Üdvözöllek a Fórumban!

TeszVesz.hu
TeszVesz.hu fórum
TeszVesz.hu

Reply to this topicStart new topic
> képre méret,vonal rá rajzolása, hogyan,milyen programmal...
gyadri
hozzászólás 2012-05-06 21:03
Létrehozva: #1

Fórumozó

Csoport: Teljes jogú felhasználó
Regisztrált: 2010-12-18 20:33
Azonosító: 1 413 727

Sziasztok!múltkor letöltöttem a photoshape progit hogy egy képen lehessen 3,ugyanaz a ruha más beállításokban.Itt ajánlottátok valakinek és megtetszett.Az lenne a kérdésem,hogy hogy tesznek egyes eladók a fényképekre méretet?Tehát:adot egy ruha amit nem tudom hogy magyarázzak el hogy hogyan mértem.Hogyan tudok rá vonalat húzni és ráírni hogy az hány cm/m ?Remélem érthető mire gondolok...Mert az egy tök jó dolog,hogy a vevő is,meg én is egyre gondolunk mérésnél.Milyen programmal?Köszönöm aki segít.

--------------------
:)

Go to the top of the page

+Quote Post

sutipok
hozzászólás 2012-05-06 21:17
Létrehozva: #2

Lelkes fórumozó

Regisztrált: 2007-06-13 09:02
Innen: Székesfehérvár
Azonosító: 7 438 086

IDÉZET(gyadri @ 2012-05-06 22:03) *
Sziasztok!múltkor letöltöttem a photoshape progit hogy egy képen lehessen 3,ugyanaz a ruha más beállításokban.Itt ajánlottátok valakinek és megtetszett.Az lenne a kérdésem,hogy hogy tesznek egyes eladók a fényképekre méretet?Tehát:adot egy ruha amit nem tudom hogy magyarázzak el hogy hogyan mértem.Hogyan tudok rá vonalat húzni és ráírni hogy az hány cm/m ?Remélem érthető mire gondolok...Mert az egy tök jó dolog,hogy a vevő is,meg én is egyre gondolunk mérésnél.Milyen programmal?Köszönöm aki segít.

Szia! Ezzel a programmal is meg lehet csinálni, a Szerkesztés fül alatt, Objektum címszónál lehet vonalat beszúrni és betűket is írni.
Próbáld ki, ha nem megy, segítek még! smile.gif
Eszter

--------------------
Eszter

Minden székből más a panoráma ...

+Quote Post

gyadri
hozzászólás 2012-05-07 11:16
Létrehozva: #3

Fórumozó

Regisztrált: 2010-12-18 20:33
Azonosító: 1 413 727

IDÉZET(sutipok @ 2012-05-06 21:17) *
Szia! Ezzel a programmal is meg lehet csinálni, a Szerkesztés fül alatt, Objektum címszónál lehet vonalat beszúrni és betűket is írni.
Próbáld ki, ha nem megy, segítek még! smile.gif
Eszter

Kösziiiiii!kipróbáltam,egy probaképen és sikerült!Nagyon jó ez a proggi,jobb mint a picassa...bár ott csak a retusálo programot használom a fényképeken(embereken)Azt nem tudod esetleg ebben a programban hol kell csinálni?Gondolok itt pl:egy pattanás eltüntetésére stb.A picassában ugye kilehet venni másik területről bőrszínt, lehet nagyítani itt nem tudom ezt hol kell,bár csak most ismerkedek ezzel a progival,és kicsit sok nekem picit bonyúltnak tűnik még annyira sok mindent be lehet állítani.De ha van ebben a progiban olyan még hogy tárgy eltüntetése a háttérből pl:egy szék,akkor az is érdekel smile.gif

A hozzászólást -gyadri- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-07 11:18

--------------------
:)

+Quote Post

ivyke1
hozzászólás 2012-05-07 17:30
Létrehozva: #4

Újonc
*

Regisztrált: 2009-06-01 13:03
Azonosító: 13 833 053

Húú, ez tényleg nagyon jó kis program. Most, hogy olvastam az előttem szólókat, gondoltam én is letöltöm... Hát, szuper!!! Köszönöm, hogy "beszéltetek" róla, így legalább én is rátaláltam... Így azért lényegesen egyszerűbb lesz a ruhákat is feltölteni, felcimkézni stb. Köszi nektek! smile.gif

+Quote Post

Becky8
hozzászólás 2012-05-08 07:33
Létrehozva: #5

Hajni

Regisztrált: 2008-02-21 00:12
Azonosító: 9 903 452

IDÉZET(gyadri @ 2012-05-07 12:16) *
Kösziiiiii!kipróbáltam,egy probaképen és sikerült!Nagyon jó ez a proggi,jobb mint a picassa...bár ott csak a retusálo programot használom a fényképeken(embereken)Azt nem tudod esetleg ebben a programban hol kell csinálni?Gondolok itt pl:egy pattanás eltüntetésére stb.A picassában ugye kilehet venni másik területről bőrszínt, lehet nagyítani itt nem tudom ezt hol kell,bár csak most ismerkedek ezzel a progival,és kicsit sok nekem picit bonyúltnak tűnik még annyira sok mindent be lehet állítani.De ha van ebben a progiban olyan még hogy tárgy eltüntetése a háttérből pl:egy szék,akkor az is érdekel smile.gif

Szia!

Pl. bőrhibákat a hamvasítással, a bőr kisimításával lehet korrigálni,
de az eszközök alatt van a klónozás, itt kiválaszthatod, hogy mekkora területet szeretnél átvinni máshova,
vagy ugyanitt az ecset, ahol arra a kis ceruzára kattintva, majd rámész a fotódra és ráviszed a ceruzát a kívánt színre majd ismét rá az ecsetre,
aztán kiválasztod a méretet és már mehet is az eltüntetés.
Tényleg jó program én is szeretem. smile.gif

--------------------

Nagyobb házak, kisebb családok;
Több háztartási gép, kevesebb idő;
Több végzettség, kevesebb ész;
Több tudás, kevesebb bölcsesség;
Több szakértő, több probléma;
Több gyógyszer, kevesebb egészség.

A Holdra mentünk, és visszajöttünk,
De az új szomszédhoz át nehezen jutunk.
Több számítógép több adattal,
Több másolatot készít mint valaha,
És mi egyre kevesebbet érintkezünk.

Sok mennyiség és kevés minőség,
Gyors étel és lassú emésztés,
Nagy emberek és kicsiny jellemek,
Magas profit és sekély kapcsolatok.

Olyan kor,
Mikor sok van az ablakban,
De semmi a szobában.

(XIV. Dalai Láma: Korunk paradoxona)

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: