Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

Reply to this topicStart new topic
> epilátor, vélemény sürgős
angicsek0103
hozzászólás 2012-07-18 17:24
Létrehozva: #1

Újonc
*

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2009-09-09 14:15
Azonosító: 14 692 104

ajánljatok kértek epilátort, és vélemény róla? azt mondják betöri a szőröket, meg könnyebben befelénő utána strb....nekem nincs tapasztalatom

Go to the top of the page

+Quote Post

Givenchy77
hozzászólás 2012-07-18 18:01
Létrehozva: #2

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2010-12-17 05:30
Azonosító: 1 413 443

IDÉZET(angicsek0103 @ 2012-07-18 18:24) *
ajánljatok kértek epilátort, és vélemény róla? azt mondják betöri a szőröket, meg könnyebben befelénő utána strb....nekem nincs tapasztalatom

Philips Satinelle, valami régebbi tökegyszerű verzió: szerintem nem tör az be semmit, engem se tudott. mosking.gif Bazi jó (volna), sokáig oda a gond, de mióta megvan a gyerek, amikor ébren van, inkább vele foglalkozok, amikor alszik, ebben a pici lakásban túl hangos ezzel izékélni. Régebben meg elég lusta voltam nekiesni.
Ha van rá hajlandóság, idő és lehetőség, meg bírod hogy tépik a szőrödet, és kibírod, hogy napokig már szőrös a lábad de még növeszteni kell hogy jól vigye, akkor neked való a készség. rolleyes.gif

--------------------
"Hát - vége a dalnak, bizonyságul annak, hogy bizony, vannak olyan dolgok, Uraim! amit hiába - akarnak!" L.Á.

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-07-18 18:26
Létrehozva: #3

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(Givenchy77 @ 2012-07-18 19:01) *
Philips Satinelle, valami régebbi tökegyszerű verzió: szerintem nem tör az be semmit, engem se tudott. mosking.gif Bazi jó (volna), sokáig oda a gond, de mióta megvan a gyerek, amikor ébren van, inkább vele foglalkozok, amikor alszik, ebben a pici lakásban túl hangos ezzel izékélni. Régebben meg elég lusta voltam nekiesni.
Ha van rá hajlandóság, idő és lehetőség, meg bírod hogy tépik a szőrödet, és kibírod, hogy napokig már szőrös a lábad de még növeszteni kell hogy jól vigye, akkor neked való a készség. rolleyes.gif

good2.gif

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

agi228
hozzászólás 2012-07-18 19:13
Létrehozva: #4

Ági

Regisztrált: 2010-12-16 02:18
Innen: USA/Florida
Azonosító: 1 413 036

Az enyem remington,es semmi baj vele,a boromnek sem.

--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!

+Quote Post

bonora1982
hozzászólás 2012-07-18 19:43
Létrehozva: #5

Fórumozó

Regisztrált: 2009-12-01 12:51
Azonosító: 15 573 869

Nekem braun silk epil-em van már vagy 10 éve. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az az egy baj van csak az epilálással hogy időigényes,gyerek mellett nem mindig van rá idő. Így marad a borotva,vagy a gyantacsík. Giv-vel értek most én is egyet

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-07-19 23:31
Létrehozva: #6

ooooooooooooooooooooo

thank_you.gif

--------------------

+Quote Post

Csillag_Hajnalka
hozzászólás 2012-07-20 06:58
Létrehozva: #7

Lelkes újonc
**

Regisztrált: 2008-01-02 11:16
Azonosító: 9 512 435

IDÉZET(angicsek0103 @ 2012-07-18 17:24) *

Szia!

Nekem is van, Braun Silk epil, már kb. 6-7 éve. Eleinte még használtam, aztán hanyagoltam, most az idén még elő sem vettem. Szerintem fájós a használata, talán van egy tipp rá, hogy fürdés után kell beindítani, akkor nem annyira nyűgös dolog. Nekem jobban bejönnek a bolti gyanta csíkok. Pár éve jártam kozmetikushoz gyantáztatni az is jó volt, most is mennék, csak nincs rá "anyagi fedezetem". nature.gif nature.gif

--------------------
Angyal, vidd meg a hírt az égből,
Mindig új élet lesz a vérből.
Találkoztak ők már néhányszor
–A költő, a szamár, s a pásztor –
Az alomban, a jászol mellett,
Ha az Élet elevent ellett,
A Csodát most is ők vigyázzák,
Leheletükkel állnak strázsát,
Mert Csillag ég, hasad a hajnal,
Mondd meg nekik, –
mennyből az angyal

+Quote Post

sarkanydino
hozzászólás 2012-07-21 07:29
Létrehozva: #8

Újonc
*

Regisztrált: 2012-07-02 06:47
Azonosító: 1 572 170

IDÉZET(angicsek0103 @ 2012-07-18 17:24) *

Szia!

Nekem is Braun Silk epil-em van, már több éve használom hónaljra és bikinivonalra is. Nem mondom, hogy kellemes érzés,
de a lábamon már meg sem érzem. Van úgy, hogy pár szál bőr alá nő, de bőrtől függően elég könnyen eltávolítható. Bár ha érzékeny,
problémás bőröd van, nem ajánlom.
Nemrég, amikor kozmetikusnál jártam arctisztításon, bejött egy anyuka a lányával, hogy epilátort használt, és sok szőrszál a bőr alá nőtt. Azt ajánlotta neki, hogy fűrdés után, mindig
dörzsölje át a bőrét, majd testápolózza be, hogy felpuhuljon, és tudjon kibújni a szőrszál. De mivel nem csak a bőr alá nőtt, hanem be is gyulladt, így azt javasolta, hogy
térjen át a gyantára.
Remélem tudtam segíteni smile.gif Üdv

+Quote Post

agi228
hozzászólás 2012-07-21 18:16
Létrehozva: #9

Ági

Irja itt mindenki a tapasztalatat,de annyira azert megsem surgos hogy visszanezzen a topiknyito........ ohmy.gif

Az osszes hozzaszolo neveben: Szivesen,maskor is! headbang.gif

--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!

+Quote Post

Moncsi198lexi
hozzászólás 2012-07-21 18:39
Létrehozva: #10

Lelkes fórumozó

Regisztrált: 2011-03-25 12:14
Azonosító: 1 419 988

IDÉZET(agi228 @ 2012-07-21 18:16) *
Irja itt mindenki a tapasztalatat,de annyira azert megsem surgos hogy visszanezzen a topiknyito........ ohmy.gif

Lehet azóta epilál rolleyes.gif

Remélem,ha olvassa,nem sértödik meg ezért.

A hozzászólást -Moncsi198lexi- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-21 18:39

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-07-21 22:09
Létrehozva: #11

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(Moncsi198lexi @ 2012-07-21 19:39) *
Lehet azóta epilál rolleyes.gif

Remélem,ha olvassa,nem sértödik meg ezért.

Miért, az baj lenne?

--------------------

+Quote Post

Moncsi198lexi
hozzászólás 2012-07-22 06:41
Létrehozva: #12

Lelkes fórumozó

Regisztrált: 2011-03-25 12:14
Azonosító: 1 419 988

IDÉZET(cit1rom @ 2012-07-21 22:09) *
Miért, az baj lenne?

Nem akartam megbántani,de tényleg,nyit egy topikot,véleményt,tapasztalatot kér.Aztán meg egy köszönöm sem jár.
Lehet nem is volt belépve azóta,ezért irtam,hogy remélem,nem bántottam meg,hiszen nem tudom az okát,hogy miért nem írt azóta a topikjába.

+Quote Post

kotrics79
hozzászólás 2012-07-22 11:05
Létrehozva: #13

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2006-12-10 13:28
Azonosító: 6 326 557

IDÉZET(agi228 @ 2012-07-21 19:16) *

Pont mint a kaktusztüskénél unsure.gif

--------------------
A sérült gyöngyszemet ki lehet csiszolni és visszanyerheti eredeti fényét, de a könnyelműen kiejtett szónak nincsen orvossága.

+Quote Post

Csillag_Hajnalka
hozzászólás 2012-07-22 12:11
Létrehozva: #14

Lelkes újonc
**

Regisztrált: 2008-01-02 11:16
Azonosító: 9 512 435

IDÉZET(agi228 @ 2012-07-21 18:16) *

Hm, ezen már én is agyaltam régebben... "Keresem" rovatban, x terméket y méretben keres valaki. Nekem éppen van olyan, fényképezem, feltöltöm, aztán semmi....

--------------------
Angyal, vidd meg a hírt az égből,
Mindig új élet lesz a vérből.
Találkoztak ők már néhányszor
–A költő, a szamár, s a pásztor –
Az alomban, a jászol mellett,
Ha az Élet elevent ellett,
A Csodát most is ők vigyázzák,
Leheletükkel állnak strázsát,
Mert Csillag ég, hasad a hajnal,
Mondd meg nekik, –
mennyből az angyal

+Quote Post

agi228
hozzászólás 2012-07-22 13:40
Létrehozva: #15

Ági

IDÉZET(kotrics79 @ 2012-07-22 04:05) *
Pont mint a kaktusztüskénél unsure.gif

Kaktusz tusket megnyitottam,elolvastam,majd elgondolkodtam ,hogy miert nem orvoshoz viszi topiknyitas helyett...
Azota vissza sem neztem. Sok segitsegkeros topik van,hogy meg egy koszonomot sem irnak vissza.....

--------------------

+Quote Post

vitagora
hozzászólás 2012-07-22 23:03
Létrehozva: #16

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2010-12-26 10:01
Azonosító: 1 414 211

IDÉZET(agi228 @ 2012-07-22 14:40) *
Kaktusz tusket megnyitottam,elolvastam,majd elgondolkodtam ,hogy miert nem orvoshoz viszi topiknyitas helyett...
Azota vissza sem neztem. Sok segitsegkeros topik van,hogy meg egy koszonomot sem irnak vissza.....

Hát mert nem mindig egyszerű ám eljutni orvoshoz, főleg most nyáron, a szabadságolások idején.
Természetesen, ha baj van, menni kell, de több órát várni a sebészeten, ha másként is megoldható?

Én örülök annak a topiknak, mert ugyan tudtam erről a paradicsom-dologról, de már teljesen elfeledkeztem róla, nem árt néha újból hallani praktikákról.

--------------------

Ha valaki mindjárt kezdetben bizonyosságot akar, kétségek közt fogja végezni. De ha mérsékli magát, és a kételyekkel kezdi, akkor el fog jutni a bizonyosságig.

Francis Bacon

+Quote Post

agi228
hozzászólás 2012-07-23 13:18
Létrehozva: #17

Ági

IDÉZET(vitagora @ 2012-07-22 16:03) *
Hát mert nem mindig egyszerű ám eljutni orvoshoz, főleg most nyáron, a szabadságolások idején.
Természetesen, ha baj van, menni kell, de több órát várni a sebészeten, ha másként is megoldható?

Én örülök annak a topiknak, mert ugyan tudtam erről a paradicsom-dologról, de már teljesen elfeledkeztem róla, nem árt néha újból hallani praktikákról.

Mikor az enyemek kicsik voltak,meg nem volt internet es TeszVesz forum sem. Viszont volt telefonom es vedonom es gyermekorvosom is. Vagy ugyelet,akiket felhivhattam es megbizhato valaszt kaptam. Ha itt kerdezi,olyan mintha a szomszedasszonyat kerdezni...

De ez az en velemenyem,es nem kell vele egyeterteni. smile.gif

--------------------

+Quote Post

vitagora
hozzászólás 2012-07-23 17:05
Létrehozva: #18

Tapasztalt fórumozó

IDÉZET(agi228 @ 2012-07-23 14:18) *
Mikor az enyemek kicsik voltak,meg nem volt internet es TeszVesz forum sem. Viszont volt telefonom es vedonom es gyermekorvosom is. Vagy ugyelet,akiket felhivhattam es megbizhato valaszt kaptam. Ha itt kerdezi,olyan mintha a szomszedasszonyat kerdezni...

De ez az en velemenyem,es nem kell vele egyeterteni. smile.gif

Így van, amíg nem volt net, addig másként oldotta meg mindenki az efféle gondokat, sőt, nagyanyáink idejében, amikor telefon sem volt, akkor is találtak rá megoldást.

Ha pl. infókra volt szükségünk, beültünk órákra a Széchenyi-könyvtárba, ma csak beírjuk a Google-ba és máris rengeteg találatot kapunk, és otthonról el tudjuk végezni azt a munkát, amiért régen órákat könyvtáraztunk.

Sőt, régen ha árulni akartunk, akkor nyitottunk egy boltot vagy kimentünk a piacra, ma már ez is megoldott itthonról a net segítségével.

Itt valamit megkérdezni azért nem olyan, mintha a szomszédasszonyt faggatnám, mert ő vagy tudja vagy nem, itt pedig - gondolom, az válaszol, aki érdemben tud rá választ adni.

--------------------

Ha valaki mindjárt kezdetben bizonyosságot akar, kétségek közt fogja végezni. De ha mérsékli magát, és a kételyekkel kezdi, akkor el fog jutni a bizonyosságig.

Francis Bacon

+Quote Post

agi228
hozzászólás 2012-07-23 17:40
Létrehozva: #19

Ági

IDÉZET(vitagora @ 2012-07-23 10:05) *
Így van, amíg nem volt net, addig másként oldotta meg mindenki az efféle gondokat, sőt, nagyanyáink idejében, amikor telefon sem volt, akkor is találtak rá megoldást.

Ha pl. infókra volt szükségünk, beültünk órákra a Széchenyi-könyvtárba, ma csak beírjuk a Google-ba és máris rengeteg találatot kapunk, és otthonról el tudjuk végezni azt a munkát, amiért régen órákat könyvtáraztunk.
Sőt, régen ha árulni akartunk, akkor nyitottunk egy boltot vagy kimentünk a piacra, ma már ez is megoldott itthonról a net segítségével.

Itt valamit megkérdezni azért nem olyan, mintha a szomszédasszonyt faggatnám, mert ő vagy tudja vagy nem, itt pedig - gondolom, az válaszol, aki érdemben tud rá választ adni.

A konyvtarnaik is meg van a hangulata,imadom es a mai naig jarok a largoi konyvtarba smile.gif Egyebkent igazad van,de adtak mar itt szem arpara olyan tanacsot is,hogy nem kell ahhoz orvos,mert zsakvarrotuvel nagyszeruen ki lehet szurni.... Sokan emlekeznek ra.

De,mint mondtam ez az en velemenyem. Mindenesetre ha valaki itt ker tanacsot barmiben,a minimum az lenne hogy egyszer visszanezzen,es megkoszonje.

--------------------

+Quote Post

vitagora
hozzászólás 2012-07-23 22:56
Létrehozva: #20

Tapasztalt fórumozó

IDÉZET(agi228 @ 2012-07-23 18:40) *
A konyvtarnaik is meg van a hangulata,imadom es a mai naig jarok a largoi konyvtarba smile.gif Egyebkent igazad van,de adtak mar itt szem arpara olyan tanacsot is,hogy nem kell ahhoz orvos,mert zsakvarrotuvel nagyszeruen ki lehet szurni.... Sokan emlekeznek ra.

De,mint mondtam ez az en velemenyem. Mindenesetre ha valaki itt ker tanacsot barmiben,a minimum az lenne hogy egyszer visszanezzen,es megkoszonje.

A könyvtárakat én is szeretem, szoktam könyveket kölcsönözni, de órákra beülni most egy kicsit nehézkes lenne számomra, így jó, hogy van net.

Hehe, a zsákvarrótűs tanácsra én is emlékszem, most is feláll a szőr a hátamon, brrr.

Az utolsó mondatban leírtakkal egyetértek, igazad van.

--------------------

Francis Bacon

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: