Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

Reply to this topicStart new topic
> Íróasztal, fenyő vagy furnér?
nuts3
hozzászólás 2012-08-05 13:36
Létrehozva: #1

Tapasztalt fórumozó

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2006-11-27 23:51
Azonosító: 6 245 456

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, a kisiskolásaitoknak milyen íróasztal vált be? Nekem most megy iskolába a fiam,apa szerint jó nagy kell, de alul is tágas és a fenyő szerinte hamar karcolódik majd. Én egy sarok fenyőbe szerettem bele, ha teszünk rá védőt, akkor talán nem lesz sok baja. De szép bútorlap-sarkokat is találtunk. A szoba jelenleg játszószoba, tehát nem döntő, később lesz majd ruhásszekrény, most csak alacsony fehér szekrények vannak. Köszi, ha segítesz.

--------------------
"Fegyvertelennel nem vívok szellemi párbajt."
Vavyan Fable

Go to the top of the page

+Quote Post

Szilvocs
hozzászólás 2012-08-05 14:39
Létrehozva: #2

Mit ábrázol a fenti ikon?

Regisztrált: 2007-05-05 22:11
Innen: Igen, innen
Azonosító: 7 226 868

IDÉZET(nuts3 @ 2012-08-05 14:36) *
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, a kisiskolásaitoknak milyen íróasztal vált be? Nekem most megy iskolába a fiam,apa szerint jó nagy kell, de alul is tágas és a fenyő szerinte hamar karcolódik majd. Én egy sarok fenyőbe szerettem bele, ha teszünk rá védőt, akkor talán nem lesz sok baja. De szép bútorlap-sarkokat is találtunk. A szoba jelenleg játszószoba, tehát nem döntő, később lesz majd ruhásszekrény, most csak alacsony fehér szekrények vannak. Köszi, ha segítesz.

Szió!

2 éves lesz a fenyő íróasztalunk.
Én nem választottam volna fenyőt, mert nekem az túl sérülékenynek tűnt mindig is, de ajándékba kaptuk, ajándék asztalnak meg ne nézd az anyagát, ahogy az ősi, kínai mondás is tartja. derisive.gif
Volt rajta védő, de a gyerekeimnek így is sikerült lelakniuk... mosking.gif
Persze, a firkát (naná, hogy senki nem firkálta össze - mégis firkás lett valahogy derisive.gif biztos éjjel a manók tették) sem egyszerű leszedni róla, mert igaz, hogy maga a ceruza/tollnyom lejött róla (már az sem volt egy egyszerű menet), viszont ahogy belevésődött a toll/ceruzahegy, hát, azt már csak egy csiszolás tüntetné el, szerintem. Meg azokat a nyomokat is, ahol ezt-azt ráejtettek, vagy kopácsoltak rajta, nem tudom, de most elég szörnyen néz ki.

Gyerekkoromban bútorlap asztalom volt, anyu sutty, lemosta (később, mikor nagyobb lettem, akkor meg már én), és olyan volt, mint újkorában.
Én a bútorlapra szavazok, annak ellenére, hogy ha tehetném, mindenem igazi fából lenne, nem bútorlapból. De hát, a gyerekek íróasztalát mégsem csináltathatom mittomén, mahagóniból mosking.gif (vagy melyik az igazán használatálló faaanyag), hogy tartós legyen...
Szilvi

--------------------
Karikát tartó sapkás bácsival vigyázzállásban beszélgetni tilos!

+Quote Post

saramago78
hozzászólás 2012-08-05 19:14
Létrehozva: #3

Tapasztalt fórumozó

Regisztrált: 2008-04-14 00:56
Azonosító: 10 361 564

IDÉZET(Szilvocs @ 2012-08-05 14:39) *
Szió!
2 éves lesz a fenyő íróasztalunk.
Én nem választottam volna fenyőt, mert nekem az túl sérülékenynek tűnt mindig is, de ajándékba kaptuk, ajándék asztalnak meg ne nézd az anyagát, ahogy az ősi, kínai mondás is tartja. derisive.gif
Volt rajta védő, de a gyerekeimnek így is sikerült lelakniuk... mosking.gif
Persze, a firkát (naná, hogy senki nem firkálta össze - mégis firkás lett valahogy derisive.gif biztos éjjel a manók tették) sem egyszerű leszedni róla, mert igaz, hogy maga a ceruza/tollnyom lejött róla (már az sem volt egy egyszerű menet), viszont ahogy belevésődött a toll/ceruzahegy, hát, azt már csak egy csiszolás tüntetné el, szerintem. Meg azokat a nyomokat is, ahol ezt-azt ráejtettek, vagy kopácsoltak rajta, nem tudom, de most elég szörnyen néz ki.

Gyerekkoromban bútorlap asztalom volt, anyu sutty, lemosta (később, mikor nagyobb lettem, akkor meg már én), és olyan volt, mint újkorában.
Én a bútorlapra szavazok, annak ellenére, hogy ha tehetném, mindenem igazi fából lenne, nem bútorlapból. De hát, a gyerekek íróasztalát mégsem csináltathatom mittomén, mahagóniból mosking.gif (vagy melyik az igazán használatálló faaanyag), hogy tartós legyen...
Szilvi

Nálunk egyelőre egy régebbi, használt íróasztal van, amíg kicsik, nem vigyáznak még úgy rá, ahogy kéne. Néha odébb szalad a ceruza, nyitva marad a fiók...

Használtan fillérekért lehet kapni, aztán később, ha már megtanultak vigyázni rá és nagyobb is kell, majd veszek másikat.
Gyerekkorunkban a szüleim munkahelyén meg lehetett venni a leselejtezett íróasztalokat szinte ingyen, nekünk olyan volt. Jó nagy, mert poénból a tesómmal néha belebújtunk az egyik felébe, ahonnan ki lehetett szedni a polcokat. biggrin.gif

Mondjuk akinek nem olyan gyerekei vannak, mint amilyen én voltam, az talán vehet fenyőt is. smile.gif

+Quote Post

schmica
hozzászólás 2012-08-05 19:25
Létrehozva: #4

Lelkes fórumozó

Regisztrált: 2006-04-09 16:25
Azonosító: 5 050 834

Szia.
Lányom 3. ba megy és az én régi asztalom van neki ,amit a két keresztfiam is jól kihasznált.Annyit tettem vele mikor kezdte a sulit hogy tapétával szépen bevontam(famintással).neki tökéletes.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: