Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

138 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Hiszti Topik
fokata
hozzászólás 2011-07-20 09:42
Létrehozva: #1

Öreg róka:)

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2007-10-23 15:26
Azonosító: 8 993 417

Sziasztok!
Próbálok egyensúlyozni a türelmes eladó és a balek vékony határvonalán,de kissé elbizonytalanodtam.Kétségbeejtően sok adásvételem van,ahol a vevők eltűnnek,könyörgő leveleimre nem válaszolnak.Nem szívesen adok negatív értékelést,2 gyerekes anyukaként maximálisan megértem az extra kiadásokat,a betegségeket,szívesen várok akár 2 hónapot is,ha valaki tartja a kapcsolatot.
Most van 2 esetem (nem hinném,hogy kinyomozhatóak),akik viszont nagyon megizzasztanak.Az egyik az első hetekben még csupa nagybetűvel és felkiáltójellel rendre utasított,hogy szándékozik majd fizetni,de azóta válaszra sem méltat,a telefonszám apukáé,aki biztos véletlenül rossz számokat ad meg nekem,így kedvesen eldumcsizhattam vadidegen hölgyekkel,de most már néma csend van.
A másik a leütés után 1 héttel találta ki,hogy megvárná az őszi ruháimat is,hátha spórolhat a postán.Miután elutazunk,fogalmam sincs,mikor tudom feltenni az őszi ruháinkat,megkértem,rendezzük ezt le.Egy válaszban még jelezte,hogy ők is elutaznak és csak július végén jönnek haza,szóval szívesen vár az új feltöltésekre blink.gif Udvariasan megkértem,hogy lehetőleg zárjuk ezt a vásárlást le,de már nem is válaszolt,gondolom nyaralnak mellow.gif Negyedik hete húzzuk,most 2-3 hétig el sem tudjuk egymást érni unsure.gif
Nem kérek tanácsot,meddig várjak,hogyan értékeljek,csak csendben tépem a hajam és pampogok Nektek.A sok silány termékes,silány profi eladós,lassan postázós és goromba eladós topik mellett talán ez is elfér rolleyes.gif nekem pedig muszáj kiadnom magamból valahol,a gyerekeket nem igazán érdekli a dolog...

--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)

Go to the top of the page

+Quote Post

trinity7903
hozzászólás 2011-07-20 09:56
Létrehozva: #2

Regisztrált: 2009-09-02 10:12
Azonosító: 14 626 652

Hát milyen gyereked van neked hogy nem érdekli??? laugh1.gif

Nálam is vannak ilyenek, én már nem idegelem magam, attól úgy sem lesz jobb, ha végre rendeződik megy a listára és kész.
Valamelyik nap több ilyen is összejött, az "ezt nem hiszem el!!!" kategóriából, na olyankor rosszabbul viselem.
A nap csúcspontja volt, hogy lemaradt a ruháról, lenne -e még egy, mert nagyon tetszik, naaaa...feltettem, leütötte, majd megírta hogy aug. 26-án veszi majd át. Szerencsére idén dry.gif

Szóval akkor itt kitomboljuk magunkat és professzionális vevőcentrikus kedvességgel intézzük a továbbiakat nature.gif

--------------------
"Words are very unnecessary..."

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2011-07-20 10:01
Létrehozva: #3

IDÉZET(trinity7903 @ 2011-07-20 10:56) *
Hát milyen gyereked van neked hogy nem érdekli??? laugh1.gif

Nálam is vannak ilyenek, én már nem idegelem magam, attól úgy sem lesz jobb, ha végre rendeződik megy a listára és kész.
Valamelyik nap több ilyen is összejött, az "ezt nem hiszem el!!!" kategóriából, na olyankor rosszabbul viselem.
A nap csúcspontja volt, hogy lemaradt a ruháról, lenne -e még egy, mert nagyon tetszik, naaaa...feltettem, leütötte, majd megírta hogy aug. 26-án veszi majd át. Szerencsére idén dry.gif

Szóval akkor itt kitomboljuk magunkat és professzionális vevőcentrikus kedvességgel intézzük a továbbiakat nature.gif

Én sem értem,mit rontottam el a kölykökkel,pedig reggeli után,teli hassal nyugiban gondoltam,biztos fogékonyak lesznek a problémámra. rolleyes.gif Hálátlanok biggrin.gif

Valószínűleg nálam is ez lesz a menet,de annyira bosszant.A hab a tortán,hogy tegnap visszajött egy csomagom.A vásárlás májusban volt,a fizetésre 1 hónapot vártam,a csomagot azonnal feladtam,a csomag 15 napig ült a postán,senki nem vette át,a vevő nem jelezte,hogy nem érkezett meg,telefonon nem elérhető,levélre nem reagál.Gondoltam,átveszem,mivel 30 nap múlva a postás szerint megsemmísitik a központban,ahova kerülne blink.gif Van hajat tépő smiley? Remélem,jelentkezik majd egy felháborodott "fizettem,nem kaptam meg" nega formájában rolleyes.gif

A hozzászólást -fokata- szerkesztette a következő időpontban: 2011-07-20 10:02

--------------------
Nagy Szellem,ne hagyd,hogy megítéljek és bíráljak valakit,akinek nem sétáltam két hétig a mokaszinjában. (sziú ima)

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2011-07-20 10:01
Létrehozva: #4

ooooooooooooooooooooo

Regisztrált: 2006-12-10 21:17
Azonosító: 6 331 211

IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 10:42) *
Sziasztok!
Próbálok egyensúlyozni a türelmes eladó és a balek vékony határvonalán,de kissé elbizonytalanodtam.Kétségbeejtően sok adásvételem van,ahol a vevők eltűnnek,könyörgő leveleimre nem válaszolnak.Nem szívesen adok negatív értékelést,2 gyerekes anyukaként maximálisan megértem az extra kiadásokat,a betegségeket,szívesen várok akár 2 hónapot is,ha valaki tartja a kapcsolatot.
Most van 2 esetem (nem hinném,hogy kinyomozhatóak),akik viszont nagyon megizzasztanak.Az egyik az első hetekben még csupa nagybetűvel és felkiáltójellel rendre utasított,hogy szándékozik majd fizetni,de azóta válaszra sem méltat,a telefonszám apukáé,aki biztos véletlenül rossz számokat ad meg nekem,így kedvesen eldumcsizhattam vadidegen hölgyekkel,de most már néma csend van.
A másik a leütés után 1 héttel találta ki,hogy megvárná az őszi ruháimat is,hátha spórolhat a postán.Miután elutazunk,fogalmam sincs,mikor tudom feltenni az őszi ruháinkat,megkértem,rendezzük ezt le.Egy válaszban még jelezte,hogy ők is elutaznak és csak július végén jönnek haza,szóval szívesen vár az új feltöltésekre blink.gif Udvariasan megkértem,hogy lehetőleg zárjuk ezt a vásárlást le,de már nem is válaszolt,gondolom nyaralnak mellow.gif Negyedik hete húzzuk,most 2-3 hétig el sem tudjuk egymást érni unsure.gif
Nem kérek tanácsot,meddig várjak,hogyan értékeljek,csak csendben tépem a hajam és pampogok Nektek.A sok silány termékes,silány profi eladós,lassan postázós és goromba eladós topik mellett talán ez is elfér rolleyes.gif nekem pedig muszáj kiadnom magamból valahol,a gyerekeket nem igazán érdekli a dolog...

És már az ugatás sem segít? rolleyes.gif

--------------------
"Attól, hogy felnéztem az égre, még nem lettem csillagász"
/korabeli népi bölcsesség/

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2011-07-20 10:03
Létrehozva: #5

IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 11:01) *
És már az ugatás sem segít? rolleyes.gif

Már csak vonyítani tudok biggrin.gif

--------------------

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2011-07-20 10:03
Létrehozva: #6

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 11:01) *
Én sem értem,mit rontottam el a kölykökkel,pedig reggeli után,teli hassal nyugiban gondoltam,biztos fogékonyak lesznek a problémámra. rolleyes.gif Hálátlanok biggrin.gif

Valószínűleg nálam is ez lesz a menet,de annyira bosszant.A hab a tortán,hogy tegnap visszajött egy csomagom.A vásárlás májusban volt,a fizetésre 1 hónapot vártam,a csomagot azonnal feladtam,a csomag 15 napig ült a postán,senki nem vette át,a vevő nem jelezte,hogy nem érkezett meg,telefonon nem elérhető,levélre nem reagál.Gondoltam,átveszem,mivel 30 nap múlva a postás szerint megsemmísitik a központban,ahova kerülne blink.gif Van hajat tépő smiley? Remélem,jelentkezik majd egy felháborodott "fizettem,nem kaptam meg" nega formájában rolleyes.gif

Sajnos, nincs, pedig tépném...a tiedet unsure.gif
Most aztán lett egy csomagod a vele járó gondokkal. Én nem vettem volna át.

--------------------

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2011-07-20 10:04
Létrehozva: #7

IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 11:03) *
Sajnos, nincs, pedig tépném...a tiedet unsure.gif
Most aztán lett egy csomagod a vele járó gondokkal. Én nem vettem volna át.

Tudom mosking.gif abban a pillanatban tudtam,amikor átvettem rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post

kjarip
hozzászólás 2011-07-20 10:13
Létrehozva: #8

Fórumozó

Regisztrált: 2008-09-13 15:42
Azonosító: 11 427 468

Kedves Kata

Abszolút tudok azonosulni a problémáddal. (helyesebben tudtam két hónappal ezelőttig.) Azóta alig adtam el valamit, úgyhogy én most ezen bosszankodom. Sajnos egyre több az olyan adásvétel, ahol a vevő leüti a terméket és sosem hallok felőle többet. Arra még nem jöttem rá, hogy ez vajon miért jó.......

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2011-07-20 10:14
Létrehozva: #9

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 11:04) *
Tudom mosking.gif abban a pillanatban tudtam,amikor átvettem rolleyes.gif

Én visszaballagnék vele a postára.

--------------------

+Quote Post

Stretfordend
hozzászólás 2011-07-20 10:16
Létrehozva: #10

Regisztrált: 2010-03-04 19:23
Azonosító: 16 632 546

Tegnap akartam is írni a másikba, ahol említetted, hogy mióta vársz egyesekre. Pláne jó lehet hogy a rendszer folyamatosan figyelmeztet az értékelésre, én egy ilyennél bedühödnék és kiosztanám ami jár. Persze tudom, nem mindenki olyan gonosz és rugalmatlan eladó, mint én biggrin.gif Nem is hagynám idáig, mert elveszik mástól a lehetőséget, és még nekem is bosszúságot okoznak, ez nem játszótér. Én akkor várok ésszerű határidőt adva, ha jelentkezik és szól. Ha a nagy semmi hetekig, nem könyörgök tovább.

Nekem most nincs miért hisztiznem, a tegnapi négy vaterás eladottból három már fizetve van, csókoltatom a vevőimet innen is nature.gif egy gyűjtögetőm van, hiába mondtam neki a határidőt, mindenre rálicitál, de többnyire csak egy forintig, nem értem akkor mit gyűjtöget dry.gif de sokpontos, és vissza is írt, szerintem nem lesz gond.

Kitartás Kata nature.gif

--------------------
Zsuzsi

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2011-07-20 10:17
Létrehozva: #11

IDÉZET(kjarip @ 2011-07-20 11:13) *
Kedves Kata

Abszolút tudok azonosulni a problémáddal. (helyesebben tudtam két hónappal ezelőttig.) Azóta alig adtam el valamit, úgyhogy én most ezen bosszankodom. Sajnos egyre több az olyan adásvétel, ahol a vevő leüti a terméket és sosem hallok felőle többet. Arra még nem jöttem rá, hogy ez vajon miért jó.......

Talány.
Remélem beindulnak a dolgaid,mindenkinél nagyon lassú szerintem,nagyon döcög minden,mindenkinek kívánok jobb időket.
Akik pedig licitálnak,a vásárlás öröme után a fizetés nyűgét már gyakran nem vállalják rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2011-07-20 10:22
Létrehozva: #12

IDÉZET(Stretfordend @ 2011-07-20 11:16) *
Tegnap akartam is írni a másikba, ahol említetted, hogy mióta vársz egyesekre. Pláne jó lehet hogy a rendszer folyamatosan figyelmeztet az értékelésre, én egy ilyennél bedühödnék és kiosztanám ami jár. Persze tudom, nem mindenki olyan gonosz és rugalmatlan eladó, mint én biggrin.gif Nem is hagynám idáig, mert elveszik mástól a lehetőséget, és még nekem is bosszúságot okoznak, ez nem játszótér. Én akkor várok ésszerű határidőt adva, ha jelentkezik és szól. Ha a nagy semmi hetekig, nem könyörgök tovább.

Nekem most nincs miért hisztiznem, a tegnapi négy vaterás eladottból három már fizetve van, csókoltatom a vevőimet innen is nature.gif egy gyűjtögetőm van, hiába mondtam neki a határidőt, mindenre rálicitál, de többnyire csak egy forintig, nem értem akkor mit gyűjtöget dry.gif de sokpontos, és vissza is írt, szerintem nem lesz gond.
Kitartás Kata nature.gif

Köszönöm thank_you.gif
Nem hinném,hogy gonosz vagy rugalmatlan lennél,én vagyok balek szerintem is blink.gif Tudod eddig mindig sikerült lerendezni,igaz a végén mindig lehúzták a csillagokat a kapcsolattartásra,hogy rugalmatlan és udvariatlan voltam rolleyes.gif de gondolom vannak helyzetek,amik menthetetlenek és menthetetlenül megtalálnak unsure.gif Az ember folyamatosan tanul e helyen biggrin.gif

--------------------

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2011-07-20 10:23
Létrehozva: #13

IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 11:14) *
Én visszaballagnék vele a postára.

Elárulom a motivációm: anyuka frissen szült,lehet,hogy baj van,azért tűnt el dontknow.gif nincs negája,semlegese,nem lép be hetek óta.

--------------------

+Quote Post

nicsoka
hozzászólás 2011-07-20 10:29
Létrehozva: #14

Fórumozó

Regisztrált: 2010-12-16 12:00
Azonosító: 1 413 195

IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 09:42) *
Sziasztok!

Dettó!
Ugyanígy vagyok én is,most kaptam egy emailt ezzel a szöveggel:"szia, ma vagy holnap átutalom a felét neked,és egy pár nap mulva a másik felét ha ez jó neked sajnos csak annyit tudok mert tönkre ment az autónk és nulla a számlánkon....
de ha jól emlékszem szsz.ahova lehet utalni.....
nagyon köszi" violent1.gif violent1.gif violent1.gif
Mindezt két hét várakozás után.. BangHead.gif
Az értékeléseit látva,valószínűsíthető hogy sose fog utalni csak húzza az időt hogy
lejárjon a jutalékvisszaigénylési idő.
Tényleg aki járatos benne,Cit vagy valaki,mennyi idő van most rá?
Van még az a kipontózódás hogy három visszaigénylés és repül a madárka?
Nem találtam a felhasználási feltételekben,erről infót.Köszi mindenkinek.
Ez a megvárom az őszi ruhákat azért nem gyenge.... headbang.gif laugh1.gif

--------------------
"Ahová érdemes eljutni,oda nem vezet rövidebb út"..

+Quote Post

cit1rom
hozzászólás 2011-07-20 10:31
Létrehozva: #15

ooooooooooooooooooooo

IDÉZET(nicsoka @ 2011-07-20 11:29) *
Dettó!
Ugyanígy vagyok én is,most kaptam egy emailt ezzel a szöveggel:"szia, ma vagy holnap átutalom a felét neked,és egy pár nap mulva a másik felét ha ez jó neked sajnos csak annyit tudok mert tönkre ment az autónk és nulla a számlánkon....
Az értékeléseit látva,valószínűsíthető hogy sose fog utalni csak húzza az időt hogy

Ha azért húzza az időt, akkor nem ismeri a szabályokat ő sem. Nincs határidő. Viszont szerintem neki nyugodtan mehet az, amit a segítségnem javasolnak nem fizető vevő estén.

--------------------

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2011-07-20 10:33
Létrehozva: #16

IDÉZET(nicsoka @ 2011-07-20 11:29) *
Dettó!

Nos,
a két nehéz esetből már csak 1 maradt,hálás köszönet a megértésért.A Fórum varázsereje biggrin.gif

--------------------

+Quote Post

nicsoka
hozzászólás 2011-07-20 10:36
Létrehozva: #17

Fórumozó

IDÉZET(cit1rom @ 2011-07-20 10:31) *
Ha azért húzza az időt, akkor nem ismeri a szabályokat ő sem. Nincs határidő. Viszont szerintem neki nyugodtan mehet az, amit a segítségnem javasolnak nem fizető vevő estén.

Valami olyasmi rémlik hogy x idő után ha nincs értékelés akkor azt pozitívként
könyvelik el,és azután nem lehet reklamálni.De lehet hogy keverem valamivel.
Mit javasolsz Cit,okosíts már fel.. rolleyes.gif Kapcsfelvétel+email bizonyítéként? rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post

nicsoka
hozzászólás 2011-07-20 10:37
Létrehozva: #18

Fórumozó

IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 10:33) *
Nos,
a két nehéz esetből már csak 1 maradt,hálás köszönet a megértésért.A Fórum varázsereje biggrin.gif

Welcome!!! laugh1.gif
Remélem én is mindjárt fogom érezni... mosking.gif

--------------------

+Quote Post

fokata
hozzászólás 2011-07-20 10:38
Létrehozva: #19

IDÉZET(nicsoka @ 2011-07-20 11:37) *
Welcome!!! laugh1.gif
Remélem én is mindjárt fogom érezni... mosking.gif

Csiribúcsiribá laugh1.gif

--------------------

+Quote Post

nicsoka
hozzászólás 2011-07-20 10:40
Létrehozva: #20

Fórumozó

IDÉZET(fokata @ 2011-07-20 10:38) *
Csiribúcsiribá laugh1.gif

Már zsibbadnak az ujjaim végei,lehet ez lesz az???? rolleyes.gif
Mindenesetre már nem tépem a hajam ez is valami....
Na majd Cit,kitalál nekem valami okosságot,remélem.

--------------------

+Quote Post

138 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: