|
  |
epilátor, vélemény sürgős |
|
|
|
|
2012-07-18 17:24
|
Újonc

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2009-09-09 14:15
Azonosító: 14 692 104
|
ajánljatok kértek epilátort, és vélemény róla? azt mondják betöri a szőröket, meg könnyebben befelénő utána strb....nekem nincs tapasztalatom
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-18 18:01
|
|
|
IDÉZET(angicsek0103 @ 2012-07-18 18:24)  ajánljatok kértek epilátort, és vélemény róla? azt mondják betöri a szőröket, meg könnyebben befelénő utána strb....nekem nincs tapasztalatom Philips Satinelle, valami régebbi tökegyszerű verzió: szerintem nem tör az be semmit, engem se tudott.  Bazi jó (volna), sokáig oda a gond, de mióta megvan a gyerek, amikor ébren van, inkább vele foglalkozok, amikor alszik, ebben a pici lakásban túl hangos ezzel izékélni. Régebben meg elég lusta voltam nekiesni. Ha van rá hajlandóság, idő és lehetőség, meg bírod hogy tépik a szőrödet, és kibírod, hogy napokig már szőrös a lábad de még növeszteni kell hogy jól vigye, akkor neked való a készség.
--------------------
"Hát - vége a dalnak, bizonyságul annak, hogy bizony, vannak olyan dolgok, Uraim! amit hiába - akarnak!" L.Á.
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-18 18:26
|
|
|
IDÉZET(Givenchy77 @ 2012-07-18 19:01)  Philips Satinelle, valami régebbi tökegyszerű verzió: szerintem nem tör az be semmit, engem se tudott.  Bazi jó (volna), sokáig oda a gond, de mióta megvan a gyerek, amikor ébren van, inkább vele foglalkozok, amikor alszik, ebben a pici lakásban túl hangos ezzel izékélni. Régebben meg elég lusta voltam nekiesni. Ha van rá hajlandóság, idő és lehetőség, meg bírod hogy tépik a szőrödet, és kibírod, hogy napokig már szőrös a lábad de még növeszteni kell hogy jól vigye, akkor neked való a készség. 
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-18 19:13
|
|
|
Az enyem remington,es semmi baj vele,a boromnek sem.
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-18 19:43
|
|
|
Nekem braun silk epil-em van már vagy 10 éve. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Az az egy baj van csak az epilálással hogy időigényes,gyerek mellett nem mindig van rá idő. Így marad a borotva,vagy a gyantacsík. Giv-vel értek most én is egyet
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-19 23:31
|
|
|
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-20 06:58
|
Lelkes újonc

Regisztrált: 2008-01-02 11:16
Azonosító: 9 512 435
|
IDÉZET(angicsek0103 @ 2012-07-18 17:24)  ajánljatok kértek epilátort, és vélemény róla? azt mondják betöri a szőröket, meg könnyebben befelénő utána strb....nekem nincs tapasztalatom Szia! Nekem is van, Braun Silk epil, már kb. 6-7 éve. Eleinte még használtam, aztán hanyagoltam, most az idén még elő sem vettem. Szerintem fájós a használata, talán van egy tipp rá, hogy fürdés után kell beindítani, akkor nem annyira nyűgös dolog. Nekem jobban bejönnek a bolti gyanta csíkok. Pár éve jártam kozmetikushoz gyantáztatni az is jó volt, most is mennék, csak nincs rá "anyagi fedezetem".
--------------------
Angyal, vidd meg a hírt az égből, Mindig új élet lesz a vérből. Találkoztak ők már néhányszor –A költő, a szamár, s a pásztor – Az alomban, a jászol mellett, Ha az Élet elevent ellett, A Csodát most is ők vigyázzák, Leheletükkel állnak strázsát, Mert Csillag ég, hasad a hajnal, Mondd meg nekik, – mennyből az angyal
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-21 07:29
|
Újonc

Regisztrált: 2012-07-02 06:47
Azonosító: 1 572 170
|
IDÉZET(angicsek0103 @ 2012-07-18 17:24)  ajánljatok kértek epilátort, és vélemény róla? azt mondják betöri a szőröket, meg könnyebben befelénő utána strb....nekem nincs tapasztalatom Szia! Nekem is Braun Silk epil-em van, már több éve használom hónaljra és bikinivonalra is. Nem mondom, hogy kellemes érzés, de a lábamon már meg sem érzem. Van úgy, hogy pár szál bőr alá nő, de bőrtől függően elég könnyen eltávolítható. Bár ha érzékeny, problémás bőröd van, nem ajánlom. Nemrég, amikor kozmetikusnál jártam arctisztításon, bejött egy anyuka a lányával, hogy epilátort használt, és sok szőrszál a bőr alá nőtt. Azt ajánlotta neki, hogy fűrdés után, mindig dörzsölje át a bőrét, majd testápolózza be, hogy felpuhuljon, és tudjon kibújni a szőrszál. De mivel nem csak a bőr alá nőtt, hanem be is gyulladt, így azt javasolta, hogy térjen át a gyantára. Remélem tudtam segíteni  Üdv
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-21 18:16
|
|
|
Irja itt mindenki a tapasztalatat,de annyira azert megsem surgos hogy visszanezzen a topiknyito........ Az osszes hozzaszolo neveben: Szivesen,maskor is!
