én. Eredmény?

Állandó fenyegettség az elmaradt értékelések miatt good2.gif . Egy vevőnél vettem észre hogy lehúzott csillagilag pedig a szöveges értékelése szerint minden jó volt. Értékelésembe beleírtam hogy máskor inkább szóljon ha valami gond volt, ne a csillagokat húzgálja. De ettől nem éreztem jobban magam. Májust úgy kezdtem hogy mindjárt jól lehúzott egy kedves vevő. cray2.gif Miért? Halovány fogalmam sincs. Gondolkodtam hogy írjak-e neki. Nem tettem. Van még abból a bizonyos "Le...rom tablettából" itthon, na abból vettem be inkább egyet. mosking.gif Azóta pedig visszatértem a régebbi módszerhez, ahogy feladom a csomit értékelek is. Legalább a fenyegetettség megszűnik az elmaradt értékelések miatt.

--------------------
A hozzáállás az a kapcsoló, amely minden mást elindít!

Ma van az a nap, amikor megünnepeljük a pillanatokat – megállunk, hogy érezzük a napfényt, és saját szivárványt építünk.

Ibolya

+Quote Post

puttonyos
hozzászólás 2012-05-13 11:57
Létrehozva: #2411

IDÉZET(arapara @ 2012-05-13 11:21) *
Csatlakozom. Tudom, hogy igéretett tettem, hogy helyén kezelem. De zsigeről nem megy. not_i.gif Így vagyok bekötve sajnos. Igéretemhez híven nem értékeltem már előre, vártam az értékelést , utána értékeltem én. Eredmény?

Állandó fenyegettség az elmaradt értékelések miatt good2.gif . Egy vevőnél vettem észre hogy lehúzott csillagilag pedig a szöveges értékelése szerint minden jó volt. Értékelésembe beleírtam hogy máskor inkább szóljon ha valami gond volt, ne a csillagokat húzgálja. De ettől nem éreztem jobban magam. Májust úgy kezdtem hogy mindjárt jól lehúzott egy kedves vevő. cray2.gif Miért? Halovány fogalmam sincs. Gondolkodtam hogy írjak-e neki. Nem tettem. Van még abból a bizonyos "Le...rom tablettából" itthon, na abból vettem be inkább egyet. mosking.gif Azóta pedig visszatértem a régebbi módszerhez, ahogy feladom a csomit értékelek is. Legalább a fenyegetettség megszűnik az elmaradt értékelések miatt.

Fenyegetettség elmaradt értékelések miatt??? Az miiii???? mosking.gif
Kérjük értékeld az adásvételt című leveleket csípőből, olvasás nélkül törlöm ki, mintha ott sem lenne rolleyes.gif
Az én kis párszáz ft-os adásvételeimből meg igen nehezen gyúlne össze a 10 ezer a nem beengedéshez biggrin.gif és sad.gif

--------------------

+Quote Post

Trudi2004
hozzászólás 2012-05-15 13:28
Létrehozva: #2412

Lelkes újonc
**

Regisztrált: 2005-11-03 21:39
Azonosító: 4 193 831

IDÉZET(arapara @ 2012-05-13 11:21) *

Sziasztok!

Hisztizni jöttem! smile.gif Nem is meglepő itt, ugye?
Az egyik dolog a cím. A kedves vevő licitál, eltűnik. Jó esetben idővel rákérdez a számlaszámra ami persze ott van nála mert az automata üzenetet megkapta, ja olvasni azt nem tud. Majd megint eltűnik. Esetleg meg is jön a pénz, és igen joggal mondhatjuk, hogy milyen szerencsés vagyok. Tényleg annak érzem magam, idáig nekem csak 4-5 levelet kellett megírnom, de végülis itt a pénz. Na most jönne az én részem, amikor ugye feladom a cuccot. Na de hova? Újabb levelek, vevő eltűnve, nem válaszol... Majd felháborodott levél, mert ugye zaklatom és ő nem ér rá stb. Nagy nehezen cím megjön másnap feladom, így a csillagok lehúzva mert túl sokáig tartott az adásvétel. Ja és a legjobb, tuti elküldte a teszvesz a címet csak én nem találom. Hát komolyan, erre mit mondjak?
Másik az 1ft-os cucc nem számít. Még jelentkezni se érnek rá érte, fizetni meg pláne nem. A jó vevő aki helyben van, esetleg rá is kérdez hogy átveheti-e személyesen (nem hírdetek úgy) de semmi időpont nem lenne jó neki, csak napközben a belvárosban (parkolójegy egy megkezdett órára kb 450ft) Értékelés? Naná hogy csillagok lehúzva mert ugye az ember nem kommunikatív. Ja mert nem vittem házhoz. Aztán hazudunk is egy kicsit ugye, mert az úgy jó. Mennyivel egyszerűbb lenne licitálni fizetni és kész. Nem inkább keressünk valakit akibe bele lehet kötni. Ja nem lehet? Akkor találjunk már ki valamit, nehogymár a tetteimért én legyek a felelős?
És mennyi ügyem van még félben,Te Jó Isten, adj elég erőt....

na kihisztiztem magam, köszönöm a lehetőséget smile.gif

--------------------
~~~~~~~ Trudi ~~~~~~~

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-08-14 15:51
Létrehozva: #2413

ooooooooooooooooooooo

ohmy.gif

--------------------

+Quote Post

ildiko730807
hozzászólás 2012-08-14 16:31
Létrehozva: #2414

Fórumozó

Regisztrált: 2008-11-18 13:08
Azonosító: 12 007 492

IDÉZET(cit1rom @ 2012-08-14 16:51) *
ohmy.gif

yes3.gif Mindenki jól van, nincs hisztizni való laugh1.gif

+Quote Post

Zsu5
hozzászólás 2012-08-16 06:35
Létrehozva: #2415

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2005-09-30 15:01
Azonosító: 4 026 575

IDÉZET(ildiko730807 @ 2012-08-14 16:31) *
yes3.gif Mindenki jól van, nincs hisztizni való laugh1.gif

Nekem lett volna tegnap, de törölték a topicot not_i.gif
Nem oldódott még meg, de ha leírom, biztos törlik megint not_i.gif

--------------------
Megtanulsz élni, vagy megtanulsz meghalni. Középút pedig nincs.

+Quote Post

Stretfordend
hozzászólás 2012-08-17 14:30
Létrehozva: #2416

Regisztrált: 2010-03-04 19:23
Azonosító: 16 632 546

Nagyon kíváncsi vagyok, lehetséges, hogy gmail-ről gmail-re történő levelezés során állítja a másik fél, hogy írt nekem, (Addig már váltottunk három mailt is), de nem pont az a levél nem érkezett meg, amiben egy nagyon fontos dolog lett volna és a levélláncban sincs benne az, amiről állítja, hogy elküldte.
Ez megtörténhet? Esetleg kérjem meg, hogy küldjön a levélláncról egy képernyőképet?
Egy másik, szintén nagyon fontos dologban hazudott, és ezt sem tudom már elhinni neki. Hogy lehet, hogy nála látszik, hogy elküldte, nálam meg nem látszik és meg sem érkezett?
történt már ilyen valakivel?

--------------------
Zsuzsi

+Quote Post

puttonyos
hozzászólás 2012-08-17 14:37
Létrehozva: #2417

IDÉZET(Stretfordend @ 2012-08-17 14:30) *
Nagyon kíváncsi vagyok, lehetséges, hogy gmail-ről gmail-re történő levelezés során állítja a másik fél, hogy írt nekem, (Addig már váltottunk három mailt is), de nem pont az a levél nem érkezett meg, amiben egy nagyon fontos dolog lett volna és a levélláncban sincs benne az, amiről állítja, hogy elküldte.
Ez megtörténhet? Esetleg kérjem meg, hogy küldjön a levélláncról egy képernyőképet?
Egy másik, szintén nagyon fontos dologban hazudott, és ezt sem tudom már elhinni neki. Hogy lehet, hogy nála látszik, hogy elküldte, nálam meg nem látszik és meg sem érkezett?
történt már ilyen valakivel?

Szerintem lehetséges...
Épp most mérgelődök, mert a teszen látom, hogy megvett valaki valamit, még reggel, de hozzám nem érkezett meg az értesítő email.
Képernyőképet, szégyen gyalázat, de én nem is tudok készíteni - pedig 2 x is megpróbáltam már... blush2.gif
Ja, és én is jártam már úgy, hogy azt hittem egy emailről, hogy elküldtem, közben meg benne volt a piszkozatokban...

A hozzászólást -puttonyos- szerkesztette a következő időpontban: 2012-08-17 14:39

--------------------

+Quote Post

Stretfordend
hozzászólás 2012-08-17 14:59
Létrehozva: #2418

Regisztrált: 2010-03-04 19:23
Azonosító: 16 632 546

IDÉZET(puttonyos @ 2012-08-17 14:37) *
Szerintem lehetséges...
Épp most mérgelődök, mert a teszen látom, hogy megvett valaki valamit, még reggel, de hozzám nem érkezett meg az értesítő email.
Képernyőképet, szégyen gyalázat, de én nem is tudok készíteni - pedig 2 x is megpróbáltam már... blush2.gif
Ja, és én is jártam már úgy, hogy azt hittem egy emailről, hogy elküldtem, közben meg benne volt a piszkozatokban...

Azért jutott eszembe a print screen, mert nem tudunk máshogy a végére járni, hogy nála látszik a láncban, nálam meg nem ohmy.gif
Azt hiszem lehet billentyűparanccsal is csinálni, én PhotoScape programmal szoktam, ha szükségem van rá.

Én is hajlamos vagyok elfelejteni, azt hinni, hogy már írtam, mentésre nyomni küldés helyett, mikor szétszórt vagyok, ezért is szoktam már ellenőrizni magam.

Most várom a válaszát, majd meglátom, mire jutunk smile.gif Reméljük az értesítőd is megérkezik addig, vagy rádír a vevő smile.gif

--------------------
Zsuzsi

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-08-17 15:09
Létrehozva: #2419

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(Zsu5 @ 2012-08-16 07:35) *
Nekem lett volna tegnap, de törölték a topicot not_i.gif
Nem oldódott még meg, de ha leírom, biztos törlik megint not_i.gif

De miért nem a kapcsolatfelvételre írsz?

--------------------

+Quote Post

Zsu5
hozzászólás 2012-08-17 18:43
Létrehozva: #2420

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2005-09-30 15:01
Azonosító: 4 026 575

IDÉZET(cit1rom @ 2012-08-17 15:09) *
De miért nem a kapcsolatfelvételre írsz?

Írtam, (most először, én még sosem írtam nekik), ma reggel megoldódott, törölték a kapott semlegesemet good2.gif , a csillagokkal együtt (mindenre 1-es volt) headbang.gif

Csak annyiszor olvastam már itt, mit kell tenni, aztán amikor nekem kellett volna, olyan béna voltam, még a kapcsolatfelvételt se tudtam merre van blush2.gif Viszont a törölt topic után kénytelen voltam önállóan gondolkodni biggrin.gif
Aztán kértek képernyőképet, na, én se tudtam mi az, de juszt se kérdeztem, hanem megkerestem, hogy kell csinálni biggrin.gif

Úgyhogy gyorsak, hatékonyak és korrektek voltak, topic nélkül is good2.gif

--------------------
Megtanulsz élni, vagy megtanulsz meghalni. Középút pedig nincs.

+Quote Post

138 Oldal V  « < 119 120 121 122 123 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: