Kamu regisztráltnak adtam el? |
|
|
|
|
2012-08-04 19:59
|
Újonc

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2012-07-17 16:11
Azonosító: 1 577 190
|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-08-04 19:19)  És mit kérdezett a kérdező? Azt,hogy kamu regisztráltnak adott e,illetve nem adott el.
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-04 20:05
|
|
|
IDÉZET(neo134 @ 2012-08-04 20:59)  Azt,hogy kamu regisztráltnak adott e,illetve nem adott el. Húha! És ebben adsz neki igazat? Szerintem ezt kár megszavazni, de nem rontom el az ünnepséget Sajnos, a sokpontosokkal is van probléma, összelicitálgatnak mindent és fizetésképtelennek bizonyulnak, sőt, már kellőképpen felvértezve fogadják az eladó esetleges negatív vagy semleges értékelését. Egyébként szerintem abban teljes az egyetértés, hogy sok a felelőtlen licitáló. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy aztán nem gyakorolnak önkritikát, hanem megpróbálják az eladót rossz színben feltüntetni.
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-04 23:13
|
|
|
Ha kiemeles is van a termeken,akkor tudnak kart okozni,nem is keveset,mert mar nagyon draga mindegyik kiemeles. Nem tudom,hogy licitre felrakott,de fix arral is rendelkezo termeket meg tudnak-e vasarolni fix aron? Ha igen,akkor pedig ezt meg is szuntetnem,mert visszaelesre ad lehetoseget,nem is kicsire....
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-05 05:38
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-08-05 00:13)  Ha kiemeles is van a termeken,akkor tudnak kart okozni,nem is keveset,mert mar nagyon draga mindegyik kiemeles. Nem tudom,hogy licitre felrakott,de fix arral is rendelkezo termeket meg tudnak-e vasarolni fix aron? Ha igen,akkor pedig ezt meg is szuntetnem,mert visszaelesre ad lehetoseget,nem is kicsire.... Regisztráció nélkül - nem licitálhatnak, csak fix- vagy villámáron vásárolhatnak, - egyszerre maximum 50 000 Ft értékben vásárolhatnak, - egy kosárral maximum három eladótól vásárolhatnak, - egy eladótól maximum öt terméket vásárolhatnak, - olyan aukción nem vásárolhatnak, ahol öt vagy több, a minimálárat elérő licit van, - az aukció zárását megelőző órában nem vásárolhatnak.
--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász" /korabeli népi bölcsesség/
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-05 11:52
|
Újonc

|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-08-04 20:05)  Húha! És ebben adsz neki igazat? Szerintem ezt kár megszavazni, de nem rontom el az ünnepséget Sajnos, a sokpontosokkal is van probléma, összelicitálgatnak mindent és fizetésképtelennek bizonyulnak, sőt, már kellőképpen felvértezve fogadják az eladó esetleges negatív vagy semleges értékelését. Egyébként szerintem abban teljes az egyetértés, hogy sok a felelőtlen licitáló. A legnagyobb problémát az jelenti, hogy aztán nem gyakorolnak önkritikát, hanem megpróbálják az eladót rossz színben feltüntetni. A lényegben,hogy valamit kellene tenni ellene,hogy bosszantó és kárt is tudnak okozni,még ha nem is konkrétan anyagit,ebben kell neki igazat adni.Nem röhejes,ha valakit becsapnak!Nem érzed röhejesnek,ha valakinek írsz jó pár e-mailt,hívogatod,nem törődik veled,utána ír rólad egy olyan értékelést,amin nem tudod,hogy sírj vagy nevess.Én nem ünnepelni akarok,csak azt hittem tud valaki mondani olyan megoldást amivel ez kikerülhető.sajnálom,ha te naivnak találsz,de én magamból indultam ki.Ha én veszek valamit,nekem az kell.Leütöm,utalok és remegve várom.Nem szórakozok senkivel!Nem is látnám értelmét.Ezért csodálkozom és ezt nem értem.De mivel én mostanában sok ilyenbe futottam bele,feltettem a kérdést,hogy minden idióta engem talál meg???Miért jó ez nekik??? De azt hiszem,senki nem tud erre választ adni...
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-05 12:32
|
|
|
IDÉZET(neo134 @ 2012-08-05 12:52)  A lényegben,hogy valamit kellene tenni ellene,hogy bosszantó és kárt is tudnak okozni,még ha nem is konkrétan anyagit,ebben kell neki igazat adni.Nem röhejes,ha valakit becsapnak!Nem érzed röhejesnek,ha valakinek írsz jó pár e-mailt,hívogatod,nem törődik veled,utána ír rólad egy olyan értékelést,amin nem tudod,hogy sírj vagy nevess.Én nem ünnepelni akarok,csak azt hittem tud valaki mondani olyan megoldást amivel ez kikerülhető.sajnálom,ha te naivnak találsz,de én magamból indultam ki.Ha én veszek valamit,nekem az kell.Leütöm,utalok és remegve várom.Nem szórakozok senkivel!Nem is látnám értelmét.Ezért csodálkozom és ezt nem értem.De mivel én mostanában sok ilyenbe futottam bele,feltettem a kérdést,hogy minden idióta engem talál meg???Miért jó ez nekik??? De azt hiszem,senki nem tud erre választ adni... A topik témája zavaros, szinte lehetetlen róla beszélni. És többen nem is arról írtak, hanem az ideiglenes vásárlókról, illetve lehet mondani, hogy már inkább arról van szó, amikor valaki leüt valamit vagy licitál, majd nem fizeti ki. Én nem tudom, ez miért van, de neked kell valamit tudni erről, hiszen már kerültél vevőként ilyen helyzetbe. Biztosan neked is megvan a magyarázatod és mentséged, ahogy gondolom, a többi licitálónak vagy nem fizetőnek szintén. Senki nem boldog attól, ha nem fizet a "vevője", pláne kellemetlenebb, ha húzza az időt és úgy nem kéri a végén. És nyilván lehet kárt is okozni, ezt nem is vitatom, nem ezt vitattam. Csupán az nem tetszett, amiket és ahogyan itt lehetett olvasni pl. a topiknyitóban. Attól, mert valaki bosszús, nem feltétlenül kell mindenkibe belerúgni. Bár kétségkívül van, akinél ez levezeti a feszültséget. Csak nem kell meglepődni, ha a környezetből ellenérzést vált ki. Lehet, hogy nem vetted észre, de mi mindannyian ugyanazon az állásponton vagyunk, ami a nem fizető vevők megítélését illeti. Csupán abban nem volt egyetértés, hogy ezt miképpen kell lereagálni.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-05 13:09
|
Újonc

|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-08-05 12:32)  A topik témája zavaros, szinte lehetetlen róla beszélni. És többen nem is arról írtak, hanem az ideiglenes vásárlókról, illetve lehet mondani, hogy már inkább arról van szó, amikor valaki leüt valamit vagy licitál, majd nem fizeti ki. Én nem tudom, ez miért van, de neked kell valamit tudni erről, hiszen már kerültél vevőként ilyen helyzetbe. Biztosan neked is megvan a magyarázatod és mentséged, ahogy gondolom, a többi licitálónak vagy nem fizetőnek szintén. Senki nem boldog attól, ha nem fizet a "vevője", pláne kellemetlenebb, ha húzza az időt és úgy nem kéri a végén. És nyilván lehet kárt is okozni, ezt nem is vitatom, nem ezt vitattam. Csupán az nem tetszett, amiket és ahogyan itt lehetett olvasni pl. a topiknyitóban. Attól, mert valaki bosszús, nem feltétlenül kell mindenkibe belerúgni. Bár kétségkívül van, akinél ez levezeti a feszültséget. Csak nem kell meglepődni, ha a környezetből ellenérzést vált ki. Lehet, hogy nem vetted észre, de mi mindannyian ugyanazon az állásponton vagyunk, ami a nem fizető vevők megítélését illeti. Csupán abban nem volt egyetértés, hogy ezt miképpen kell lereagálni. Látom olvastad az értékeléseimet.Akkor azt is kellett olvasnod,hogy a vásárló nem én voltam.Magyarázkodhattam is miatta eleget és tanultam is a hibából!Nem,én még nem voltam ilyen helyzetben. Bár úgy olvastam,te is kerültél már érdekes helyzetekbe. Attól függetlenül,hogy én bosszús vagyok nem személyeskedem és nem rúgok bele senkibe!Nem is ez volt a célom... Véleményt szerettem volna hallani,hallottam is...A tiedet! Köszönöm!Mindig tanul az ember. További szép napot!!!
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-05 13:18
|
|
|
IDÉZET(neo134 @ 2012-08-05 14:09)  Látom olvastad az értékeléseimet.Akkor azt is kellett olvasnod,hogy a vásárló nem én voltam.Magyarázkodhattam is miatta eleget és tanultam is a hibából!Nem,én még nem voltam ilyen helyzetben. Bár úgy olvastam,te is kerültél már érdekes helyzetekbe. Attól függetlenül,hogy én bosszús vagyok nem személyeskedem és nem rúgok bele senkibe!Nem is ez volt a célom... Véleményt szerettem volna hallani,hallottam is...A tiedet! Köszönöm!Mindig tanul az ember. További szép napot!!! Mindenki kerül érdekes helyzetekbe. Nem akartam én semmiképpen olyat írni, ami bántó lehetne, de valahogy csak muszáj volt megközelítenem, mert nem értetted. A te esetedben is volt magyarázat, de hidd el, az eladó szemszögéből az nem volt egy könnyű menet, és abban a helyzetben és pillanatban ha más miatt is kerültél abba a helyzetbe, csak belekerültél. És ugye, hogy nem lenne sem jó, sem értelme emiatt szégyenfalra kerülni? Én ezzel csak ennyit akartam mondani és nem többet. Mert a topik témája tulajdonképpen az, hogy van-e ilyen topik, ahová össze lehetne gyűjteni a megbízhatatlan felhasználókat. Én meg azt mondtam, ha kicsit bővebben is, hogy nincs. Tulajdonképpen ki az, aki nem lenne ott közülünk? Én biztosan odakerültem volna már, és még sokan, nem személyeskedésből írom, csak hogy megértsd, de te is odakerültél volna. Mert ott abban a helyzetben, azzal a másik felhasználóval szemben mi megbízhatatlanok voltunk. Másképpen nem tudom megmagyarázni, miért lenne felesleges egy ilyen szégyenfal. (szerintem).
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-05 17:33
|
|
|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-08-04 22:38)  Regisztráció nélkül - nem licitálhatnak, csak fix- vagy villámáron vásárolhatnak, - egyszerre maximum 50 000 Ft értékben vásárolhatnak, - egy kosárral maximum három eladótól vásárolhatnak, - egy eladótól maximum öt terméket vásárolhatnak, - olyan aukción nem vásárolhatnak, ahol öt vagy több, a minimálárat elérő licit van, - az aukció zárását megelőző órában nem vásárolhatnak. Koszonom. Nem neztem utana,csak sejtettem hogy ezzel vissza lehet elni,es ugy tunik,nem tevedtem.
--------------------
Az,hogy nem vagyok paranoiás,nem jelenti azt, hogy nem követ állandó jelleggel valaki!
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-05 18:06
|
|
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-08-05 18:33)  Koszonom. Nem neztem utana,csak sejtettem hogy ezzel vissza lehet elni,es ugy tunik,nem tevedtem. Sajnos, a kiemelt aukciók esetében valóban van kára az eladónak, akár regisztrált, akár ideiglenes felhasználó a fix áron lecsapó, de nem fizető vevő. Sok eladó ezért nem is ad meg fix árat a kiemelt aukcióra. Ha licites, akkor nem beszélhetünk kárról szerintem akkor sem, ha nem fizet. Illetve ilyen esetben már akkor az a jobbik eset, ha nem regisztrált a felhasználó, mivel akkor az eladónak sem kell félni egy rossz értékeléstől, valamint hamarabb megnyílhat a lehetősége arra, hogy újra megpróbálja eladni. Ha pedig voltak már az aukción licitálók, fel lehet ajánlani a következő nyertesek valamelyikének.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-07 20:45
|
Újonc

Regisztrált: 2009-11-12 00:55
Azonosító: 15 346 467
|
IDÉZET(agi228 @ 2012-08-05 17:33)  Koszonom. Nem neztem utana,csak sejtettem hogy ezzel vissza lehet elni,es ugy tunik,nem tevedtem. Sziasztok ! Sajnos én is beleestem ebbe a csapdába. Mit lehet tenni az olyan vásárlóval, akinek nincs még értékelése és visszamondja : "Nem kell mégsem és ne csinálj belőle ügyet a múltkor is visszamondtam már másnál " Egyre kevesebb az eladás a teszveszen, mikor én keresem a dolgokat, szinte már csak új dolgokat hirdető cégekre találok. ( Örömmel veszem a kivételeket. ) Gondolom, talán ezért van, hogy regisztráció nélkül is lehet vásárolgatni, de ilyenkor mi védi az eladókat ( vagy a tisztességesen vásárlókat ? ). Nem tudtam, hogy az ideiglenes felhasználó nem adhat értékelést, mi teszi Őt regisztrált-á ? ( Nem tudom rá a választ, bocs érte, régen kezdtem. ) Amikor még én voltam kezdő, ideiglenesség nem volt, úgy kértem engedélyt, hogy megvehessek vmit, mert addig az eladó nem adta és így tudta tisztességes vagyok. A másik, hogy beállítottam % értéket ( nem szemétségképpen, megeshet bárkivel 1 -2 negatív, ami lehet nem az ő hibája volt, de akinek több mint fele negatív az meggondolandó, hogy valóban jó vásárló lenne-e nálam is ) Mit ér ez, ha bárki regisztráció nélkül, akármikor új címmel leütheti a terméket ? Szívesen veszem ha írtok vissza. Köszönöm, hogy elolvastatok.
--------------------
" A kísértés hosszan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat! "
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-07 20:52
|
|
|
IDÉZET(aziza11 @ 2012-08-07 21:45)  Sziasztok !
Sajnos én is beleestem ebbe a csapdába. Mit lehet tenni az olyan vásárlóval, akinek nincs még értékelése és visszamondja : "Nem kell mégsem és ne csinálj belőle ügyet a múltkor is visszamondtam már másnál " Egyre kevesebb az eladás a teszveszen, mikor én keresem a dolgokat, szinte már csak új dolgokat hirdető cégekre találok. ( Örömmel veszem a kivételeket. ) Gondolom, talán ezért van, hogy regisztráció nélkül is lehet vásárolgatni, de ilyenkor mi védi az eladókat ( vagy a tisztességesen vásárlókat ? ). Nem tudtam, hogy az ideiglenes felhasználó nem adhat értékelést, mi teszi Őt regisztrált-á ? ( Nem tudom rá a választ, bocs érte, régen kezdtem. ) Amikor még én voltam kezdő, ideiglenesség nem volt, úgy kértem engedélyt, hogy megvehessek vmit, mert addig az eladó nem adta és így tudta tisztességes vagyok. A másik, hogy beállítottam % értéket ( nem szemétségképpen, megeshet bárkivel 1 -2 negatív, ami lehet nem az ő hibája volt, de akinek több mint fele negatív az meggondolandó, hogy valóban jó vásárló lenne-e nálam is ) Mit ér ez, ha bárki regisztráció nélkül, akármikor új címmel leütheti a terméket ? Szívesen veszem ha írtok vissza. Köszönöm, hogy elolvastatok. Kiemeléseket nem veszek igénybe, max abban az esetben árthatna, bár korábbi hsz-omban részleteztem, hogy annak se sok a valószínűsége. Röviden csak annyit mondok, hogy én örülök annak, ha rám talál bárki, aki nem regisztrált, és bizalmat szavazva nekem, jelzi vásárlási szándékát. 1-2 nap alatt ki kell derülnie, hogy komoly szándékkal licitált-e. Ha nem, akkor árulom tovább a termékemet. Mit árt azzal, ha leüt valamit és kiderül, mégse kéri? Nekem semmit. Ilyen esetben elvárható az azonnali kapcsolatfelvétel szerintem. Ugyanúgy, ahogy egy hirdetési oldalon. Ha nem érem el, akkor nem engedem, hogy feltartsa magának a terméket. Szerintem ezzel kaptam plusz lehetőséget az eladásra.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-07 21:14
|
Újonc

|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-08-07 20:52)  Kiemeléseket nem veszek igénybe, max abban az esetben árthatna, bár korábbi hsz-omban részleteztem, hogy annak se sok a valószínűsége. Röviden csak annyit mondok, hogy én örülök annak, ha rám talál bárki, aki nem regisztrált, és bizalmat szavazva nekem, jelzi vásárlási szándékát. 1-2 nap alatt ki kell derülnie, hogy komoly szándékkal licitált-e. Ha nem, akkor árulom tovább a termékemet. Mit árt azzal, ha leüt valamit és kiderül, mégse kéri? Nekem semmit. Ilyen esetben elvárható az azonnali kapcsolatfelvétel szerintem. Ugyanúgy, ahogy egy hirdetési oldalon. Ha nem érem el, akkor nem engedem, hogy feltartsa magának a terméket. Szerintem ezzel kaptam plusz lehetőséget az eladásra. Szerintem mindenki örül még a legkisebb eladásnak is. Én is.  Itt inkább az a baj, hogy eladóként mindenki legyen tisztességes, ( ez így korrekt ), de a vevők ilyen részével rossz a tapasztalat. ( Még ha nincs pénzügyi hátrányod, max. a kiemelés - ez mondjuk nem is olyan kevés - a sok idegeskedés, a telefonálgatás ... ) ilyenkor jó lenne vmi ami az eladókat is védi. Mondjuk a kiemelés ingyenesen lehetne, ha a leütött és kiemelt terméket nem vitték el mégsem, mert a vevő még csak nem is jelentkezett érte és az eladó újra meghirdeti. Hátha olvassák olyanok is akik ez ügyben illetékesek.  Mindenkinek nagyon szép estét kívánok !
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-07 21:25
|
|
|
IDÉZET(aziza11 @ 2012-08-07 22:14)  Szerintem mindenki örül még a legkisebb eladásnak is. Én is.  Itt inkább az a baj, hogy eladóként mindenki legyen tisztességes, ( ez így korrekt ), de a vevők ilyen részével rossz a tapasztalat. ( Még ha nincs pénzügyi hátrányod, max. a kiemelés - ez mondjuk nem is olyan kevés - a sok idegeskedés, a telefonálgatás ... ) ilyenkor jó lenne vmi ami az eladókat is védi. Mondjuk a kiemelés ingyenesen lehetne, ha a leütött és kiemelt terméket nem vitték el mégsem, mert a vevő még csak nem is jelentkezett érte és az eladó újra meghirdeti. Hátha olvassák olyanok is akik ez ügyben illetékesek.  Mindenkinek nagyon szép estét kívánok ! Ha jól értem, most konkrétan csak az ideiglenes vásárlók köréről beszélünk. Elmondanád, hogy mit kell idegeskedni egy ilyen szituációban? És miért kell feleslegesen telefonálgatni? Fixárasokat nem túlzottan érdemes kiemelni, mert lehet, hogy lecsapják az első félórában. Pláne, ha tudjuk, hogy ezt megteheti ideiglenes felhasználó is. Féltett, kiemelt aukciódat zártra is teheted, védve magad a felelőtlen licitálók ellen. A kiemelések árát sosem adták vissza, kizártnak tartom, hogy ebben lenne változás. A kiemelés általában nem is egyetlen aukció eladását segíti, hanem azáltal a többi termékedre is nagyobb eséllyel rátalálnak. Szerintem feleslegesen van túlreagálva az ideiglenes felhasználók jelenléte. Leginkább azért, mert nem ismerik sokan, hogy miképpen is működik ez. Ha egy hirdetési oldalon hirdetsz, ott is lesz érdeklődő, olyan is, aki azt mondja, hogy tuti kell neki, mégsem fizet, nem megy érte, nem veszi meg. Ott meg senki nem regisztrált, csak vásárol, ha akar. Minden kötelezettség nélkül. Ha fizet, az övé, ha nem, akkor nem veszi meg. Az eladókat itt az védi, hogy az ideiglenes felhasználó nem értékelhet, és a vásárlásokban is korlátozva van.
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-07 22:30
|
Újonc

|
IDÉZET(cit1rom @ 2012-08-07 21:25)  Ha jól értem, most konkrétan csak az ideiglenes vásárlók köréről beszélünk. Elmondanád, hogy mit kell idegeskedni egy ilyen szituációban? És miért kell feleslegesen telefonálgatni? Fixárasokat nem túlzottan érdemes kiemelni, mert lehet, hogy lecsapják az első félórában. Pláne, ha tudjuk, hogy ezt megteheti ideiglenes felhasználó is. Féltett, kiemelt aukciódat zártra is teheted, védve magad a felelőtlen licitálók ellen. A kiemelések árát sosem adták vissza, kizártnak tartom, hogy ebben lenne változás. A kiemelés általában nem is egyetlen aukció eladását segíti, hanem azáltal a többi termékedre is nagyobb eséllyel rátalálnak. Szerintem feleslegesen van túlreagálva az ideiglenes felhasználók jelenléte. Leginkább azért, mert nem ismerik sokan, hogy miképpen is működik ez. Ha egy hirdetési oldalon hirdetsz, ott is lesz érdeklődő, olyan is, aki azt mondja, hogy tuti kell neki, mégsem fizet, nem megy érte, nem veszi meg. Ott meg senki nem regisztrált, csak vásárol, ha akar. Minden kötelezettség nélkül. Ha fizet, az övé, ha nem, akkor nem veszi meg. Az eladókat itt az védi, hogy az ideiglenes felhasználó nem értékelhet, és a vásárlásokban is korlátozva van. Jogos a dolog. Ez a téma érdekelt, itt több mindent megtudtam róla. Mindenki számára lehet segítség és okozhat nehézséget is a helyzet. A történetek egyénik, mindenkinek kívánok hozzá sikeres adásvételt! Közben én először szétnéztem a fórumon is.  Örülök, hogy elolvastatok, nagyon élveztem, hogy én is olvashattam mások véleményét. Megyek aludni, mert holnap még csak szerda, mindenkinek jó pihenést !
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-09 00:00
|
Új fórumozó
Regisztrált: 2012-08-08 23:34
Azonosító: 1 584 750
|
Itt jön a képbe, hogy mennyire életszerű lenne a bankszámlára utalás, és akkor ezek nem történnek meg! Persze az eladó lehet gerinctelen, de szerintem egy eladónak nem az az érdeke, hogy negatívot gyűjtsön! - hanem inkább pénzt  Meg is kérdezném most valaki hozzáértő személytől, hogy van-e lehetőség bankkártyás fizetésre?
|
|
|
|
|
|
|
2012-08-09 05:40
|
|
|
IDÉZET(FantasyLandia @ 2012-08-09 01:00)  Itt jön a képbe, hogy mennyire életszerű lenne a bankszámlára utalás, és akkor ezek nem történnek meg! Persze az eladó lehet gerinctelen, de szerintem egy eladónak nem az az érdeke, hogy negatívot gyűjtsön! - hanem inkább pénzt  Meg is kérdezném most valaki hozzáértő személytől, hogy van-e lehetőség bankkártyás fizetésre? Miért, most nem bankszámlára utalás van? Ha jobban belegondolok, egy kukkot sem értek abból, amit írtál.
--------------------
|
|
|
|
|
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|