|
  |
TeszVesz Blogger verseny, MEGVANNAK A NYERTESEK! |
|
|
|
|
2012-02-14 10:49
|
|
|
Kedves Felhasználóink! Elindult az első TeszVesz Blogger verseny! Aki úgy érzi szívesen megosztaná gondolatait a nagyközönséggel és nem bánná, ha esetleg megnyerné valamelyik értékes ajándékunkat, ne fogja vissza magát! Nevezz a TeszVesz Blogger versenyére 2012. március 25-ig az alábbi témákban, és tiéd lehet a Lenovo Ideapad S100 piros netbook vagy az 50 000 Ft értékű Playersroom vásárlási utalvány.A témák: Maci vs. Nintendo – mivel játsszon a gyerek? Babázás okosan – spórolós trükkök szülőknek A divat mondja meg, hogy ki vagy? Toronyóra lánccal – ugye Te is rajongsz az ékszerekért és órákért? A lakás berendezéséhez nem kellenek milliók Bővebb információk a témákról » Máris kattog az agyad és azonnal nekilátnál az írásnak? Lássuk a teendőket! Válaszd ki a neked legjobban tetsző témát! Írj egy minimum 150 karakteres posztot a saját blogoldaladon! Ha még nincs blogod, az alábbi oldalakon regisztrálhatsz (blogter.hu, postr.hu, blog.hu, blogspot.com). Minden téma végén találsz egy általunk összeállított „kulcsszavak és linkek” listát. Ebből válaszd ki a neked legszimpatikusabbakat (minimum kettőt) és helyezd el a bejegyzésedbe! Az írás legvégére másold be az alábbi szöveget: Ez a bejegyzés a TeszVesz blogger versenyén indul: www.teszvesz.hu/bloggerverseny Jelentkezz Te is! Fontos, hogy a versenyen bárki részt vehet, nincs szükség TeszVesz regisztrációra! Ha nincs kedved a blogoláshoz, viszont szívesen olvasnád mások írásait, akkor ezen az oldalon megteheted, itt megtalálod az összes beküldött blogbejegyzést! Sok sikert kívánunk minden versenyzőnek! Hajrá Bloggerek!
--------------------
A humorérzék mentőöv az élet hullámain.
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-16 11:29
|
|
|
Szia Tünde, Írtam egy blogbejegyzést - még nem küldtem el nektek, de az ellenőrzésnél észrevettem, hogy a linkek nagy része nem működik!  Mivel van pár, ami igen, azt gondolom, nem én rontottam el, de persze minden lehetséges...  amik szerintem nem jók: ügyességi játék, logikai játék, fa játék, építőjáték, lego, duplo, gyermek motor. Ami már szerintem az én problémám: az eltérő szín csak akkor van meg a blogban, ha az nem működik, vagyis nem emelkedik ki a szövegből a link.  ezt próbálom orvosolni, de ha van ötleted, hogy mitől lehet, szívesen olvasnám.  Előre is köszi a választ!  madarapa
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-16 11:31
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-16 11:48
|
|
|
Közben sikerült megoldanom, de nem tudom, hogy az én hibám-e, mert amikor a link ablakba másolok, 1 mezőt ki kell törölni a végéről - vmiféle kiskép van ott mindegyiknél, amikor bemásolom a linkcímet.
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-16 12:35
|
|
|
IDÉZET(madarapa @ 2012-02-16 11:48)  Közben sikerült megoldanom, de nem tudom, hogy az én hibám-e, mert amikor a link ablakba másolok, 1 mezőt ki kell törölni a végéről - vmiféle kiskép van ott mindegyiknél, amikor bemásolom a linkcímet. Megnézegettem a linkeket, de nálam most működik. Úgy is, hogy rákattintok a PDF-en belül és a megnyitott oldal url linkjét másolom, meg úgy is, ha simán másolom. Lehet, hogy marhaságot kérdezek, de nem lehet, hogy a böngészők kavarnak be? Én most Chrome-ot használok. Te mivel netezel? A színekkel ne törődj! A lényeg, hogy a szavakba rejtett linkek nyithatóak legyenek.  Köszi!
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-16 12:46
|
|
|
Köszi a válasz!  Én is chrome-ot használok, nem tudom, mi lehetett, mert ugyan a végt kitöröltem, de egynél nem - próbaképp - és úgy is működött. Lehet, hogy valamit másképp csináltam elsőre, és csak néha...  Vagy a netördög volt! A betűket megdöntöttem, hogy legalább valamennyire kiemelkedjenek a linkes szavak.
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-16 12:53
|
|
|
IDÉZET(madarapa @ 2012-02-16 12:46)  Köszi a válasz!  Én is chrome-ot használok, nem tudom, mi lehetett, mert ugyan a végt kitöröltem, de egynél nem - próbaképp - és úgy is működött. Lehet, hogy valamit másképp csináltam elsőre, és csak néha...  Vagy a netördög volt! A betűket megdöntöttem, hogy legalább valamennyire kiemelkedjenek a linkes szavak. 
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-27 23:26
|
|
|
Szervusztok hmmmmmm......Guam az Guam K&Y 
hmmmmmmm.......mivel a Gonosz vagyok , így 7-nek írok , no meg a nevem is kötelez............
a témák túl nőiesek, semmi műszaki, vagy férfias megoldásra váró feladat nincs közte , na ennyit szólt eme röpke röpte , nem is érdemel többet a hírecske 
--------------------
A gondolatiságunk átvilágítása nem a mi feladatunk, azt megteszi helyettünk a sötétség ! by Karika & Yodarika Mire megtaláljuk önmagunkban a tökéletest, mások elvesztik azt bennünk !!! by Karika & Yodarika Ismerd meg múltad,tanulj jövődből,éld a mát :) ! by Karika & Yodarika Élj a mának & Élni és Élni hagyni !
|
|
|
|
|
|
|
2012-02-28 10:15
|
|
|
Kari,  Tudod, hogy itt a teszen, meg a fórumon horgászni kell a pasikat, és nem kis szerencse kell hozzá, hogy akadjon is az ember horgára...  persze, hogy nőiesek a témák.
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-14 21:03
|
|
|
Sziasztok, Köszönjük mindenkinek, aki nevezett a TeszVesz blogger versenyre, olvasta a jobbnál jobb alkotásokat vagy egyszerűen csak figyelemre méltatta az egészet! A nevezés nemrég lezárult, most pedig eredményt hirdetünk: http://blog.teszvesz.hu/2012/04/13/blogger...0%93-nyertesek/Gratulálunk minden résztvevőnek és külön ajánljuk, hogy olvassátok el a nyertes Etti mese, a Fair Play díjas Évi műhelye és a Különdíjas Térkultúra blogokat!
--------------------
TeszVesz admin
|
|
|
|
|
|
  |
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:
|