Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

Reply to this topicStart new topic
> Segítséget kérek szépen!, 10 napon belül már második reggel (nem) vásárol
kivett78
hozzászólás 2012-04-10 21:11
Létrehozva: #1

Lelkes újonc
**

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2010-12-06 16:08
Azonosító: 20 638 706

Sziasztok!

Április elsején ütött nálam egy nullás felhasználó egy terméket. Írta, kéri türelmem, majd utal. Pár napja írt, hogy ne haragudjak, sajnos anyagi okok miatt mégsem tud utalni, nem kell a termék. Rendben, van ilyen, számla sztornó és újrahirdettem. Erre most egy egészen más regnévről azonos adatokkal szintén nullásként ütött másik terméket (érték ugyanaz).
Két lehetőség van szerintem, az egyik, hogy mégsem tetszett neki az első, de ezt korrektebbül megoldhattuk volna egy cserével, ha szól. A másik, hogy vicces felhasználó, és jól mulat. Viszont mivel különböző felhasználónevekről jön, még listára sem tudom tenni...
Mit csináljak??? Mit tudok egyáltalán?
Köszi előre is, ha tudtok segíteni!

Go to the top of the page

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-04-10 21:18
Létrehozva: #2

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(kivett78 @ 2012-04-10 22:11) *
Sziasztok!

Április elsején ütött nálam egy nullás felhasználó egy terméket. Írta, kéri türelmem, majd utal. Pár napja írt, hogy ne haragudjak, sajnos anyagi okok miatt mégsem tud utalni, nem kell a termék. Rendben, van ilyen, számla sztornó és újrahirdettem. Erre most egy egészen más regnévről azonos adatokkal szintén nullásként ütött másik terméket (érték ugyanaz).
Két lehetőség van szerintem, az egyik, hogy mégsem tetszett neki az első, de ezt korrektebbül megoldhattuk volna egy cserével, ha szól. A másik, hogy vicces felhasználó, és jól mulat. Viszont mivel különböző felhasználónevekről jön, még listára sem tudom tenni...
Mit csináljak??? Mit tudok egyáltalán?
Köszi előre is, ha tudtok segíteni!

Ezt már kéri?

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

kivett78
hozzászólás 2012-04-10 21:23
Létrehozva: #3

Lelkes újonc
**

IDÉZET(cit1rom @ 2012-04-10 21:18) *
Ezt már kéri?

Ezt sajnos nem tudom. Amíg ismét nem jön ugyanaz a levele, hogy anyagi okok... esetleg az utalása (de így is zavarna, hogy miért kell ezért 2 terméket leütni, és hazudni, amikor egy egyszerű csere megoldaná a helyzetét, ha simán variál)... inkább csak egy rossz érzésem van az azonosság miatt, és őszintén szólva parázok előre. sad.gif

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-04-10 21:36
Létrehozva: #4

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(kivett78 @ 2012-04-10 22:23) *
Ezt sajnos nem tudom. Amíg ismét nem jön ugyanaz a levele, hogy anyagi okok... esetleg az utalása (de így is zavarna, hogy miért kell ezért 2 terméket leütni, és hazudni, amikor egy egyszerű csere megoldaná a helyzetét, ha simán variál)... inkább csak egy rossz érzésem van az azonosság miatt, és őszintén szólva parázok előre. sad.gif

Az is lehet, hogy most már van pénze. Ideiglenes felhasználó, legalábbis az első vásárló nem regisztrált. Szerintem könnyen rövidre zárhatod a dolgot, 1-2 nap alatt vagy utal, vagy nem, ha nem, mehet az újabb értékelés.
Az adatok egyezését nem értem. Pontosan milyen adatok egyeztek?

--------------------

+Quote Post

kivett78
hozzászólás 2012-04-10 21:43
Létrehozva: #5

Lelkes újonc
**

IDÉZET(cit1rom @ 2012-04-10 21:36) *
Az is lehet, hogy most már van pénze. Ideiglenes felhasználó, legalábbis az első vásárló nem regisztrált. Szerintem könnyen rövidre zárhatod a dolgot, 1-2 nap alatt vagy utal, vagy nem, ha nem, mehet az újabb értékelés.
Az adatok egyezését nem értem. Pontosan milyen adatok egyeztek?

Ugyanaz a név, cím, telefonszám, e-mail cím. Csak a felhasználónév más.
Ma sztornóztam a korábbi számláját.. akkor bízom benne, hogy hirtelen pénzhez jutott. Hozott a Nyuszi, vagy fizu. Bár az előzőnél is úgy volt, hogy 10.-e körül tud csak utalni, ami alaphelyzetben oké, ha valaki szól előre, hogy nem azonnal, és türelmet kér. Aztán jelezte, hogy váratlan kiadásai vannak, mégsem jön össze. És most újra vásárolt.
Az ideiglenes felhasználó minden alkalommal tetszőleges felhasználónéven lehet?
Akkor az sem kizárt, hogy no para, és tényleg csak nem tetszett neki az előző, csak nem tudta, hogy volna mód cseréjét kérni, ha már leütötte és az érték is azonos... húdepozitív lettem! smile.gif

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-04-10 21:47
Létrehozva: #6

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(kivett78 @ 2012-04-10 22:43) *
Ugyanaz a név, cím, telefonszám, e-mail cím. Csak a felhasználónév más.
Ma sztornóztam a korábbi számláját.. akkor bízom benne, hogy hirtelen pénzhez jutott. Hozott a Nyuszi, vagy fizu. Bár az előzőnél is úgy volt, hogy 10.-e körül tud csak utalni, ami alaphelyzetben oké, ha valaki szól előre, hogy nem azonnal, és türelmet kér. Aztán jelezte, hogy váratlan kiadásai vannak, mégsem jön össze. És most újra vásárolt.
Az ideiglenes felhasználó minden alkalommal tetszőleges felhasználónéven lehet?
Akkor az sem kizárt, hogy no para, és tényleg csak nem tetszett neki az előző, csak nem tudta, hogy volna mód cseréjét kérni, ha már leütötte és az érték is azonos... húdepozitív lettem! smile.gif

Tudok még esetleg valamiben segíteni? Abban esetleg, hogy még pozitívabban lásd? mosking.gif Értékelni nem tud. Nem felhasználó, nem is biztos, hogy olvasta a szabályzatot, számára ez a vásárlás egy lehetőség, de nem kötelesség. Tehát max nem fizeti ki, másban nem tud ártani. Számlát meg nem kell kiállítani, amíg nincs pénz, vagy csak félreértettem a számlás dolgot.

--------------------

+Quote Post

kivett78
hozzászólás 2012-04-11 07:17
Létrehozva: #7

Lelkes újonc
**

IDÉZET(cit1rom @ 2012-04-10 21:47) *
Tudok még esetleg valamiben segíteni? Abban esetleg, hogy még pozitívabban lásd? mosking.gif Értékelni nem tud. Nem felhasználó, nem is biztos, hogy olvasta a szabályzatot, számára ez a vásárlás egy lehetőség, de nem kötelesség. Tehát max nem fizeti ki, másban nem tud ártani. Számlát meg nem kell kiállítani, amíg nincs pénz, vagy csak félreértettem a számlás dolgot.

Köszönöm, már tökjól vagyok. smile.gif smile.gif smile.gif
A számlázást leütéskor szoktam tenni, mert így 8 nap fizetési határidőt nyomok rá, és könnyebben nyomon követem, ha valaki sokat csúszik. A programom jelzi rögtön. smile.gif Ugyan így néha becsúszi,k egy-egy sztornó, viszont kényelmesebb a "helyzetjelentésem". smile.gif
Köszi még egyszer!

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2012-04-11 07:26
Létrehozva: #8

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(kivett78 @ 2012-04-11 08:17) *
Köszönöm, már tökjól vagyok. smile.gif smile.gif smile.gif
A számlázást leütéskor szoktam tenni, mert így 8 nap fizetési határidőt nyomok rá, és könnyebben nyomon követem, ha valaki sokat csúszik. A programom jelzi rögtön. smile.gif Ugyan így néha becsúszi,k egy-egy sztornó, viszont kényelmesebb a "helyzetjelentésem". smile.gif
Köszi még egyszer!

Így már teljesen világos rolleyes.gif Köszönöm thank_you.gif

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: