|
  |
Hiszti Topik |
|
|
|
|
2012-04-05 16:55
|
|
|
IDÉZET(jatekkastely @ 2012-04-05 10:01)  Ezt azonnal megtettem, miután párom első szitoksorozatomat végighallgatta...  Felhívták figyelmemet, hogy körültekintően kell az értékelések készítésénél eljárni. Ennyi. Ezt én is tudtam, és nem vitatom, hogy nagyot bakiztam, de valamiért ebben nem tudnak segíteni. Kijelöltem mindent, amit nem akartam értékelni, és rányomtam a kijelölés megfordítására. Sajnos utóbbi ezek szerint nem sikerült, és automatice dobtam a tovább-ot (még épp láttam a felhasználóneveket, és feltűnt a hibám, de sajnos már késő volt). Most már minden mindegy alapon leértékeltem a rendben lévő csoportot, legalább a tényleg korrekt partnerek is rendben vannak. Nem a jutalék bosszant, hanem az, hogy vannak kifejezetten válaszolni nem akaró, nem elérhető, nem reagáló, hetek óta húzom-halogatom vevők, akiket azért külön szerettem volna értékeléssel jutalmazni (péntekig vártam volna - gondoltam Húsvét előtti utolsó napon már biztosan nem kell tőlük pénzre/utalásra/válaszra számítanom). Így jártam.  Sajnálom. Ezek után még kevésbé fognak igyekezni a problémás vevők. Nekem szerencsére most "csak" egy nehéz esetem van. 11 napja írta, hogy eddig azért nem utalt az 1 hónapja leütött termék után, és nem is válaszolt egyetlen levelemre sem, mert meghalt a nagymamája. Részvétet kívántam neki, de - az értékeléseibe belenézve - megfordult a fejemben, hogy hány nagymamája halhatott már meg, amikor nem akart fizetni.  Ma újra írtam, hogy hónap eleje van, fizetés környéke, talán itt lenne az ideje az utalásnak.
--------------------
- Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.
- Miért ülsz ilyen egyenesen? Nyilván tartásod van?
- Az embernek három korszaka van: ifjúság, felnőttkor és a "remekül nézel ki..."
- A kisbaba olyan, mint a Nescafé. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart!
- Az öregségnek két fő tünete van: Az egyik a memóriazavar, a másikat elfelejtettem.
Kata
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-05 18:44
|
|
|
Jovok hisztizni,ha ugy tetszik savanyu a szolo. Unom mar,hogy egyes eladok egy-az egyben ellopjak bizonyos termekeim leirasat. Ezek a leirasok a webaruhazambol szarmaznak,ahol a fooldalon fel van tuntetve,hogy a reszleges es teljes masolas tilos. Ezeket a leirasokat eleg komoly munka aran hoztam ossze,mivel gyogynovenykivonatokat tartalmaznak a keszitmenyek,es minden egyes adalekanyag hatasat fel kellett kutatnom,majd angolrol magyarra forditanom. Van olyan elado,aki ertekelesei alapjan kb 7 millio forintot keresett itt a piacteren,az en leirasommal az elmult 90 nap alatt,es van aki az en leirasommal generalta azt a forgalmat,hogy profi elado valhatott belole. En viszont soha nem lehetek profi,hiaba klikkelek az ikonra es azt mondja a kovetelmenyeknek megfelelek. Azert nem lehetek profi, (megkerdeztem) mert tartozas miatt volt mar a fiokom felfuggesztve. Ezt azert nem igen tudom elfogadni,mert mikor bevezettek a Profi eladoi programot,akkor azonnal automatikusan profi lettem a forgalmam alapjan.(meg nem volt meg az 500 ertekelesem) Ezt a cimet elvesztettem,mert csaladi okok miatt jo darabig nem volt eladasom. Ez a tartozas miatti felfuggesztes pedig meg a profi cimem elott volt,es akkor nem jelentett akadalyt. Bocsi,egyszeruen sz.arul esik ez az egesz szitu,most kiirtam magambol,nem baj ha nem ertetek velem egyet,de le kellett irnom.
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-05 18:52
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-04-05 19:44)  Jovok hisztizni,ha ugy tetszik savanyu a szolo. Unom mar,hogy egyes eladok egy-az egyben ellopjak bizonyos termekeim leirasat. Ezek a leirasok a webaruhazambol szarmaznak,ahol a fooldalon fel van tuntetve,hogy a reszleges es teljes masolas tilos. Ezeket a leirasokat eleg komoly munka aran hoztam ossze,mivel gyogynovenykivonatokat tartalmaznak a keszitmenyek,es minden egyes adalekanyag hatasat fel kellett kutatnom,majd angolrol magyarra forditanom. Van olyan elado,aki ertekelesei alapjan kb 7 millio forintot keresett itt a piacteren,az en leirasommal az elmult 90 nap alatt,es van aki az en leirasommal generalta azt a forgalmat,hogy profi elado valhatott belole. En viszont soha nem lehetek profi,hiaba klikkelek az ikonra es azt mondja a kovetelmenyeknek megfelelek. Azert nem lehetek profi, (megkerdeztem) mert tartozas miatt volt mar a fiokom felfuggesztve. Ezt azert nem igen tudom elfogadni,mert mikor bevezettek a Profi eladoi programot,akkor azonnal automatikusan profi lettem a forgalmam alapjan.(meg nem volt meg az 500 ertekelesem) Ezt a cimet elvesztettem,mert csaladi okok miatt jo darabig nem volt eladasom. Ez a tartozas miatti felfuggesztes pedig meg a profi cimem elott volt,es akkor nem jelentett akadalyt. Bocsi,egyszeruen sz.arul esik ez az egesz szitu,most kiirtam magambol,nem baj ha nem ertetek velem egyet,de le kellett irnom.  Ági,egyetértek,megértelek,nekem is csapnak a hullámok,de már hisztizni sincs kedvem,elképesztően hisztis vagyok  annyira,hogy leírni sincs kedvem,Sőt Cit,ugatni sem tudok már
--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-05 20:08
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2012-04-05 19:52)  Ági,egyetértek,megértelek,nekem is csapnak a hullámok,de már hisztizni sincs kedvem,elképesztően hisztis vagyok  annyira,hogy leírni sincs kedvem,Sőt Cit,ugatni sem tudok már   Írtam egy hosszút, de rájöttem, semmi érdekes nem volt benne, kitöröltem.
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-05 20:13
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-04-05 21:08)   Írtam egy hosszút, de rájöttem, semmi érdekes nem volt benne, kitöröltem.   van ez így.meg van,hogy nem is lehet  az erő legyen velünk
--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-05 20:30
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-04-05 13:08)   Írtam egy hosszút, de rájöttem, semmi érdekes nem volt benne, kitöröltem.  Nem baj,tulajdonkeppen mindegy. Nem is azert irtam,de ez most nagyon kijott belolem.Elnezest.
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-05 20:40
|
Lelkes újonc

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2009-02-16 17:18
Azonosító: 12 862 191
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-04-05 18:44)  Jovok hisztizni,ha ugy tetszik savanyu a szolo. Unom mar,hogy egyes eladok egy-az egyben ellopjak bizonyos termekeim leirasat. Ezek a leirasok a webaruhazambol szarmaznak,ahol a fooldalon fel van tuntetve,hogy a reszleges es teljes masolas tilos. Ezeket a leirasokat eleg komoly munka aran hoztam ossze,mivel gyogynovenykivonatokat tartalmaznak a keszitmenyek,es minden egyes adalekanyag hatasat fel kellett kutatnom,majd angolrol magyarra forditanom. Van olyan elado,aki ertekelesei alapjan kb 7 millio forintot keresett itt a piacteren,az en leirasommal az elmult 90 nap alatt,es van aki az en leirasommal generalta azt a forgalmat,hogy profi elado valhatott belole. En viszont soha nem lehetek profi,hiaba klikkelek az ikonra es azt mondja a kovetelmenyeknek megfelelek. Azert nem lehetek profi, (megkerdeztem) mert tartozas miatt volt mar a fiokom felfuggesztve. Ezt azert nem igen tudom elfogadni,mert mikor bevezettek a Profi eladoi programot,akkor azonnal automatikusan profi lettem a forgalmam alapjan.(meg nem volt meg az 500 ertekelesem) Ezt a cimet elvesztettem,mert csaladi okok miatt jo darabig nem volt eladasom. Ez a tartozas miatti felfuggesztes pedig meg a profi cimem elott volt,es akkor nem jelentett akadalyt. Bocsi,egyszeruen sz.arul esik ez az egesz szitu,most kiirtam magambol,nem baj ha nem ertetek velem egyet,de le kellett irnom.  Nincs lehetőséged a webáruházban másolásvédelemre? Oké, tudom, attól még lemásolhat (lehet, hogy használod is - ez esetben tekints tárgytalannak), de legalább dolgozik vele. Amúgy megértelek, én sem egy fotómat láttam viszont, és a legszebb, hogy drágábban árulták a terméket az én fotómmal, mint én.  Én is tudom egy-egy újdonság által, hogy mekkora meló minden infót korrektül összeszedni. Arra még nem jöttem rá, hogy lehetne ezt a bosszúságot kiküszöbölni. A profiság nem feltétlen a tituluson múlik, egyedül a feltöltési kedvezményt veszíted vele. Szerintem.
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-05 21:05
|
|
|
IDÉZET(jatekkastely @ 2012-04-05 13:40)  Nincs lehetőséged a webáruházban másolásvédelemre? Oké, tudom, attól még lemásolhat (lehet, hogy használod is - ez esetben tekints tárgytalannak), de legalább dolgozik vele. Amúgy megértelek, én sem egy fotómat láttam viszont, és a legszebb, hogy drágábban árulták a terméket az én fotómmal, mint én.  Én is tudom egy-egy újdonság által, hogy mekkora meló minden infót korrektül összeszedni. Arra még nem jöttem rá, hogy lehetne ezt a bosszúságot kiküszöbölni. A profiság nem feltétlen a tituluson múlik, egyedül a feltöltési kedvezményt veszíted vele. Szerintem. Van rajta masolasvedelem. Ez becsaphato egyebkent,itt nem irom le hogyan.De hogy meg ki is hangsulyozza,hogy tole vasaroljanak,ha nem akarnak meglepeteseket (mert o Profi),plusz meg megemliti,hogy tole azonnal megkapjak,mig "masoknal" nem,s teszi ezt az en leirasommal,es fix 500 Forintos postakoltseggel,az mar a pofatlansag teteje. Szoltam neki,erre egy-ket dolgot atirt majd feketelistara tett. Igy a kor bezarult. A masik eladotol megkerdeztem miert nem lehet a termeket terhesseg alatt szedni,azt valaszolta,mert terhesseg alatt folosleges. Az igazsag pedig az,hogy azert nem lehet,mert az egyik osszetevoje mehosszehuzodast okoz,ami veteleshez vezethet. Ennyire van kepben a dolgot illetoen,de o profi  Csak azt nem merem elkepzelni,ha valaki ugy dont,hogy terhesseg alatt is szedi,akkor mi van? A nagypiacon 1135 ponttal Top Rated Seller vagyok,amit nagyon nehez megszerezni,es erre buszke vagyok.Ennyi.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-13 21:44
|
Újonc

Regisztrált: 2011-01-03 12:14
Azonosító: 1 414 697
|
Én december közepén eladtam egy babát 6500-ért. A vevő mikor megkapta lelkendezett, hogy ez a baba milyen szép és mennyire fog örülni a rokon kislány, akire hasonlít. Ezután a babát húsvét előtt feltette eladásra 20500-ért, amihez ugyan semmi közöm, de ahhoz igen, hogy az általam készített fotóval. Ezt szóvá tettem, amire igencsak barátságtalan volt a reakció. Először is levette a fotómat, hogy örüljek.. :-) Aztán mellékesen megírta, hogy milyen szép babát adtam el neki, és a hajába is bele van vágva hátul, biztos ezért fotóztam felkötött hajjal, és kiengedett hajjal pedig úgy állítottam be, hogy ne nagyon látsszon. És különben is, én újként hírdettem... Na, ezen én is felpörögtem, és elmeséltem, hogy ez a baba már több mint 20 éves, ezért tutira nem írhattam újnak, maximum a korához képest újszerűnek, ha pedig a hajába bele lett volna vágva, akkor azt biztosan jeleztem volna. Azt azért még megjegyeztem, hogy ha a hajába bele van vágva és ő tud róla, akkor miért nem tüntette fel a terméklapon egy 20500 ft-ért meghirdetett babánál... "ez a baba már az enyém ugye? semmi közöd hozzá mit irok oda! ja és van képem róla hogy hiányzik egy darabka hátulról ,azt is te csináltad,ezek szerint nem láttad.de érdekesen hogy hátulról csak összefogva fényképezted!mindegy nem kérek engedélyt mikor már megvettem töled!azt csinálok vele amit akarok! amugy már el is adtam a szomszédomnak!és ne mond hogy ujszerü volt mert ez nem igaz! a kislányom egyszer játszott vele 2 éves.szerinted ö vágott bele????? " Ezután letiltott, pedig nem voltam bunkó vele, csak szóltam a fotóm miatt... IDÉZET(agi228 @ 2012-04-05 18:44)  Jovok hisztizni,ha ugy tetszik savanyu a szolo. Unom mar,hogy egyes eladok egy-az egyben ellopjak bizonyos termekeim leirasat. Ezek a leirasok a webaruhazambol szarmaznak,ahol a fooldalon fel van tuntetve,hogy a reszleges es teljes masolas tilos. Ezeket a leirasokat eleg komoly munka aran hoztam ossze,mivel gyogynovenykivonatokat tartalmaznak a keszitmenyek,es minden egyes adalekanyag hatasat fel kellett kutatnom,majd angolrol magyarra forditanom. Van olyan elado,aki ertekelesei alapjan kb 7 millio forintot keresett itt a piacteren,az en leirasommal az elmult 90 nap alatt,es van aki az en leirasommal generalta azt a forgalmat,hogy profi elado valhatott belole. En viszont soha nem lehetek profi,hiaba klikkelek az ikonra es azt mondja a kovetelmenyeknek megfelelek. Azert nem lehetek profi, (megkerdeztem) mert tartozas miatt volt mar a fiokom felfuggesztve. Ezt azert nem igen tudom elfogadni,mert mikor bevezettek a Profi eladoi programot,akkor azonnal automatikusan profi lettem a forgalmam alapjan.(meg nem volt meg az 500 ertekelesem) Ezt a cimet elvesztettem,mert csaladi okok miatt jo darabig nem volt eladasom. Ez a tartozas miatti felfuggesztes pedig meg a profi cimem elott volt,es akkor nem jelentett akadalyt. Bocsi,egyszeruen sz.arul esik ez az egesz szitu,most kiirtam magambol,nem baj ha nem ertetek velem egyet,de le kellett irnom. 
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-23 10:58
|
Újonc

Regisztrált: 2009-03-19 19:23
Azonosító: 13 184 185
|
Vásárlás-Hiszti Topikot nem találtam.... Hisztizhetek itt?! idézet egy mai levélből: "...tehát 680 a posta maga, és a céges postásfiúnak szoktam adni pár száz forint (ez esetben 400), hogy elmegy nekem külön a postára, hogy mihamarább feladásra kerüljön a csomag. (ez különben nekem sem lenne olcsóbb: mire elautózom a postára...sőt)" > ezért számol 1100 Ft-ot pk-re "...még nem volt mosva, uh ha nem tökéletes, az azért van, mert 3-4 szer volt már rajtam)" írjam meg neki, hogy a tisztítós néni 1000 Ft-ért tisztítja nekem a kabátot, azt pedig vonjuk le belőle?!
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-23 11:04
|
|
|
IDÉZET(ARic_2009 @ 2012-04-23 11:58)  Vásárlás-Hiszti Topikot nem találtam.... Hisztizhetek itt?! idézet egy mai levélből: "...tehát 680 a posta maga, és a céges postásfiúnak szoktam adni pár száz forint (ez esetben 400), hogy elmegy nekem külön a postára, hogy mihamarább feladásra kerüljön a csomag. (ez különben nekem sem lenne olcsóbb: mire elautózom a postára...sőt)" > ezért számol 1100 Ft-ot pk-re "...még nem volt mosva, uh ha nem tökéletes, az azért van, mert 3-4 szer volt már rajtam)" írjam meg neki, hogy a tisztítós néni 1000 Ft-ért tisztítja nekem a kabátot, azt pedig vonjuk le belőle?!  Eleve nem szeretnék koszos ruhát sem kapni.
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-23 11:08
|
Újonc

Regisztrált: 2009-03-19 19:23
Azonosító: 13 184 185
|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-04-23 11:04)  Eleve nem szeretnék koszos ruhát sem kapni. Hát én sem  Biztos nagy fáradság lenne bedobni a gépbe... Tiszta szerencse, hogy csomagolási költséget nem is számolt!
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-23 13:52
|
|
|
IDÉZET(ARic_2009 @ 2012-04-23 12:08)  Hát én sem  Biztos nagy fáradság lenne bedobni a gépbe... Tiszta szerencse, hogy csomagolási költséget nem is számolt! No, akkor csak van minek örülni. Bocs, megértem a bosszúságod. Próbáld finoman elmagyarázni a drágának, hogy Neked mindegy, hogy a postással küldi vagy autóval viszi, a Szabályzat értelmében a hivatalos, általa fizetendő postaköltségen kívül egyetlen forintot sem számolhat fel a vételárra. Menjen gyalog vagy biciklivel. Az pedig, hogy egy feltehetően izzadságszagú, netán bagószaggal elegyített ruhát fog feladni, finoman szólva is gusztustalan. Bár legalább előre jelezte, hogy fel tudj rá készülni.
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-23 21:06
|
Lelkes újonc

Regisztrált: 2010-12-06 16:08
Azonosító: 20 638 706
|
IDÉZET(ARic_2009 @ 2012-04-23 10:58)  Vásárlás-Hiszti Topikot nem találtam.... Hisztizhetek itt?! idézet egy mai levélből: "...tehát 680 a posta maga, és a céges postásfiúnak szoktam adni pár száz forint (ez esetben 400), hogy elmegy nekem külön a postára, hogy mihamarább feladásra kerüljön a csomag. (ez különben nekem sem lenne olcsóbb: mire elautózom a postára...sőt)" > ezért számol 1100 Ft-ot pk-re "...még nem volt mosva, uh ha nem tökéletes, az azért van, mert 3-4 szer volt már rajtam)" írjam meg neki, hogy a tisztítós néni 1000 Ft-ért tisztítja nekem a kabátot, azt pedig vonjuk le belőle?!  Kíváncsi lennék mmitől függ, hogy mikor, milyen esetben mennyi a postásfiú jussa azért, hogy a munkakörén belül amikor postára megy (ami cég esetén gyanítom mindennapos - ha már egy külön postásfiút foglalkoztatnak ezért), feladjon egy maszek csomagot. A 680.- összeget sem értem... 650.- oké ajánlott, 660.- oké, ajánlott LNK... De honnan a 680.-? Plusz de édes! Még kerekít is felfelé! 680+400=1080, azaz fizess rá 1100-at. Lehet megírnám neki, mit tegyen a 3-4-szer használt mosatlan cuccával ő meg a céges postásfiú.
A hozzászólást -kivett78- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-23 21:07
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-10 23:08
|
|
|
Nem emlékszem pontosan,mondtam már,hogy hihetetlen igazságtalannak,sunyiságnak és rosszindulatnak gátlástalan teret adó lehetőségnek és tökéletesen elkeserítőnek tartom a csillagozást? Na,ha eddig nem,akkor most és vállalom,hogy utálom  Még akkor is,ha sokszor van alapja...teljesen demoralizál minden lelkiismeretes eladót. UFF
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-11 05:17
|
|
|
IDÉZET(fokata @ 2012-05-11 00:08)  Nem emlékszem pontosan,mondtam már,hogy hihetetlen igazságtalannak,sunyiságnak és rosszindulatnak gátlástalan teret adó lehetőségnek és tökéletesen elkeserítőnek tartom a csillagozást? Na,ha eddig nem,akkor most és vállalom,hogy utálom  Még akkor is,ha sokszor van alapja...teljesen demoralizál minden lelkiismeretes eladót. UFF  De ha belegondolsz teljesen felesleges rajta bosszankodni, mert jobb nem lesz, csak Te leszel tőle egyre idegesebb... egyél egy csokit és lépj tovább
--------------------
Olyan sokoldalú vagyok, hogy az már majdnem gömb. :)
"Születtem embernek,Eredendőn jónak, Erre a világra Földi halandónak."
Ilona
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-11 05:27
|
Lelkes újonc

Regisztrált: 2010-12-21 09:54
Innen: Budapest
Azonosító: 1 413 955
|
IDÉZET(fokata @ 2012-05-10 23:08)  Nem emlékszem pontosan,mondtam már,hogy hihetetlen igazságtalannak,sunyiságnak és rosszindulatnak gátlástalan teret adó lehetőségnek és tökéletesen elkeserítőnek tartom a csillagozást? Na,ha eddig nem,akkor most és vállalom,hogy utálom  Még akkor is,ha sokszor van alapja...teljesen demoralizál minden lelkiismeretes eladót. UFF  Csatlakozom az előttem szólóhoz (fokatához)! Nem értem miért van erre szükségem: vevő nem jelentkezett a megnyert termékért két hétig, én semleges értékelést adtam neki, mire ő pár hét elteltével írt egy pozitívat ugyan (gondolom tudja arra nem tudok válaszolni), de az összes csillagot a legrosszabbra jelölte be (mindenre egy pontot), így egy tizedespontot esett az összes csillagom. (összességében ez sokat nem ront, de azért mégis rossz érzés) Szóval úgy gondolom én vagyok okos, hogy ezt én még így ezekkel a játékszabályokkal vállalom.... nem a rendszer rossz, áááááááá, dehogy, én vagyok okos, ha ebbe belemegyek... (És én még csokit sem ehetek! ÁÁÁÁÁÁÁÁ Üvölteni tudnék!) Üdv mindenkinek! Gyöngyi
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-11 05:29
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(Favorite @ 2012-05-11 05:27)  Csatlakozom az előttem szólóhoz (fokatához)! Nem értem miért van erre szükségem: vevő nem jelentkezett a megnyert termékért két hétig, én semleges értékelést adtam neki, mire ő pár hét elteltével írt egy pozitívat ugyan (gondolom tudja arra nem tudok válaszolni), de az összes csillagot a legrosszabbra jelölte be (mindenre egy pontot), így egy tizedespontot esett az összes csillagom. (összességében ez sokat nem ront, de azért mégis rossz érzés) Szóval úgy gondolom én vagyok okos, hogy ezt én még így ezekkel a játékszabályokkal vállalom.... nem a rendszer rossz, áááááááá, dehogy, én vagyok okos, ha ebbe belemegyek... (És én még csokit sem ehetek! ÁÁÁÁÁÁÁÁ Üvölteni tudnék!) Üdv mindenkinek! Gyöngyi Én nem okost írtam, úgy nem értelmes! Mindenki helyettesítse be! Fordítsuk úgy: nagyon-nagyon nem vagyok okos! Gyöngyi
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-11 06:26
|
|
|
IDÉZET(Favorite @ 2012-05-11 06:27)  Csatlakozom az előttem szólóhoz (fokatához)! Nem értem miért van erre szükségem: vevő nem jelentkezett a megnyert termékért két hétig, én semleges értékelést adtam neki, mire ő pár hét elteltével írt egy pozitívat ugyan (gondolom tudja arra nem tudok válaszolni), de az összes csillagot a legrosszabbra jelölte be (mindenre egy pontot), így egy tizedespontot esett az összes csillagom. (összességében ez sokat nem ront, de azért mégis rossz érzés) Szóval úgy gondolom én vagyok okos, hogy ezt én még így ezekkel a játékszabályokkal vállalom.... nem a rendszer rossz, áááááááá, dehogy, én vagyok okos, ha ebbe belemegyek... (És én még csokit sem ehetek! ÁÁÁÁÁÁÁÁ Üvölteni tudnék!) Üdv mindenkinek! Gyöngyi Miért nem ehetsz csokit?
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-05-11 07:02
|
Lelkes újonc

|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-05-11 06:26)  Miért nem ehetsz csokit?  Tudtam, hogy valaki megkérdezi.... külön örülök, hogy Te kérdezted  , lehet, hogy ezért is vagyok ilyen hisztis, nagyon prózai az ok: le szeretnék fogyni.
|
|
|
|
|
|
  |
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|