IDÉZET(agi228 @ 2012-10-30 16:53)

Sajnos itt is szinte csak belfoldi hirek vannak,a kulpolitika csak erintoleges es csak nagyvonalakban.

A szocsatat neztem,azt hiszem 3 volt. A YouTube-on biztosan megtalalod oket.
Izééé, hát azt elfelejtettem mondani, hogy angolul - bár tanulok - de sajnos nem tudok

A múltkor a fiam zeneiskolája előtt (egy szép villaépület, de sajnos már azóta elköltöztettek minket onnan) megkérdezte tőlem egy turista házaspár angolul, hogy ez milyen épület? Mire összeszedtem magam és válaszoltam, hogy school. Aztán ráébredtem, hogy én ennél SOKKAL TÖBBET

tudok angolul, és kiegészítettem: music school. Ők meg azt hitték, hogy én beszélek angolul, s nem érték be ennyivel, erre a szemben lévő épületet is megkérdezték (az meg egy templom volt). De nem fogtak ám meg, mondtam, hogy : church

És ekkor végre elégedetten továbbmentek, megköszönve. Ez volt életem első (mélyenszántó

) angol párbeszéde...
Szóval az ATV szinkronizálva adta le - majd azért megpróbálom megkeresni valahol, csak mindig kevés az időm

Azért az sem lehet semmi, amilyen munkarended Neked van... Az egész napod szét van szabdalva...
Ja, és azért az kicsit más, ha Amerikában csak belföldi hírek vannak
A hozzászólást -puttonyos8- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-30 17:55