Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

Reply to this topicStart new topic
> Futár nyomtató nélkül
DAVE-TEO
hozzászólás 2013-05-17 15:15
Létrehozva: #1

DM fan

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2008-09-13 15:30
Innen: Tolna
Azonosító: 11 427 379

Sziasztok!

Aki tud olyan futár céget,amelyiknek a szolgáltatását meg lehet rendelni nyomtató nélkül,az ossza meg velem.

Előre is köszönöm.Tekla

--------------------
Nincs kiemelt állóm. Nem vagyok hardcore és nem hordok bőrgatyát. A világ egyik legjobb és legfelemelőbb együttesét szeretem és rajtam kívül még több millióan tudják mire gondolok, amikor azt mondom: Touch Faith! A nevem lényegtelen, de nem örülök, amikor koncerten isznak, cigiznek és részegen a fülembe üvöltenek.
Büszkén gondolok Enjoyra, a tökéletesre, a kézerdőre, a Walkingra és az In your roomra. Szeretem a kulturált közönséget, az együtt éneklést, a fényjátékot és a kivetítést. Itt ázok az esőben. Könnyűzenében ők a császárok és igenis van bennük szufla, még ha már nem is a világ legszebb férfiúi! Depeche Mode koncert, én így szeretlek!

Go to the top of the page

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2013-05-17 15:41
Létrehozva: #2

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(DAVE-TEO @ 2013-05-17 16:15) *
Sziasztok!

Aki tud olyan futár céget,amelyiknek a szolgáltatását meg lehet rendelni nyomtató nélkül,az ossza meg velem.

Előre is köszönöm.Tekla

Csak az MPL-nél van szükség rá, az összes többinél nem kell nyomtatni a címiratot.

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

DAVE-TEO
hozzászólás 2013-05-17 15:53
Létrehozva: #3

DM fan

IDÉZET(cit1rom @ 2013-05-17 15:41) *
Csak az MPL-nél van szükség rá, az összes többinél nem kell nyomtatni a címiratot.

Ez ugye a Teszvesz/Vatera futár ?

Köszi a segítséget.

--------------------
Nincs kiemelt állóm. Nem vagyok hardcore és nem hordok bőrgatyát. A világ egyik legjobb és legfelemelőbb együttesét szeretem és rajtam kívül még több millióan tudják mire gondolok, amikor azt mondom: Touch Faith! A nevem lényegtelen, de nem örülök, amikor koncerten isznak, cigiznek és részegen a fülembe üvöltenek.
Büszkén gondolok Enjoyra, a tökéletesre, a kézerdőre, a Walkingra és az In your roomra. Szeretem a kulturált közönséget, az együtt éneklést, a fényjátékot és a kivetítést. Itt ázok az esőben. Könnyűzenében ők a császárok és igenis van bennük szufla, még ha már nem is a világ legszebb férfiúi! Depeche Mode koncert, én így szeretlek!

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2013-05-17 15:56
Létrehozva: #4

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(DAVE-TEO @ 2013-05-17 16:53) *
Ez ugye a Teszvesz/Vatera futár ?

Köszi a segítséget.

Mármint melyik?
Ez mindegyikről elmondható, amit írtam. Összesen csak a MPL-nél kell címiratot nyomtatni, más futároknál nem, akár vaterafutár, akár nem az, akkor sem tudok arról, hogy nyomtatni kellene. Tehát keresgélj bátran, nagy valószínűséggel nem kell nyomtatnod, ha nem akarsz.

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

DAVE-TEO
hozzászólás 2013-05-17 15:59
Létrehozva: #5

DM fan

IDÉZET(cit1rom @ 2013-05-17 15:56) *
Mármint melyik?
Ez mindegyikről elmondható, amit írtam. Összesen csak a MPL-nél kell címiratot nyomtatni, más futároknál nem, akár vaterafutár, akár nem az, akkor sem tudok arról, hogy nyomtatni kellene. Tehát keresgélj bátran, nagy valószínűséggel nem kell nyomtatnod, ha nem akarsz.

Köszi.

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: