Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

Reply to this topicStart new topic
> hasonló termék feltöltése....
K_E_Timi
hozzászólás 2012-07-01 13:41
Létrehozva: #1

Fórumozó

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2008-06-08 18:53
Innen: Sopron
Azonosító: 10 764 251

Nekem olyan problémám van, hogy mikor a hasonló termék feltöltésére megyek, nem enged a szöveg formázása fülre kattintani....
Itt tudnám egyszerűen átírni a szöveget...
Én meg tudom csinálni html-ben is, de így sokkal macerásabb, nem hiszem, hogy ez lenne a módja... A másik lehtőség az, hogy 2 ablakot nyitok meg, és átmásolom a sablon kódját a másik oldalra és újra kezdem beírogatni a termékkel kapcsolatos dolgokat...
Nem lehetne esetleg ezt is kijavítani majd?
Szép napot!

--------------------
Nem számíthatsz arra, hogy akad egyetlen ember is a világban, aki szavad, cselekedeted pontosan úgy érti majd meg, úgy fogja fel és magyarázza, ahogyan te elgondoltad. Mindig csak te tudod, mit akartál igazán: a világ mindig annyit ért és lát csak szándékodból, amit az emberi értelem rejtélyes, torzító tükre felfog és visszatükröz.

Go to the top of the page

+Quote Post

tviki
hozzászólás 2012-07-01 13:59
Létrehozva: #2

Tapasztalt fórumozó

Csoport: Moderátor
Regisztrált: 2005-03-22 00:04
Azonosító: 3 245 089

IDÉZET(K_E_Timi @ 2012-07-01 14:41) *
Nekem olyan problémám van, hogy mikor a hasonló termék feltöltésére megyek, nem enged a szöveg formázása fülre kattintani....
Itt tudnám egyszerűen átírni a szöveget...
Én meg tudom csinálni html-ben is, de így sokkal macerásabb, nem hiszem, hogy ez lenne a módja... A másik lehtőség az, hogy 2 ablakot nyitok meg, és átmásolom a sablon kódját a másik oldalra és újra kezdem beírogatni a termékkel kapcsolatos dolgokat...
Nem lehetne esetleg ezt is kijavítani majd?
Szép napot!

Szia,

már jeleztük ezt a hibát, folyamatban van a javítása, addig a türelmeteket kérjük szépen!

thank_you.gif

+Quote Post

K_E_Timi
hozzászólás 2012-07-01 14:13
Létrehozva: #3

Fórumozó

IDÉZET(tviki @ 2012-07-01 14:59) *
Szia,

már jeleztük ezt a hibát, folyamatban van a javítása, addig a türelmeteket kérjük szépen!

thank_you.gif

Köszönöm szépen.

--------------------
Nem számíthatsz arra, hogy akad egyetlen ember is a világban, aki szavad, cselekedeted pontosan úgy érti majd meg, úgy fogja fel és magyarázza, ahogyan te elgondoltad. Mindig csak te tudod, mit akartál igazán: a világ mindig annyit ért és lát csak szándékodból, amit az emberi értelem rejtélyes, torzító tükre felfog és visszatükröz.

+Quote Post

tviki
hozzászólás 2012-07-01 18:05
Létrehozva: #4

Tapasztalt fórumozó

Csoport: Moderátor
Regisztrált: 2005-03-22 00:04
Azonosító: 3 245 089

Megkérhetnélek, és akinek még hasonló problémája van, hogy ha csak a HTML szerkesztő látszik, frissítsetek rá az oldalra?
Történik valami változás?

Köszönöm!

+Quote Post

K_E_Timi
hozzászólás 2012-07-01 19:28
Létrehozva: #5

Fórumozó

IDÉZET(tviki @ 2012-07-01 19:05) *
Megkérhetnélek, és akinek még hasonló problémája van, hogy ha csak a HTML szerkesztő látszik, frissítsetek rá az oldalra?
Történik valami változás?

Köszönöm!

Így jó.... legalábbis nekem igen..

--------------------

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: