|
  |
Hiszti Topik |
|
|
|
|
2012-08-17 19:11
|
|
|
IDÉZET(Zsu5 @ 2012-08-17 18:43)  Írtam, (most először, én még sosem írtam nekik), ma reggel megoldódott, törölték a kapott semlegesemet  , a csillagokkal együtt (mindenre 1-es volt) Csak annyiszor olvastam már itt, mit kell tenni, aztán amikor nekem kellett volna, olyan béna voltam, még a kapcsolatfelvételt se tudtam merre van  Viszont a törölt topic után kénytelen voltam önállóan gondolkodni Aztán kértek képernyőképet, na, én se tudtam mi az, de juszt se kérdeztem, hanem megkerestem, hogy kell csinálni  Úgyhogy gyorsak, hatékonyak és korrektek voltak, topic nélkül is   Örülök, hogy sikerült Neked a képernyőkép és a törlés is. Nekem az a problémám, hogy amik meg vannak adva képszerkesztő programnak, azok Windows - osak, de nekem Linux-om van :-( Jelenleg is van egy függő ügyem, emiatt. Ha valaki szájbarágósan elmondaná nekem, hogy hogyan lehet Linux-ban képernyőképet menteni, megköszönném...  A múltkor sok nyomkodás után már annyit sikerült elérni, hogy valahová lementettem valamit, de utána beilleszteni ahová kell, az emailbe, no az nem ment...
A hozzászólást -puttonyos- szerkesztette a következő időpontban: 2012-08-17 19:13
--------------------
"Ne háborogj egy emberrel is ok nélkül, ha nem illet gonoszsággal téged"
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-17 20:07
|
|
|
IDÉZET(puttonyos @ 2012-08-17 19:11)   Örülök, hogy sikerült Neked a képernyőkép és a törlés is. Nekem az a problémám, hogy amik meg vannak adva képszerkesztő programnak, azok Windows - osak, de nekem Linux-om van :-( Jelenleg is van egy függő ügyem, emiatt. Ha valaki szájbarágósan elmondaná nekem, hogy hogyan lehet Linux-ban képernyőképet menteni, megköszönném...  A múltkor sok nyomkodás után már annyit sikerült elérni, hogy valahová lementettem valamit, de utána beilleszteni ahová kell, az emailbe, no az nem ment... Jaaa, én nem ennyire bonyolultan csináltam, ez feladná a leckét Simán megnyomtam a Print Screen-t, aztán megnyitottam a kellékekben a Paint programot és beillesztettem, majd elmentettem. Aztán már lehet csatolni bárhová. Biztos jó lett, ha a célt elértem vele De nekem XP-m van, nem tudom a Linuxot, abban is kell lenni valami alap rajzoló programnak, ahová be tudod illeszteni, nem?
--------------------
Megtanulsz élni, vagy megtanulsz meghalni. Középút pedig nincs.
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-17 21:44
|
Lelkes újonc

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2012-05-18 16:12
Azonosító: 1 557 830
|
IDÉZET(puttonyos @ 2012-08-17 19:11)   Örülök, hogy sikerült Neked a képernyőkép és a törlés is. Nekem az a problémám, hogy amik meg vannak adva képszerkesztő programnak, azok Windows - osak, de nekem Linux-om van :-( Jelenleg is van egy függő ügyem, emiatt. Ha valaki szájbarágósan elmondaná nekem, hogy hogyan lehet Linux-ban képernyőképet menteni, megköszönném...  A múltkor sok nyomkodás után már annyit sikerült elérni, hogy valahová lementettem valamit, de utána beilleszteni ahová kell, az emailbe, no az nem ment... Linux alatt is ugyanúgy kell. Megnyomod a PrintScreen billentyűt, majd megnyitsz egy képszerkesztőt, mint a Paint (Linux alatt nekem a Gimp fut), s Ctrl + V -t, vagy Beillesztést nyomsz utána, s kész is.
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-18 05:43
|
|
|
IDÉZET(MayDayShop @ 2012-08-17 22:44)  Linux alatt is ugyanúgy kell. Megnyomod a PrintScreen billentyűt, majd megnyitsz egy képszerkesztőt, mint a Paint (Linux alatt nekem a Gimp fut), s Ctrl + V -t, vagy Beillesztést nyomsz utána, s kész is.  Sziasztok lányok Régen jártam erre, de most olyan jó sztorim van, ezt nem lehet nem megosztani Na jó, bevallom először nem nevettem, de a végére egészen más megvilágításban látom a helyzetet. Eladtam egy terméket, kikiáltási áron licitált, és végül nyert, már akkor láttam az értékelésein, hogy nem lesz könnyű dolgom, de hát az ember amíg él, remél. Két nappal az aukció után írtam egy levelet, amiben megköszöntem a vásárlást és küldtem az adatokat, bár automata is megy, de biztos ami biztos. Két napig semmi, majd egy levél, amiben csak ennyi állt, átutalva, ez nagybetűkkel és szigorú utasítások a csomagolás mikéntjére, válaszoltam szépen, írtam, hogy köszönöm, várom és csomagolom, postázom, utalás nem jött. Írtam, és jeleztem, hogy sajnos nem érkezett meg, valami gond lehet, két napig semmi, utána teljesen ugyanaz a levél, mint először, megspékelve annyival, hogy elfelejtette jóváhagyni, de már megtörtént, természetesen megint nem jött meg a pénz Kb. ezt kétszer játszottuk még el, utána már nem is válaszolt, vártam és küldtem egy végső határidőt, válasz nuku, a lejárat előtt egy nappal, utolsó levél, de abban már benne, hogy biztonságira is megy, utalás másnap megérkezett, még aznap csomagoltam, feladtam, értesítettem. Ma reggel megtaláltam az értékelését, ennyire kedveseket még nem írtak rólam, külön köszönte, a szuper, kifogástalan terméket, a gyorsaságot, mindent, a csomagolással is igen meg volt elégedve, viszont lehúzta az összes csillagom, kivéve a csomagolásét. Először kissé remegtem, nem tagadom, csúnya szavakat suttogtam, csak halkan, mert még alszik a család, szokásomtól eltérően írtam neki egy szép köszönő levelet, becsszóra semmi durvát, most is, mint végig normális hangnemben, de még életemben ilyen frappánsan nem fogalmaztam, személyeskedés, sértegetés nem volt benne, csupán én is köszönetet mondtam neki Érdekes esettanulmány volt Puszi mindenkinek, sok aranyos és kedves vevőt kívánok Nektek
--------------------
Timi --------------------
Gólya, gólya, hosszúláb, hol kezdődik a világ?
-A tó szélén ring a nád, ott kezdődik a világ...
Gólya, gólya, hosszúláb, hol ér véget a világ?
Ha az a tó enni ád, egy tóból áll a világ.
Zelk Zoltán
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-18 08:55
|
|
|
IDÉZET(MayDayShop @ 2012-08-17 21:44)  Linux alatt is ugyanúgy kell. Megnyomod a PrintScreen billentyűt, majd megnyitsz egy képszerkesztőt, mint a Paint (Linux alatt nekem a Gimp fut), s Ctrl + V -t, vagy Beillesztést nyomsz utána, s kész is.  Akkor így Puttonyosnak is sikerülni fog, ha nekem sikerült
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-18 14:04
|
|
|
IDÉZET(Zsu5 @ 2012-08-18 08:55)  Akkor így Puttonyosnak is sikerülni fog, ha nekem sikerült  Köszönöm nektek, majd utána nézek, de már tegnap óta elég pocsékul vagyok, úgyhogy most nincs erre idegrendszerem Azért, ha sikerült, akkor majd tudósítok.
--------------------
"Ne háborogj egy emberrel is ok nélkül, ha nem illet gonoszsággal téged"
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-18 17:21
|
|
|
IDÉZET(puttonyos @ 2012-08-18 14:04)  Köszönöm nektek, majd utána nézek, de már tegnap óta elég pocsékul vagyok, úgyhogy most nincs erre idegrendszerem Azért, ha sikerült, akkor majd tudósítok.  Jobbulást neked!
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-18 17:58
|
Lelkes újonc

Regisztrált: 2010-12-06 16:08
Azonosító: 20 638 706
|
Sziasztok!
Most én is hisztiznék megint egy kicsit, és tényleg csak kicsit. Semmi húdekomoly, és semmi konkrét, csak július 1 betette kicsit a kaput, és beszorult egy kis gőz. Úgy általánosságban. Azt minden eladó tudja, hogy az utalás beérkezését követően saját és közös érdek is minél rugalmasabban, lehetőleg aznap/másnap, de záros határidőn belül postázni (és mennyi topic alá is támasztja ezt!), szóval eszerint járok el én is, főleg ilyen ínséges időkben, amikor minden rendelés kincset ér. Eddig is működött, naponta egyszer netbank, beérkező utaláshoz tartozó rendelés csomagolása, irány a posta. Néha ez is kevés volt, mert jellemzően legkésőbb másnap jött is az érdeklődő levél, hogy mikor kapja a csomagot a vásárló. A legkirívóbb esetem az volt, amikor valaki rendelt, még aznap beszéltünk telefonon is, utalt, majd az utalás beérkezését követően felhívtam (mert ezt ígértem), hogy feladtam a csomagot. Másnap reggel várt az email, mégis mikor érkezik meg a csomagja?!? Biztos bennem van a hiba, de nem egyet kellett nyelnem, mire szépen meg tudtam válaszolni, hogy ahogy tegnap megbeszéltük, feladtam, és úton van, ettől kezdve a posta lesz az illetékes a kézbesítési konkrétumokkal kapcsolatban. Persze aznap oda is ért a csomag... (ezt is csak abból tudom, hogy a postától visszajelzést kapok a kikézbesített csomagokról, mert a vevő persze nem jelzett vissza, hogy rendben vagyunk). Szóval erre azért térem kicsit ki, mert amióta elvileg aznap jóváírják a bankok az utalásokat, egyre sűrűbben tapasztalom ezt a hozzáállást (nem csak itt), és egyre nagyobb energiámat vesz el a kedves ügyintézés. Főleg, amikor esetleg vásárlástól számított 2 hét eltelik az utalásig (én türelmes vagyok), de aznap kezdődik a csomag keresése... Persze pozitív az értékelés mindkét oldalról, hiszen rendben is zajlott minden (még rosszat sem tudnék mondani tényleg), csak nekem ezek olyan kis tüskék, és őszintén bántanak. Bocs, ha valakit untattam, jólesett kiírni.
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-18 18:37
|
|
|
IDÉZET(kivett78 @ 2012-08-18 18:58)  Sziasztok!
Most én is hisztiznék megint egy kicsit, és tényleg csak kicsit. Semmi húdekomoly, és semmi konkrét, csak július 1 betette kicsit a kaput, és beszorult egy kis gőz. Úgy általánosságban. Azt minden eladó tudja, hogy az utalás beérkezését követően saját és közös érdek is minél rugalmasabban, lehetőleg aznap/másnap, de záros határidőn belül postázni (és mennyi topic alá is támasztja ezt!), szóval eszerint járok el én is, főleg ilyen ínséges időkben, amikor minden rendelés kincset ér. Eddig is működött, naponta egyszer netbank, beérkező utaláshoz tartozó rendelés csomagolása, irány a posta. Néha ez is kevés volt, mert jellemzően legkésőbb másnap jött is az érdeklődő levél, hogy mikor kapja a csomagot a vásárló. A legkirívóbb esetem az volt, amikor valaki rendelt, még aznap beszéltünk telefonon is, utalt, majd az utalás beérkezését követően felhívtam (mert ezt ígértem), hogy feladtam a csomagot. Másnap reggel várt az email, mégis mikor érkezik meg a csomagja?!? Biztos bennem van a hiba, de nem egyet kellett nyelnem, mire szépen meg tudtam válaszolni, hogy ahogy tegnap megbeszéltük, feladtam, és úton van, ettől kezdve a posta lesz az illetékes a kézbesítési konkrétumokkal kapcsolatban. Persze aznap oda is ért a csomag... (ezt is csak abból tudom, hogy a postától visszajelzést kapok a kikézbesített csomagokról, mert a vevő persze nem jelzett vissza, hogy rendben vagyunk). Szóval erre azért térem kicsit ki, mert amióta elvileg aznap jóváírják a bankok az utalásokat, egyre sűrűbben tapasztalom ezt a hozzáállást (nem csak itt), és egyre nagyobb energiámat vesz el a kedves ügyintézés. Főleg, amikor esetleg vásárlástól számított 2 hét eltelik az utalásig (én türelmes vagyok), de aznap kezdődik a csomag keresése... Persze pozitív az értékelés mindkét oldalról, hiszen rendben is zajlott minden (még rosszat sem tudnék mondani tényleg), csak nekem ezek olyan kis tüskék, és őszintén bántanak. Bocs, ha valakit untattam, jólesett kiírni. Szia! Várható volt, hogy a Bankok gyorsasága több reklamálót fog szülni. Én ebből nem csinálok gondot. 1 nap csak 1x megyek a postára. Na telefonon meg főleg nem hívom pont az ínséges idők miatt, hogy feladtam a cuccost. Viszont megírom neki és mellé a Ragszámot amivel feladtam. Tüskéket szedegesd ki szépen szemöldök csipesszel, nehogy sündisznócskává válj!
--------------------
Julianna
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-18 19:22
|
|
|
IDÉZET(radinm @ 2012-08-18 05:43)  Sziasztok lányok Régen jártam erre, de most olyan jó sztorim van, ezt nem lehet nem megosztani Na jó, bevallom először nem nevettem, de a végére egészen más megvilágításban látom a helyzetet. Eladtam egy terméket, kikiáltási áron licitált, és végül nyert, már akkor láttam az értékelésein, hogy nem lesz könnyű dolgom, de hát az ember amíg él, remél. Két nappal az aukció után írtam egy levelet, amiben megköszöntem a vásárlást és küldtem az adatokat, bár automata is megy, de biztos ami biztos. Két napig semmi, majd egy levél, amiben csak ennyi állt, átutalva, ez nagybetűkkel és szigorú utasítások a csomagolás mikéntjére, válaszoltam szépen, írtam, hogy köszönöm, várom és csomagolom, postázom, utalás nem jött. Írtam, és jeleztem, hogy sajnos nem érkezett meg, valami gond lehet, két napig semmi, utána teljesen ugyanaz a levél, mint először, megspékelve annyival, hogy elfelejtette jóváhagyni, de már megtörtént, természetesen megint nem jött meg a pénz Kb. ezt kétszer játszottuk még el, utána már nem is válaszolt, vártam és küldtem egy végső határidőt, válasz nuku, a lejárat előtt egy nappal, utolsó levél, de abban már benne, hogy biztonságira is megy, utalás másnap megérkezett, még aznap csomagoltam, feladtam, értesítettem. Ma reggel megtaláltam az értékelését, ennyire kedveseket még nem írtak rólam, külön köszönte, a szuper, kifogástalan terméket, a gyorsaságot, mindent, a csomagolással is igen meg volt elégedve, viszont lehúzta az összes csillagom, kivéve a csomagolásét. Először kissé remegtem, nem tagadom, csúnya szavakat suttogtam, csak halkan, mert még alszik a család, szokásomtól eltérően írtam neki egy szép köszönő levelet, becsszóra semmi durvát, most is, mint végig normális hangnemben, de még életemben ilyen frappánsan nem fogalmaztam, személyeskedés, sértegetés nem volt benne, csupán én is köszönetet mondtam neki Érdekes esettanulmány volt Puszi mindenkinek, sok aranyos és kedves vevőt kívánok Nektek  Az emberek érdekesek és kiszámíthatatlanok.
--------------------
- Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.
- Miért ülsz ilyen egyenesen? Nyilván tartásod van?
- Az embernek három korszaka van: ifjúság, felnőttkor és a "remekül nézel ki..."
- A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart!
- Az öregségnek két fő tünete van: Az egyik a memóriazavar, a másikat elfelejtettem.
Kata
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-19 05:28
|
|
|
IDÉZET(kivett78 @ 2012-08-18 17:58)  Sziasztok!
Most én is hisztiznék megint egy kicsit, és tényleg csak kicsit. Semmi húdekomoly, és semmi konkrét, csak július 1 betette kicsit a kaput, és beszorult egy kis gőz. Úgy általánosságban. Azt minden eladó tudja, hogy az utalás beérkezését követően saját és közös érdek is minél rugalmasabban, lehetőleg aznap/másnap, de záros határidőn belül postázni (és mennyi topic alá is támasztja ezt!), szóval eszerint járok el én is, főleg ilyen ínséges időkben, amikor minden rendelés kincset ér. Eddig is működött, naponta egyszer netbank, beérkező utaláshoz tartozó rendelés csomagolása, irány a posta. Néha ez is kevés volt, mert jellemzően legkésőbb másnap jött is az érdeklődő levél, hogy mikor kapja a csomagot a vásárló. A legkirívóbb esetem az volt, amikor valaki rendelt, még aznap beszéltünk telefonon is, utalt, majd az utalás beérkezését követően felhívtam (mert ezt ígértem), hogy feladtam a csomagot. Másnap reggel várt az email, mégis mikor érkezik meg a csomagja?!? Biztos bennem van a hiba, de nem egyet kellett nyelnem, mire szépen meg tudtam válaszolni, hogy ahogy tegnap megbeszéltük, feladtam, és úton van, ettől kezdve a posta lesz az illetékes a kézbesítési konkrétumokkal kapcsolatban. Persze aznap oda is ért a csomag... (ezt is csak abból tudom, hogy a postától visszajelzést kapok a kikézbesített csomagokról, mert a vevő persze nem jelzett vissza, hogy rendben vagyunk). Szóval erre azért térem kicsit ki, mert amióta elvileg aznap jóváírják a bankok az utalásokat, egyre sűrűbben tapasztalom ezt a hozzáállást (nem csak itt), és egyre nagyobb energiámat vesz el a kedves ügyintézés. Főleg, amikor esetleg vásárlástól számított 2 hét eltelik az utalásig (én türelmes vagyok), de aznap kezdődik a csomag keresése... Persze pozitív az értékelés mindkét oldalról, hiszen rendben is zajlott minden (még rosszat sem tudnék mondani tényleg), csak nekem ezek olyan kis tüskék, és őszintén bántanak. Bocs, ha valakit untattam, jólesett kiírni. Maximálisan egyetértek, s jó, hogy leírtad - helyettem  Nem akartam emiatt "tollat fogni", de egyre gyakrabban tapasztalom én is. A tüskéket még csak-csak kiszedné valahogy az ember, de sajnos a csillagoknál is érkezik a lehúzás a lebonyolítás idejére. A vevők szerintem egy dologról maximálisan megfeledkeznek - vagy lehet, nem is számolnak vele: addig, amíg az utalás kb. 1 perc idejét veszi el, addig a termék csomagolása, címzés, postára menés, sorban állás, utána email írás a vevőnek bizony nem egy perc. Ráadásul szerencsés esetben az eladó nem csak 1 terméket ad el, hanem többet is  - ami által ez fokozottan jelentkezik. A múltkor 7 csomagot adtam fel, (kb. 1 hét termése volt, csak egyszerre jöttek az utalások), s ha hiszitek, ha nem, összesen 21 címzést kellett írnom. a 7 csomaghoz. Mivel vállakozóként adtam el ezeket, mindegyikről számlát írni(1), a csomagot megcímezni (2) és az ajánlott szelvényt (3), azaz 3x7=21. Ha a saját címemet is beleveszem, akkor összesen 42 címet írtam le - pedig csak 7 csomagom volt. Mindezt úgy, hogy termékenként kb. 200 ft hasznom van rajta, amiből még a jutalék, s az adó lejön. Szóval megállapítottam, hogy nem vagyok normális És így fognak eltűnni az olcsó termékek, mert egyszerűen nem éri meg a belefektetett időt...
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-19 05:43
|
|
|
IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-08-19 05:28)  Maximálisan egyetértek, s jó, hogy leírtad - helyettem  Nem akartam emiatt "tollat fogni", de egyre gyakrabban tapasztalom én is. A tüskéket még csak-csak kiszedné valahogy az ember, de sajnos a csillagoknál is érkezik a lehúzás a lebonyolítás idejére. A vevők szerintem egy dologról maximálisan megfeledkeznek - vagy lehet, nem is számolnak vele: addig, amíg az utalás kb. 1 perc idejét veszi el, addig a termék csomagolása, címzés, postára menés, sorban állás, utána email írás a vevőnek bizony nem egy perc. Ráadásul szerencsés esetben az eladó nem csak 1 terméket ad el, hanem többet is  - ami által ez fokozottan jelentkezik. A múltkor 7 csomagot adtam fel, (kb. 1 hét termése volt, csak egyszerre jöttek az utalások), s ha hiszitek, ha nem, összesen 21 címzést kellett írnom. a 7 csomaghoz. Mivel vállakozóként adtam el ezeket, mindegyikről számlát írni(1), a csomagot megcímezni (2) és az ajánlott szelvényt (3), azaz 3x7=21. Ha a saját címemet is beleveszem, akkor összesen 42 címet írtam le - pedig csak 7 csomagom volt. Mindezt úgy, hogy termékenként kb. 200 ft hasznom van rajta, amiből még a jutalék, s az adó lejön. Szóval megállapítottam, hogy nem vagyok normális És így fognak eltűnni az olcsó termékek, mert egyszerűen nem éri meg a belefektetett időt... Kiegészíteném az előző írásomat: a 7 termék ugye nem tűnik soknak, de a 42 leírt cím már igen - szerintem... "És így fognak eltűnni az olcsó termékek, mert egyszerűen nem éri meg a belefektetett időt..." úgy értettem, hogy az olcsó, új termékek. mert vállalkozóként csak a drágábbat éri meg árulni. Magánemberként, használtat persze más... úgy még vannak olcsó dolgok
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-20 08:34
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-08-18 18:37)  Szia! Várható volt, hogy a Bankok gyorsasága több reklamálót fog szülni. Én ebből nem csinálok gondot. 1 nap csak 1x megyek a postára. Na telefonon meg főleg nem hívom pont az ínséges idők miatt, hogy feladtam a cuccost. Viszont megírom neki és mellé a Ragszámot amivel feladtam. Tüskéket szedegesd ki szépen szemöldök csipesszel, nehogy sündisznócskává válj!   Igyekszem elkerülni a sün-létet, csak egyre nehezebb. Itt mindenkinek (eladónak és vevőnek egyaránt) van családja, és kezdem néha azt érezni, hogy az empátia veszik el (eladóként a vevőre mondom ezt, de biztosan van másik oldal is). Már néha csúnyát tudnék mondani (és az a baj, hogy olyannak is, aki nem feltétlenül szolgál rá), és félek, ez előbb-utóbb bekövetkezik. Persze tudom, a vevőnek mindig igaza van, de azért néha mégsem.
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-20 08:40
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(puttonyos8 @ 2012-08-19 05:43)  Kiegészíteném az előző írásomat: a 7 termék ugye nem tűnik soknak, de a 42 leírt cím már igen - szerintem... "És így fognak eltűnni az olcsó termékek, mert egyszerűen nem éri meg a belefektetett időt..." úgy értettem, hogy az olcsó, új termékek. mert vállalkozóként csak a drágábbat éri meg árulni. Magánemberként, használtat persze más... úgy még vannak olcsó dolgok  Jól kiegészítetted a "hisztimet", köszönöm. Sajnos annak nem örülök, hogy te is hasonló cipőben tipegsz, és rajtunk kívül tuti sokan mások is.  Már gondoltam rá, hogy automata üzenetben szépen megírom, hogy kérem mindenki megértését, családom van, háztartást vezetek, és meló mellett másodállásban csinálom ezt, naponta egyszer van érkezésem utalást nézegetni, csomagolni, postázni. Így is utalástól számított második napon ott a termék (általában, de később max a posta hibája miatt), mégis újra és újra érkeznek az esetenként indokolatlanul türelmetlen érdeklődések. Ezzel csak az a baj, hogy legtöbben nem foglalkoznak az automatikus levelemmel (hiszen rendszeresen kérik a számlaszámot is külön, automatikus, sőt, esetenként külön levél ellenére is).
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-20 16:50
|
|
|
IDÉZET(kivett78 @ 2012-08-20 09:40)  Jól kiegészítetted a "hisztimet", köszönöm. Sajnos annak nem örülök, hogy te is hasonló cipőben tipegsz, és rajtunk kívül tuti sokan mások is.  Már gondoltam rá, hogy automata üzenetben szépen megírom, hogy kérem mindenki megértését, családom van, háztartást vezetek, és meló mellett másodállásban csinálom ezt, naponta egyszer van érkezésem utalást nézegetni, csomagolni, postázni. Így is utalástól számított második napon ott a termék (általában, de később max a posta hibája miatt), mégis újra és újra érkeznek az esetenként indokolatlanul türelmetlen érdeklődések. Ezzel csak az a baj, hogy legtöbben nem foglalkoznak az automatikus levelemmel (hiszen rendszeresen kérik a számlaszámot is külön, automatikus, sőt, esetenként külön levél ellenére is). Én nemrég buktam el az évezred üzletét. A Váci Világi Vigalomban láttam egy tök jópofa eladót, csak "Lecarom" márkanevű cuccokat árult, de abból mindent: tablettát, italt, komolyan mindent! Na, ott kellett volna bevásárolnom, és árulnom kellett volna nektek  ragyásra kereshettem volna magam.  Mindenki megtalálta volna a hozzá illő "Lecarom" terméket nálam. Hát, erősen úgy érzem, hogy ezt most már elszalasztottam... Ragyás pedig nem a sok pénztől leszek ezek után, attól tartok, hanem teljesen magánúton.  Sz.
--------------------
Karikát tartó sapkás bácsival vigyázzállásban beszélgetni tilos!
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-20 18:44
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(Szilvocs @ 2012-08-20 16:50)  Én nemrég buktam el az évezred üzletét. A Váci Világi Vigalomban láttam egy tök jópofa eladót, csak "Lecarom" márkanevű cuccokat árult, de abból mindent: tablettát, italt, komolyan mindent! Na, ott kellett volna bevásárolnom, és árulnom kellett volna nektek  ragyásra kereshettem volna magam.  Mindenki megtalálta volna a hozzá illő "Lecarom" terméket nálam. Hát, erősen úgy érzem, hogy ezt most már elszalasztottam... Ragyás pedig nem a sok pénztől leszek ezek után, attól tartok, hanem teljesen magánúton.  Sz. Hiszed vagy nem, már tényleg gondolkodtam lecarom tablettán. Málnáson.  Ha szerzel, mindenképpen szólj, vevő leszek rá!
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-20 18:58
|
|
|
IDÉZET(kivett78 @ 2012-08-20 19:44)  Hiszed vagy nem, már tényleg gondolkodtam lecarom tablettán. Málnáson. Ha szerzel, mindenképpen szólj, vevő leszek rá!  Tudod mi az? Sima szőlőcukor.  Nálunk van a közértbe de csak citromos 120 Ft.
--------------------
Julianna
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-20 19:09
|
|
|
IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-08-20 19:58)  Tudod mi az? Sima szőlőcukor.  Nálunk van a közértbe de csak citromos 120 Ft.  Suzika, te miket nem tudsz...! <elismerésselnéz> Bár, már a múltkor elámultam rajtad, be is akartam neked szólni az egyik topikban, de már nem találtam vissza hozzá, hogy melyik volt az: épp ecsetelted, hogy mennyi rengeteg mail fiókod van egybe irányítva.  Be akartam szólni, hogy Te ilyen nagyban nyomatod, hogy ennyi rengeteg leveleződ van?  Sz.
--------------------
Karikát tartó sapkás bácsival vigyázzállásban beszélgetni tilos!
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-20 19:25
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-08-20 18:58)  Tudod mi az? Sima szőlőcukor.  Nálunk van a közértbe de csak citromos 120 Ft. Igen, tudom. Citromosban (ezt azért tudom, mert nagyon nem szeretem) és málnásban (ezt nagyon szeretem), meg valami harmadik ízben (meg sem jegyeztem) van elvileg. Neten néztem, de futárpostával inkább nem szeretem.
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-20 19:41
|
|
|
IDÉZET(kivett78 @ 2012-08-20 20:25)  Igen, tudom. Citromosban (ezt azért tudom, mert nagyon nem szeretem) és málnásban (ezt nagyon szeretem), meg valami harmadik ízben (meg sem jegyeztem) van elvileg. Neten néztem, de futárpostával inkább nem szeretem.  Na majd ha látok nálunk málnást akkor sikítok
--------------------
Julianna
|
|
|
|
|
|
  |
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|