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-21 18:39
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-07-21 18:16)  Irja itt mindenki a tapasztalatat,de annyira azert megsem surgos hogy visszanezzen a topiknyito........ Az osszes hozzaszolo neveben: Szivesen,maskor is!  Lehet azóta epilál  Remélem,ha olvassa,nem sértödik meg ezért.
A hozzászólást -Moncsi198lexi- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-21 18:39
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-21 22:09
|
|
|
IDÉZET(Moncsi198lexi @ 2012-07-21 19:39)  Lehet azóta epilál  Remélem,ha olvassa,nem sértödik meg ezért. Miért, az baj lenne?
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-22 06:41
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-07-21 22:09)  Miért, az baj lenne? Nem akartam megbántani,de tényleg,nyit egy topikot,véleményt,tapasztalatot kér.Aztán meg egy köszönöm sem jár. Lehet nem is volt belépve azóta,ezért irtam,hogy remélem,nem bántottam meg,hiszen nem tudom az okát,hogy miért nem írt azóta a topikjába.
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-22 11:05
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-07-21 19:16)  Irja itt mindenki a tapasztalatat,de annyira azert megsem surgos hogy visszanezzen a topiknyito........ Az osszes hozzaszolo neveben: Szivesen,maskor is!  Pont mint a kaktusztüskénél
--------------------
A sérült gyöngyszemet ki lehet csiszolni és visszanyerheti eredeti fényét, de a könnyelműen kiejtett szónak nincsen orvossága.
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-22 12:11
|
Lelkes újonc

Regisztrált: 2008-01-02 11:16
Azonosító: 9 512 435
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-07-21 18:16)  Irja itt mindenki a tapasztalatat,de annyira azert megsem surgos hogy visszanezzen a topiknyito........ Az osszes hozzaszolo neveben: Szivesen,maskor is!  Hm, ezen már én is agyaltam régebben... "Keresem" rovatban, x terméket y méretben keres valaki. Nekem éppen van olyan, fényképezem, feltöltöm, aztán semmi....
--------------------
Angyal, vidd meg a hírt az égből, Mindig új élet lesz a vérből. Találkoztak ők már néhányszor –A költő, a szamár, s a pásztor – Az alomban, a jászol mellett, Ha az Élet elevent ellett, A Csodát most is ők vigyázzák, Leheletükkel állnak strázsát, Mert Csillag ég, hasad a hajnal, Mondd meg nekik, – mennyből az angyal
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-22 13:40
|
|
|
IDÉZET(kotrics79 @ 2012-07-22 04:05)  Pont mint a kaktusztüskénél  Kaktusz tusket megnyitottam,elolvastam,majd elgondolkodtam ,hogy miert nem orvoshoz viszi topiknyitas helyett... Azota vissza sem neztem. Sok segitsegkeros topik van,hogy meg egy koszonomot sem irnak vissza.....
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-22 23:03
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-07-22 14:40)  Kaktusz tusket megnyitottam,elolvastam,majd elgondolkodtam ,hogy miert nem orvoshoz viszi topiknyitas helyett... Azota vissza sem neztem. Sok segitsegkeros topik van,hogy meg egy koszonomot sem irnak vissza..... Hát mert nem mindig egyszerű ám eljutni orvoshoz, főleg most nyáron, a szabadságolások idején. Természetesen, ha baj van, menni kell, de több órát várni a sebészeten, ha másként is megoldható? Én örülök annak a topiknak, mert ugyan tudtam erről a paradicsom-dologról, de már teljesen elfeledkeztem róla, nem árt néha újból hallani praktikákról.
--------------------
Ha valaki mindjárt kezdetben bizonyosságot akar, kétségek közt fogja végezni. De ha mérsékli magát, és a kételyekkel kezdi, akkor el fog jutni a bizonyosságig.
Francis Bacon
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-23 13:18
|
|
|
IDÉZET(vitagora @ 2012-07-22 16:03)  Hát mert nem mindig egyszerű ám eljutni orvoshoz, főleg most nyáron, a szabadságolások idején. Természetesen, ha baj van, menni kell, de több órát várni a sebészeten, ha másként is megoldható?
Én örülök annak a topiknak, mert ugyan tudtam erről a paradicsom-dologról, de már teljesen elfeledkeztem róla, nem árt néha újból hallani praktikákról. Mikor az enyemek kicsik voltak,meg nem volt internet es TeszVesz forum sem. Viszont volt telefonom es vedonom es gyermekorvosom is. Vagy ugyelet,akiket felhivhattam es megbizhato valaszt kaptam. Ha itt kerdezi,olyan mintha a szomszedasszonyat kerdezni... De ez az en velemenyem,es nem kell vele egyeterteni.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-23 17:05
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-07-23 14:18)  Mikor az enyemek kicsik voltak,meg nem volt internet es TeszVesz forum sem. Viszont volt telefonom es vedonom es gyermekorvosom is. Vagy ugyelet,akiket felhivhattam es megbizhato valaszt kaptam. Ha itt kerdezi,olyan mintha a szomszedasszonyat kerdezni... De ez az en velemenyem,es nem kell vele egyeterteni.  Így van, amíg nem volt net, addig másként oldotta meg mindenki az efféle gondokat, sőt, nagyanyáink idejében, amikor telefon sem volt, akkor is találtak rá megoldást. Ha pl. infókra volt szükségünk, beültünk órákra a Széchenyi-könyvtárba, ma csak beírjuk a Google-ba és máris rengeteg találatot kapunk, és otthonról el tudjuk végezni azt a munkát, amiért régen órákat könyvtáraztunk. Sőt, régen ha árulni akartunk, akkor nyitottunk egy boltot vagy kimentünk a piacra, ma már ez is megoldott itthonról a net segítségével. Itt valamit megkérdezni azért nem olyan, mintha a szomszédasszonyt faggatnám, mert ő vagy tudja vagy nem, itt pedig - gondolom, az válaszol, aki érdemben tud rá választ adni.
--------------------
Ha valaki mindjárt kezdetben bizonyosságot akar, kétségek közt fogja végezni. De ha mérsékli magát, és a kételyekkel kezdi, akkor el fog jutni a bizonyosságig.
Francis Bacon
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-23 17:40
|
|
|
IDÉZET(vitagora @ 2012-07-23 10:05)  Így van, amíg nem volt net, addig másként oldotta meg mindenki az efféle gondokat, sőt, nagyanyáink idejében, amikor telefon sem volt, akkor is találtak rá megoldást.
Ha pl. infókra volt szükségünk, beültünk órákra a Széchenyi-könyvtárba, ma csak beírjuk a Google-ba és máris rengeteg találatot kapunk, és otthonról el tudjuk végezni azt a munkát, amiért régen órákat könyvtáraztunk. Sőt, régen ha árulni akartunk, akkor nyitottunk egy boltot vagy kimentünk a piacra, ma már ez is megoldott itthonról a net segítségével.
Itt valamit megkérdezni azért nem olyan, mintha a szomszédasszonyt faggatnám, mert ő vagy tudja vagy nem, itt pedig - gondolom, az válaszol, aki érdemben tud rá választ adni. A konyvtarnaik is meg van a hangulata,imadom es a mai naig jarok a largoi konyvtarba  Egyebkent igazad van,de adtak mar itt szem arpara olyan tanacsot is,hogy nem kell ahhoz orvos,mert zsakvarrotuvel nagyszeruen ki lehet szurni.... Sokan emlekeznek ra. De,mint mondtam ez az en velemenyem. Mindenesetre ha valaki itt ker tanacsot barmiben,a minimum az lenne hogy egyszer visszanezzen,es megkoszonje.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-07-23 22:56
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-07-23 18:40)  A konyvtarnaik is meg van a hangulata,imadom es a mai naig jarok a largoi konyvtarba  Egyebkent igazad van,de adtak mar itt szem arpara olyan tanacsot is,hogy nem kell ahhoz orvos,mert zsakvarrotuvel nagyszeruen ki lehet szurni.... Sokan emlekeznek ra. De,mint mondtam ez az en velemenyem. Mindenesetre ha valaki itt ker tanacsot barmiben,a minimum az lenne hogy egyszer visszanezzen,es megkoszonje. A könyvtárakat én is szeretem, szoktam könyveket kölcsönözni, de órákra beülni most egy kicsit nehézkes lenne számomra, így jó, hogy van net. Hehe, a zsákvarrótűs tanácsra én is emlékszem, most is feláll a szőr a hátamon, brrr. Az utolsó mondatban leírtakkal egyetértek, igazad van.
--------------------
Francis Bacon
|
|
|
|
|
|
  |
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|